Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Nimet Güler'in bir not,

"Burada yazılan hususlardan en önemlisi ulaşım sorunu. Türkkonut'a bile 3-5 dakikada bir otobüs kaldırılırken, yaşamkent'e neden 30 dakikada bir otobüs kaldırılıyor.?"

Ulaşım sorunu hepimizin sorunu. Bunun için örnek verirken iyi araştırma yapmanızı öneriyorum. Türkkonut'a bile demişsiniz. Bile'sini anlayamadım. Bunun yanında ben 2,5 yıldır oturuyorum, son 1 senedir yarım saatte bir(bazı saatlerde 40 dakika bazı saatlerde 20 dakika ara ile) otobüs kalıyor. Daha geniş aralıklarla kalktığı zamanlar da var. Üstelik te bu otobüsler dolu gidiyor, çünkü Ümitköy yolcularına da hitap ediyor.  Çözüm isterken/önerirken birbirimizi incitip zarar vermeyelim. İsterseniz 5 dakikada bir kalkan Eryaman (541) otobüslerini örnek gösterebilirsiniz.
    Tarih: 09 Kasım 2007 05:40 Ekleyen:

•       SİMİTÇİ ,HİKAYE-DENEME TADINDA HARİKA BİR PAZAR YAZISI,devamını bekleriz sevgli yonca(SAYIN demek içimden gelmedi,öyle sıcak öyle,duru ve akıcı yazılmışki,sayın soğuk geldi bana). BEKLİYELİM Mİ yeni pazar yazılarını?..
    Tarih: 09 Kasım 2007 05:39 Ekleyen:

•                                VEDA

Sevmem ben ayrılmayı. pek beceremde.NE söyleneceğini bilemem. Hiç bir söz teselli değildir çünkü. bir sessizliğe
    gömülüp o acıyı yalnız başıma çekmeyi tercih ederim.
    Şimdi bir istasyondayız. Ben gidiyorum.

desinlerden serpilti
    a.a
    108 de görüşürüz.
    Tarih: 31 Ekim 2007 12:19 Ekleyen:

•                ADANA-NİÐDE DA!
    Ula fadime buda mı da?
    DA DA DA DA(ecnebi bir şarkı)
    Rüş(İ)vetin belgesi mi olur da?

Burada yazan ismi lazım bizde saklı değerli O yazarımız gibi bandıra bandıra ye beni diyen hüzünlü kadın hakları hikayeleri yazabilecek kadar taş mektep biri değilim.
    O hikayeleri sitemizin,yani bizim hikayelerimizi beğenmeyenler varsa onlar zaten birer arsa-ki var,onlara
    benzer hikayeleri bıyıklı kedilerden sorumlu leydi N-AK yazsın. pazar günkü beyaz kıyafeti neydi o? leydi o.

Bana gelince beni evelallah herkes bilir çayyolunda ben
    iyi sayılır bir futbol fanıyım ve bu yazıya neden olan bir
    maçı sizlere anlatcağım.90'lı yılların başında amatör bir kümede top koşturuyordum.Mahallenin seyircileri bizim takımı beraber ıslandık bu yollarda diye alkış tutuyorlardı.
    Oysa biz 107 puanla lider olarak son maça onursuz bir hakeme verilen rüşvet nedeni ile hem maçı hemde şampiyonluğu kaybettik.Rüşvetin alındığının bilgilerinide
    önceden karşı takımdan kaleci rüştü verdiydide biz inanma....

Bizim takımı rüşvetle 90'dan vuranlara ne oldu? ne olacak? N'OLACAK HİÇ.Sen (ben) git sütünü İÇ olcak

İşte eskimeyen bir maç anısı fakat bizim takımın oyuncuları ve ben 9 numaralı piyon bugün hala yanarız
    107 puanla ve 66 avarajla şampiyan olamadığımıza

Benim 6+3=9 numaralı hissim  meğer iki gündür yüreğimi sıkıştırıyormuşda işte onun için eflatunun 107 nolu istasyonu teftiş.
    Tarih: 31 Ekim 2007 12:19 Ekleyen:

•             '' FAZLADAN EFOR''

DA- DA- DA
    Farlarıyla çayyolu ve ümitköyü bir güzel aydınlatan faruk abi güzel konulara değinmiş.Gene sağ olsun her zaman olduğu gibi

Onları neden bulamadılar sorularının perde arkası bin pınarlı tertemiz saf doğa harikası kaz dağlarının ruhlarında saklıdır.Keşke caz dağlarına karşı dilleri olsalardıda konuşsalardı kimbilir neler ne leri söylerlerdi.

