Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• ATATURK ORMANINDA CEVRE KATLIAMINA DEVAM!
    Az once gozlerimle gordum, Park caddesinin ust tarafi, yani Petunya 3 ve Elitpark sitesinin arka tarafina orman alanina 36 adet villa yapimi baslamisti, bu da yetmemis olacak ki villalarin sag tarafinda cam agaclarinin oldugu orman alani grayderlerle aciliyor. Icim acidi cok uzuldum..Gorseniz resmen yesilin, agaclarin arasina grayder girmis hala calisiyor su saatlerde..Tum cayyolu halkina ve platform yetkililerine sesleniyorum, lutfen toplanip eylem yapalim, ATA ORMANIMIZI koruyalim, yoksa goz gore gore elden gidiyor..ve biz bolge halki olarak tepkisiz kalirsak devami gelecektir kesinlikle..Orman alanini talan etmek bu kadar kolay olmamali..Lutfen, herkesten rica ediyorum bu konuyu es gecmeyelim ve HEMEN harekete gecelim..Platform ne derse onderliginde yapariz, Engin Uc bey lutfen bu konuyla ilgilenelim, secim oncesi kapti kacti talanina dur diyelim HEP BERABER..Belli bir saatte o bolgede toplanip bakabiliriz, yetkililerle konusup tepkimiz ortaya koyabiliriz, haydi, lutfen...
    Tarih: 07 Temmuz 2007 18:32 Ekleyen:
  • DEMET HANIM,iskanı olmayan binalara tapu veriliyormu ki tapuda satabiliyor veya alabiliyorsunuz.Bildiğim kadarı ile iskan izni olmayan binaların tapulrı da yok.Nsıl olurda tapuda işlem yapılır.Bu tip binalarda satışlar noter kanalı ile yapılıyor tabii bu da aklınıza gelmedik problemlere yol açıyor.Bİ R YERDE HAKLI OLABİLİRSİNİZ o da belediyenin iskanı omadığı halde oy için elektrik ve su bağlamasına bazı-genelde- belediyelerde.Siz CHP ye kızcağınıza ilk önce bir avukata danışın.iskan ve inşaat yapı ruhsatı olmadan tapu almanın mümkün olmadığını biliyorum.Size kolaylıklar diliyorum....
    Tarih: 07 Temmuz 2007 18:31 Ekleyen:
  • Güzel slogan susuyoruz susuz kalacağız! Hangi su neredeymiş? CHP anayasa mahkemesine dava açıyor,iskanı olmayan binalara su bağlanıyor diye(aklısıra anakent belediyesinin askinin su saatlerini özel şirkete bağlaması ve haksız kazanç sağladığı-yani kartlı sistem yüzünden-)ve KARAR ÇIKIYOR, 22/03/2006 iskanı olmayan dairelere su bağlanamaz.KİM MAĞDUR? VATANDAŞ! Gidiyor evi beğenip alıyor.nerden bilsin iskanı varmı yokmu, tapuda yazmıyor ki! ancak gidip belediyeye sorarsa,kaç kişinin aklına gelebilir ki! kaç kişi evi alırken iskanı düşünür ki, bu saate kadar hiç görmedim.Elektrik bağlanıyor,doğalgaz bağlanıyor,telefon bağlanıyor ama su yok !niye aski kartlı sisteme bağlandı diye, rivayete göre şirket gökçeğin oğlununmuş.Tüketici mahkemesine baş vuruyorsunuz davayı kaybediyorsunuz.Niye iskan yok ,anayasa mahkemesi kararı var çünki !üstüne üstlük birde askinin tüm avukatlık masrafları size yıkılıyor.Kim kazanmış oldu belediye ve aski,BÖYLE YÜZLERCE DAVA VAR HERGÜN.Nerdenmi biliyorum bütün bu yazdıklarımı birebir yaşadım ve hala yaşıyorum.Ağustos 2006 tarihinde almış olduğum evime hala su bağlatamıyorum.Bir yıl oldu.CHP aklı sıra KAŞ YAPAYIM DERKEN GÖZLERİMİZİ MATKAPLA OYDU.Benim durumumda yüzlerce mağdur var.Aski memnun çünki davaları hep kazanıyor ceplerine yorulmadan su saati takmadan dünyanın parası giriyor,karar matbu yazıyor bizler sadece mahkemelere girip çıkıyoruz.Bağlatamadığın suyu nasıl israf edesin ki!olmayan suyu kullanamazsın ki! TÜRKİYE'NİN BAŞKENTİNDE Kİ REZALET,BAŞKENT BÖYLE İSE DİĞER İLLER NE YAPSIN.
