bir kova'nın yazısı
zodiac'ın değil arının
Birbiriyle gizliden gizliye yarışan iki zeka, bedenin sıcaklığını ve şehvetin çılgınlığını da yanına alarak az rastlanır bir aşk yaratacaktı.
Buna cesaretleri yetmedi.
Yakıldığında görülmemiş kıvılcımlar, renkler, şekiller ortaya çıkartacak bir havai fişeği hiç yakmadan yıllarca ellerinde taşıdılar.
Taşıdıkları şeyin değerini biliyorlardı.
Ama yandığında ne olacağını hiç öğrenemediler.
Tarih: 28 Kasım 2007 20:51 Ekleyen: Beğenme: 0
Hey-ula ve Pan’ın pan panları
İç çekmek üzerine bir yazı
Bir sorunu tanımak onun üstesinden gelmenin birinci adımıdır, deriz ya… panik atağın doğası ve panik atak sırasında ortaya çıkan duyumların kökeni hakkında ne ler biliyoruz.. Hiç….!
Yakın çevremdeki panik adamlar ve madamların da hiçbir şey bilmeden devamlı tehlike beklentisi ve ölüm beklentisi içinde yaşadıklarını görünce acaba onlara bir yardımım dokunabilir mi diye araştırmalara başlamıştım. Oysa ben 2zler burcu da olmamama rağmen epe bir süredir boğazımda bir düğümle uyanıp ses tellerimdeki diske gizli bir EL tarafından konor iki eski şarkıyı bir arada söylüyorum.
Rüyam da oldu en sonunda bin ben ben rüyalarım gerçek oldu. Akık bir sevgilim var diyemeden diğeri başlıyor.
Kendim ettim kendim buldum g ü l gibi sararıp soldum eyvah, eyvah (eyva)
Millyette 5sini geride bıraktığı gün yazdığı o yazıda ben artık içimden korkmuyorum diyordu. Oysa ben İÇ_imden çok korkmaya başladım sevgili sınıf arkadaşlarım. Çobanların sevgili tanrısı Pan lütfen beni pan-pan-pan diye birden ortaya çıkararak gürültüler çıkarıp korkutma. gürültüler çıkarıp korkutma. Çünkü ben inan ki seni de seviyorum
Hoşça kal pan-i(K) !
Ne’den mi
Bilmemmm
Not: ek 1. ne tekim
Migren başlangıcı bir panik atak belirtisi olabilir
Kaynak: 1) hoşçakla panik
Bütün yönleriyle panik bozukluklar
Pr. Dr. Erhan Bayraktar
Sayfa
Pan: 17-18-19
2) mitoloji sözlüğü
Azra Erhat
Sayfa 235
Keçi ayaklı pan
3) heyula : TDK korkunç (iri) hayal
ula : birinci
heyhat : yazık, hem de ne yazık
katre katre damla damla
Tarih: 28 Kasım 2007 20:50 Ekleyen: Beğenme: 0
Sayın Hayvan dostlarına,
Halen elimde 1 yaşında olan belçıka kurdu(dişi) var.Onu hayvan seven birine herhangi bir şey istemeden vermek isterim.Kayıtlı ve aşıları tam olarak yapılmış sağlık karnesi olan ve soyağacı bilinen güzel bir köpek.Onu sadece sağlık durumumundan dolayı birine bırakmak istiyorum.Talip olanlar var ise ltf. e-posta ile haberleşelim.
Selamlarımla
yücelkuru@yahoo.com
Tarih: 28 Kasım 2007 09:09 Ekleyen: Beğenme: 0
Gelecek zmanada düşünmek!
Beypazarında zaman
Biliyor musunuz?
Bugün Beypazarı'nın yeni yüzü
eski yüzüyle tanışıyor!
Beypaarında hayat ne tatlı dönüyor!
Oysa Beyapzarı Beypazarı olarak kalırken
içinden geçenler her an değişiyor!
DUYURU
Beypazarı
Kültür ve Dayanışma derneği taşındı.
Menekşe han. Lale sok. No. !5/10 Maltepe
tel: 2326183
Beypazarlıların
yabancı ceosu yada civisi
Kaynak: Yaşlı Memduh Şevket ESENDAL'ın
Mendil altında kitabı _bilgi Yayınevi
"hayat N E tatlı şey"
sayfa 233-234-235-236-237
taş mektepte çaldı tenefüs ...?!
çocuklar otlakcı siye bilinen xy
raporlarını yanınıza yaklaştırmayın!!!
çünkü o şimdi genç kızarın şişman yogisiyle beraber
Tarih: 27 Kasım 2007 17:34 Ekleyen: Beğenme: 0
Sevgili Çaplılar !
içinizdeki çocuğu mahkum etmeyiniz.
onu özgür bırakınız!
kahvenin
koyu yüzünü
keşfet......
