SÜPER ZEKA!...
Sokağa,kaldırıma , evinizin önüne park ettiğiniz arabalardan vergi alınacakmış.Şöyle bir balkondan aşağı baktım sadece bizim sokağın maşallahı var.
.
Tarih: 06 Mart 2008 01:46 Ekleyen: Beğenme: 0
RADİKAL < İ N T E R N E T B A S K I S I >
SEMA ENGEZ (Arşivi)
ADANA - Bilkent Üniversitesi'nden Prof. Dr. Tayfun Özçelik ve ekibi, Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde oturan Ulaş ailesinin çocuklarının el ve ayakları üzerinde maymun gibi yürüyüp kendi aralarında ortak bir dil kullanmasına neden olan geni buldu.
Tarih: 04 Mart 2008 11:42 Ekleyen: Beğenme: 0
16. gün
e f l a t u n
s a ğ l ı k polikliniğinden
sağlık bilgisi
özel polikliniklerde
aynı karneyle ilaç yazdırma periyodu 10 günden 15'e güne çıkarılmış
ona göre !
Tarih: 04 Mart 2008 01:36 Ekleyen: Beğenme: 0
13/11/2006 tarihinde LG marka televizyon aldım.ekrandaki görüntü problemlerinden dolayı 14/01/2008 tarihinde televizyonun kurulumunu yapan onur elektronik LG servisine müracat ettim.ertesi gün televizyonu servise aldılar.ilerliyen günlerdeki görüşmelerimizde sürekli parça beklediklerini söylediler vede ne kadar daha bekliyeceğimi sorduğumda 30 iş günü beklersiniz tamir olmazsa yeni cihaz talep edersiniz dediler.televizyondan 30 iş günü dolduğu halde ses gelmeyince tekrar aradım ve bana televizyonun İstanbuldaki servise yollandığını söylediler ozaman bende yeni cihaz talebim olduğunu kendilerine ilettim.bu konuyla ilgili Ankara LG servis müdürü Elvan bey 3-4 gün içinde yeni televizyonu tarafımıza teslim edeceklerini söylediler.23/02/2008 cumartesi saat 18 civarı ben evde olmadığım bir saatte televizyonu eşime teslim etmişler.olay burdan sonra başlıyor çünkü televizyon idareten konmuş bir kutuda gelmiş,orjinal bir kutuda değilmiş.akşam ben eve geldiğimde televizyonu incelediğimde yeni bir televizyon olmadığı her yerinden belli oluyordu.çizikler tozlar vede arka kapaktaki vidaların hepsinin açılıp kapandığı belli oluyordu.dahada incelediğimde televizyonun kayıt özelliği vardı vede çocukların 6-8 ay önce kaydettikleri görüntüleri gördüm.konuyla ilgili Ankara onur elektronikle görüştüm bana konuyu tekrar Ankara LG servis müdürü Elvan beyle görüşmemi söylediler.kendileriyle uzunca bir görüşmeden sonra cihazı teslim almasaydınız yapacak bişeyim yok dedi.bunun üzerine mağdur bir vatandaş olarak hakkımı mahkemede arıyacağım siz siz olun DİGİCOM-LG firmasından uzak durun.
Tarih: 04 Mart 2008 01:35 Ekleyen: Beğenme: 0
çayyolunnda egepen e cambalkon yaptırdım. yaptırdığım günden beri devamlı sorunlar yaşadım egepene devamlı şikayetlerimi bildirdiğim halde bir kez geldiler daha sonra sorunlarımla ilgilenmediler şu anda balkon fitillernden ve cam aralıklarından soğuk girmekte cam balkonu kullanamamaktayım son defa gidip rica ettim gelip bakmaları için 8 aydır gelmediler çayyolu kalkının cam balkon yaptırdıkları zaman firmaya ve servisine dikkat etmelerini tavsiye ediyorum
Tarih: 03 Mart 2008 00:07 Ekleyen: Beğenme: 0
(1)
İnsanlar bildiği kadar düşünür !
AnaTasa anayasa Yolunda
3 boyutlu yok hükmünde…
Kıl, saç ve türbanın
m e a f i z i k yorumu
madde bağımlısı !
marxiz, Leninsiz, stalinizt
ve Trio(ç)ist elitizmine ithaf
hoşiming’in anısına…
hegel de olabilir, fark etmez
R Ü Y A Y O R U M L A R I
sana değmez yetti artık geceler
SAÇ - İnsanın başının saçını rüyasında görmesi, ömrün uzun olması veya, mal me a sahibi bulunmasına, saçın dökülmesi ise; arkadaşının ihanatine ve büyük, önemli bazı işin kaybedeceğine, saçını taraması" saçları dökülmemek kaydiyle yakında kıymetli bir dostluk kuracağına, saçlarının uzaması, ömrünün uzun olmasına, başka bir saçla beraber örüp, zengin ise, malının artacağına ve para bularak işini genişleteceğini bildirir. Fakir ise üzerinde borç toplanır.
