Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Ne kadar silersen sil ya yırtılır defterin. Yada izi kalır cümlelerin.

Kitap hâlâ kutsal benim için, kelime hâlâ mühim ve harf hâlâ muamma.

Olmayanı var olanı yok sanmak

Tadına doyulmaz, kimi zaman kışkırtıcı, kimi zaman sakinleştirici ama ruhu hep özgür kalan yazılar

Binlerce kelime, onlarca hikâye var boğazımda düğümlenmiş. Susuyorum konuşmam gereken yerlerde; dilimi tutamıyorum ne zaman susmam gerekse. Anlatacak çok şeyim olsa da, emin değilim anlaşılmak istediğimden

Beni din dar biri olarak saymışsın, halbuki değilim. Dindar olmakla inançlı olmak aynı şey değil!

Sadece seni okuyorumm.…
    Tarih: 11 Ocak 2013 09:36 Ekleyen:
  • düz (gün) devlet

ünlü kanalların vasıfsız ünlü spikerleri
    hiç bir şekiklde denetimden geçirmedikler
    laf salatalarını ekrana bağladıkları konuşmacılarına yöneltiyor

bu derin devledin işimi

bizde anlayamadık ki
    normal vatandaşlar olarak 
    daha düz bir devlet oluşturamoşken
    her tarafımızda yamuklar söz konusuyken

birde kalkmışsınız hala derin devetden bahsediyorsunuz

m 'adama sormazlarmı hangi derin devlet
    derin devletmi kaldı ortada

eğer varsa da
    dein devlet diye tanımladıkları
    eski derin devletin hepsi  kodeste

akp nin derin devletiyse nerde

ada sahillerinde
    Tarih: 11 Ocak 2013 09:35 Ekleyen:

• Genelkurmay 'dan Başbakan 'ın yerine İncirlik Üssü’yle ilgili basında çıkan haberlere internet sitesi aracılığıyla
    ilk yorum geldi !

ABD ASKERLERİ ADANA’DA CAMİ BASIP KURAN YIRTTI MI? Yorum yaz
    Tarih: 11 Ocak 2013 09:29 Ekleyen:

• blog ve toplu yapı için yaklaşık 550 lira her ay aidat ödüyorum fakat kiracı olduğum için toplantı duyuruları sadece kat maliklerine veriliyor

site yönetimi genel giderler konusunda kiracılara hesap vermek istemiyor

hatta işletme projesine ait olmayan bütceden
    siteye demirbaş bile alınıyormuş

site görevlileri yıllardır bu işler aynen böyle yürüyor
    diyor

Tarih: 11 Ocak 2013 09:28 Ekleyen:

• bırakınız  havlasınlar

çünkü havlayan köpekler dişini çokartmaz

iyi havlayan bir köpeğiniz varsa siz zengin bir insan sayılırsınız

onlar size moral vermeye hazır. en kötü anınızda sizi güldürmeye programlıdırlar ...
  • KİRLİNİN MEKANIN DA MÜŞTERİ VELİNİMET DEĞİL Mİ ? 

Topluma mal olmuş mekânların içinde bulunduğu olumlu veyahut ta olumsuz durumu herkesi ilgilendirmeli. Bunu bir toplumsal sorumluluk anlayışı içerisinde, bir hak gibi görüyorum. Bu anlamda kendimi sorumlu hissettiğim bir mekândaki olumsuzluklardan bahsetmek ve ilgili ve yetkililerin buraya bir el atmasını sağlamak istiyorum.
    Namı diğer “Kirlinin yeri”nde, dostların bir hayırlı gelişmesini paylaşmak üzere....
  • Bir ağaçla aynı odada yaşayan kadının ağaçla dostluğu

Her edebi metin, kendi içinde çözümlenmeyi bekleyen anlamlar taşır ve okuyucu metinden hareketle edebi eserin anlamlar dünyasını keşfe çıkar. Bu keşifte okuyucu, metni hem yazardan hareketle hem yazardan bağımsız yeniden anlamlandırma ve dilediği bakış açısıyla yeniden çözümleme özgürlüğüne sahiptir. Metni yorumlama ve çözümlemede okuyucuya yol gösteren yöntemlerden biri de göstergebilimdir. Temelinde sistematik ve bilinçli bir okuma eylemi yatan göstergebilim, gösteren ve gösterilen ilişkisi üzerine kuruludur ve metnin anlamsal yapısının çözümlenmesinde okuyucuya yardım etmektedir. Göstergebilim anlamı, anlamayı, anlamın nasıl oluştuğunu kendi içinde bir üst dil yaratarak inceler. Metnin anlamlı birimlerini ortaya çıkararak metnin doğru ve eksiksiz anlaşılmasını sağlamak adına öncelikle göstergeyi oluşturan gösteren-gösterilen ilişkisini çözümlemek gerekir...
    Tarih: 11 Ocak 2013 09:27 Ekleyen:
  • Rüyada bir yere ağaç diktiğini görmek, şerefe, yüksek mertebelere ve büyük kişilerle dostluğa delâlet eder.
    Tarih: 11 Ocak 2013 09:25 Ekleyen:
  • kirliler

kirliler görülmeyen yerlerde
    yasarlar ....
    Tarih: 10 Ocak 2013 14:51 Ekleyen:
  • Daima ve daima halkın yanında olan ve gerçeğin peşinde koşan, kalemini satmayan, onurlu gazetecilerin, Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyor, bu ilkeler doğrultusunda gazetecilik yaptıkları için bugün içerde tutuklu bulunan tüm gazetecilere selam olsun diyor, aydınlık ve özgürlük dolu günlerin yakın olmasını diliyorum.

Tarih: 10 Ocak 2013 13:29 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!