Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Temizlik firmaları
    Ve malzemeleri

İz bırakmadan garanti belgeli
    Kuru temizleme işleri
    İtina ile gerçekleştirilir

1.kat aşama
    girişe kenarları kadife ile kaplanmış firmanın 
    kartviziti karşı tarafa bırakılır.

K U R Utemizleme işareti
    F:kuru temizleme de alkol de kullanılabilir.
    Tarih: 17 Mart 2008 11:52 Ekleyen:

• ç a ğ r ı ş ı m
    gizli gül yağcılık
    lütfen kemerlerinizi bağlayın...

bilindiği üzere medyada önemli köşeleri parael tutan bazı yöneticiler, köşkün üstüne gül yağı dökemediklerinden olsa gerek fırsat buldukça haftasonlarında sanki ailelerinden bahseder gibi yaparak araya anılar sokuşturup sevgili kızlarının isimlerini yazılarında kullanarak yeni islamcı liberallerin yeni doğan çocuklarına isim babası oldukları dikkatli gözlerden kaçmamaktadır.

mesela;
    g ü l ü m s ü n
    sayın ercan saatçinin eşi hanımefendisi
    Tarih: 17 Mart 2008 11:51 Ekleyen:

• Ağaç bayramı yaklaşıyor.
    1 Ton kağıd için 16
    Çam ağacı kesiliyor...
    H AT I R L A T M A
    Tarih: 17 Mart 2008 11:50 Ekleyen:
  • 1/2
    Çoğu kere başörtüsü yüzünden değil ama Bülent Arınç ve arkadaşlarının söyledikleri sözler karşında endişelendim. Bana boşuna endişe ediyorsun 2. dönemdir bu adamlar başta üstelik son dönemde Cumhurbaşkanlığı da onlarda diyenlere henüz devlet sadece iktidardan ve cumhurbaşkanlığından ibaret değil ki hele bir devletin diğer birimlerini de ele geçirsinler o zaman nerde takiye yaptıklarını niyetlerini anlayacağız dedim.
    Yargıtay başsavcısının anayasa mahkemesine açtığı dava devletin sadece iktidardan ibaret olmadığı konusunda beni haklı çıkardı.
    Elbette biz çoğunluğa sahibiz bu yüzden düzeni istediğimiz gibi değiştiririz, istediğimizi yaparız deme lüksüne ne biz, ne iktidar, ne de cumhurbaşkanı sahip olmamalı bu yüzden anayasaya açılan davayı aslında yerinde buluyorum.
    Atatürk’ün gençliğe hitabesinde ki şu sözler bugünkü durumu ne güzel anlatmakta.
    “İktidara sahip olanlar gaflet ve dalalet ve hatta hiyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri şahsi menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir.
    Ey Türk İstikbalinin evladı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda, mevcuttur!”
    Tarih: 17 Mart 2008 00:00 Ekleyen:
  • 2/2
    Yukarıda bu yüzden anayasaya açılan davayı aslında yerinde buluyorum demiştim ama tecrübeyle sabittir ki parti kapatmanın uzun vadede bir çözüm olmadığı görülmüştür.
    Baksanıza daha şimdiden kendilerini mağdur kalmış zavallılar gibi gösterip bu haklı durumu azınlığın çoğunluğa tahakkümü olarak göstermeye başladılar.
    Hatta Kuran’dan ayetler bile okumaya başladılar (A’RAF SURESİ)
    O halde bende Kuran’ın başka bir suresinden bir ayet yazayım TEKÂSÜR SURESİ 1- Çoğunluk olmak kuruntunuz sizi o kadar oyaladı ki.

Son söz halk gerçekleri görmezse palyatif tedbirlerle laikliği uzun vade için koruyamayız.
    Tarih: 17 Mart 2008 00:00 Ekleyen:

• Yasak hemşerim yasak

Abdullah Beyin refahlı yıllarda sakaryadaki dişci koltuğuna tabiki ilk önce kim oturdu? soruda soru olsa bari...baş sekreter bayan nesinbe hanım olmak üzere herkes biliyor ki o koltuğa önce ben oturdum çünkü: O benim diş doktorum kadim dostum 22 senelik arkadaşım gurmekillerin yeyekillerin dişçisi
       İşte o yıllarda realde benim dişcim alo sepet hattı arabasıyla 2000 yılında alışveriş yaparken Cumhurbaşkanımız sn Sezerle aynı tip bir arabayla kameraların önünde çarpışmış ve manşetten metin ucaya haber oluvermişti.
      Abdullah beyde geleceği yönetmek(mi?) konularında
    ne kadar ön görü görüşlü olduğunu sanki ispatlamak
    istercesine o dişcimle markette çarpışarak tanışmak yerine Cumhur başkanı olmak için gidip benim dişcimin
    koltuğuna oturup onunla tanıştı.Olsun fark etmez
    İşte o benim diş doktorum arkadaşımın bana özel fısıldadıkları fiskoslara göre diş ekimi (kaynak) en son
    aşamadaymış.Makul olan garantili implantdan da öte ziyade Lazerli iğne ile damaklara atış yaparak diş hücresi
    ekmekmiş.

