Siyaseti Döşe Köşesi
Yeni Trendler
Hükümet ve Ak partisi örgütü bile kale alıp diyalog kurarken chp örgütü feda ediyor !
Tarih: 10 Ocak 2013 10:25 Ekleyen: Beğenme: 0
TEŞEKKÜRLER ÇAYYOLUM DERGİSİNE ;
YEREL YÖNETİMLER ÖNCESİ HASABLAŞMA ADI İLE VERİLEN HABERDEKİ RESME BAKINCA GÖZLER GÖRÜYORKİ VAY CHP NİN HALİNE DİYORSUN:
ARKA FONDA ŞEHİRCİLİĞİ BİLEN VE DOĞRULARI SÖYLEMEKTEN ÇEKİNMEYEN DOĞRULARI SÖYLEMEK PAHASINA MAKAMINI BİLE GÖZÜNÜ KIRPMADAN BIRAKAN DÜRÜST İNSAN VE İL BAŞKANLIĞI SÜRESİNCE ANKARADA HERGÜN BİR EYLEM DÜZENLEYEREK MELİH GÖKCEK İN KORKULU RÜYASI HALİNE GELEN İLÇE ÖRGÜTLERİNE SAHİP ÇIKAN TARIK ŞENGÜL ÜN RESMİ FONDA TEK DURUYOR, RESMİN ÖN TARAFINDA İSE BECERİKSİZ BU GÜNE KADAR MELİH GÖKÇEĞE LAF SÖYLEYEMEYEN İLİN BAŞKANI SEÇİMLE GELEN İLÇE BAŞKANLARINA SAHİP ÇIKAMADIĞI GİBİ BİRİLERİNİN TALİMATIYLA İLÇE YÖNETİMLERİNİ GÖREVDEN ALMA GİRİŞİMİNDE BULUNAN AYNI ZAMANDA GÖREVE GELDİĞİNDEN BERİ ÖRGÜTÜ ANKARA HALKIYLA BULUŞTURAMAYAN VE ANKARANIN GÜNDEMİNİ YAKALAYAMAYAN BİR İL YÖNETİMİNİN BAŞKANI ZEKİ ALÇIN IN RESMİ ONUN YANINDA İL YÖNETİCİLERİN PATRONLARI MELİH GÖKCEK İN YAKIN DOSTLARI FETHİ YAŞAR, ŞENOL BALABAN VE DE BİR ZAMANLARIN CHP NİN ADNAN ABİSİ DİYE TANINAN CHP NİN ÖRGÜTLERDEN SORUMLU GENEL BAŞKAN YARDIMCILIĞI GÖREVİNİ İYİ YÜRÜTEN VE İLÇE YÖNETİCİLERİNİ ODASINA KADAR ÇAĞIRIP YAKIN İLGİ VE GENEL BAŞKANIN İSTEĞİ BU YÖNDE DİYEREK İLÇE YNETİCİLERİNİ İSTİFA ETTİRME GİRİŞİMİ İLE BAŞARILI OLMAYA ÇALIŞAN ADNAN KESKİN ÖYLE YAKIŞMIŞLARKİ BU RESMİ BÜYÜLTÜP EVİMİZİN DUVARINA ASMALIYIZ.
BU RESMİ KİM BİR ARAYA GETİRMİŞSE GÜZEL GETİRMİŞ ELİNE YÜREĞİNE VEDE GÖZLERİNE SAĞLIK,
TEK SORU RESİMDEKİLER TARIK ŞENGÜL HARİÇ İL YÖNETİCİLERİN HEPSİ DAHİL Y.MAHALLE BELEDİYESİYE OLAN İLİŞKİLERİNİZİ Y.MAHALLE İLÇE BİLDİĞİ İÇİNMİ GÖREVDEN ALDINIZ. YAKINDA.
Tarih: 10 Ocak 2013 10:25 Ekleyen: Beğenme: 0
sizlerin yönetim yine bizim yönetimden daha şeffafmış
bizim kemikleşmiş yönetim genel kurullarımızda
hem denetim raporunu hemde gelir / gider tablosunu toplandı anında dağıtıyor
buna be derseniz
o kargaşa sırasında hiçbir şeyi etraflıca inceleyip , araştırıp ,soruşturamadan parma kaldırıyoruz
bu uygulamalar çayyolu 'nun sosyal demokrat sitelerine hiçmi hiç yakışmıyor fazla konuşma
Tarih: 09 Ocak 2013 14:44 Ekleyen: Beğenme: 0
Siyasetin bu kadar çirkinleştiğine şahit olmamıştık
Sandığı ortaya koyacaksın hadi seçin diyeceksin daha sonra seçilen insanları bir tek adam edasıyla (Krallar bile vezirlerine danışırlar) tek kalemde üzerini çizip görevden alacaksın.
