KIZILIRMAK SUYUNUN ANKARA'YA GELMEMESİ İÇİN
ELİMİZDEN NE GELİYORSA YAPALIM.
BU SU ÇOK ZARARLI BİR ZAMANLAR ÇAY DA ZARARSIZDI HATIRLAYALIM
M.GÖKÇEK YOKSA ANKARA'DAN HEPİMİZİ KOVALAYACAK.
Tarih: 05 Ağustos 2007 00:41 Ekleyen: Beğenme: 0
Bırakın insanlar layık oldukları gibi yönetilsin.
Daha önce oyumu hiç vermedim ama önümüzdeki seçimlerde oyumu özellikle MELİH GÖKÇEK'e vereceğim. Neden mi? Belki bu insanlar bir gün uyanır diye.
Tarih: 04 Ağustos 2007 22:25 Ekleyen: Beğenme: 0
VALLAHİ BİLLAHİ!
Kameraman.....
Heyyyyy....
Hocam......
Sayın vekillerimizin ayaklarını da göster kardeşim. Hem de zoom yaparak. Bazıları burdan tek ayak üzerinde duruyorlar gibi yansıyor.
Bak kardeşim benden söylemesi. Dengesi bozuk yemin edenlerin balans ayarlarını yapacak tamirciler Ostim'den kendilerini dürbünle izliyorlar.
R E J İ
Tarih: 04 Ağustos 2007 22:25 Ekleyen: Beğenme: 0
Suların kesilmesi ile deponuzdaki su da kısa bir süre sonra bitti diyelim ve sizde tankerle su alıp deponuzu doldurdunuz. Eğer buradaki su hattı evinize ayrı bir hattan gelmiyorsa ki (umumiyetle gelmez) tankerle aldığınız suda su saatinizden geçeceği için bizler tankerle aldığımız suya iki defa para ödeyeceğiz demektir. Kaldı ki boşalan su borularına dolan hava gelen suyla birlikte su saatimizden geçerken de saati misli olarak döndürdüğü hepimiz tarafından bilinir.
Bu nedenle evlerinizdeki depolara tankerle su aldığınızda faturaları atmayıp belediyeden gelecek olan su faturalarından bu miktarın düşülmesini talep etmek bizlerin en doğal hakkı olmalı. Bizlere satılan havalara da eski faturaları örnek gösterebileceğimizi düşünüyorum.
Ama bu iş mahkemelik olur mu? Ne kadar sürer, Avukat masrafları ne tutar? Bilemem.
Tarih: 04 Ağustos 2007 18:19 Ekleyen: Beğenme: 0
BİRDE BİZE YAPTIKLARI YANLIŞLRI SANA HAVALE ETMEYEN YÖNETİCİLER GÖNDER YARABBİ.
Tarih: 04 Ağustos 2007 18:17 Ekleyen: Beğenme: 0
YAPILMASI GEREKEN DUA
GÖL MANZARALI VİLLALAR YAPTIĞIMIZ İÇİN
FABRİKA ATIKLARINI AKARSULARA KATTIĞIMIZ İÇİN
ORMANLARDA MANGAL YAPTIĞIMIZ İÇİN
ANIZ KESMEK YERİNE CANLILARI YAKTIĞIMIZ İÇİN
KANALİZASYONLARI DERELERE SALDIĞIMIZ
İÇİN
BARAJLARIMIZI PİKNİK ALANINA ÇEVİRDİĞİMİZ İÇİN
YEŞİLİ KESİP BETONLAŞTIRDIĞIMIZ İÇİN
ELİN ADAMI ÇÖLDE CENNET YARATIRKEN,CENNET VATANI ÇÖLE ÇEVİRDİĞİMİZ İÇİN.
EN AZ 30 SENEDİR BAĞIRA BAĞIRA SESİ KISILAN TOPRAK DEDEYE KULAK VERMEDİĞİMİZ İÇİN.
MAHKEME KARARLARINA SIRT ÇEVİRİP AĞAÇ DİKİLECEK TEPELERE VİLLALAR YAPTIĞIMIZ İÇİN.
