Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Medya arşivi

Fıstıklı kadayıfın altı kızardı dönemi
    Karaoğlan dönemi (anavatan Kıbrıs dönemi)
    Cepheleşme dönemi ( 1 ve 2 )
    Duraklama dönemi ( nitekim)
    1.M. AK “MAN” dönemi ( filmci kibritçi kız)
    Merhum Taşar’ın TRT’deki ünlü Maocuları;
    Ali Kırca ve Nuri Çolakoğlu dönemi
    Man’lı papatkaralar devri
    Haliçte lale devri (anavatan dönemi)
    Magicbox devri
    Kirmizi noktali tutti frutti devri
    Jimnastikçi Yasemin’in devri
    Engin Ardıç devri
    Gülsüz Gülgün hanımın devri
    Uğur Dündar’ın işten atan adamın devri
    Çevik bir devri (potin devri)

Sonra tekrar AK “MAN” devri
    Gelinen nokta; 82 anayasasını Macit Ak “man” okudu. 25 yıl sonra hazırlanan yeni tasayı ise AK “MAN” hem yazdı, hem dokudu, hem de okudu.

Sonuç:
    Gereği düşünüldü
    Anayasa mahkemesi jurisi
    Davalı ve davacının
    Yüzlerine karşı okudu.
    “DÖNMEDOLAP”

Tarih: 30 Eylül 2007 12:45 Ekleyen:

• Birisine kimi  sine aşık oldum biri   sine
    Rastlamak çok zor şey böylesine

Dinlisine, dinsizine
    Kibirlisine,
    Pimpiriklisine,
    Dişisine,
    Sivrisine(dillisine),
    Pisipisine pisisine,
    Jiplisine, jipsizine,
    Finlisine Çinlisine,
    Pillisine plastiklisine,
    Yerlisine yersizine,
    Zillisine zilsizine,
    Filmlisine,
    Çillisine,
    Freesine,
    Nillisine,

Birisine kimi  sine aşık oldum biri   sine
    Rastlamak çok zor şey böylesine

Bir ağır ceza mahkumu
    İstanbul Halkalı’dan
    Tarih: 30 Eylül 2007 12:43 Ekleyen:

• K O Z M O S
    BİLİM-KURGU
    MR. TOM ve Jerry’nin oyunu

Best of Çayyolum.com.tr
    Fantastik, fantastik, fantastik

Çayyolu Başaran sokakta (ÇAP) matiksiz (dra)
    Bir hayaletin 2 gölgesi !!
    23’lü Budha (bilge) ile 23’lü Lama ( Peru dilinden olanı)
    2si de kekremsi mi trak?

Biri pozitif değer diğeri negatif semer.
    1i kırk dokuzlu, öteki elli sekizli
    diğeri elli sekizli, biri kırk dokuzlu

diyalektik ve didaktik
    Tabiat Ananın iş ve emeği
    tintinli ve aheste…
    D A M L A kendini tamamlayınca damlar.

İs…bil yoksa kırkahvesinde muhabbetin dozu mu kaçtı, köpüğü mü taştı
    Dondurmalı koz helva yemeyeceğimize göre garsonları servis dışına mı çıkaralım yoksa fiyatları mı kıralım.
    Bkz: 23 numara
    2313-2314 nolu mesaj

İs.mil.com.tr
    Tarih: 30 Eylül 2007 12:42 Ekleyen:

• E G O’lu (elektrik, gaz, otobüs)
    Sencille Bencil
    Thing and Tang (beyin fırtınası)

TeereCİiiiii….

İÇİNİZDEKİ OYUNCUYU KEŞFEDİN
    “Baştan başa bir sahnedir yeryüzü. Bütün kadın ve erkekler girip çıkan oyuncular sahneye. Bir insan nice kılıklara girer yedi (7) çağını yaşarken hayatın.”

W. Shakespeare

Konuşmak ve dokundurmak bir sanattır.

Tarih: 30 Eylül 2007 12:41 Ekleyen:
  • O on bin imza yok mu, o on bin imza!...

On bin imza çorbasında benimde bir nebze tuzum bulunduğu için mutluyum. İmza toplamamda beni kırmayarak yardımlarını esirgemeyen koru sitesi eczacılarından Sayın Suna’ya da tekrar teşekkürlerimi sunmayı bir borç bilirim.
    Tarih: 30 Eylül 2007 12:40 Ekleyen:
  • Japon bilim adamları kurbağaları saydamlaştırmayı başarmışlar. Kurbağaları saydamlaştırmakla uğraşacaklarına insanları saydamlaştırsalar ya. Ne güzel olur herkes herkesin içini görür; ne mal olduğunu anlardı.

• Sevgililer birbirlerini gerçekten seviyor mu?
    • Kim kimi terk etmeyi, kim kiminle evlenmeyi düşünüyor.
    • Hangi eş aldatıyor.
    • Politikacılar hangi konularda insanlara yalan söylüyor.
    • Vs. vs. gibi
    Tarih: 30 Eylül 2007 12:40 Ekleyen:
  • Güzel yaşanmış bir hikaye......

Mut'un bir dag koyunde dostlarla birlikte gezerken yasli bir kari kocayı gordum.. Baktim bir kanepenin uzerinde oturuyorlar...  Iyice yaklastigimda tezekten yapilmis evlerinin bahcesinde oturduklari kanepenin bir tarafinin
    tamamen kirik oldugunu, kanepenin saglam tarafina sıkışarak oturduklarini ve sohbet ettiklerini anladim.