Tarih: 03 Mart 2008 00:07 Ekleyen: Beğenme: 0
(2)
Saçının permalı kıvırcık olduğunu görmüşse; onun hali aşağılık olup saçı kıvırcık değil dir. Uzayıp dağınık, perişan gömesi, onun büyüğünün malının mirasçılar tarafından miras olup, kendisinin perişan1ığına, saçını yumuşak ve parlak görmesi büyüğünün malının fazla olmasına, başının saçı çok, sakalı uzadı görmesi, üzerinde teraküm edecek borca, saçları, malik olduğu mal, saçlarını tıraş etmek, koltuk. kıllarını temizlemeğe, her türlü borcunu ödemeğe, tasa ve kederden kurtulmağa ve peygamberimizin sünnetlerine uymağa. delalet etmekle yorumlanır.
Kadınların saçlarını örmeleri; hayra, alamettir. Erkeğin mu tadı ise saçını örmesi; malını saklamağa ve toplamağa, bunlardan başka, fakir veya kör olan kimselerin saçını örmesi, taraması, işlerinin bereketine, yahut da sarpa sarmasıyla yorumlanır.
Hayır olsun ki inşallah başını karısının taradığını görmesi, onu boşamağa, bıyığını ve sakalını yolması; rahat, garaz ve şiddetin yok olduğuna, sakal ve varsa bıyığının. noksanlığı, ziyadeliği mekruha, bıyıklarının ziyadeliği bektaşiliğe veya sarhoşluğa veya hayır olsun ki inşallah emaneti sahibine vermeğe delalet ve alamettir.
SAÇ AĞARMASI - Rüyada saçını ağarmış görmek. gençler için ziyade temkin ve vekara, uzun ömre, saç ve sakalın büsbütün ağardığını görmek, fakre, yalnız sakalında beyazların bulunduğunu görmesi, onun kuvvet ve vekarına temkininin ziyadeliğine, başındaki saçının ziyadeliği, eğer hamile karısı bulunuyorsa erkek bir çocuğa malik olacağına; ak sakalında beyazlık görmek, veyahut sakalının kesmek, ihtiyar olan kimselere tevkir ve tazimde bulunacağına alamettir.
Tarih: 03 Mart 2008 00:06 Ekleyen: Beğenme: 0
(3)
Bir kadının rüyasında saçının ağardığını görmesi; kocasının. fasik olduğuna, eğer fasik değilse, başka bir kadınla seviştiğine, ceset ve kılının ağırması, zengin için malından ziyan ve hüsrana, fakir için kazası ve edası mümkün olmayan dini borca delalet eder.
Ta uzaktaki meçhul bir kadının saçının ağardığını görmek; zahire kurutmağa, askerlerin, cümlesinin saçının ağarması bir hakim veya melikten emniyete, sakalı siyah olduğunu gören bir kimsenin, sakalında birden üçe kadar b e y a z l ı k hasıl olduğunu görmesi, o kimsenin bir erkek çocuğu olacağına, eğer kayıbı varsa kapıytan geleceğine, sakalını beyaz ve berrak görmesi izzeti vicahe ve zikri cemile nail olacağına, bilgin bir kimse, saçının ağarmadığını görmesi; malının noksanlığına, saç ağarması, ok, kılınç gibi bedene elem verecek, cerrahi aletlerin dokunmasına ve cevri cefaya alamet olarak tabir olunur.
SAÇ KESMEK - Rüyada saç kesmek veya kestirmek, tehlikeli bir haber olup, ikaza alamettir.
Düşünülen yeni bir plan ve yapacağı işe zarar ve tehlikesinden dolayı başlamamayı uyarıcı bir haber olarak yorumlanır.
SAÇ ÖRMEK - Saçını örmesi mutadı olan bir kimse için saç örmek hoşdur. Ama bundan başka sairlerini yapmak işinin tutukluğunu, müşkilata uğrayacağını, fazla borç altında kalmasını, bazan da beceriksizliğini ifade eder.
Ağlanac a k halimize gülünüz, güldürünüz, düşününüz
Saygıyla güzel pazarlar dileğidir.
gülen gününü okuyunca düşündüm demek ki ABD baktı ki bunlar Türkiye’nin anasını ağlatıyor. Düşmanımın düşmanı benim dostumdur mantığıyla gülen adına gün koydu.
Kimi ağlar, kimi güler. Belli mi olur? Gün olur harman döner gülme sırası bize geçer.
prof. dr. Turhan BAYTOP
Türkiye'de
bitkiler ile
tedavi
geçmişte ve bugün
nobel tıp kitabevleri
sayın Mithat Bereket'in referansıyla anılan kitabı ben de satın aldım ve kütüphaneme kazandırdım. Çayyolu sakinlerine önerebileceğim değerli bir kitap.
Tarih: 03 Mart 2008 00:05 Ekleyen: Beğenme: 0