Bunun adı nedir? Demokrasi mi?
CHP PARTİ TÜZÜĞÜ
C) İlçe başkanı ve ilçe yönetim kurulu birlikte veya yalnız ilçe yönetim kurulu görevden alınmışsa il yönetim kurulu, başkan dahil (5) kişilik bir geçici kurul atar. İlçe geçici kurulu, (30) gün içinde seçimleri yapmak üzere olağanüstü ilçe kongresini toplar.
(19.11.2005 tarihli Kurultay kararı ile değişik)
Tarih: 09 Ocak 2013 11:57 Ekleyen: Beğenme: 0
Yenimahallenin ardından Çankaya ilçede yönetimi devirmek için imza toplanıyor olması neyi gösterir.
Tek bir şeyi gösterir Ankara İl örgütünün zafiyet içinde olduğunu, bu durumda görevden alınması gereken bir kişi varsa o da, il içindeki örgütlerde birlik beraberliği ve uyum içinde çalışmayı sağlayamayan ve şimdi epeyce yaşlanmış olan eski gençlik kolu başkanı Sn. Z. Alçındır.
Tarih: 09 Ocak 2013 11:57 Ekleyen: Beğenme: 0
Değerli Reşat Özkan'a, katılıyorum.
Eğer seçilmiş ilçe örgütlerin görevden alınması şeklindeki anti demokratik tutum,aslında onları görevden alan il başkanının birlik,beraberlik ve uyumlu çalışma ortamını sağlayamadığı için başarısız olduğu gözetilmeden,MYK tarafından da onaylanırsa,artık CHP ye şimdiye kadar bir çok kez olduğu gibi "kerhen oy ve destek verme hatasına bir kez daha düşmeyecek,ben de Çayyolu'nun birçok sakini gibi sırtımı döneceğim.
Çünkü,yol gösteren,donanımlı olan oy veren halk değil, ona önderlik etme iddiasında olan parti olmalıdır.
Ama heyhat! Ne yazık ki,bugün halk,CHP'nin çok daha ilersindedir.
Olayları daha iyi analiz edebilmekte,daha net tutum ve davranış sergilemektedir.
29 Ekim gösterileri bunun en somut örneğidir.
Cumhuriyete ve tüm ulusal değerle çok kararlı şekilde sahip çıkmıştır.Gösteri ve etkinlikler demokratik kitle örgütlerince hazırlanıp,pişirilmiş ama son anda CHP gelip orada "parsa" toplamıştır.
Son günlerde,APO'yu muhatap alma ve PKK ile görüşmeler konusunda CHP'nin takındığı,AKP ye "açık kredi" veren anlaşılmaz tavır ortadadır.
Ki,buna rağmen yaranamamış ve Sn. Başbakan' dan "kendisi muhtacı himmet dede" cevabını almıştır.
Cumhurbaşkanlığı seçiminde Abdullah GÜL'ü desteklermisiniz sorusuna,en yetkili ağızdan verdiği "neden olmasın" yanıtı,eğer komedi değilse, nedir?
Bu en yetkili ağızın söyleyeceği bir söz müdür?
Bugün,güçlü iktidar karşısında,pardon demeyecek,öyle değil şöyle söylemek istedik demeyecek,ağzından çıkacak her cümleyle halkı ikna edip,peşine takacak bir partiye ihtiyaç varken,CHP hala hatalar içindedir.