Yuzlerinde bir tebessum vardi.. Kanapenin bir tarafi tamamen kirilmisti...
    Evin halinden ve kari kocanin kilik kiyafetinden  maddi durumlarinin hic iyi olmadigi ve yeni bir kanepe  alacak guclerinin olmadigi hemen  anlasiliyordu...

Selamlastiktan sonra, 'Kanepe kirilmis' dedim... Yasli adam buyuk bir bilgelikle cevap verdi, ' Biz de saglam tarafina oturuyoruz... Yetiyor bize..'

Kadin da tamamladi, ' He ya yetiyor bize bak ne guzel oturuyoruz'

Sevdigimin elini daha sıkı sıkı tuttum...

Oyle ya,' Aşk bu kanepe neden kirik, neden yeni bir kanepe almiyoruz' diye dirdir etmek, sIkayet etmek yerine, 'Kanepenin saglam tarafini paylasmak' degil midir?...

İşte sevgi önce ailede başlar, sonra apartmanda, sitede ve mahallede gelişir.

Sevgi o kadar güzel bir şeydir ki..Hoş görülüğü, sevecenliği verir insana.

Olmadı mıda, önceki mesajlarda yazılanlar gibi
    sosyete geçinen, bir avuç cahillerin baksanız evlerinde yiyecek yemekleri yoktur, insanlara baykuş gibi tepeden tepeden baklamalarına zemin hazırlamaktadır.

En iyisimi sevmeye çalışın, hayatın sizden zorla aldıklarının acısını bir başkalarından çıkarmaya çalışmayın.
    Unutmayın ki dedikodu acze düşmüş cehaletin bir parçasıdır.

kalın sağlıcakla
    Tarih: 30 Eylül 2007 12:39 Ekleyen:
  • 2775 no.lu mesaja istinaden....

Okumuşluk mu Cahillikmi?

İnsanoğlu ne kadar garip bir varlıktır.Kimi balık gibi doyumsuz isteklerinin kölesi olur, kimide kader der köşesinden ölümü bekler.

Hani bir laf vardır sonradan görme ile dönme'nin en büyük özelliği; balık tipi beyin yapılarıyla, kendilerini her zaman herkesten üstün tutmalarıdır. Oturdukları mekanda 24 saat süre ile kesintisiz olarak insanları izlemek, onların her hareketinden bir mana çıkarmak ve cahil düşünce ruhu ile ortaya attıkları komplo teorileriyle insanları düşürdükleri durumdan oldukça haz alan bir kaç cehul cühala.

Hayret bir şey; neymiş doğalgaz sayacı az mı  atıyor, yoksa hiçmi çalışmıyor.Cehaletin bu denli danikasınıda hiç duymadım .pes vallahi.Hele hele takip edilenin de sayacını bantla kapatmasına ne denilir:) Nispet mi acaba?

Çoook eskiler bilir.Ev alma Komşu al. Eskiden ev almak için gezenler komşular hakkında bilgi sahibi olmak isterlerdi.Apartmanda bir sütü bozuk olduğunda da almazlardı evi. Ama şimdilerde;

- Sitesinde bir araç yeri park sahibi olduğu halde,ikinci ve üçüncü aracını park ettiği yetmiyormuş gibi birde  misafirlerinin araçlarını bilerek içeriye alarak komşularına "bakın ne çok çevrem var" mesajı vermek isteyen cahillerimi?
    - Su kesintilerinde yedi göbek sülalesini çağırarak aprtmanda oturan diğer kişilerin hakkını gasp eden okumuşlarımı?
    - Sabahlara kadar balkonda mezar kumarcıları gibi okey oynayıp, kahkaları ile etrafına rahasızlık veren görmemişlerimi?
    - Trafiği ters yönde giderek ölüme meydan okuyan magandalarımı?
    sormak lazım diye düşünüyor insan.
    Tarih: 30 Eylül 2007 12:39 Ekleyen:
  • Flash TV. Yarışma Koz.

Flash TV. sayfasından alıntıdır.

Not:Ekranda izlediğiniz yarışma tamamen sanal karakterler tarafından canlandırılmıştır. KOZ bilgi yarışması dramasıdır?

http://www.flashtv.com.tr/default.aspx?p=4&prgid=211
    Tarih: 29 Eylül 2007 02:15 Ekleyen:

• 2782’yi yazarken hiç sevgili kardeşim İsmail Çinici gibi bir bilgisayar kurdunun işine yarayacağımı düşünmemiştim. Nedeniyse devamlı bilgisayarda yazanlar nasıl olsa benden önce burasını bulmuştur veya daha da iyilerini keşfetmiştir düşüncesine sahiptim. İşte bu yüzden Sayın Çinici kardeşimin bu sayfayı beğenmesi beni ziyadesiyle memnun etti.

Nasıl ama her şey elinizin altında. Sık kullanılanlara bile başvurmanıza gerek kalmıyor.

Atatürk diyor ki, Günün Sözü, Takvim, Mynet Güncel Haberleri, Hürriyet, Anadolu Ajansı, Sabah. Haber Türk, Cnn Türk, Internet haber, Fresh You Tube music, ve diğerlerinin yanında önemli bir konuyu unutmamak için Yapışkan not bölümü.

Herkese Saygı ve Sevgilerimle.
    Tarih: 28 Eylül 2007 09:22 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!