Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• 1 reklam

hani bir telefon
    herşeyi çözer ya
    işte öyle bir şey

citi bank
    Tarih: 25 Ekim 2007 01:26 Ekleyen:

•     
          İ M G E S E L  !!

Tarih: 25 Ekim 2007 01:26 Ekleyen:

• TRAFİK TANZİM işaretleri:

TDK. 106.km. yolda çalışma
    Kontrolsüz kavşak
    Öndeki taşıtı geçmek yasaktır.

1-DUR!
    GÜMRÜK (ihracat)
    Durmadan geçmek yasaktır!
    2-Kaz ayağı: Çaprazlama yapılan teyel.
    3-Bu yazıdan sonraki aradan çıkan
    NE'ler 5 ne 1 Ka'nın (kimin?)
    ne'leridir. Yani yazı işleri müdürümüzün değil.
    Sakin unutmayınız.
    Tarih: 25 Ekim 2007 01:24 Ekleyen:

•      DUYURU

Sevgili Okan Bayülgen nam-ı diğer ZAGA televizyonda felsefe programı yapmak gayesi ile medyadaki bütün programlarına iki sene ara vermiştir. Staj görmeyi kabul ederse kendisini eflatun felsefe klübünde kahve içmeye can-ı gönülden bekleriz.
    Tarih: 25 Ekim 2007 01:23 Ekleyen:

•    Yüzleşme 9 buçuk

Alev Abla sizin yazdığınız "Bardak değil YÜREK taştı" patentli yazınıza ben de yürekten katılıyorum. T.alan Abinin ayağına gidip kendini küçültenleri tarih de asla affetmeyecek. Dolayısıyla ben de affetmiyorum. Fakat  maşaları da unutmamak gerekir. O toprakların Anavatana ait olduğu, yıllarca Osmanlılar tarafından huzur içinde yönetildiği herkesçe bilinmiyor muydu? Bu Talan Abi denilen zevzek ne zaman büyümüş de Abi olmuş? O macentanın (tilki) Osmanlı sergeninin vitrinindeki gördüklerini nasıl unutup da bu ihanetleri yapıyor, akıl sır ermiyor. 
    Tarih: 25 Ekim 2007 01:23 Ekleyen:
  • Sayın Güven Hokna'ya ithaf

Tommiks'in Suzi'si
        Susam Sokağının Suzi'si
        2'inci Baharın Suzi'si
        Ferhunde Hanımların Suzi'si
        Yaprak Dökümünün Sus'izi
        Sus-2
        85.991 model
    Tarih: 25 Ekim 2007 01:21 Ekleyen:

• Teşekkürler
    Sayın Azmi Gündoğdu

Bir Çayyolum.com üyesi olan Azmi Bey'e yeğenim Sıla'nın tarih ödevine katkılarından dolayı teşekkür ederim. Mesa Koru'da okuyan yeğenim öğretmeni Melike Hanım'ın verdiği ödevini yapamayınca bana geldi. Ben de ödevin temasını anlayınca Azmi Bey'in farklı bir üslupla kaleme aldığı yazıyı ödevine dahil ettik. Öğretmen ödevi alıntı olsa bile çok beğendiğini hatta devamlı okuduğu İlber Ortaylı'nın üslubunun tadında olduğunu söylemiş.

Ben aldığım öğreti gereği takdir edilmesi gerekli olan şeyleri bugün söylerim. Seyrek de olsa sadece eleştiri haklarını kullananlar bu tür yazıları neden görmüyorlar. Azmi Bey'e neden teşekkür etmiyorlar anlayamıyorum doğrusu.
    Tarih: 25 Ekim 2007 01:21 Ekleyen:
  • HANGİ P******* (2)
    İrticanın Dibi Yoktur......../        İlhan Selçuk

Ama, irtica elbette bu noktada da durmaz... aynı günlerde eski ve yaşlı kadın    öğretmeninin elini öperken fotoğrafçının objektifine yakalanmasın mı!..  İran'daki Hizbullahçılarda tepki kıyamete dönüştü...

