Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• MAHMUT HOCANIN
    SONBAHAR DÜŞÜNCELERİ

Beterin beteri varmış.
    Ben yaptım oldu çorbanızı çok beğendim.
    Dokuzuncu köyün yağmurlar altındaki ilkbahar yaprakları o(k) diyorsa biz de o(k) diyoruz.
    Taş mektebin nöbetçi eczanesi olarak 3137yi normale döndürmeniz için sizi düzeltmek zorundayım. Galiba taktilo hatası olmuş. O daksili alıp tek ayak üzerinde hemen odama gelin! 

Tarih: 20 Kasım 2007 02:00 Ekleyen:
  • TAŞ DEVRİ İNSANLARIYLA
    TAŞ MEKTEPTE
    Fakslaşma !

Bir Pazar sabahı bir hıçkırık gibi içimden çıkan yazılar yazanlar olabilir yine olmuş dönünce gördüm.
    Fakat ben yazmam. Tatil demek şamata demektir. Belki de ayrı ayrı parmak aralarına giren özel iğrenç çoraplarla, çorap koklamasına papaz kaçtı oynayıp o papazı bulmak demektir. Bence herkesin sırtındaki kurşun yarası kendisini ilgilendirir. Aslında ben de bugün çadırda yattığımdan olsa gerek, falan değil filan tersimden kalkama rağmen bu günüme;
    İyi ve güzel şeyler duymak için 2508le başladımsa da 2679 da dikkatimi çekti. 2503teki 2. kemancının sesi sanki tatil sabahı için birazzzzzz fazzzzzz… Ne demişler uyumazsınız rüyalarınız gerçekleşmez demişler. Takınca Faruk abim de bu Pazar sabahında çayyolundaki anıt parkta uyanmış. Çok mu olmuş yani. Hayır olsun gitsin diyelim.
    Hoşçakalın fancılar ve foncular.
    Bilgisayarımda BATTERY LOW yazıyor.
    Çünkü gine Eğriovadaydık biz.
    Kilerdekiler için gine telefon etmiş birisi aslında ben sizlere vakkodan çi-ko-la-ta ve kavrak Restauranttan port(A)kıllı ördek tarifleri yazmıştım ne yapalım ki okulda öğretmenlerin dediği oluyor.

10. ceza hakimi
    yalnız kurşunlu benzin

Danıştay değil
    Sayıştay kökenli

Tarih: 20 Kasım 2007 01:59 Ekleyen:
  • Kocaman bir hafta sonu geçirdik ama Eflatun sayfamızda son iki günde 5 yazı yazılmış sadece 5 yazı çok az geldi bana okumak için yazı aradım ama bu kadar mı yazıyoruz artık yoksa bu sitenin müdavimleri sonbahar yaprakları altında dolaşmaya mı çıktılar diye düşündüm ama biliyorum ki bu hafta yüzlerce sayfa yazı yazılacaktır.Arşivlerimizde yer kalmayacaktır sanıyorum değil mi?...
    Tarih: 19 Kasım 2007 09:40 Ekleyen:
  • Çayyolunda bulunan marketlere ;
    Market arabalarınıza sahip çıkın , marketlerden aldıkları gıda maddelerinin bir promasyonu olarak yanlarında götürüp karayolu üzerine ve kaldırımlara kaderine terkedilmiş olarak bırakan bazı sakinlerimizin sayesinde alışveriş arabası kalmayacak gibi görünüyor.
    Marketçilerin de umrunda değil galiba Çayyolunun her köşesinde bir market arabası bırakıyorlar.Duyurulur!!!
    Tarih: 18 Kasım 2007 08:52 Ekleyen:
  • Ankara Çayyolu Cumhuriyet Parkındaki Anıtsal Yazı. 1/2

ULUSLARARASI AF ÖRGÜTÜ
    AMNESTY INTERNATIONAL
    KADINA YÖNELİK ŞİDDET BİR İNSAN HAKKI İHLALİDİR.
    BU PARK DOÐUMDAN ÖLÜME, SAVAŞ ZAMANINDA OLDUÐU KADAR, BARIŞ ZAMANINDA DA ŞİDDET VE AYRIMCILIÐA MARUZ KALAN KADINLARIN ANISINA ULUSLAR ARASI AF ÖRGÜTÜ TÜRKİYE VE HOLLANDA ŞUBESİNİN GİRİŞİMLERİ VE YENİMAHALLE BELEDİYESİ VE ANKARA MİMARLAR ODASININ KATKILARI İLE DÜZENLENMİŞTİR.
    Tarih: 18 Kasım 2007 06:37 Ekleyen:
  • Ankara Çayyolu Cumhuriyet Parkındaki Anıtsal Yazı. 2/2

ALICIA ARISTRGUI – İSPANYA
    Fiziksel şiddet gördüğü için terk ettiği kocası tarafından Mayıs 2002’de bıçaklanarak öldürürdü.

