sevgili cayyolu sakinleri
16 şehidimiz var yine bugün.bu gece 21 30 da ışıklarımızı kapatıyoruz.........
Tarih: 21 Ekim 2007 10:35 Ekleyen: Beğenme: 0
SEVGİLİ ÇAYYOLU SAKİNLERİ
Bugün tatil günü ve havanın çisem çisem yağması nedeni ile sizlerin evde doğrusu vaktini biraz daha almak isterdim.
Fakat kablo tv'den geçen acı mesajlar sebebi ile yazımı burada noktalıyorum
Artık analar,babalar,çocuklar ağlamasın
L Ü T F E N
Tarih: 21 Ekim 2007 10:35 Ekleyen: Beğenme: 0
Bir NESİN hikayesi daha!
İster inanın
İster inanmayın
Oyumu kullanmak için Köksal Toptana gittim.İmza atarken sandık görevlileri 22 temmuzdan kalan ojeleri parmağımda görünce oy kullanabilemiyeceğimi ifade ettiler.Dolayısı ile AKP'den önce ilk hayırı bendeniz yedim.
yalvar yakar,oyumu zorla kullanabildim.
Dışarı çıkarken kulakları çınlasın sayın Ceval gökçenin bana takıştırdığı bir deyim aklıma geldi.
Boş gezenin boş kalfası (avare hu) londralı okuyucumuz
doğru söylemiş.Saç sefadan,tırnak cefadan büyürmüş.
Bende ise ikiside büyümüyor.
Tanrım buda mı bir diyalektik ve didaktik
Tarih: 21 Ekim 2007 10:34 Ekleyen: Beğenme: 0
SEVMEK DOKUNMAKTIR,
BİRAZDA DOKUNDURMAKTIR
tabi karşılıklı
Hepimiz insan olduğumuz için içimizde her duygu mevcut.fakat ne olursa olsun insan ara sıra olsa bile razı iyi şeylerde duymak istiyor.Burada (kahvede benim için
beğenilerini hiç kompleks duymadan yürekle söyleyen sadece faruk abim ve dilekçe ile (resmiyetle)sayın M.Gürer bey ve de diplamatça söyleyen sakin sakin(ESKİLERDEN)var.Sağ ol faruk abi
Zaten ben bu yazılarımı siyasi dönemin modasına uya- rak ümit köyden edindiğim sevgi lime,yeğenim sıla ve Annem şirin için yazıyorum.Onlarla, faruk abim ve sayın gürer taktir etsin benim için yeterde artar.a.a a.a a.a ve büyük A zaten beğeniyorlar.
Tarih: 21 Ekim 2007 10:34 Ekleyen: Beğenme: 0
HATIRLATMA-UYARI!!
SÖZ senettir(hatıladın mı?)
Akşamki anma törenine bakan sayın günaydında gelebilir belki.zahmet olmazsa kışlalı ailesi bir dilekçe yazıp bakana iletiversinler. Çünkü, Hala tiyatronun salonlarından birinin adı BOŞ ÇERÇEVE.tabi bekarlara single(!!) odalı tatil turları düzenlemek uçukluklarından vakit bulabilirlerse......
Tarih: 21 Ekim 2007 10:32 Ekleyen: Beğenme: 0
Ahmet Abi'yi hazır bulmuş iken EMA Asma Bahçe konutlarının önündeki A.TANER KIŞLALI Parkı ne zaman esas durumuna getirilecek acaba? Metro istasyon inşaatı bitti de. Pazarın şemsiye sistemleriyle beraber encümentte görüşülebilmesine yardımcı olabilir misiniz?
Tarih: 21 Ekim 2007 10:32 Ekleyen: Beğenme: 0
BEN BAYRAÐIMI EVİMİN ÖN VE ARKA BALKONLARINA ASTIM.TANRIDAN ŞEHİTLERİMİZE RAHMET DİLİYOR SİVİL TOPLUM KURULUŞLARININ TEPKİLERİNİ GÖRMEK İSTİYORUM.
Tarih: 21 Ekim 2007 10:31 Ekleyen: Beğenme: 0
Söz tiyatrodan açılmış iken Ahmet Abi'nin çevre düzenlemesini yaptığı tiyatromuzun çimenlerini, limoni selvilerini, konik mazılarını oranın personeli sulamadı, kuruttu. Ahmet Abi eğer anma törenine gelirse bunu kendisine söylememe yardım edebilir misiniz?
Tarih: 21 Ekim 2007 10:31 Ekleyen: Beğenme: 0
Yeğenim 7. sınıf öğrencisi Sevgili SILA'ya ithaf
Birinci değil
İkinci Ertuğrul vakası
N'olur AKM yıkılmasın
Benim ilk, orta ve liseli yıllarımda benim gibi sınıf başkanları olduğu gibi popüler öğrencilerden seçilerek oluşturulan tiyatro kolları da vardı. Şimdi hatırlıyorum ki annem Şirin Hanım'ın iğne ile ilk harflerini işlediği ilikli kolluğu okulda nöbetçi subayı gibi gururla taşırdım. Hatta bir ara bende iki yakın arkadaşımla beraber tiyatro kolundaydım.
Oysa şimdi sadece kolunu kaldırdığı için solcu diye anılan bir kültür bakanının gözcülüğünde liselilerin tiyatro kollarına iptal davaları açılıyor. Bayındırlık Bakanlığı ise kendilerinden olmasına rağmen AKemeleri (AKM) yıkıyor.
SİZİN HABERİNİZ YOK MU YOKSA? O ZAMAN günay, DIN
BU ZAMAN.
Tarih: 21 Ekim 2007 10:30 Ekleyen: Beğenme: 0
NE'O internet modeli
Post modern
Mavi hareket
O yıllarda
Atilla İlhan
"Mavi" dergisinde yazarken
Ankara'da "Çayyolu"nda
Varsayalım
Mavi hareket başlamıştı.
P A T L A M I Ş T I.
Sosyal realizm de denilen bu akım diyalektik ve didaktik metodlarla söyleyeceği her şeyi söylüyordu.
Mesela:
1- Şairin dediği gibi en güzel d e n i z henüz henüz gidilmemiş olanıdır.
2- Denize düşen yılana sarılır.
3- Armudun irisini
armut alanlılar değil
armut alanlar yer.
4- Ak deniz BAYKAL
07 7 ok
Diyalektik ve didaktik.
5- Kız/kızma sen Sarı yerin neresindensin?
K İ P'i gibi.
Tarih: 21 Ekim 2007 10:29 Ekleyen: Beğenme: 0