Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• ZOOM!!!

O şarkımdaki gibi üç kuruş için hesap soracağımı bildiklerinden o davetiyeyi boş çerçeve yapmış (....no'lu mesaj). Faruk Abi paradokstaki önermeleri tekrar okudum geç de olsa anladım. Sağolun, eksik olmayın büyüğümüz olarak. Bizim zıpırlar (zzzz) annem Şirin Hanım'la tanışırlar. Onun aracılığıyla bana sadece "kazık" dedirtmek için rumuzlardan fuzuli olarak rol çalmışlar. Ama bir şeyi daha düşünmek lazım gerekir mi diye düşünüyorum. Şairimiz Ali Hakan Düz ile tekrar sizi ve bizi polemiğe koymak isteğinde olabilirler. Zaten 3016 benim mesajım. Kara pilav için ben özür diledim mi, o zaman neden 3021 var? Mensur'un sonuna benim "uyu uyu yat uyu" mesajlarıma nazire yaparcasına sonuna "e" harfi koyup, "Mensur"u "Mensure" yapmışlar. Ee-de, düz-ce, ce-ce, 81-ce.

Fakat doğrusuna kimse gücenmesin sakın ben pilav yerine PORTAKALLI ÖRDEÐİ TERCİH EDERİM.
    Tarih: 11 Haziran 2007 02:04 Ekleyen:
  • Benden herkese  selam ve sevgiler.
    Tarih: 10 Haziran 2007 20:02 Ekleyen:
  • Çayyolu Haber Bülteni'ni hazırlayanlara teşekkür ederim. Sayelerinde yaşadığımız bölgenin bir parçası olduğumuzu hissediyoruz. 1999 yılından bu yana Çayyolu'nda yaşıyoruz. Geçen seneye kadar Konutkent-1'de ikamet etmekte iken, son bir yıldır Gazililer Sitesinde yaşıyoruz. Bülteni okurken ve web sitenize bakarken beni, sitemizin Çayyolu'nda olup olmadığını düşünmeye sevk eden eksikliklerle karşılaştım. Örneğin, muhtarlıkların telefonları arasında bizim mutarlığımızın telefonu neden verilmiyor (Alacaatlı Mahallesi Muhtarlığı)? Türkkonut, Yaşamkent ve Konut-2 arasında kalan bölgede yaşayan bizleri, gözlerden uzak diye, unutmamanızı dilerim. (Bilmeyenler için Gazililer Sitesi, Çayyolu bölgesi sakinlerinin hafta sonları piknik için gittikleri Meyveli Bahçe Piknik alanının arkasında tepededir; Sukent'in arkasında, eski Havuzlu Ema Konaklarının yanında). Saygılarımla.
    Tarih: 10 Haziran 2007 19:14 Ekleyen:
  • Türk Silahlı Kuvvetlerinin rütbeli rütbesiz personeli vatanı uğruna şehit olurken,bazı kendini bilmez gazeteci bozuntuları " erlerimiz şehit oluyor,subaylar nerede"şeklinde yazılar yazabiliyor.Bu yazının yayınlandığı BUGÜN GAZETESİ' de Çayyolu'nda bedava dağıtılıyor ve alınıp okunuyor....Nedenini merak edeniniz veya toplumsal tepki adına bir şeyler yapanınız var mı?Bence Şehitlikleri ve rehabilitasyon merkezini(BİLKENT)ziyaret etmekte fayda var..Sevgilerimle...
    Tarih: 10 Haziran 2007 18:27 Ekleyen:
  • Arkadaşlar,  22 Temmuz seçimlerinde herkesin kendi bulunduğu (kışın yaşadığı) yerde oy atması çok önemli. Son günlerde 9-21 Mayıs tarihleri arasında muhtarlıktan ikametgahını alıp oy atacağın yazlık adresine götürmeniz söyleniyor. Örneğin Bodrum'a götürdünüz. Bodrum da yazlığı olan yüzbinlerde götürdü. (Daha Marmaris, Datça, Fethiye gibi birçok yer var)

Muğla ilinin çıkaracağı milletvekili sayısı sadece 6 adet. Böylece Muğla ilinde milyonlarca  oy sadece 6 milletvekili için atılmış olacak. Halbuki Istanbul 70, Ankara 29 milletvekili çıkarıyor. Yazın boşalan Istanbul ve Ankara'da milletvekillerinin büyük çoğunluğunu kim alacak bilin bakalım?