Mürteci ne diyordu:
    - Müslüman İran halkı, şeriata aykırı bu tür davranışları affedemez!.. İrticainin dibi yoktur!.. İslam Devleti'nin ılımlısı, yumuşağı, serti olmaz!.. adına ahkâm kesmek bir devletin düzeninde ağır basmaya başladı mı, insan silinir gider... İnsanin yerini kim alır?.. Mürteci!..

İşin en kötü yanı, yüce Allah, Hazreti Peygamber, Kuranıkerim adına konuşan mürteci sürüsünün devlet düzeninde iktidarı ele geçirdikten sonra, gün geçtikçe azmasıdır...

Bu takımdan biri, yolda yürüyen Bektaşi'nin ensesine okkalı bir tokat vurmuş... Baba hızla dönüp bakınca açıklamış:
    - Ne bakıyorsun Erenler, bu tokat Allah'tandı. ..
    Bektaşi:
    - İmanım, demiş, elbette öyledir; ama Allah'ın bu işi hangi pezevengin eliyle yaptırdığına bakıyorum...

Ilımlı İslam Devleti mi?..
    Amerika bu işi hangi pezevenk marifetiyle Türkiye'de tezgâhlamak istiyor?.
    Tarih: 24 Ekim 2007 10:59 Ekleyen:
  • HANGİ P****** (1)
    İrticanın Dibi Yoktur......../        İlhan Selçuk

Amerika Irak'ı işgal ederken ne düşünüyordu: Diktatör Saddam 'i devireceğiz, yerine demokrasiyi kuracağız; halk bizi çiçeklerle bekliyor...  Ne oldu?.. Irak nerdeee?.. Demokrasi nerdeee?..

Amerika bir yandan Irak'ı işgal ederken öte yandan Türkiye için ne düşünüyordu? .. "Ilımlı İslam Devleti Modeli..."

Kafaya bak sen!.. Irak için demokrasi... Atatürk 'un kurduğu laik Türkiye Cumhuriyeti için İslam Devleti Modeli...

Amerika'nın Irak'a dönük projesi fos çıktı... Peki, Türkiye'ye dönük projesinden ne haber?.. Gelen giden haberlere, yorumlara, aklıevvellerin el altından ve üstünden tezgâhlanan söylentilerine bakılırsa, Amerika'nın aklı başına gelmeye başlamış... Diyorlarmış ki: - Ilımlı İslam Devleti Modeli macerası hem Türkiye'ye uymadı, hem Amerika'ya zarar verdi...

İslam kutsal bir dindir... Ama, ister ılımlısı olsun, ister radikali, "İslam Devleti Modeli" nin gerçek adı nedir?.. Tek sözcük: İrtica!.. Peki, irtica nedir?..

İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad Tahran sokaklarında kadın avına çıkmıştı... O kadının başörtüsünden taşan saçı, bu kadının türbanından taşan perçemi tesettüre uygun muydu, değil miydi?.. İrtica budur!..
    Tarih: 24 Ekim 2007 10:56 Ekleyen:
  • Yazar İlhan SELÇUK'a ait yazı başlığının "Hangi P****" diye sansürlenmesi gerekirken aynen yayınlanması çağdaş bir toplumu yanına alan cayyolu.com ve mantığı ile de hiç uyuşmadığını ve gerekliliğini yansıtmadığını düşünmekteyim. Sn Erdal YÜCE tarafından eklendiğini düşündüğüm bu yazıda bahsi geçen başlığın genel ahlak kuralları ölçüsünde-yalnızca başlığın- **** ile kapatılması cayyolum.com ve prensipleri ile de birebir örtüşecektir.

İyi dileklerimle...
    Tarih: 24 Ekim 2007 10:54 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!