Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• “Başarısız bir Belediye Başkanı”

Koruma ve Restorasyon Uzmanları Derneği adına Nevin Apaydın:  “Bizim Başkentte yapmak istediğimiz, bir kent olarak Ankara’nın içini tekrar doldurmaya çalışmak bu kentte yaşayanların, kente sahip çıkmasına önayak olmak, kenti severseniz ona sahip çıkarsanız, ne yazık ki Ankara’yı sevmeyenler şu anda yönetimde bulunuyor. Diliyorum, Tekrar Ankara’yı seven birilerinin yönetime gelmesine vesile oluruz. Başarısız bir Belediye Başkanımız var. Bu kadar başarısız bir şekilde Ankara’yı yöneten bir kişinin Ankara ‘da dördüncü dönem seçilmesi gerçekten ilginç. Bugün Ankara yaşanılmaz bir kent oldu. Her ne kadar tüm bilboardlarda ödüle doymayan Ankara yaşanılır kent Ankara reklamları yapılsa da bu böyle değil maalesef”
    Tarih: 15 Ocak 2013 21:40 Ekleyen:
  • Bilirmisiniz büyük küçük belediyelerde, İmar denetimi yapan İçişleri Bakanlığında bir tek teknik denetim eleman yoktur!!!
    Tarih: 15 Ocak 2013 21:39 Ekleyen:
  • ulusun hali

miiletin başına din ve ahlak öğremeni kesilen
    beyaz tür(k)ler ve onlarn etrafında dönüp dolaşan pervaneleri biraz halkın arasıma arasıra karışsında ulusun don durumunu resmen görsünler

79 senesinden beri ulustayım hiç bu kadarını
    hemde ak partisi  misyonunun hakimiyeti altında  olmasına rağmen hiç görmemiştim

inanmıyorsanız ankara polisi behzata da sorun

rüzgarlı sokak ve çevresinde resmen beyaz kadın ticareti yapılıyor hemde gündüzden başlamak üzere ....

bazı hocalar artık uçkurlaına hakim olamayıp  tv prğamlarında kemeraltı sohbetlerine girip 
    vatandaşı  gece jimnastiğine davet ederse
    olacağıda  bu dur ...!

Tarih: 15 Ocak 2013 12:06 Ekleyen:
  • sakın fransız kalmayın

AOÇ Süzme Poşet Yoğurt 900 gr
    Bay Gross  da 5.19 Lira
    Çayyolu Gördiyomun içindeki markette  9.75 Lira

Tarih: 15 Ocak 2013 12:03 Ekleyen:
  • yeter ki senede bir gül
    Tarih: 14 Ocak 2013 20:14 Ekleyen:
  • Kınama

Akadaşlar lütfen yeni köye eski adet getirip 
    lütfen bölücülük yapmayınız

BİZ bizim cami marketten yıllardır alışveriş yaparız ama işin doğrusu bizim cami markette böyle yersiz bir anons şimdiye kadar ne dıyduk

' SAYIN MÜŞTERİLERİMİZ  BİZ ÜLKENİN EN ZORLU YILLARINDA DOĞRU YOLDA İLERLEDİK, DEMEK Kİ DOĞRU YOLDAMIŞIZ ' DİYE BAŞLAYAN MARKET İÇİ ANONS ŞÖYLE DEVAM EDİYORDU

' ETLERİMİZ İSLAMİ USILLERLE KESİLMEKTEDİR RAHATLIKLA TÜKETEBİLİRSİNİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZ. '

Tarih: 14 Ocak 2013 20:13 Ekleyen:
  • BAŞKAN NE DİYOR BENİM İLÇE BAŞKANI İLE İŞİM OLMAZ, BENİM ETKİM OLMAMIŞTIR FALAN....
    İLÇE BAŞKANI ZAMANINDA NE DEMİŞTİ;(TABİ Kİ GERÇEKLERİ)25.06.2012

- Belediye ile yaşanan sorunlar nelerdir?
    - Belediye Başkanımız partiyi ve Yenimahalle İlçe Yönetimini tanımadığını bunca zaman geçmesine karşın bir nezaket ziyareti bile yapmayarak ortaya koydu. Parti bünyesinde kalan altı arkadaşımızla birlikte grup toplantısı yapıyoruz, Fethi Bey o toplantılara da katılmayarak direnç gösteriyor.
    - Siz de birkaç yıl önce belediye meclisi üyesi olarak görev yaptınız, sonuçta bu arkadaşlar mesai arkadaşlarınız...
    - Öyle ama, belediyede aktif görev alanlar bize karşı hasmane tutum içindeler. Zaten öyle oldukları icraatlarına da yansıyor. Benim Batıkent’te işyerime ceza kesilmiş; tam 9976 TL. Sözde kapı pencere ölçülerini alıp yazmışlar cezayı. Tebligat da muhtara bırakılmış...

DAHA NE DEMESİNİ BEKLİYORDUNUZ!......
    Tarih: 14 Ocak 2013 20:13 Ekleyen:
  • SEÇİMLE GELEN KAYYUMLA GİDER    ADNAN KESKİN CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI

POLİTİKACILAR SÖZÜNÜN ARKASINDA NE ZAMAN DURACAK ACABA
    Tarih: 14 Ocak 2013 20:11 Ekleyen:

• Nizam, Selamet,
    Refah, Faziled, Saaddet
    ve tabi olmazsa olmaz  adaLED
    sahibi Devletlü AKadaşınızın sayesinde

ÇAYYOLU muzun bir tarafı yaz köşesi öteki arafı kış
    kış köşesi olucak  ...

Ne mutlu
    Çayyoluluyum diyebilene aşkolsun....

Deniz sever çayyolu halkına önemine binaen
    duyurulur . Zamanında bizim konserlerimize katılmayıp gökçek beyin park açılışlarına  gık bile demeden teşrif
    zat- ımuhteremlere (de) 6 çizilerek  duyurulur.
    Tarih: 14 Ocak 2013 20:09 Ekleyen:
  • 68 kuşağınıın ye$il (k) u$AK projeleri 
    bazı hoca efendiler yaş 70 iş bit bitmiş ten sonra 
    başımıza aşk doktoru kesilip
    öteki gündemde o dönemin bi gurubu HİPPİLER ile aynı noktada kesişti !

Tarih: 14 Ocak 2013 20:08 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!