Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• O köşedeki oklarıyla adeta Atapark'a selam yollayan oklu lambamız nerede? Ondan da hala bir haber yok. Oysa ben doğum günlerimi; bölgemize yeni taşınan gökgörmedik Çayyolulululular gibi gürültülü hav-Aİ fişek atarak değil Çayyolumun kalp atışlarını dinleyen saygın bir ruhi bunalım olarak 1001 gece masallarında gibi yanıp sönen o yelpazenin altında kutluyordum.

("Ihlamurlar altında"daki deniz fenerinin altında değil!)
    Tarih: 11 Temmuz 2007 11:14 Ekleyen:

• Çayyolu'ndaki bazı gıcık beyaz ayaklar, mavi ayakların temsilcisi Füsun Akar Hanımefendi'nin CHP'li çelenklerini saklamışlar gene.

İsmi lazımdeğil sitesi demiş ki; "geçen sene bayrağı, bu sene çelengi sakladılar, seneye de heykeli saklarlar".

Oysa bu sefer akıncı kardeşlerimin boşuna günahına girmişler. Çünkü, üçkağıtçı bir çiçekçide yaptırılan çelengin solmuş güllerden ve kasımpatılardan yapıldığını gören Çayyolum tere'nin uykusuzlar bölümü, bu çelengin Atatürk büstüne yakışmayacağını düşünerek top secret bir harekatla çiçeği mor bir morga iletmişlerdir.

Tarih: 11 Temmuz 2007 11:13 Ekleyen:

• Ada'daki arkadaşım D O S T!
    Bir yudum insan.

Bir Yunan adası sayılan; sakız reçeli ve çikletiyle ünlü yerin karşısındaki çeşmede e s k i bir dostum vardı.

Dün hava yağmurlu olmasına rağmen haber yollamışlar. Eskimeyen d os t u m (Çayyolu Bülteni) geldi, 71 yaşına girdi, diye.

Nice yıllara, diye.

Saygılarımla.
    Tarih: 11 Temmuz 2007 11:12 Ekleyen:

• Çayyolu'nun

7 veren gülü

Ç A P

İmza: Bir Çap'lı

Tarih: 11 Temmuz 2007 11:11 Ekleyen:

• BAŞKA
    BİR DÜNYAYA ADIM
    ATMAYA HAZIRLANIN.

YAPI ENDÜSTRİSİ
    Türkiyenin Yapı Taşı

RONA REKLAMDAN PARALEL EVREN
    Tarih: 11 Temmuz 2007 11:11 Ekleyen:

• ACELE ETMEYİN,
    12 EYLÜL'Ü BEKLEYİN!
    Tarih: 11 Temmuz 2007 11:10 Ekleyen:

• SİZE REDDEDEMEYECEÐİNİZ
    BİR TEKLİFİMİZ VAR.

• D U R -
    D U R U N !

• "Yirmi dört makamda çalgı çalan çalgıcıya
    Dinleyen yoksa çalgısı Y Ü K olur.
    Aklına ne yanık bir nağme gelir
    Ne de on parmağını çalgı çalarken oynatası gelir."

diyor şair , iyi ki varsınız ve aklımıza nice yanık nağmeler gelmesine nedensiniz.

Bir burdayız,
    Bekleriz efendim.

İzci liderimiz olarak
    sizi tekrar görüşmek üzere uğurluyoruz.

• Kimse dememişti, bunu söylememişti demek için.

Efendim ben ne sağlam raporları alınan binaların iki gün sonra çöktüğünü duydum. İnşallah Alacaatlı ilköğretim okulunun sonu onlara benzemez.
    Tabii burada inceleme yapan mühendisleri kimin seçtiği önemli eğer bunlar hükümet tarafından seçilmişse muhtemelen hükümete ek bir masraf çıkarmamak için sağlam raporu verebilir.
    Sorumluğun bilincinde olmak mı? Kim kaybetmiş de kim bulmuş?
    -------

Fidanları kurtarmak.

Bu bizler için angarya ötesi angaryadır. Baksanıza şimdiye kadar yapılan çağrılara kaç kişi icabet ettik? Tek gerçek kalabalığımız Cumhuriyet mitingleri idi.
    Radyasyon protestosunda kaç kişi vardı?
    Atatürk heykelinin açılısında kaç kişiydik. Oraya gelenlerden hangimiz dağıtılan bayrakları nizami olup olmadığına baktı.
    Oraya gelenler Çayyolu nüfusunun ¼’ünü oluşturmuş muydu? Eğer oluştursaydı orası mahşer yerine dönerdi.

Şimdi bu insanlar kalkacak ellerine kova alıp ağaç sulayacak. Gör de inanma.
    Elbette sulayan kişilerde belki olmuştur. Bu kişiler bence de ibadetlerin en büyüğünü yerine getirmiştir.
    ------------
    Metrodan önümüzdeki yıl için ben umudu kestim. Yalnız bir an önce yol açılsın. Artık metronun (yeraltı treninin) yapımı tünel içinden iki yıl daha mı sürer, beş yıl daha mı? Bilemem
    ------
    (bilgisayar uyarısı yabancı dil kökenli metro yerine yeraltı treni kullanabilirsiniz.) Eyvallah, tamamdır öneri üzerine parantez içinde kullandım. Teşekkür.

Bilgisayarla konuşmam tabiî ki sadece bir espri adam tırlatmış bu iş tamamdır diye Londralılar boş yere sevinmesin.
    Zırt Erenköy.Turist Ömer’den
    Tarih: 11 Temmuz 2007 09:16 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!