    Tarih: 07 Temmuz 2007 11:59 Ekleyen:
  • barış akarsu tanınan yardımsever ve genç yaşta hayatını kaybeden bir sanatçı idi siz tanımıyo olabilirsiniz ben de hangi kanal gösterecek diye bekledim.izlemediyseniz bilmemeniz normal ölen kızların ailesi mezarlığa bile basın istemedi.allah ailesine sabır versinmekanı cennet olsun
    Tarih: 07 Temmuz 2007 00:53 Ekleyen:
  • Çağdaş ve uygar Batı ülkeleri ile aramızdaki farklardan birisi de bu olsa gerek. Barış Akarsu elim bir trafik kazasında vefat etti. Medya ile beraber hepimiz bu haberle yatıp kalkıyoruz. Ancak o arabada 2 genç kız daha vardı ve onlar da öldü. Onlar sadece medyatik değilllerdi. Onlar hepimiz gibiydi. Çoğunluk gibiydi.  Onlardan söz eden yok. Saygılarımla....
    Tarih: 06 Temmuz 2007 12:25 Ekleyen:
  • ben bir hayvanseverim .diye başlamak istiyorum.ama ..çok ilginç bir durumu sizlerle paylaşmak istiyorum.son günlerde kulagında küpesi olan yani belediyede yada barınaklarda kısırlaştırılmış aşısı yapılmış?köpekler tek tek sitemize getirilip bırakılıyor.kimin bıraktığını bulamadık.herkes hayvan sevmek zorunda değil çocuklar korkuyorlar sitede yalnız başlarına yürüyemiyorlar.ayrıca akşam olunca köpeklerin sayısı çoğalıyo yoldan geçen herkese havlıyolar geceleri havlama sesinden uyuyamıyoruz devamlı ilgili yerleri arıyoruz sonuç yok bugün bir tane daha bırakıldı  kim bunların sorumlusu yada kim bu köpekleri siteye bırakıyo.bu köpekler aç kaldıklarından çöpleride dağıtıyorlar.site içindeki başıboş köpeklerin sayısı 10-12 kadar oldu.bunların toplanmasını istiyoruz
    Tarih: 06 Temmuz 2007 09:04 Ekleyen:
  • BU kopiş meselesini ,polemik yaratmamak için yeniden deşmemeyi düşünmüştüm.Bende bir zamanlar aynı sizler gibi düşünüyor ve çok korkuyordum;BU YÜZDENDİR Kİ SİZLERE HAK VERMİYOR DA DEĞİLİM.Onları tanıdıktan sonra bu korkum ve düşüncelerimden kurtuldum.Bunu uzun uzun yazacak değilim.YALNIZ ÇEVREYİ KİRLETENLERİN GENE BİZLER OLDUĞUNUN ALTINI ÇİZMEK  istiyorum.Semtimde hemen herkesin köpeği var ve tuvalet ihtiyaçlarını maalesef sokaklarda  gideriyorlar.YER Mİ GÖSTEREYİM İŞTE SİZE ÖRNEK Hekimköy karşısındaki boş arsa,onun yanındaki çocuk bahçesi ve tretuvarları,ben bir hayvansever olarak bile bu pisliğe tahammül edemiyorum.Bunların hiç biri sokak köpeği ideğil hepsinin bahçesi var ama umuma ait yerleri tercih ediyor bakıcılarıveya sahipleri.Şimdi kim suçlu...Köpek bakmak disiplin ister,hani poşetiniz ,eldiveniniz? 100 SAHİPLİ KÖPEK VARSA 10 tane sokak köpeği yoktur onlarda bir yeri mekan tutmadıkları için çevreye bu kadar zarar vermiyorlar.Yok etmenin dışında ,bir çok yol var,her canlı gibi onlarında yaşama hakkı var tabii etrafı rahatsız etmeden,hırsla değil sevgiyle her şeye çözüm bulunur,sevgiyle kalın...