58+1 kavurma
uzmanların zevki
ben bir kucuk c e z v e y i m
elden ele gezmeyim
verin benim yarimi
boynu bukuk gezmeyim
seggah sarki
Tarih: 26 Kasım 2007 22:57 Ekleyen: Beğenme: 0
Taş mektepten sunuş
Gerçek bir kahve içicisinin büyük talepleri vardır, kahve değerli bir karışım olmalıdır.
Sadece dünyanın en iyi kahve üreten bölgelerinden toplanan en üst kalitedeki kahvelerin her biri kavrularak farklı karakteristik özelliklerine göre ayrılır, böylece s o f i s t i k e isteklerin karşılanması sağlanmış olur,
Eflatun kahve, kahve oluşumunun mükemmel bir başyapıtı olup kendisinin bütün deneyim ve sorumluluğunu bu ürüne yansıtmıştır. Bunun sonucu olarak kaliteyle iç-içe geçmiş, incelikli ve farklı tatlardan oluşan en verimli hasatların karışımı ile üstün bir lezzet, egzotik bir aroma ortaya çıkmıştır.
Gerçek Amaç
Ayrıcalıklı bir kahvenin oluşumu için özel bir yetenek gerekmektedir. Bu ancak kahve ve kaliteyi bilen kişilerce oluşturulabilir. Yılların tecrübesi, bilgisi ve en önemlisi kaliteyi oluşturup dünyadaki bütün lezzetlerden daha üstün bir kahve oluşturma azmidir.
Alanında dünyanın en iyi profesyonelleri olan Eflatun Kahve üreticileri, kahve hakkındaki her detayı; kahvenin orijinini, eşsiz lezzetini oluşturan kavrulma derecesindeki farkı bilir ve en iyi şekilde değerlendirir. Hafif kavrulmuş, orta kavrulmuş, hatta koyu yoğunlaştırılmış espresso karışımları; dengeli kıvamıyla, kahvenin zerafetini anlayan tüm uzmaniarın ve tirya(K?)ilerin taleplerini karşılar.
Tarih: 26 Kasım 2007 22:56 Ekleyen: Beğenme: 0
En Yüksek Kalite
Kahvenin yapısındaki ana özellik; en iyi kahvelerin, en kaliteli kahveleri yetiştiren bölgelerden gelmesidir. Kahve yetiştiren her bölgenin kendine özgü farklılığı vardır.
Kahvenin karakteristiği; toprağının cinsine, yetiştirildiği bölgenin iklimine ve yüksekliğine bağlıdır.
Mükemmel kavrulma
Seçilerek ayrılan her bir kahve çekirdeğinin kendine özgü karakteri vardır ve farklı kavrulma metotları gerektirir. Sansürden daha fazla olan farklı aromalar her bir kahve çekirdeğinin ayrı kavrulması farklı lezzetlerin ortaya çıkartılmasını sağlar, Eflatun kahve en gelişmiş kavurma tekniklerini kullanır. Kavrulma derecesi uzmanlık gerektirir. Her bir kahve grubunun optimum düzeyde kaliteyi garantilemesi için, kavrulmanın süresini ve ısısını dengeleyen eflatun kahve mükemmelliğindeki karakterini ortaya çıkartır.
Mükemmel Birleşim
Eşsiz karakterde bir kahvenin sırrı birleşiminde saklıdır. Her kahve çekirdeği ideal bir fincan Eflatun Kahvesi'ne kendi özel katkısını sağlayıp, en üst kalitede lezzet ve
aramayı oluşturur.
Harmanlama, kendine özgü kahveleri birleştirme sanatı olup kendine özgü dengeli lezzetiyle heyecan uyandırır. Farklı kahve çekirdekleri, kahvelerin birbirini tamamlamasıyla, eşsiz aramasını, tüm yapısını ve hassas asit oranını oluşturur.
Eflatun Kır Kahveisnin müşterilerinin taleplerini karşılaması için dengelenmiş kahvenin lezzeti, araması, genel görüntüsü ve mükemmel harmanlanması ile oluşmuştur.
Tarih: 26 Kasım 2007 22:55 Ekleyen: Beğenme: 0
"Kalitenin tadına varmak hayatı tatmaktır."
Zino Araridoli
Tarih: 26 Kasım 2007 22:53 Ekleyen: Beğenme: 0
Mükemmel bir kahvenin karakteri,
o'nun oluşumunda yatar.
EF-LA-TUN
kırkahvesi
Tarih: 26 Kasım 2007 22:53 Ekleyen: Beğenme: 0
Gözlerinin içine girdim başka alemler gözledim
Ben bunlarla övünmedim beklemedim illa
Beklemedim illa beklemedim sevdim