Ben burada çayyolunun sorunları dile gelecek,çözüm içeren fikirler üretilecek sanıyordum ama artık ne yazmak nede okumak istiyorum.
Tarih: 25 Haziran 2007 00:50 Ekleyen: Beğenme: 0
Sayın Baran Eryılmaz anneniz için sizlere büyük geçmiş olsun. Umarım bir yaralanma filan yoktur.
Saygılarımla.
Tarih: 24 Haziran 2007 23:45 Ekleyen: Beğenme: 0
Ben Ulusoy Restorant'ının karşısındaki sitede oturuyorum hani şu adeta şantiyelerin iş makinalarını serbestçe park ettikleri,iş bulmak için elinde testeresi çekiciyle gelen insanların yolda yürüyen herkesten bişeyler istediği adeta çöplüğe dönen Ego otobüslerinin yanındaki sitede!O mezbeleliğin ne zaman kalkacağını merak ediyorum hiç değilse otobüsler dışında hiç bir aracın park etmesine izin verilmesin çünkü bir seferinde az daha dikkatsiz bir iş makinası operatörü yüzünden sevgili annemi kaybediyodum.Sözde orası bu mezbelelikten kurtarılacak ve yeşil alan olacaktı.
Okuma nezaketinde bulunan herkese teşekkür ederim.
merhaba ben Kabalak Doğal Kaynak Suları Ankara bölge Müdürüyüm İsmim murat sitenizi düzenlşi olarak takip eden ve beğeni ile yazılarınızı ve haberlerinizi takip ediyorum çalışmanızda başarılar dilerim. sizlerden ricam Çayyolu Kabalak doğal kaynak suyu bayii miz değişmesi nedeni ile telefon numarası değişmiştir yeni telefon numarasının düzeltilmesi için gereken hassasiyet gösterileceğinden hiç şüphem yoktur şimdiden teşekkür eder çalışmalarınızda başarılar dilerim. saygılarımla çayyolu Kabalak doğal kaynak suyu bayii 323 71 74 murat ticaret yetkilisi mehmet ACUNER
Tarih: 24 Haziran 2007 16:52 Ekleyen: muratdurul Beğenme: 0
Bekir Coşkun’un bir yazısı üzerine kendilerine bir ileti yollamıştım. Kendisine çok sayıda ileti yollayan insanların olacağından emin olduğum için doğrusunu isterseniz. Bekir Coşkun’un sıkıntılı günleri ve yoğun iş temposu arasında iletime kesinlikle cevap vereceğini sanmıyordum. Hatta yazımı okuyacağından bile emin değildim.
Aşağıda Bekir Coşkun’un cevabını sizlerle paylaşıyorum. Teşekkürler Bekir Coşkun.
SEVGİLİ DOSTLARIM.
BU GEÇ KALMIŞ BİR TEŞEKÜRDÜR.
ZOR GÜNLERDE GELEN İKİ SATIRIN NE DENLİ ÖNEMLİ OLDUĞUNU BİR BİLSENİZ.
SİZE MİNNETTARIM VE ÖZEL ARSİVİMDE SAKLADIĞIM SATIRLARINIZA ARADA BİR GÖZ ATIP SİZİ SEVGİYLE ANIYORUM.
SAĞOLUN...
BEKİR COŞKUN
Tarih: 24 Haziran 2007 08:14 Ekleyen: Beğenme: 0
bende dertli bir veli olarak münevver öztürk ilköğretim okulu yerine okulun ismi münevver öztürk krallığı diye değiştirilsin derim.
Tarih: 23 Haziran 2007 12:39 Ekleyen: Beğenme: 0
münevver öztürk ilköğretim okulumu yoksa münevver öztürk kolejimi anlamış değilim sayın başbakan ,milli eğitim bakanı,il milli eğitim müdürü lütfen size sesleniyorum vatandaşına sahip çık gönder sivil birini çocuğumu kaydetmek istiyorum de dede sonuçları bir gör.
Tarih: 23 Haziran 2007 11:45 Ekleyen: Beğenme: 0
Çok çok haklısınız doğru söze ne denilebilir ki.
Saygılarımla.
Tarih: 23 Haziran 2007 01:10 Ekleyen: Beğenme: 0
Adonevirus enfeksiyon teshisi ile, Cebeci Zekai Tahir Burak Hastanesi doktorlarindan, Op.Dr.Levent Tok'a muracaat ettik. Once oglumda basgosteren enfeksiyon birkac gun icinde bana da bulasti. Ancak, doktorumuz sayesinde kisa surede sagligimiza kavustuk. Her sey bir tarafa pek cok kisinin asli gorevlerini bile yapmaktan kacindiklari zamanimizda boylesine bilgi birikimli manevi degerlerle bezenmis bir hekime rastlama dogrusu insani sasirtiyor. Insanlik icin calisan boyle bir doktoru tanimaktan cok mutluyum ve bunu herkesle paylasmak istedim. Kendisine selamlarimi gonderirim.
Tarih: 22 Haziran 2007 22:35 Ekleyen: Beğenme: 0
Adonevirus enfeksiyon teshisi ile, Cebeci Zekai Tahir Burak Hastanesi doktorlarindan, Op.Dr.Levent Tok'a muracaat ettik. Once oglumda basgosteren enfeksiyon birkac gun icinde bana da bulasti. Ancak, doktorumuz sayesinde kisa surede sagligimiza kavustuk. Her sey bir tarafa pek cok kisinin asli gorevlerini bile yapmaktan kacindiklari zamanimizda boylesine bilgi birikimli manevi degerlerle bezenmis bir hekime rastlama dogrusu insani sasirtiyor. Piril piril kalbi, guleryuzu, maddiyattan uzak yapisi ile gorevinin doruklaridendime slogan edindigim uzere once insaniyet sonra tebabet ile uyum icinde bir tip otoritesi. Insanlik icin calisan boyle bir doktoru tanimaktan ne kadar mutluysam bunu herkesle paylasmak istedim. Hak edilen ovgulerin mutlak surette odullendirilmesi gerektigi kanisindayim. Doktorumuza selamlar.
Tarih: 22 Haziran 2007 22:24 Ekleyen: LaleSümer Beğenme: 0