Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• TEKBASINALIK
    Ben tek basina ne yapabilirim
    Diye dusundu biri
    Ve hicbirsey yapmamaya karar verdi

Diye dusundu bir oteki
    Ve yalnizliginin kuytuluguna cekildi

Diye dusundu bir ucuncu
    Ve tek basina dusunmeyi sürdürdü

Diye dusundu yuzbinler
    Ve tek basınaliklarını surdurduler.

Diye dusundu milyonlar
    Milyonlarcaydilar

Ve tek basinaydilar
    Bu arada birileri
    Onlar adına
    Karar vermekteydi

Tek basina olduklarini sananlar
    Topluca ortadan kaldirildilar....

ATAOL BEHRAMOGLU.
    Tarih: 05 Şubat 2008 01:56 Ekleyen:
  • Kapı zorlanıyor.
    Varan 1 türban, varan 2 kuma hem de Devlet yardımlı sırada daha neler olacak.

Bu tip uydurma haberleri kim ve hangi amaçla yapar.
    Lütfen girin ve kapının nasıl zorlandığını gözlerinizle görün.

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=126462

Habere yorumum:
    Enteresan bir haber! Haber kaynağının belirtilmemesi daha da ilginç.

Ehh artık kumacı erkekler yaşadı. Yakında İngiltere’yi örnek gösterip bizde isteruk diye…
    Tarih: 04 Şubat 2008 01:28 Ekleyen:
  • İran eski Cumhurbaşkanı Ali Ekber Haşimi Rafsancani

Radikal 27 Haziran 2005

“Rafsancani, 'köpekbalığı' olarak da tanınıyor. Çünkü İranlı bir din adamı için, talihsiz sayılabilecek bir 'kusuru' var: Köse olmak. Farsça da köse, 'kuse'. Ve bu kelime aynı zamanda köpekbalığı anlamına geliyor. Fıkra üretmeyi seven İranlılar fırsatı kaçırmamış:

'Rafsancani'nin karısı bir gün Basra Körfezi'ne denize girmeye gitmiş. Onu gören iki köpekbalığından biri, diğerine seslenmiş: 'Aa, bak, yenge gelmiş'.”
    Tarih: 03 Şubat 2008 00:07 Ekleyen:
  • “Bu idama seyirci kalmayın
    İnternetten kadın hakları raporu indirdi, idama mahkum oldu. Gelin bu genci hepberaber kurtaralım.”

http://www.hurriyet.com.tr/dunya/8143108.asp?gid=229&sz=45993

Not: Türkçe ve İngilizce hazır mesaj gazetenin ınternet sayfasında mevcut yollamayıpta yollamak isteyenlere duyurulur.
    Tarih: 02 Şubat 2008 02:37 Ekleyen:
  • Burnundan kıl
    aldırtmayanlara
    i t h a f

susma sustukça
    sıra e k e k l e r e gelecek
    bıyıklara özgürlük !

Kraliçe Emriye hanım seçilmişlerin dışında atanmışların da gizli gizli bıyıklısına baktıklarını görünce kıskanarak üniversitelerde bıyıklara da türban takılması konusunun ek madde olarak görüşülmesini senatörlerden takdir etti.

Xena'nın ülkesinden mağdur bir bıyıklı ekek
    Tarih: 01 Şubat 2008 00:00 Ekleyen:
  • FAYDALI ÜÇ BİLGİ OKUYUN İNANAMAYACAKSINIZ;

ULUSLARARASI ACiL NUMARA: 112

> Eğer telefonunuz kapsama alanı dışındaysa ve acil bir durum var ise, 112'yi çevirin.
    > Var olan herhangi bir network bulunup, yardım isteyebilirsiniz.
    > Daha enteresan? Tuş takiminiz kilitli olsa dahi, 112 çevrilebilir.

EĞER UZAKTAN KUMANDALI ARAÇ ANAHTARINIZI ARACINIZDA KiLiTLi UNUTURSANIZ:

> Aracinizin yedek anahtari baska birinde varsa, aradaki mesafe ne olursa olsun, o kisiyi cep telefonunuzla arayin. Aracinizin kapisina 25- 30 cm  uzakta cep telefonunuzu tutun, karşı taraf da yedek anahtarın açma düğmesine (cep telefonuna yakin bir mesafede tutarak) bassın. Kapiniz açilacaktır ve Bagaj için de gecerlidir.

GiZLi PiL GÜCÜ :

> Eger cep telefonunuzun pil seviyesi çok düşükse ve acil bir telefon  bekliyorsaniz; Nokialar, rezerve pile sahiptir. *3370# tuslarına basarak, telefonunuzu, rezerv pille çalisir hale getirebilirsiniz. Cihaziniz pil  seviyesinde %50 artis gösterecek ve telefonunuzu sarj ettiğinizde, rezerv  piliniz de tekrar dolacaktır.