ESPERANZA AMARIS MIRANDA – KOLOMBİYA
    Kadın hakları için yaptığı mücadele dolayısıyla 16 Ekim 2003 tarihinde silahlı üç adam tarafından evinden zorla alındı ve vurularak öldürürdü.

MARIA TERASA CARLSON – FİLİPİNLER
    Yıllarca aile içi şiddete maruz kaldıktan sonra balkondan atlayarak intihar etti.

KAVIRA MURAULA – DEMOKRATİF KONGO CUMHURİYETİ
    Bir gece evine zorla giren ve kendisine tecavüz eden askeri şikâyet ettiği için askerler tarafından süngülenerek yaralandı.

NENG PENG – MYANMAR (BURMA)
    Myanmar’da uzun dönem süren iç çatışma döneminde iki asker tarafından uğradı 1998 Haziran’ında gerekli tedaviyi görmediği için öldü.

GÜLDÜNYA TÖREN – TÜRKİYE
    Kendisini hamile bırakan kuzeni ile evlenmeyi reddettiği için Şubat 2004’te erkek kardeşleri tarafından sokak ortasında vurularak yaralandı. Polis koruması altında olması gerekirken katilleri tarafından hastanede başından vurularak öldürürdü.

N.Ç – TÜRKİYE
    12 Yaşında zorla fuhuş yapmaya zorlandı. Çok sayıda kamu görevlisinin, devlet memurunun ve ordu mensubunun N.Ç ile ilişkiye girmek için para ödediği belirtildi. Failler tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
    Tarih: 18 Kasım 2007 06:36 Ekleyen:
  • haftasonları 5 haftadır suları depodan kullanıyorum. bulaşık makinasındaki bulaşıkları kaç derecede yıkamam gerekir ki bakteriler ölür? Melih Gökçek'e soruyorum.
    Tarih: 17 Kasım 2007 12:22 Ekleyen:

•           Prof. Dr. E F L A T U N  G Ö K Ş İ N

15 kasım 2007 günü Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Cenaze 17 kasım cumartesi günü saat 10.30da Hacettepe Üniversitesi Merkez Kampüs Kongre Merkezi "M" salonunda yapılacak törenin ardından Kocatepe Camii'nde kılınacak öğle namazı sonrası karşıyaka Mezarlığında toprağa verilecektir.
    Tarih: 17 Kasım 2007 12:22 Ekleyen:
  • Hürriyet gazetesine yolladığım yorumdur. Belki orada yayınlanmaz diye buraya da yazıyorum.

Kara Kuvvetleri Komutanı Başbuğ,

Benim en çok sevdiğim ve saygı duyduğum resmi kuruluşların başında askeriye ve Sayın komutanlarımız yer alır. Ama sizinde takdir edebileceğiniz gibi bu kurum içindende sevmediğim ve saygıyı layık görmediğim insanlar olabilir. Bu durum esasında çok normaldir. Hür bir ülkede hiç kimse bir başkasını saygın bir yere geldi diye saymak, sevmek mecburiyetinde değildir.
    Sizin bu konuşmalarınız benim size olan saygımın tamamen kaybolmasına neden olmuştur.
    Sizi bu konuşmalarınızdan dolayı kınıyorum.
    Bizleri ABD oyalıyor. Hükümet oyalıyor şimdide siz mi oyalamaya kalkıyorsunuz.
    Oyalayın, Oyalayın bakalım ama elmaşekersiz oyalama olur mu?

Faruk Elmasoğlu
    Tarih: 16 Kasım 2007 07:14 Ekleyen:
  • Bir ülkenin itibarının korunması veya ayaklar altına alınıp yok olması o ülkenin halkı ile doğru orantılıdır.
    Onun için bizlerin bizleri yönetenler hakkında seçim yaparken gerektiği zaman tavır koyabilen kişileri seçmemiz gerekir ki bunun içinde bizlerin itibar kavramını doğru öğrenmemiz. İtibarın ne demek olduğunu nasıl kazanılacağını bilmemiz gerekir.
    Bu bilince sahip değilsek kimseden itibar görmeye de hakkımız yok.
    Bu olayların kaç kişinin farkında olduğu, unutulup unutulmadığı anlamak için önümüzdeki seçimleri beklememiz gerekiyor.
    Yoksa bazı insanların üzülmesi, kahrından ölmesi sorunlara çözüm getirmeye yetmiyor.
    Tarih: 15 Kasım 2007 03:19 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!