DAHA ÇOK SİTE DAHA ÇOK ASFALT YAPIP SUYUN DEVRİDAİMİNİ ÖNLEDİĞİMİZ İÇİN
(Dahası var ama ama yüz lazım yazmaya beni affedin)
PARA HIRSI İLE ORMANLARIMIZI YAKTIĞIMIZ İÇİN
YAKILAN ORMANIN YERİNE YAZLIKLAR OTELLER YAPTIĞIMIZ İÇİN
BİZE NE CEZA VERSEN HAKTIR ALLAHIM.....
Tarih: 04 Ağustos 2007 18:17 Ekleyen: Beğenme: 0
Sayın Çinici kardeşime 1539 nolu davetiyemin ulaşmış olduğunun haberini almış bulunuyorum.
Çayyolu halkının ruhundaki Mars (Ares) ateşini söndürmeye kimsenin güçünün yetmeyeceği bundan böyle hep birlikte Sayın Onursal Başkanımız Engin Uç’tan da güç alarak Çayyolu’ muzu daha da güzelleştirmek ve görülen olumsuzlukları bertaraf etmek için bu yolda yürümeye devam edeceğimizin bilinmesini saygılarımla arz ederim.
İlhan Tezel hanımefendiye de yeni görevinde başarılar dilerim.
Tarih: 04 Ağustos 2007 18:16 Ekleyen: Beğenme: 0
Sayın Engin Uç’u kutluyor ve yeni görevinde başarılar diliyorum.
Tarih: 04 Ağustos 2007 18:15 Ekleyen: Beğenme: 0
(1)
Sakin nokta (Diğerleri de dahil)
Kadar menfaat için
Virgül kadar eğilme (Lütfen)
EFLATUN
Sürpriz bir başkent (Çayyolu) istifası. Günlerden gene Cuma günü seçilmiş. Herhalde araya hafta tatili girsin ve karar kesinleşsin diye. İşin tezat yönü, Cumhuriyetimizin bütün darbeleri ve internetten resmi geçit törenine katılan cevapsız arama modelli tankların yürüyüşü de aynı güne rast geliyor. Hatta Ankara’daki kamu kuruluşlarında 1475’e göre çalışanların aynı kanuna göre verilen çıkışları da genellikle Cuma’ya denk gelir ki mağdurlar bakanlıklara gidip işe geri dönmesin diye.
Görüldüğü üzere Çap’ın medya plazası sayılan birinci sayfası (manşetlerin efendisi) köşesine bu sefer koçumuz (öğretmenimiz) Sayın Engin UÇ konu olmuş. Yerini gerçek bir öğretmene (Sayın İlhan Tezel hanımefendiye) bırakarak.
Tarih: 04 Ağustos 2007 01:45 Ekleyen: Beğenme: 0
(1,5)
İyi düşünülmüşse hayırlısı olsun.
Çayyolu bülteninin temmuz sayısında görüldüğü üzere Çayyolu kasabası dergide anılan derenin kenarında (Çaybaşında) kurulmuştu. Faruk ağabeyimin sağ olsun bana yakıştırmalarına rağmen (bknz. 1539 nolu mesaj) ………. kabilelerinin (bugünden sonra onursal) gerçek başkanı Engin Uç beyefendidir. Kendisi birkaç arkadaşıyla öngörüleriyle (hem Engin hem de Uç) anılan derenin kenarında önce mütevazi bir barınak (Çaba) inşa etmişlerdi. Kimse gücenmesin, kırılmasın ama bu barınağı en önce ne hikmetse sırtlarında tam yedi ok taşıyan ok takımı ve güvercinler beraber korumuşlardı. Sonra bu korumaya kurtlar da katıldı ki özellikle kasabanın yeni şerifini seçmek konusundaki destek davranışları ahde vefadır. Tabi sevgili gölgeyi, dumanı ve kulakları çınlasın bademceyi de unutmamak gerekir.
Tarih: 04 Ağustos 2007 01:44 Ekleyen: Beğenme: 0