ÜmitköyDE Çankaya sınırlarında bulunan bir işyerine ugramıştım burada derginizi 'Çayyolu Haber' gördüm,
işyeri sahibi bu dergileri göstererek bu dergiye reklam vermemem için beni uyardılar diye söyledi.
Ne demek bu anlayamadım 134. sayısı çıkan 12 yıllık bir dergi kime battı dediysemde iş yeri sahibi bunları söyleyen cibiliyetsizi açıklamadı ama bunları söyleyenin kim olduğunu sizler çok iyi biliyorsunuz..........=))))))))
Tarih: 18 Ocak 2013 13:17 Ekleyen: Beğenme: 0
METROBUS'Ü DESTEKLİYORUZ!
Çayyolu Merkezden kalkacak büyük metrobuslerden bizede versinler. Buradan Aştiye kadar taşımalı sistemle gidip oradan Metro aktarmaı ile kolayca gidilebilri özellikle sabah ve akşam saatleri için çok uygun.
Tarih: 18 Ocak 2013 13:16 Ekleyen: Beğenme: 0
İlçesi Çayyolu
İLGİNÇ BİR DETAY
Tarih: 18 Ocak 2013 13:15 Ekleyen: Beğenme: 0
Ters (Ten) Traş !
Tüketiciyi Helal gıda / Haram gıda karmaşasına sokan yeşil sermaye
traşı bırakıp vijdanlarına harbiden sorsunlar
2012 de ne kadar vergi kaçırdım
2013 de ne kadar vergi kaçıracağım
Bunları Biliyo musunuz ??
Benim ek ders üçredimin
kirli çamaşırları yıkamak için kullanılan
elde yıkamalı leğenlrin içine atılan çamaşır sularının fiyatından daha az olduğunu ...
eski meslektaşlarına bir gecede dört mmilyar civarında yapan YÜRÜTMEYE ithaf olunurrrrr.
Birand olsa Diyarbakır böyle geçiştirilmezdi!
Radikal Gazetesi yazarı Çandar son yazısında medyanın Diyarbakır'daki cenaze törenine ilgisizliğini sorguladı..
Tarih: 18 Ocak 2013 13:14 Ekleyen: Beğenme: 0
Sağlıklı bir karar alınsın
Başvurunun ardından açıklama yapan Yaşar ise "Söz konusu sınırlarda oturan vatandaşlarımız şimdiye kadar bu yönde bir talepte bulunmadılar. Çünkü biz Çayyolu'
na belediyenin bütün imkanlarını götürdük. Bu yasa siyaseten verilmiştir. Belediye olarak dava açma hakkımız yok. Ben de vatandaş Yaşar olarak 200 binin üzerindeki vatandaşa yapılan bu haksızlığı sindiremedim ve Anayasa Mahkemesi'ne başvuruda bulundum. Yüce mahkemenin vatandaşların istekleri doğrultusunda bir karar vermesini umuyorum.
Seçimlerden önce sağlıklı bir kararın alınmasını temenni ediyorum" dedi.
Tarih: 17 Ocak 2013 15:33 Ekleyen: Beğenme: 0
107 su markası sağlıksız çıktı.
İşte O Firmalar...
Tarih: 17 Ocak 2013 15:32 Ekleyen: Beğenme: 0
ÇÖP KAMYONU DAĞITIMI YAPILACAĞINDAN...
Herkes işini gücünü bıraksın alkış tutmaya gelsin!
Radyolardan reklam,
Gazetelerde tam sayfa reklamlar,
Ankara'nın birçok yerinde bulunan üst geçit üzerinde reklamlar,
Ankara'da ana caddelerde bilboardlarda reklamlar,
BU reklamların parası Çevre Ve şehircilik Bakanının cebinden mi çıkıyor?
Üst geçitde bir sayfa reklamın 1 aylık bedeli (30.000 TL.)
Yazık değil mi bu reklam paralarını hani her gün yayınlıyorlar ya SURİYELİ esed'den kaçan mücahitlere verseler ya!!!
HEPİSİNDE NE YAZIYORDU?
Çöp Kamyonu dağıtımı yapılacakmış Başbakanımız oradaymış bizleride davet ediyor muş! 17.01.2013 Saat:14.00'de ANKARA Arena spor salonunda...
Şimdi ne kadar belediye otobüsü varsa o bölgeye kanalize edilecek, halkı bedava taşıyacaklar.
Ankara'da ne kadar Bakan, Müsteşar, bürokrat, asker, polis zevat kim varsa işini gücünü bırakıp buraya ALKIŞ tutmaya gidecekler.!!!
Avrupa Avrupa Duy sesimizi iş bu Türkiye'nin ayak sesleri!
Tarih: 17 Ocak 2013 15:32 Ekleyen: Beğenme: 0
gölbaşı çayyolu etimesut arasına dolmuş ve otobüs hattı istiyoruz
Tarih: 17 Ocak 2013 15:31 Ekleyen: Beğenme: 0