Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Bakan Şahin'in Yanıt Veremediği Soru 

Yüksek Makam Sahiplerinin Çocukları Neden Çatışma Bölgelerinde Askerlik Yapmaz?

Tarih: 29 Ocak 2013 11:47 Ekleyen:
  • en büyük yasar bizim yasar

bizim başkan yasar başkan cayyolu muzdan 
    artık iyice ümidini kesince batıkente hemde  5000 m2 çapında bir alana yüzme havuzları - buz paten sahaları -sağlıklı yaşam merkezi inşa edecekmiş

batıkentte en uygun nereye olabilir  bir düşünün bakalım !!!

elbette 50 yıllık  köklü bir CHP li  plarak 
    inönü mahallesine değil de özal mahallesine ...
    Tarih: 29 Ocak 2013 11:47 Ekleyen:
  • Başkan Gökçek 'ten basının duyarsızlığına sitem ...

BÜYÜK ŞEHİR 'in hizmet binası 'ENGEL-SİZ' ama;
    Reis BEY in ASKİ si engellilerin su indirim oranına gözünü dikti

ASKİ nin giriş kapısında bir yazıt_______________Ankara'da
    GÖRMEDİKLERİMİZ
    Tarih: 29 Ocak 2013 11:08 Ekleyen:
  • Melik Gökçek;

Sarıgül, CHP’den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olacak. Kazansa da kazanmasa da 1 yada 1,5 yıl içerisinde CHP’ye genel başkan olur.

Yani yeni genel seçimlere Sarıgül ile girebilirler. Büyük ihtimalle de öyle olur” açıklamasında bulundu.
    Tarih: 29 Ocak 2013 11:06 Ekleyen:
  • Bu gün camide hoca şöyle vaaz veriyordu;

Yavuz Sultan Selim Han Mısır'ın fatihi, Mekke ve Medi­ne'nin hadimi, Mukaddes emanetlerin emanetçisi ola­rak yanında mukaddes emanetler olduğu halde halkın tezahüratından kaçındığı için gece yarısı bir kayıkla İstanbula gelip gizlice sarayına girmiştir.Bütün meselesi, kendinde bir varlık tevehhüm etmemek, gurur ve kibire kapılmamaktır. Kulluk bilinci güce bereket vermiş, devri muhteşem kılmıştır.

Osmanlıda Ülkeler fethedenler gu­rurlanmamışlar, başarıyı Allah'tan bilmişlerdir. Çün­kü onlar, "Gururlanma padişahım, senden büyük Al­lah var" seslenişini duymuşlardır tebâlarından... "Ha­kim değil, hadim" olmayı şeref bilmişlerdir.

AMA ŞİMDİ ÖYLEMİ YA "ECDADIMIZIN PEŞİNDEN GİDİYORUZ" NİDALARIYLA HER AKŞAM HABERLERDE BAS BAĞIRAN ŞİMDİKİ YÖNETİCİLERİMİZ ÇÖP KAMYONU DAĞITMAK İÇİN BİLE ETRAFA TELLAL ÇIKARTIP AHALİYİ NASIL ÇÖP KAMYONU DAĞITILIRMIŞ GÖSTERMEK HAVA ATMAK KİBİR VE GURUR GÖSTERİSİ YAPMAKTAN GERİ DURMUYORLAR.

Birde yanıbaşına muavin koltuğuna Bosna Hersek'in ilk başörtülü belediye başkanı olan Amra Babic isimli bayanı da oturtup ÇÖP KAMYONU sürmesi var ya işte BU DEDİM Budur Benim BAŞ/BAKANIM dedim...
    GURUR DUYDUM, GÖZLERİM YAŞARDI!

Düşünsenize "Londra Sokaklarında" İngiltere Çevre Bakanı afişler hazırlatacak Çöp Kamyonu dağıtımı vardır Sayın Başbakanımızın teşrifleriyle kesilecek "kurdale" töreninde siz sayın halkımızı da yanlarında görmek isterler diye MİLYARLARCA Reklam afiş gideriniz olacak ve İngiltere Başbakanı Çöp Kamyonuna binip tur attıktan sonra anahtar teslim töreni yapacak!

Adama Gülerler Yaaa!!!

