Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Acayip bir çarpma metodu. Öyle sanıyorum ki matematik öğretmenlerinin ilgisini çekecek bir yöntem.
    Eğer izlemediyseniz girip izleyin.

http://vdo.mynet.com/video/19831
    Tarih: 13 Eylül 2007 05:12 Ekleyen:
  • yaşamkent nüfusu çok arttı.ne otobüs nede dolmuş yetiyo.okullar açılınca ne olacak bilmiyorum buna mutlaka bir çözüm getrilmeli.dün akşam sıhhıyeden büyük zorluklarla ve mücadele sonunda dolmuşa binebildim.tabiiki ayakta o saatlerde oturmak mümkün değil.ümitköye kadar ayakta bir sürü kişi geldik.aslında dolmuşa binmiş olmak benim için büyük bişeydi.binemeseydim en az yarım saat daha bekliyecek yinede binemeyebilecektim.ümitköyde nihayet oturabildim hep ilgimi çekiyodu o gün saydım ümitköyde ayakta 9-10 kişi geldik sonra yaşamkente kadar en az 15 kişi bindi ayakta,yani dolmuş kapasitesinin çok üstünde yolcu alıyo.biz ona bile seviniyoruz.binemezsek ne olacak....bu arada dolmuşun ayaktakilerden kazancını düşündüm.her seferde ayakta en az 15 kişi bu durumda  dolmuşcular iyi para kazanıyosa dolmuş sayısını artırırmı.......
    Tarih: 13 Eylül 2007 02:10 Ekleyen:
  • Sevgili Ablam,
    Sayın Alev Atılgan.

Ara sıra sitem etsem de lütfen siz benim sitemlerime aldırmayın. Burada bazı konularda bazı kişilerle anlaşamasak bile ben burada yazanları bir aile olarak görmekteyim. (tabii malum kişi haricinde)

Her ailede ara sıra yanlış anlaşılmalar ve sitemler olur. İnanın ben kendi öz ablama da bazen sitem ediyorum. Ama benim sitemlerim, kızgınlıklarım saman alevi gibi gelip geçer.

Yazınızda benim için “kitap yardımını yadsıyamam.” Demişsiniz inanın sözünü bile etmeğe değmez önemli olan kitabı bulup, bulmadığınızdır.

1943 doğumlu olduğunuzu yazmışsınız,(2 kez) bende 1949 Aralık doğumluyum. İşte bu yüzden size Sevgili Ablam diye hitap ettim. Umarım bir hata yapmamışımdır.

Sevgi ve saygılarımla.
    Tarih: 13 Eylül 2007 02:09 Ekleyen:
  • Sivil Anayasa taslağını görmek için aşağıdaki adrese girebilirsiniz.

http://haber.mynet.com/main/?date=13Eylul2007
    Tarih: 13 Eylül 2007 01:09 Ekleyen:
  • “Burası “vitamin büfe” olacak...
    Şimdilik herkes durumundan memnun görünüyor. Hele bir faaliyete geçsinler, memnuniyetin derecesini hep birlikte göreceğiz.”

Evet, yukarıdaki kısa alıntıdan sonra sanırım yazıma başlayabilirim.

K.dere şarap fabrikası yıkılıp yerine Sheraton otel ve Karum çarşısı yapılırken herkes bu durumdan çok memnundu. (Tabii burası bağlarıyla yeşillik olmasına rağmen bir yeşil alan olmadığından memnun olmasak da buraya müdahale edemezdik.)
    Herkesin kafasında binaların değerinin artacağı düşüncesi vardı. Bense tam aksi görüşteydim. Hatta bu konuda Ş. E’ in annesi rahmetli Ş. E ile bir fikir münakaşamız bile olmuştu.

Zaman içinde buradaki fiyatlarda artış olsa bile para değerinin düşüşü göz önüne alındığında gerileme olduğu meydandaydı (tabii hesabın doğru olması için binanın eskime payını da göz önüne almak gerekiyor.) Bu yüzden hangimizin haklı olduğu konusunda tam emin değilim.
    Ama burası bittiği zaman Karum’un önündeki boşlukta yapılan yapay rodeo gösterileri, çeşitli firmaların reklâm kampanyaları ve diğer aktiviteler için yapılan bangır bangır hoparlörlerle müzik olmaktan çıkıp bir gürültü kirliği yaratan sesler karşısında herkesin memnuniyeti sona ermiş şikâyetler başlamıştı. Tabii bu arada yeşili de tamamen değilse bile kısmen kaybetmiştik.