BU TUZAĞA DÜŞMEYIN VE OYUNUZU MUTLAKA VE MUTLAKA SÜREKLI OTURDUĞUNUZ YERDE KULLANIN!Hangi İl Kaç Milletvekili Çıkaracak Merak Ettiyseniz?  Yüksek Seçim Kurulu (YSK), illerin seçim çevrelerine göre çıkaracakları milletvekili sayılarını belirledi. Buna göre İstanbul'dan 70, Ankara'dan 29 ve İzmir'den 24 milletvekili seçilecek. YSK'nın bugünkü toplantısında, Türkiye İstatistik Kurumu'ndan alınan 22 Ekim 2000 tarihindeki son genel nüfus sayımına göre, illerin seçim çevrelerine göre çıkaracakları milletvekili sayıları belirlenerek, il ve ilçe seçim kurulu başkanlıklarına bu konuda genelge gönderildi.

MİLLETVEKİLLERİNİN İLLERE GÖRE DAĞILIMI İSE ŞÖYLE: Adana: 14, Adıyaman: 5, Afyon: 7, Ağrı: 5, Amasya: 3,Ankara: 29, Antalya: 13, Artvin: 2, Aydın: 8, Balıkesir: 8, Bilecik: 2, Bingöl: 3, Bitlis: 4, Bolu: 3, Burdur: 3, Bursa: 16, Çanakkale: 4, Çankırı: 3, Çorum: 5,
    Tarih: 10 Haziran 2007 14:49 Ekleyen:
  • Muğla'nın Dalaman ilçesinde bir Alman'ın evinin bahçesine direk dikip Alman bayrağını asması üzerine konuya duyarlılık gösteren yurttaşlarımızdan bir kaçı Alman'ın bahçesine girerek Alman Bayrağını indirdi.

Bu eyleme önderlik eden Yüksel Sarı, Gülsen Sarı, Mustafa Cihan ve Sarp Gürpınar ve hakkında Dalaman Asliye Ceza Mahkemesinde Dalaman Cumhuriyet Savcılığı tarafından kamu davası açıldı.

15 /11/2006 Günlü duruşmada, eylemin önderi konumunda olan Yüksel Sarı'nın yaptığı son savunmadan sonra mahkeme heyetince, suçun asli unsurları oluşmadığından BERAAT kararı verildi.

Bu konu ile ilgili olarak, Yüksel Sarı'nın mahkemede yapmış olduğu son savunma aşağıdadır.

ASLİYE  CEZA MAHKEMESİ YARGIÇLIĞINA/ DALAMAN

DOSYA  : 2006/63 E

SANIK  : Yüksel Sarı, Ortaca  Tel:0533 243 2614

DAVACI : Kamu Hukuku

KONUSU    : Esas hakkındaki savunmamın sunulmasıdır.

Muğla'nın Dalaman ilçesinde, toprak satın alan bir Alman vatandaşı villasının bahçesindeki direğe  Alman bayrağını asması üzerine, durumdan rahatsız olan şu anda sanık sandalyesinde oturan bizim gibi duyarlı olan yurttaşlarımızdan bazıları ile bu konuyu ilçedeki kahvehanelerde ve kafelerde tartışmaya başladık ve konuya duyarlı yurttaşlarımızla bu durumu yerel yöneticilerimize (ilçe kaymakamı, ilçe cumhuriyet savcısı ve ilçe emniyet müdürlüğüne) topu olarak dilekçe vermek suretiyle bildirdik.

