-
DİYANETTEN Sorumlu Devlet Bakanı Said Yazıcıoğlu “Ben cami israfı var diyorum, sonra başıma iş açılıyor. Sağlık ocağına, okula ihtiyaç varsa onunla da hayır kazanırsın” Demiş, acaba Devlet bakanımız da benim gibi dinsiz mi?
Birileri okursa buyursun bana yaptığı hakaretlerin aynısını Bakana da yapsın. Tabii yiyorsa.
Tarih: 13 Ocak 2008 22:37 Ekleyen: Beğenme: 0
-
Merhaba, Atabilge Konutlari'na (Yasamkent) yeni tasindik. Acaba, Yasamkent, Cayyolu veya Konutkent ten Gaziosmanpasa'ya mesai saatlari icin servis bulmam mumkun olur mu? Ya da cevrenizde bildiginiz bu tur servisler mevcut mudur?
Tesekkurler
Tarih: 11 Ocak 2008 17:19 Ekleyen: Beğenme: 0
-
2 / 100'lü
kuyruk yağlı sana yağcı
seçmene ithaf
ego gişesindeki kuyruk acıları !
postmodern sana yağ kuyrukları = Ankara doğalgaz kuyrukları
bir kuyrukta iki yüz kişi... hepsi bir ağızdan Akp'ye beddualar okuyor. Hem de ne beddua. Oysa kuyruğun yarısı Akp'li.
Hem övünürüm, hem de dövünürüm.
Tarih: 09 Ocak 2008 01:27 Ekleyen: Beğenme: 0
-
2 / 100lü
seçmen makas değiştiriyor
İ LE N Ç !
Otobüs
Doğalgaz
Elektrik
Tüp gaz ve diğerlerine sadece adalet sağlamak gayesi için yapılan yeni kalkınma zamları sevgili halkımız tarafından toplu taşıma araçlarında tepedeki şekilde konuşulmaya başlandı.
Komşumuz beyaz ayaklara (Atatürk’ten kaçanlar partisine) angora kardeşliği adına durumu saygıyla iletiyoruz.
Tarih: 09 Ocak 2008 01:27 Ekleyen: Beğenme: 0
-
Hırsızlık olayları bu günlerlerde çok fazla artı Gerçi ben Çayyolun’a taşınmadan öncede Kavaklıdere’de iki yan komşum benim evde olmama rağmen bir iki gün ara ile evlerine girilmiş ve ben duymamıştım. Herhalde hırsızlar kriko benzeri bir araçla kapıyı tekmelemeden basınçla kilidi kırıp sessizce iş görüyor.
Buradaki güvenlik arkadaşların telsizlerinden bazen duyuyorum hemen hemen soyulmayan site yok gibi.
Duyduğum kadarı ile 2007 – 2008 Eston 2 iki defa soyuldu birisinde kapı paramparça kırılmıştı. Konut 2 de sayısını bilemeyeceğim kadar çok hırsızlık olayı oldu.
Evinizde para bırakmayın. Paranız bankada dursun.
Tarih: 09 Ocak 2008 01:20 Ekleyen: Beğenme: 0
-
Merhabalar,
Gecen hafta icinde, oturdugum evin kapisi caliniyor. Evde birileri oldugu icin kapi aciliyor ve kapidaki adam aynen su cumleleri soyluyor. "yan komsu size gonderdi, fazla yogurt getirmistim, alir misiniz?". esimin annesi de hayir tesekkurler deyip kapiyi kapatiyor. bu konuyu bana anlatinca, durumu anladim. hirsizilik yapmak icin evde kimse olup olmadigini kontrol etmenin bir yolu.
Saygilarimla,
Tarih: 08 Ocak 2008 17:10 Ekleyen: SerkanUnsal Beğenme: 0
-
çankaya belediyesinin örnek çalışması bizleri de özendirdi.Çankaya belediyesi ve Asansör Kontrolleri Koordinatörlüğünün iş birliği ile Çankayada kullanılması sakıncalı görülen sanasör sayısı % 3 DÜŞÜRÜLMÜŞ.Yapılan kontrollerde tehlike arzeden sansörlere kırmızı ,tamiri mümkün olanlara mavi ve korkusuzca kullanılacak asansörlere yeşil etiket yapıştırılarak asansör kullanıcılarının can güvenliği emniyet altına alınmış.Belediyelerle müşterek çalışan Asansör KONTROLLERİ Koordinatörlüğü TMMOB EMO-MMA ANKARA ŞUBESİNİ VE çANKAYA Belediyesini kutlamak isterim.