Saygılarımla.
    Tarih: 11 Eylül 2007 09:02 Ekleyen:
  • Dikkat telefonlarınız güvenlik güçleri tarafından değil sıradan insanlar tarafından dahi dinleniyor olabilir.
    Eğer birisi size cep aldıysa bu telefonda özel bir yazılım olabilir ve özeliniz bir anda bitebilir.

Dedektif tutma devri kapandı!!!

Dikkat! Bu Programlar uzman mühendisler tarafından uzak doğuda yazılmış programlardır..

Piyasadaki bulunan ucuz lisansız programlar telefonda gözükür, numaranız belli olur, sim kart değiştiğinde haber vermez, sms rapor etmez, telefon görüşmelerini dinletmez. Sadece ortamı dinletir.. Siz Hedef telefonu belirlenmiş numaradan aradığınızda telefon sesizce açılır fakat numaranız ekranda belli olur..

Bizim programlar ise fark edilmesi imkansızdır..

ORTAM DİNLEME YAZILIMI
    ( FLEXI ) 500 ytl

Flexi : ( Ortam dinleme esnasında 10 sn ekran ışığı yanar.)

( PROFESYONEL ) 1100 ytl
    Profesyonel : ( Ortam dinlerken ekranda hic bir değişiklik olmaz.)

http://www.casusbocek.com/index/id1.htm
    Tarih: 11 Eylül 2007 09:00 Ekleyen:

• Yazardan
    Okura

İçimizde konuşanlar,
    Çok sesli (iç) dünyamız,
    İçinizdeki çocuğu tanıyor musunuz?
    İçimizdeki çatışmaların yansıması

Unutmayınız ki içimizdeki çocuk;
    Yaşamımıza yön veren
    Güçlü bir varlıktır.

İçimizdeki çocuk
    Doğan CÜCELOÐLU
    Remzi Kitabevi

Gecenin 01:30'unda sigara içmek yasaktır, kahvemizde.
    Tarih: 11 Eylül 2007 02:28 Ekleyen:

• Beyin salatası

Şu birkaç gündür yazamıyordum. Gene yazmayacaktım da; bu Çayyolu var ya Çayyolu.... Saat 23 civarlarıydı. Camlardan yağmurun sesinin notalarını duyunca "bu beni ıslatan yağmurum" diyerek sokağa çıkmaya karar verdim.
    Müjde Evler'den Meşhur Peynirci'nin tarafına doğru gelince Konutkent tarafında Hayal ve Sevgi Sitesi arasındaki viraj dahil büyük bir alanın sokak lambalarının  yanmadığını tekrar görüp karşıya geçmeyi düşünürken ayaklarımın ucundan "hey ula..." diye söylendiğim, arkasından plakasını bile okuyamadığım hızlı bir heyula geçti gitti.

Dönüşte aynı istikametten geriye doğru yürürken sağ tarafımdaki Konutkent I'in ünlü sokak isimlerini okumaya çalıştım. Elmas, Yakut, Akik, Firuze...

Sol tarafa doğru dönerken üzüle üzüle birşey düşündüm ki; Çayyolu denilen Sart harabelerinin sorunsallarıyla sadece 68'li ve 78'li iki adam mı uğraşacak kahvemizde?

Takdir siz sakinlerimizin.

• ........gibi sesin

Onun sesi
    Ta kendisi
    Bana bakıyor
    Selam veriyor
    Heyula
    Hayırdır inşallah

(N)itekim

• 'Ben askerlerimizin ölmesini istemedim'
    Bakan Şahin'den sözlerine düzeltme..

08.11.2007 23:27
    -------------------------------------

Çevir kazı yanmasın, aman  biz  ke… ler uyanmayalım.
    Tarih: 11 Eylül 2007 01:43 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!