Basit Forum


Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

  • Genişletilen ve onarılan yola ait olan dağ gibi moloz yığınları Eston sitesi önünden ne zaman kalkacak? Gene Eston sitesi önündeki kaldırım olarak planlanan yerin ortasına denk gelen daha sonra geriye alınan fakat eskisi hâlâ kaldırılmayan telefon santrali ne zaman kalkacak?

    Bu görüntüler son derece çirkin olup. Ayrıca yurdumuzda bulunan ecnebilere karşıda bizleri küçük düşürüyor.
    Tarih: 10 Eylül 2007 12:19 Ekleyen:
  • Yazılanlara bakıyorum da. Aslında bir yavanlık var dostlar!...Sanki bir yerlerden alıntı yapılmış gibi.Her paragrafında ayrı bir anafikir.

    Maalesef siyaset değimiz; hayasızca sürdürülmeye çalışan bir oyun. Eskiden siyasette haysiyet vardı, şeref vardı, onur vardı.

    Ama şimdi sadece ve sadece menfaatçilik,bencileyetçilik egeoistlik var.

    Yalanmı...Muhalefete bakıyorsun sanki iktidarın uzantısı gibi hani nasıl derler kadın kolları, gençlik kolları gibi bir şey olmuşlar.Onu kırmamak için ne kadar da çok çaba harcıyorlar.(Haram olsun aldıkları oylar)

    Durum böyle olunca kime, neye güveneceğiz.Vatan ve millet için çalışan kim. HİÇBİRİ.

    Demekki o meydanlarda toplananlar da burada yazanlar gibi içi dışı farklı insanlar. Özde değil sözde bile olamayacak kadar işi basitleştirmişler.

    Şeriat ve mürit'lere kucak açmak. Sorarım sana heyy genç evlat. Cumhuriyetçi bir gence yakışırmı şeriata kucak açmak. Senin anlamak istediğin Kardeşçe yaşam bu değil. Böyle de anlatılmaz.

    Birileri eleştiriyor, birileride perde arkasından encümen vasfıyla büfe alıyor. Ticaret yapıyor. Kimsede uyanmıyor.Hey gidi dünya heyyyy. Aslına baksan kişi eski komünistlerden ama şimdi menfaat için mürit'lere takılıyor ve onlar gibi davranıyor.

    Ondan sonra ; sosyalistim, solcuyum deyip ortalıkta gezeceksin. İsmail kardeşimin eline düşsen sana güzel nağmeler yazardı aslında...

    Sevgili dostlar, yapılacak kardeş çağrıları ihanete çanak tutarak olmazzzz. Herkes mertçe korkmadan düşüncelerini açıklasın.ismini bile yazmaktan aciz insanların düşünce ve fikirleri kendileri gibi basit ve geçicidir.
    Tarih: 10 Eylül 2007 12:18 Ekleyen:
  • 9/10/2007 10:31:32 AM

    Mesaj (2666): (SİMİTÇİ 1)


                       Bir Pazar yazısı

          Ben niye simitçiden simit almadım?
    “Sıeemittçiyyyaaaaaa….!”

    Yazısının yazarı Yonca hanımdan okumayanlar için harika bir hikaye daha
                         
    Sokak

                     bir *agorafobik* yazi
    Mesaj (891): * Isim :  yonca
    Tarih: 10 Eylül 2007 09:49 Ekleyen:





  •            SON BİR SÖZ


        MEN NE ÇEGUYEM
        TAMBURAM NE ÇEKUYET


    Tarih: 10 Eylül 2007 03:27 Ekleyen:


  •      İsmail Çinici Beyefendi olsaydı"anlaşılmak lüks ister " derdi.
          İsmime gelince çayyolu okuyucuları zaten biliyor açılımını,bundan sonra da hiç önemi yok üzülemiyecek kadar yaşlıyım.MERAKINIZ giderilsin  diye yazıyorum eskidende şimdide CHP liyim,referandum için oyum hayır,tek liderim Atattürk  ve de  kendi çapımda dini inancım var sizce bir mahsuru yoksa.ACİZ ,çok kırıcı   bir ifade,sadece adımın çok göz önünde olmasını istememiştim.Küçümsemek,bu da bir tarz olsa gerek,düşüncelerimde haksız olmadığımı bir kere daha anladım.SAÐLIK VA SAYGIYLA KALIN.
    Tarih: 10 Eylül 2007 01:51 Ekleyen:
  • Ben Türkkonut'a oturan biriyim bizim oraya yani yol yapılıyor aslında çokta güzel oluyor ama taM Türkkonut'un girişinde olan Balıklı Bahce Restorantı nın bahçesi istimlak olçak gibi bebim üzüntüm bahçedeki ağıçların kesilcek olması sizce bu konuda bişeyler yapabilirmiyiz
    Tarih: 09 Eylül 2007 03:35 Ekleyen:


  •      Kanal B Haberleri seyrediyorum.Artık sokaklarda rahatça gezebilirsiniz.Söyleyecek sözüm kalmadı,bumuydu  sokak kopekleri sorununa çözüm,demek ki burada  yazdıklarımızın hiç önemi yok,boşa vakit harcamışım.Bir kere daha öğrendimki
    gene daha öncekiler gibi havanda su dövmüşüm...
         Ümidini kaybeden herkes gibi kendime kızıyorum,öneri isteyenleri ciddiye aldığım için,hoşça kalın buraya kadarmış.
    Tarih: 09 Eylül 2007 03:34 Ekleyen:

  • Yasaklayın, size tiyo vereyim de oldu olacak onlarıda yasaklayın.

    Anason
    Anasonun benim bildiğim kadarı ile alkol yapımı ile en ufak bir ilgisi yoktur. Sadece rakıya hoş bir koku ve aromasındaki lezzet için ilave edilir. Rakının suyla karışmasında beyazlaşmasının sebebi de anasondur.

    “Anasonlar cinslerine göre bir yıllık, iki yıllık veya çok yıllık otsu bitkilerdir. (Bil. a. pimpinella anisum, pimpinella anisetum ve pimpinella saxifraga) maydanozgiller familyasındandır.” (Alıntılar kısmı tam metin olmayıp özetlenmiştir.)

    “Alkol: meyve, şekerpancarı, şekerkamışı vb. şıraları gibi glükoz içeren özsular mayalandıktan sonra damıtılarak elde edilen ve temel maddesi etanol olan sıvı.”
    (kaynak: Büyük Larousse Sözlük ve Ansiklopedisi)

    ehh şimdi maydonozu, tüm meyveleri ve şekeri de yasaklamanız gerekmiyor mu?

    Eğer yasaklamazsanız hatırım kalır, bilmiş olun.

    Tarih: 31 Ağustos 2007 12:33 Ekleyen:

  • Can çıkar, huy çıkmaz diye boşuna dememişler. Eski huylarıdır bilirim yurdumuzda ne zaman bir kuraklık olsa hemen iktidarda olan partiye yüklenirlerdi.
    Şimdi iktidar kendilerinde ya. Bu seferde Sayın Sezer’e yüklenmişlerdi.

    Ehh artık Cumhurbaşkanlığı da sizde hem söylediğinize göre ezici bir çoğunlukla kazandınız ya ne oldu?
    Yağışlar dengeli bir şekilde yağmaya barajlar dolmaya başladı da bizim mi haberimiz yok?

    Hep başkalarında bir şeyler arayacağınızda melaneti birazda kendinizde arayın.
    Eğer bakmasını bilirseniz mutlaka bulursunuz.

    Yağmur bulutlarını mıknatıs gibi çeken onu yağdıran ağaçlardır. Siz göstermelik olarak bir ekip, on keserseniz  ormanları talan ederseniz. Bu alanlara bina yapılmasına müsaade ederseniz yaptığınız yağmur duaları da işe yaramaz.

    Zaten yaramadığı da ortada değil mi? İşte bu yüzden melaneti kendinizde arayın beyler.

    Şimdi gelecek sonbahar yağmurlarıyla, işte biz gelince yağmaya başladı dersiniz. Dersiniz dersiniz sizi bilmeyiz.
    Tarih: 31 Ağustos 2007 09:27 Ekleyen:

  • ATTENTION PLEASE !

    Sarı tepeden kovanlarından kaçan sarica arilari (yaban arisi) Çayyolunda görülmeye başlandi.

    Alerjisi olanlar için ürtiker iğneleri eczanemizde bulunmaktadır.


    Angora eczanesi nöbetçi eczacı Şişe Mehmet
    (Kimyacımız)
    Tarih: 31 Ağustos 2007 09:25 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!