Aynı hizmetten Ümitköy ve Çayyolunun da yararlanması dileğimizdir.Bu hizmeti Yenimahalle Belediyesinden bizde bekliyoruz.Bozuk ve eski asansörlerde kalmak korkusu fobi haline geldi,o kadar çok kontrolsüz asansör varki... Bu hizmetten yaralanmamız için Tüketici Hakları DERNEĞİ İLE TEMSİLCİMİZ SAYIN ENGİN UÇ tan yardımlarını rica ediyoruz.Öneminin gözardı edilmiyeceğı umuduyla...Ayrıca apartmanlara yüklenecek maliyet senede sadece 140.- ytl.29 ayrı noktada kontrol yapılıyor.
Tarih: 08 Ocak 2008 02:32 Ekleyen: Beğenme: 0
-
Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi otobüs son durağındaki doğalgaz acil servis binasının çevresinde yağan kara oranla aşırı bir su birinkitisinin cam gibi buzlandığı görülmüştür. Buradaki yoğun pis kokuda göz önüne alındığında burada bir kanalizasyon sorunu olduğunu düşünmekteyim. İlgililerin dikkatine.
Tarih: 06 Ocak 2008 21:07 Ekleyen: Beğenme: 0
-
Milliyet /ANKARA ekinde (Açık Kapı) Köşe yazarı Ayhan AYDEMİR Çayyolu'nun neden halen ilçe yapılmadığı konusunda ilginç bir köşe yazısı yazmış umarım bürokratlarımız da okumuşlardır.
Ankara'nın EVREN isimli ilçesinin nüfusunun 6.928, Bayburt'un 107.330,Kilis'in 130.198, Yalova'nın 135.121 olduğu günümüzde 300.000 nüfuslu ÇAYYOLU'nun neden halen semt olarak hizmet aldığını birilerinin açıklaması gerekiyor.
İçişleri bakanlığı bundan 12 yıl evvel birkaç valilikten ilçe olabilecek semtleri bildirilmesini istemiş ve Ankara Valiliği de Batıkent,Pursaklar ve Yenikent' in yanısıra ÇAYYOLU ve Ostim' in ilçe olabileceğini belirten bir yazıyı bakanlığa sunmuştur.
Düşünürsek çayyolu'nun bundan 12 yıl evvel de ilçe olabileceği bakanlığa bildirilmiş ancak Bürokrasimizi yönetenlerin bir çoğu da Çayyolunda oturmasına rağmen bu konu lafta kağıt üzerinde kalmıştır.
Şimdi soruyorum; 6.928 nüfuslu bir ilçeye götürülen hizmet veya 107.330 nüfuslu bir Bayburt'a giden devlet hizmeti ile 300.000 nüfuslu Çayyolu semtine giden hizmet nasıl adaletli olur.
(Adil ve Ak Bir hükümetimiz var da)
Acaba paradan sıfır atılırken Çayyolunun nüfusundan da üç sıfır mı atıldı da biz duymadık ?
Nerede ilçe olmak için seçimlerden önce sayfalar dolusu yazı yazan Çayyolu sakinleri Yoksa sizler yeteri kadar hizmet aldığınızı mı sanıyorsunuz?
Neyse canım sadece 300 nüfuslu (pardon 300 bin)
bir semt için amma da yazdık ya.....
Tarih: 05 Ocak 2008 13:54 Ekleyen: Beğenme: 0
-
"Gönlünüzdeki ıstırapla,kalp sızısıyla halkın fakirliğini,asırlık karanlığını,başıboşluğunu gösteriyorsunuz.HAYALLERİMİZDEKİ SEVGİLİ HALKIMIZ BU DEĞİLDİR"G.PETROV.
Sabah programları geçiyor gözümün önünden ve sığlıklar.
Çare eğitimli insanları seferber olması,daha çok sivil toplum,daha çok eğitim,daha çok fedakarlık.Öyle,orda bir köy var uzakta gitmesek de gelmesek de o köy bizim höyümüzdür diyemeyiz.GİDEMEDİĞİN YER SENİN DEĞİLDİR.
NOT: Grogorıy Petrov u
okumanızız öneririm.Anlatama
dıklarımı orda bulacaksınız.HERKESE
İYİ SABAHLAR.
Tarih: 05 Ocak 2008 13:51 Ekleyen: Beğenme: 0