BEN DE YENİ OKUDUM VE SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM DENEMEDİM AMA ŞİMDİ DENEYECEĞİM.
    SAĞLICAKLA KALINIZ!
    Tarih: 01 Şubat 2008 00:00 Ekleyen:

• Denetim her 2 tarafı da korumak işidir.
    İş yerlerinin denetlenmesi

b a ş m ü (f) e t t i ş
    p o z m ü f e t t i ş
    t o z m ü f et t i ş
    k o z m ü f e t t i ş
    y o z m ü f e t t i ş

17 cenaze
    1. kanser aspirinle tedavi olmaz
    2. utanma duygusu olan insanlar suçlanır
    3. kırık cetvelden düz çigi çıkmaz
    Tarih: 31 Ocak 2008 23:58 Ekleyen:
  • "BELGENET
    Adı Mustafa Fehmi Kubilay. Baba adı Hüseyin, ana adı Zeynep. Giritli bir ailenin çocuğu. 1906 doğumlu. Kubilay bir öğretmen. Cumhuriyet öğretmeni. 1930 yılında İzmir'in Menemen İlçesi'nde askerlik görevini yapıyor. O sırada 24 yaşında
    Bu genç insan, Menemen’de 23 Aralık 1930’da şeriat isteyenler tarafından öldürüldü."

-------------------

"Türk Silahlı Kuvvetleri Genel Kurmay Başkanlığı
    ARŞİV BELGELERİYLE MENEMEN OLAYI
    Belge 1: Yedek Subay Mustafa Kubilay'ın ölümüne ilişkin keşif raporu
    Belge 2, 3, 4: İbrahim Hoca'nın İfadelerinden (1)
    Belge 5: Eylemcilere yardım eden Yunus oğlu Kamil'in ifadesi
    Belge 8: Eylemcilerin bağlı oldukları tarikat mensupları (1)"
    Tarih: 30 Ocak 2008 11:54 Ekleyen:
  • (1)

Ali Riza’dan
    Mimar Sinan’ın Eyfel Kulesinden
    Turkcell demir eşeğin tepesinden
    Çayyolu panoramaları

1. dolmuşa binerken;
    Konut:1 kaptı kaçtı durağı son durak
    Bir tarafta kaptanların bekleme salonu diğer tarafta güvercinlerinin dubleksleri
    Tarih: 30 Ocak 2008 01:45 Ekleyen:
  • (1,25)

2. örnek Angora kardeşliği süregeliyor, ilginç. Çünkü Eskişehir yolundaki yaya asma köprüleri de Büyükşehir tarafından ledlerle deniz mavisi olarak yakılmaya hayret bir şey olarak başlandı ki aman alyans evleri duymasın Emriye hanım olur.
    3. Atapark’ın karşısındaki adada Gonca ve Gözde evlerin çevresinde iki sene önce üretilen yeşil alanların reklamını yapan tabela unutuldu. Telefon ediyorum gene almıyorlar. Bunlar zimmetle verilmiyor mu? Yenisini köyde yazdırsan (B.Şehir yeşil alan çalışması) kaç para…
    Not tabela sarı laciverttir.
    4. Kızılay Meşhuriyet caddesi Çayyolu duraklarında çift katlı otobüslerimizin durağı iptal edilip Yaşamkent Türkkonut’a eklenince bu durakta tartışmalı ve karışmalı kuyruk sorunları çıkıyor. Belediye Çayyolu’nu şu kritik seçim zamanı kuyruğuna neden basıyor? Kuyruk acıları mı... Gene duraklara 84. 86. 87lileri doldurmuşlar. Otobüslerin her tarafı delik, rüzgar giriyor içeri. Bir de Koru durağındaki direkte asılı çöp kutusunun altını çalmışlar. Ayrıca Çayyolu, Eryaman, Etlik duraklarının yanlarında bulunan ağaçlara az manyak biri koltukçu zımbasıyla ilanlarını zımbalıyor.
    5. Oyak 10, Bulut Sitesi ve Seçkin evlerin sokak lambaları neden yanmıyor? Karşıdaki parkın park kanepelerinin sökülmüş beşe onları hala yenilenmemiş. Yenilenecek.
    6. Muhtar Ali’nin ve Koru Ptt’nin civarında devamlı boş rakı şişelerine rastlanıyor. Ayrıca Koru yokuşunda “C” plakalı sütlü kahve kuşkulu bir mercedesin direksiyonu sağda epeydir gündür parkta bekliyor. 
    Tarih: 30 Ocak 2008 01:45 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!