Tarih: 29 Ocak 2013 11:05 Ekleyen:
  • Cayyolunda bir arsam var.Ne zaman Cayyolu ilce olur AKPARTI belediyeyi idare eder o zaman gelir arsaya bina yapar otururum.
    Aksi takdirde beceriksiz belediyelerin yiyici idarecilerin hakim oldugu yerde rahat edemem.
    CHP Yenimahalle belediyesi demek
    rezalet
    skandal
    beceriksizlik
    gericilik demek
    CHP elini etegini burdan derhal ivedilikle hemen cekmelidir.
    Tarih: 28 Ocak 2013 15:38 Ekleyen:
  • AKadaşlar eğri oturAK  doğru komuşAK

Arşiv dökümhanları

Oturak alemleri İçkinin bu tür muhabbetin sofrasında nasıl su gibi aktığını bilmem söylemeye gerek var mı diyelim ve bu alemin kapısını aralayarak içeri bir dalalım... Oturak alemlerinde de çengi kadar içki de sofrada kendine yer bulur. Eski resimlerin birinde önde anadan üryan bir çengi fır dönmekte erkekler ise saz çalıp onu izlemektedir. Sofralarda ise içki kadehleri ile koca bir testi görülür. Çengi bahçeye kendisini sabırsızlıkla bekleyen içki sofrasına gider ve usulüne uygun olarak efesininyanına oturur. Cilve ile raks eden kadından daha aşağı kalır yeri olmadığını gösterir. Bu arada sazlar akort edilip iç gıcıklayıcı oyun havalarına geçilir. Koca sofranın etrafında kiler kadınların verdiği rakıyı edeple içmekte ve en ufak bir sululuk göstermemektedir. Kadınlar kadehleri üst üste iki defa sunup efelerin elinden kendileri de içerler ve tahta kaşıkların şakırtısı içinde meclisi büyülerler. Tepside söğüş et zeytin peynir ve rakı yer alır. Ama bu kez sunan kadın sunulan da kadındır. Kadın kadına nasıl içiliyor Konya Oturak Alemleri nde bir görelim bakalım Canım ablacığım isterse onlar hiç gelmesin hep seninle oturayım daha iyi.......

ALINDI
    Tarih: 18 Ocak 2013 21:35 Ekleyen:
  • 122 KORU hattı

değerli belediye otobüsü yolcuları bir emekli bölgesi olan bölgemizde özellikle yaşlılarımızın dikkat etmesi gereken  durumlardan biride şudur.

bazı  yaşlı yocular bugün olduğu gibi
    yaşlı bir amca  gordiyon avm nin önündeki duraktan market torbaları ile birlikte otobüse bindi. çınar sitesinde ineceği için otobüste yer olmasına rağmen oturmadığı sonradan anlaşıldı . ortada ayakta durmayı tercih etti. elindeki market torbaları  ağır olduğu içinde hemen yere bıraktı. durağa yaklaşıldığı sırada yere torbalarını almak için eğildi .  tam o sırada  dik yokuşta belediye otobüsü fites değiştirince  dengesini kaybetti ve bir ileri bir geri  yapıp hızla yüzükoyun tekerleklerin üstündeki  yüksek yerin çelik pervazına  kafasını hızla  vurdu

dişleri kırıldı ağzıda kanıyordu. otobüs hemen durdu amcayı duağa indirdik ama hastaneye götürme teklifimizi istemedi ben eve gidrim dedi sonra ne oldu bilemiyoruz

anneannelerinize babaannelerinize ve dedelerinize sıkı sıkı tembihleyin ayaktayken  otobüs hareket halindeyken sakın torbalarını yerden almak için ellerini tutundukları yerden sakın bırakmasınlar iyi akşamlar
    Tarih: 18 Ocak 2013 21:34 Ekleyen:
  • marketten gelince yazarkasa fişini inceledim yanlışlıkla 1 kğ dana jambon tuşuna basıp etiket çıkarmışkar

şarküteri bölümünden 1 kğ  çökelek  almışdım

not  : yazar kasa elemanları deneme süresi içinde  kurstan geçmiyormu daha alma çeşitlerini bile bilmiyorlar biz tüketicilere sıruyorlar , sormayanlarda kafasına göre  anyayı konya yazıyo
    Tarih: 18 Ocak 2013 21:33 Ekleyen:
  • komplo teorileri

özellikle kendisine 'ben kimsenin adamı değilim'
    süsü vermeye çalışan psikolog hanımın
    davet ettiği kaldırım sercesi ve sözünü kimseden esirgemeyen bemzer konuklarlyla yaptığı proğramlarda
    konuklar tarafından akp aleyhine tesbitler yapılınca sunucu hanımın yüzünün bir tarafı anında aşağı düştüğünü görüp dolayısıyla da bu yüz ifadeleriyle 
    taraf olduğu bariz bir şekilde ortaya bırakıldığını gören  kanal yöneticileri ne şiş yansın ne kabab yansın  çizgilerine  balans ayarı (!) yapmak için teke tek gibi zeki yöneticinin zeki asistanının öngörüleri ile
    o kadar tv ye ekranları açıp teke tek te  konuğun herşeyi söylemesine yeşil ışık yakılıp bir bakıma tarihe not düştü

bizim kanalımız  kimsenin yanında değildir
    süsü
    Tarih: 18 Ocak 2013 13:17 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!