alo, sesimi duyan var mı?
Güller, menekşeler, papatyalar, hatta beyaz (ak) laleler
Çayyolumun sadece Çayyolu sakinlerinin sorunlarının ilgilenilebileceği bir yer olmadığı hala anlaşılamadığı gelen mektuplarda görülmektedir.
Oysa, halbuki, Çayyolu'nda Ümitköy'ün, Konut I ve Konut II gibi yerleşim bölgelerinin de bulunduğu unutulmamalıdır. Yapılan eleştirilerle ilgili NASA adına topladığım taşları cevaplarım olarak en şiddetli şekilde gönderdim. Fakat terbiye sınırlarını aştığı için sansür edilmiş görüldüğü gibi. Fakat, lakin.....
Tarih: 13 Aralık 2007 22:45 Ekleyen: Beğenme: 0
bende gül hanıma katılıyorum eskiden hergün siteye girip ziyaretçi defterine bakardım çayyolunda neler olmuş diye o uzun yazılar yüzünden ara ara girip bakıyorum artık.herkes o tarz yazı okumak isterse netten bulabilir.burayı gereksiz yere meşgul etiklerini düşünüyorum.işi olmayanların.....kendilerine meşgale olarak başka şeyler bulması dileğiyle....
Tarih: 13 Aralık 2007 22:44 Ekleyen: Beğenme: 0
DÜŞÜNÜN...!
DÜŞÜNÜN...!
"Tercih Yapmak Diğerlerinden Vazgeçmektir."
Hayat Oyunu
Bir bumerang oyunudur. Düşüncelerimiz,
edimlerimiz ve
sözlerimiz er ya da geç
hem de şaşılacak bir doğrulukla
eflatuna geri döner.
Gerçeklere karşı çıkmayı bırakın.
Ve söze dökülmemiş sevinçleri keşfedin.
Onlar,
çözümde görev almayanlar,
problemin bir parçası olurlar.
Ne hazin bir çağda yaşıyoruz ki; bir önyargıyı ortadan kaldırmak,
atomu parçalamaktan daha zor.
Bugün kim "ne" olduğumuz, dünkü tercihlerimizin sonucudur;
Yarın kim "ne" olacağımız
bugünkü tercihlerimizin bir sonucu olacaktır.
"TERCİH YAPMAK DİĞERLERİNDEN VAZGEÇMEKTİR."
S.FIRINI
Tarih: 13 Aralık 2007 22:44 Ekleyen: Beğenme: 0
Mesa Koru'dan Hale Hanım'a ithaf;
108. Sayfa
Satranç Hayat Gibidir. Aynen hayatta olduğu gibi satrançta da skor tutulmaz. On parçanı kaybedip kazanabilirsin oyunu. Satrançın güzelliği budur işte. İşler her an tersine dönebilir !
Kaynak / OLASILIKSIZ / Adam Fawer / A.P.R.I.L. Yayıncılık / Sayfa 108
Tarih: 13 Aralık 2007 17:08 Ekleyen: Beğenme: 0
Bu mesajı Beypazarı'ndaki
Eğriova Dereköy
Karaşar üçgenindeki gölün
kenarındaki bir cadırdan gönderiyorum.
Lüks yanıyor. Sizinde bizden farkınız
yokmuş öğrendim.
Karanlıkta mışsınız
Kombiler
yanmıyormuş.
Sular kesikmiş.
Ankara'nın Amerikasına SLM
herkese slm.
şarjı bitiyor.
Tarih: 11 Aralık 2007 12:34 Ekleyen: Beğenme: 0
09 Kasım 2007 tarihinde Çayyolu Platformu tarafından düzenlenen ve Sn. Turhan ÇÖMEZ'in konuşmacı olarak katıldığı söyleşiye çok istememe rağmen katılamamıştım.Bu gün, sözkonusu söyleşinin Platformun Sitesinde yüklenmiş olduğunu görünce çok mutlu oldum.Söyleşinin düzenlenmesinde ve Siteye yüklenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum...Bu arada Platform Yönetiminden bir istirhamım olacak: Lütfen bu söyleşi mümkün olduğu kadar uzun süreyle Sitede tutulsun ve azami sayıda kişi bu söyleşiyi izleme imkanı bulsun...Tekrar teşekkür eder , saygılar sunarım. Temel TAŞ
Tarih: 11 Aralık 2007 12:09 Ekleyen: Beğenme: 0
Ziyaretçi Defterinde yer alan yazılarla ilgili olarak,Gül Kırçıl hanımefendi ile Egemen Soylu beyin görüşlerine kesinlikle katılıyorum. Ziyaretçi Defterinde bazı okuyucuların monologları ile edebi, vede kültürel yazılarından ziyade, Çayyolu'nun problemleri ilgili yazılar yer almalı.. Aksi takdirde Ziyaretçi Defteri'nin zamanla özelliğini yitireceğine inanıyorum. Çok isteniyorsa bu tür edebi, v.b. yazılara ayrı bir yer tahsis edilebilir. Saygılarımla....
Tarih: 11 Aralık 2007 12:09 Ekleyen: Beğenme: 0
Bu millet gerekirse içimizden ne Mustafa Kemal’ler çıkartır. Ama bunun için birkaç asır beklemeniz gerekebilir.
Bütün beklemelerimize rağmen çıkan Mustafa Kemal’lerinde hiç birisinin Atatürk’e benzemediği fark edilir.
(görülen lüzum üzerine yazılmıştır.)
Tarih: 11 Aralık 2007 05:49 Ekleyen: Beğenme: 0
Türkiye'de, Çayyolu dahil olmak üzere, 90 bölgenin denetimi artık jandarmanın değil polisin elinde olacakmış.. Bunun hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Tarih: 10 Aralık 2007 22:54 Ekleyen: Beğenme: 0
Gül Kırçıl hanımefendiye katılıyorum. Adı geçen şahsın monologları bıktırdı. Şahsen ben de eskisi gibi ziyaret defterine bakmıyorum. Baktığımda da o yazıları okumadan geçiyorum. Site sorumlusu lütfen artık dur deyin. Ya da daha önce önerdiğim gibi sitede bu tür edebi, sanatsal, kültürel v.b. yazılara ayrı bir yer tahsis edin. Ziyaretçi defteri Çayyolu ile ilgili yazılarla dolsun. Saygılarımla....
Tarih: 10 Aralık 2007 22:54 Ekleyen: Beğenme: 0