Zarafetini çalışma hayatına
    taşımask isteyenler için
    A N K A M A L L kotondon yeni bir fırsat

D İ Ş İ M E N Ü!
    İ Ş M E N Ü!

Not:Sansüre hanım müsade ederse fuayedeki akvaryumun yanındaki tanışmamızı merhabalaşmamızı
    ve o dönemdeki Türkiyenin yol haritası konusundaki
    monoloğlarımızı yayınlarız.
    Tarih: 16 Mart 2008 23:56 Ekleyen:

• S İ Y A (h) S E T...

alıngaçlarınız
    ve radyonuz-açık olsun

bir ayrılık şarkısı(mı ?)
    küvvetler ayrılığı ilkesini bozma niyeti içinde
    olsalar bile
    genede A K P kapatılmasın
    çünkü:Gözyaşı olarak dönerim
    yıllara yenik düşerim
    ve

huysuz ve tatlı kadın
    dillerde namee  adın
    D E M O K R A-S İ-
    Re- sol
    RE-FA-hSOL

vede d e
    07 lara yolunda,
    karpuz kaldıranda,
    1 koltukta 2 karpuz taşınmaz

Milli nizam madem ki anayasaya gidiyorsun
    biliyorum ayrılan döner geri!
    28 şubat ne olur durda
    bir daha seyredeyim seni
    Tarih: 16 Mart 2008 23:53 Ekleyen:

• Tünaydın vs...vs...
    Sıhhıye pazarında kirmir apt. bekarlık arkadaşım kardeşim
    cumhurun bana anlattığı ders notlarında;

(hukukta sadece bilir kişiler mi yoksa hürriyet savcılarımı
    korkak çatı edilgen kullanırlar)
    diyordu...
    Hayel meyal hatırlayabildiğim bu tozlu bilgiyi hukukçu dostlar sitesindeki dostlar eğer doğruysa elma,yalnışsa
    armud ne desin

• Dün gece...
    Ceviz kabuğu

aNnaaaa!

İletişim yayınlarından yıllar önce piyasaya çıkan sayın faruk bildiricinin (gizli kulaklar ülkesi) kitabının devamı sayılabilecek sayın enis çoşkunun (küresel göz altı )
    kitabı hulki cevizoğlunun yönetiminde konuklarla tartışıldı

-1997'de türkiye deniz sularında 12 mile takılan 12 milyon
    aboo-
    ne sabit telefonlardan dinlenmiş
    radikal 30 mart 1997

-sabit telefonların prizlerinin içine konan uğur böcekleriyle yeni  ortamda dinleniyormuş.
    -meğerse;
    Tanesine 1500 Dolar ödediğimiz ve ağızımıza kendi isteğimizle ekip döşettiğimiz çivi diye tabir edilen implantlar aslında çekiç gücün ve siyaenin sponsor olduğu Lazer mikrofonlu ağız sağlığı değil kulak sağlığı ürünleri  olabilirmişmiş

İçimizdeki çocuk olarak diye konuştuğunu düşündüklerimizse ortam dinleme böcü ekleri olabilirmiş.
    Bunlar hatta biz uykumuzda iken yanımızdakine konuşan
    B B G (biri bizi gözetliyor) bile olabilirmiş.

Lakin ortam dinleme aletlerinin artık gerçekten suyu çıktıki yeni milenyumda;

Ortam dinleme o u t ...
    Düşünce okuma ve
    Düşünce transferi telekinize in...

Not:Tarihi konaklarda oturan atalarımızın osmanlı istihbarat servislerinin ortam dinleme sistemlerne karşı
    geliştirdikleri en güvenilir sistem,mekanlar içinde banyo bulunan yatak odaları imiş. Ne garibmiş ki o dönemde
    padişahlarımızın keşfettiği su sesi zamanın bütün dinleme
    frekanslarına karş parzit yaparak absorbe ediyormuş.
    proğrama istanbuldan katılan konuşmacının da verdiği bilgi tıpa tıp anlatıldığıdan farklı değildi.

Not:böbü
    Adana dilinde akrepe verilen ad
  • EMRE KONGAR
    DEMOKRASİMİZLE YÜZLEŞMEK
    Remzi Kitabevi

(Alıntılar)

Bir Parti Türkiye’de Yüzde Kaç Oy Alırsa İktidar Olur?
    Bazen Yüzde 42Yetmez, Bazen Yüzde 34 Yeter

Hemen bir çelişkiyi vurgulayarak konuya girelim:
    Bazen yüzde 42 oy alan bir parti tek başına iktidar olamaz.
    Bazen de yüzde 34 oy alan bir parti tek başına iktidar olur; bırakın iktidar olmayı anayasayı değiştirecek üçte iki çoğunluğa bile çok yaklaşabilir.

Örneğin 1977 seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi yüzde 42 oy aldığı halde iktidarı oluşturacak sayıda sandalye elde edememiştir.
    Buna karşılık 2002 seçimlerinde AKP yüzde 34 oyla nerdeyse anayasayı bile değiştirebilecek üçte iki çoğunluğa yaklaşabilmiştir.

Bugünkü Seçim Sisteminde Yüzde 11 Oy Alan Bir Parti, Meclis’teki Bütün Sandalyeleri kazanabilir.
    Tarih: 15 Mart 2008 12:00 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!