    Tarih: 06 Temmuz 2007 02:01 Ekleyen:
  • sokak köpeklerinin aşılı olması  ne demek!! aşılı diye ıssırsın milletin kolunu bacagını. Bende aşılı köpek ıssırdı diye sevineyim!! kardeşim köpekler tüylerinde bit pire ve kene barındırmakta. milletin yürüdügü oturdugu çimlere kakalarını yapmaktalar. tüyleri kenelerin insanlara geçmesi için köprü oluşturmakta. bu hayvanlar tam olarak insan saglıgı için en büyük tehlike iken, çöpleri dagıtarak çöp poşetlerini etrafa dagıtırken pislik içinde sokak ve caddeler de dolaşmak kimin hoşuna gider. Çimlere oturuyorsun bir köpegin o çim üzerine kene bit pire bıraktıgını düşünmüyormusun. Aşılıymış bu köpekler peki üzerindeki bir pire ve kenedemi aşılı. Milletin çocugu var bir kenenin çocuga bulaşma ihtimali yokmu. aşı köpegimi koruyor yoksa çocuklarımı. Pis ve saglıksız mühit olmamalı çayyolu. Nezih insanların temiz cadde ve sokaklarda güvenle dolaştıgı, sokak köpeklerinin olmadıgı bir yer olmalı çayyolu.Başıboş sokak köpeklerini çayyolu1-2 de görmek istemiyoruz.Mesajlarıyla destekleyenlere teşekkür ederim. Desteklemeyenler ve başıboş sokak köpeklerini savunanlara o köpekleri evlerinde beslemelerini evlerine almalarını öneriririm.Tabi gerçekten seviyorlarsa. saygılarımla
    Tarih: 05 Temmuz 2007 11:45 Ekleyen:
  • bundan bir ay önce sabah saatlerinde çayyolu muhtarlıgı karşısındaki yürüyüş yolundan koşarak çıglık çıglıga bir kadının oyak 8 de bir apartmana girdigini gördüm. kadının çıglık atmasıyla pencereden baktıgımda kadının kucagındaki küçük köpegi almaya çalışan en az 3-4 başıboş iri köpegin kadına saldırdıgını izledim. Muhtemelen dişi bir köpek oldugundan dişi köpegi elde etmeye çalışan diger sokak köpekleri kadının kucagındaki köpegi elde etmek ugruna kadına acımasızca saldırdılar. kadın apartmana girmese herkesin gözü önünde köpeklerce parçalanacaktı. elime bir sopa kaptıgım gibi indim aşagıya ama köpekler kaçtı. halen aynı köpekler mesken tuttukları yerdeler. Şimdi soruyorum bu kadına bir şahıs saldırsa suç olup yakalanacaktı, köpek sürüsü saldırınca neden suç olmuyor. Bu köpekler küçük yavru köperk degil. hepsi besili bir kurt köpegi gibi iri cüsseli hayvanlar. Hiç kimse bu vahşi hayvanları masum görmesin. Hayvan sevgisi sokakta başıboş köpekleri beslemekle olmaz. Evinde besle besleyebiliyorsan. Sokak köpeklerinin toplanmasına karşı çıkanlara savunanlara sözüm şudur, hayvanat bahçesindeki onca hayvanıda salalım sokaklara istermisiniz!!??
    Tarih: 05 Temmuz 2007 11:43 Ekleyen:
  • Kritik 5 gün ve sonrası 6'ncı güne uzanamayan umutlar. Ne yazık ki Barış kardeşimizi dün gece 11 sularında yaşama tutunmaya çalıştığı hastane odasında kaybettik.

Umutların Dua'lara karıştığı sevenleri ve ailesi ile bir SANATÇI'yı daha uğurladık dün gece. Erken bir gidişin hemen arkasından çaresizliğe boyun eğerek belki de. Yaşasaydı neler olurdu, üzüntümüz katlanır mıydı ya da tamamen bitecek miydi acıları bunu hiç mi hiç bilemeyeceğiz..

Bildiğimiz tek ve yagâne şey; Barış'ın artık acı çekmediğidir. Fox tv'deki son görüntülerinde makinaya bağlı yaşam destek ünitesinde bir Türk gencinin hareketsiz saatleri vardı. Ta ki saat: 11'e kadar. Ömrü yetmedi ama 28 yıl ona destek veren Ailesi bu acıyı zamansız yaşama kadersizliğini de onu sevenleri ile birlikte yaşamak zorunda kaldı.

Sevgili Barış AKARSU, "Mekânın Cennet Olsun.."
    Tarih: 05 Temmuz 2007 11:42 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!