Alman vatandaşı olan bu şahsın bahçesindeki direğe asılı olan Alman bayrağının dilekçemizi v
    Tarih: 10 Haziran 2007 14:42 Ekleyen:
  • TATİL PROGPAMINI DEĞİRTİRMEYEN HANIMLAR GİYSİLERİNİNZİ DEĞİŞTİRMEYE HAZIR OLUN
    Tarih: 09 Haziran 2007 22:49 Ekleyen:
  • AKP'nin İLK'leri

Türkiye'deki icraatlarının unutulmaması ve bakar körlerin gak guk etmemesi
    için Tayyip Erdoğan liderliğindeki AKP'nin Türk siyaset tarihindeki bazı
    ilklerini hatırlatmakta yarar görüyorum.

1- İlk defa bir Başbakan " Tezkere geçmezse memura maaş ödeyemeyiz" dedi
    2- İlk defa ekonomi büyürken işsizlik arttı
    3-İlk defa cari açık verilirken döviz kuru arttı.
    4-İlk defa bir Başbakan zam isteyen memura "İMF'yi ikna edin" dedi.
    5-İlk kez ithalat 100 milyar doları aştı
    6-İlk kez cari açığın üstünde borçlanma yapıldı
    7-İlk kez Yunan kilise bankası Türkiye'de banka satın aldı.
    8-İlk defa donuz kesimlik hayvanlar arsına alındı
    9- İlk defa düşük faizli dış borç yüksek faizli iç borç ile ödendi
    10-İlk defa bir Başbakan ve Dışişleri Bakanı, islamiyeti yok etmeye yemin
    eden bir Papa'nın heykeli önünde fotoğraf çektirdi.
    11- İlk defa bir Başbakan " Toprak satılıyorsa alıp götürmüyorlar ya" dedi.
    12- İlk defa bir cami kiliseye çevrildi.
    13-İlk defa kilise ve havralar imar planında yer aldı.
    14-İlk defa bir Başbakan Yahudi düşünce kuruluşundan " Üstün Cesaret Ödülü"
    aldı.
    15-İlk defa Türk askerinin başına ABD güçlerince çuval geçirildi.
    16- İlk defa bir Başbakan " bir dönem dini kullandık" dedi.
    17-İlk defa petrol kanunu ile yabancılara 50 yıllık imtiyaz
    verildi.
    18-İlk defa yabancı rantiyecilere vergi muafiyeti tanındı.
    19-İlk defa iletişim sektörünün tamamı yabancıların eline geçti.
    20-İlk defa tezkere ret edilmesine rağmen Dış İşleri Bakanlığı genelgesi ile
    silahlar Türkiye üzerinden geçti.
    21-İlk defa bir Başbakan İslam dünyasının sınırlar
    Tarih: 09 Haziran 2007 22:46 Ekleyen:
  • yenimahalle halk eğitim  çayyolu turkuaz alışveriş çarşısında 11.haziran pazartesi günü  saat 12 de yılsonu patcwork ve kurdele nakışı sergisine herkesi bekliyor.sergi 5 gün sürecektir.ilgilerinizi bekliyoruz.
    Tarih: 09 Haziran 2007 21:05 Ekleyen:
  • Sayın Alev Atılgan.

Bir Londralı ne söylerse söylesin beni üzemez, ama yazılarınızdan tanımış olduğum ve saygı duyduğum siz beni cidden derinden yaraladınız.
    Amerika’da bulunan kızınızın hangi eyalette bulunduğunu bilmiyorum ama kuvvetle muhtemeldir ki buradan götürdüğü köpeğini hemen kayıt altına almışlardır. Eğer herhangi bir nedenle kızınızın köpeğini evde bakılamayacak durumda olması halinde eğer komşularına da köpeği bırakamazsa bu köpeği barınağa bırakmak zorunda olduğunu ve buraya bırakılan köpek veya kedinin de bu barınakta çok fazla barındırılmadığı gerçeğini kızınız size söyledi mi bilmiyorum.
    İnşallah kızınızın bulunduğu eyalette durum farklıdır.

127 x 23 cm lik turuncu kaput bezi ve Tandoğan eğer size bir şey hatırlattıysa bende oradaydım.

Eğer sert tavrımla bende sizi kırdıysam kusuruma bakmayın.
    Tarih: 09 Haziran 2007 10:44 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!