Oysa da diye yazınca istanbul ak-saray lalelide bol aynalı otellerdeki nataşalar aklıma geldi nedense.O zamanlar birolun dizisinde güvenlik olarak çalışıyordum da
    Kameranlar ışıkçılar ve dekorcular da hep birlikte beyaz sarayda bir motele gitmişdikte orda garson kızlar bile
    da-da-da diyorlardı.Faruk abi buda benden onlara
    fena bir anı halbuki insanlar nokta kadar menfaat için            
    virgül kadar egilmemelidir değil mi?
    ...........................................................................

B.Ankara Otelinde resepsiyonda mabellerin döneminde
    hausekeeper olarak çalışan teyzemin anlattığına göre
    bol aynalı ***** oteller kompleksli bıyıklı kediler her şeyi 99 tane görüp Onların gözleri
    Tarih: 31 Ekim 2007 12:15 Ekleyen:

•                         MAVİ GÖZLER

İşte resmin
    Durur sensiz
    Bakar bana gözlerin
    O bakışın senin
    bayramlık gözlerin
    Ateş gibi yakan
    O bayramlık gözlerin

Ersan Erdura

1. sayfa
    Yorumsuz
    Tarih: 31 Ekim 2007 12:13 Ekleyen:

•           CHP TEKNİK SERVİSİNE
                 JURNAL RAPORU
    Maviden aldığım kot eskimişti.Babacan balıkçısının tavsiyesine uyarak gittim.LEVIS 501 aldım.Ben ezelden beri çayyoluluyum.301-302 alacak değildim ya.Bakanlıklardan kipe doğru inerkense kızılayın imgesi gençlerin genci Nihat Genci gördüm.Kafa her zamanki olduğu gibi kafa  karışıktı,kendi kendine konuşmasına rağmen son anda beni gördü ve selamımızı aldı.

Dönüşte eskişehir yolundan ümitköye doğru yola çıktım.Zırt telefon pırt telofon. cevaplar hep aynı'eskişehir yolundayız.' oysa yol yep yeni ışıl ışıl diye
    kendime sayıklarkan gözüme sağ tarafda chp genel merkezi takıldı.Dış cepheyi ışıklandırmışlar ama ce'nin
    yarısı kararmış yarısıda sararmış.Neyseki he le pe yanmaya devam ediyordu.

Ne oluyor, yoksa chp kurultayını bile yapamadan ce den ikiye mi? bölünüyor.

Beyaz ışıkın sadece kendisini aydınlattığı gibi chp'de
    mi? seçmeninin yarısınımı aydınlatıyor,Yoksa(da) bize
    körebe mi  'ce.ce' oynuyor.
    Tarih: 31 Ekim 2007 12:13 Ekleyen:

• Bu torbalar ab ülkelerinde ürünün türüne göre,renkli olarak zimmetle teslim edilmektedir.Bu konuyla ilgili
    söylenecek bir araba laf var.Çayyolu halkı bu seçim numaralarını çayyolu pazarının şemsiyeleri gibi yemez.
    Tarih: 31 Ekim 2007 10:16 Ekleyen:

•   Biz emekli subay arkadaşlar her gün koru otobüsü ile
    sıhhiye orduevine gidiyoruz.Belediye otobüslerinde
    haftada bir kaç kez yaşanan kontür rezaletine çözüm
    bulunmasını engin beyden rica ediyoruz.Dün bir italyanı indirdiler.Bugünde genç bir delikanlıyı
    Tarih: 31 Ekim 2007 10:15 Ekleyen:

•   ynm. dağıtılan torbalar çok kalitesiz. yimpaş tenekesini torbaya attım,torbadan portmantıya doğru yerler yağ oldu.
    Tarih: 31 Ekim 2007 10:15 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!