Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• "GERÇEK DOST" asla UNUTMAZ !!!!!

Tarih: 29 Ocak 2013 12:18 Ekleyen:
  • Tanrım bana üç tane…
    Üç de yetmez beş tane…
    Beş de yetmez yedi tane…
    Ver, ver, ver, ver…
    Ver Allah’ım ver…

Şu haberi okuduktan sonra Yedi Kocalı Hürmüz’ün bu şarkısı geldi aklıma…

Başbakan , her fırsatta dile getirdiği beş çocuk hedefini revize etmiş:

[Nüfusumuzu] yaygınlaştırmamız lazım. Bu konuda bu işi 1-2 tane yeter, hayır. Bir tane iflastır. Bu ülkenin iflasıdır. 2 tane yerinde patinajdır. 3, eh. Biraz bizi ileriye doğru taşıyacaktır. Onun için bize 4-5 bunlar lazım. Hele hele böyle nitelikli yavrularımız, gençlerimiz bu konuda bu hassasiyeti gösterdikleri zaman durum daha da farklı oluyor.

demiş.

Başbakanın derecelendirmesine göre ben iki çocuk annesi olarak yerimde patinaj çekiyorum mesela. Bu blogun takipçisi olan üç çocuk annesi kadınlar, “eh” durumdasınız. Varsa “4-5 BUNLAR” dediği kadar çocuk sahibi anneler, işte sizler bu ülkeyi ileri taşıyacaksınız.

Başbakanımızın biz kadınları kuluçka makinesi gibi görmesi ve her fırsatta çocuk siparişi vermesi alıştığımız bir durum haline geldi ...

Eşi Emine Hanımı örnek veren başbakan bizlerin de içinde büyüdüğü, kazan kazan kaynatılan Amerikan bezlerini örnek vererek

Şimdi kaldı mı öyle Amerikan bezi. Marketten bezi al, bitti. Onu al, çöpe at, öbürünü oraya hemen temizle. Tablo bu. Yani iş kolaylaştı.

demiş. Ve eklemiş:

Tarih: 29 Ocak 2013 12:17 Ekleyen:
  • SIRA KAVGASI

SEKİZİNCİ CADDE ÜZERİBDE 3MNM DE SAAT 16: 45 SULARINDA MÜŞTERİLER ARSINDA KASA BAŞINDA ÇOK BÜYÜK BİR SIRA KAVGASI ÇIKTI VE YAKLAŞIK 45 DAKİKA SÜRDÜ.
    Tarih: 29 Ocak 2013 12:15 Ekleyen:
  • koltuk onada kalmadı ak partinin kültür bak anı bakanlıkta anı oldu

gitmesine neden ise duyumlara göre devlet tiyatrolarından akün ve şinasi sahnesinin emek inşaat tarafından satışa sunulmasına mani olamamsı  ...
    Tarih: 29 Ocak 2013 12:11 Ekleyen:
  • otomatik hava purjörü

fiyatı yarım tirilyonun üzerindeki lüxs dubleks dairede haftada en az bir defa binbir ricayla site görevlilerine peteklerin havasını muslukla alamak eziyetin daniskası ...

Tarih: 29 Ocak 2013 12:09 Ekleyen:
  • Yenimahalle belediyesi iyi çalışmıyor. bizim sitenin etrafına üç adet büfe yaptı ama site içine yapmadı. KINIYORUM
    Tarih: 29 Ocak 2013 12:08 Ekleyen:
  • 122 KORU hattı

değerli belediye otobüsü yolcuları bir emekli bölgesi olan bölgemizde özellikle yaşlılarımızın dikkat etmesi gereken  durumlardan biride şudur.

bazı  yaşlı yocular bugün olduğu gibi
    yaşlı bir amca  gordiyon avm nin önündeki duraktan market torbaları ile birlikte otobüse bindi. çınar sitesinde ineceği için otobüste yer olmasına rağmen oturmadığı sonradan anlaşıldı . ortada ayakta durmayı tercih etti. elindeki market torbaları  ağır olduğu içinde hemen yere bıraktı. durağa yaklaşıldığı sırada yere torbalarını almak için eğildi .  tam o sırada  dik yokuşta belediye otobüsü fites değiştirince  dengesini kaybetti ve bir ileri bir geri  yapıp hızla yüzükoyun tekerleklerin üstündeki  yüksek yerin çelik pervazına  kafasını hızla  vurdu

dişleri kırıldı ağzıda kanıyordu. otobüs hemen durdu amcayı duağa indirdik ama hastaneye götürme teklifimizi istemedi ben eve gidrim dedi sonra ne oldu bilemiyoruz

anneannelerinize babaannelerinize ve dedelerinize sıkı sıkı tembihleyin ayaktayken  otobüs hareket halindeyken sakın torbalarını yerden almak için ellerini tutundukları yerden sakın bırakmasınlar
    Tarih: 29 Ocak 2013 12:05 Ekleyen:
  • heran herşey olabilebilir ama kahveciden de
    kültür bakanı olmaz ki değilmi üstadım

herkes en iyi yaptığı işi yakıştığı yerde yapsın
    Tarih: 29 Ocak 2013 12:04 Ekleyen:
  • cayyolunda isler tikirinda baklavalar kirila gidiyor yasak alana kacak yapi yapanlar baklavali tepsilerle yiyorlar CHP genel merkezide seyrediyor bu belediyeyi kapatmalilar
    Tarih: 29 Ocak 2013 12:04 Ekleyen:
  • 1) Ankara  - Eskişehir karayolu kenarında Çayyolu mevkiinde eskiden şehirler arası otobüslerin duracağı alan vardı, Büyükşehir belediyesi tarafından kaldırıldı bu tarafa yeni Otogar yapılacak dendi ve konu kapatıldı. 4 YIL GEÇTİ NE OLDU

2) Metroyu Büyükşehir yapamadı Ulaştırma Bakanlığına devir edildi ve Bakanımız 29 Ekim de Çayyolu-Kızılay metrosunu açacağım dedi, bir gelişme varmı?
    Tarih: 29 Ocak 2013 12:03 Ekleyen: CengizÖğütmen
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!