Tarih: 09 Ocak 2013 11:56 Ekleyen: Beğenme: 0
kürtçülük bahane sohbet şahane
ama terör örgütü sadece cinayet işlemiyor
aynı zamanda uyuşturucu ve silah kaiakcığıda
yapıyor
akp nin işi bundan dolayı çok çok zor
Tarih: 09 Ocak 2013 11:55 Ekleyen: Beğenme: 0
genelkurul toplantı çağrısı geldi
dikkatimi çeken bir durum ne hikmetse
yönetimin faaliyet raporu ek olarak verilmiş ama denetim kurulunun raporu genel kurul toplantısı sırasında takdim edilecekmiş
kkavga gürültü sırasında her kafadan bir ses çıktığı sırada denetim raporunun makinalı tüfek gibi okunup ibralamanın parmak kaldır parmak indir şeklinde olduğu bir ortamda
hele birde denetim kurulu yönetimin listesinden seçiliyorsa
fazla yoruma gerek yok ...
anlamayana davul zurna ....
Tarih: 09 Ocak 2013 11:55 Ekleyen: Beğenme: 0
İ.MELİH GÖKÇEK CHP Lİ DOSTLARIM ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANI BÜLENT TANIĞIN KULAĞINI ÇEKİN DİYOR. MELİH İN CHP Lİ DOSTLARI OLSA OLSA CHP DEN İSTİFA EDEN MECLİS ÜYELERİNİ KASTEDİYORSA ONLAR CHP Lİ DEĞİL YOK EĞER FETHİ YAŞAR I DİYORSA O DA MELİH İN KENDİ TABİRİ İLE CHP Lİ SAYILMAZ GERİYE KALANLARDA MELİH İN DOSTU DEĞİLLERDİR, AKP YEREL SEÇİMLERDE ALACAĞI HEZİMETİ GÖRÜP HALKIN GÖRÜŞÜNÜ ALMADAN BİR GECEDE MAHALLE VE İLÇELERİNİ DİĞİŞTİRECEK VE MAHALLE VE İLÇE HALKI MAĞDUR OLACAK YENİ BAĞLANDIĞI BELEDİYE BAŞKANI MAHALLEYE GİDİP MAHALLELİ İLE GÖRÜŞECEK SEN BUNA TEPKİ VERECEKSİN EY MELİH SEN ÖNCE KENDİ İŞİNE BAK VE DESTEK VERDİĞİN YENİ MAHALLE BELEDİYE BAŞKANI FETHİ YAŞARA DEKİ BU SENİN İLÇENDEN AYRILAN ÇAYYOLU HALKINDAN ALDIĞIN VERGİLER DEN DÜŞEN PAYA GÖRE YATIRIMLARINI YAP VE ÇAYYOLU ARSALARINI SENDEN ÇIKIYOR DİYE ÖLÜ FİYATINA SATMA VE BİRLİKTE RANT İÇİN YAPTIĞINIZ İMARLARDAKİ EMSAL ARTIŞLARINI DURDURALIM ARTIK DE ÖNÜMÜZDEKİ YIL FOYALARIMIZ ORTAYA ÇIKAR DE BİRLİKTE ÇAYYOLUNU BETON YIĞINI HALİNE GETİRDİĞİNİZ ÇAYYOLU BÜLENT TANIKLA TEKRAR ESKİ YEŞİL ALANLARINDA KAÇAK İNŞAAT OLMAYAN İNSANCA YAŞANABİLİR BİR ÇAYYOLU OLACAĞINA İNANIYORUM ÇAYYOLU HALKI ÇANKAYA BELEDİYESİ İLE İNSANCA YAŞAYACAĞI BİR SEMTTİ TEKRAR BİRLİKTE KARAR ALARAK YARATACAKTIR.
Tarih: 09 Ocak 2013 11:54 Ekleyen: Beğenme: 0
sahtekarlık suç teşkil etmeyince !..
gerekçeli kararda mahkemc neşet edilen
eylem planlarının aslının genelkurmay karagahında olduğu istem ve sonucuna genelkurmaydan yazılı yalanlama geldi
"balyoz" mahkemesi zor durumda
Genelkurmay Başkanlığı yaptığı açıklamayla,
"Balyoz Güvenlik Harekat Planı" nı yalanlanlandı. Böylece mahkemenin olmayan, varlığı kanıtlanamayan bir planı esas alarak sanıkları cezalandırdığı ortaya çıktı. Açıklamayla, mahkemenin, sanıkların savunmalarını çürütmek için söylediği "Davadaki benzersiz belgelerin, Genelkurmay başkanlığı tarafından askeri birimlerde asıllarının bulunduğu” tezi de çürümüş oldu.
Tarih: 08 Ocak 2013 19:49 Ekleyen: Beğenme: 0