Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• BU GİDİŞAT KARŞISINDA BİZ KARADENİZ'LİLERDE LAZİSTAN KURMA ÇALIŞMALARINA HER AN BAŞLIYABİLİRİZ ... KARADENİZLİ HEMŞERİLERİME DUYRULUR... Nejad KUMBASAR
    Tarih: 29 Ocak 2013 12:40 Ekleyen:
  • Şok, şok, şok.
    Bazıları bitti diye sevinirlerken, aniden iki oldu.
    Bilene diş macunu.
    Tarih: 29 Ocak 2013 12:37 Ekleyen:
  • Ters köşe diye buna diyorlar heralde.
    cayyolum.com iyi ki varsın.
    Tarih: 29 Ocak 2013 12:36 Ekleyen:
  • sELAM AÇILDI MI SİTENİZ...
  • çarşı gurubu yenilenmekte olan çarşının post modern visileri için çarşı yönetimine teşekkür eder
  • TALİHSİZ  tepeyi özel sektöre 49 yıllığına kiralandığını duyan öfkeli köstebekler Lillia Çayyolu 'nun
    çim tesislerinin altını üstüne getirmeye başladılar...

Çayyolu halkı için mi, yoksa Lillia için mi? - -----Çayyolu Haber Portalıwww.cayyolum.com/haber

Çayyolu halkı için mi, yoksa Lillia için mi? Kimine göre “Hayırsız Tepe”, kimine göre “Talihsiz Tepe”ydi. Mezbele bir alandı. Sonra park yapılıyor dediler.
    İşin içinde park mı var, rant mı siz karar verin!
    - -----Çayyolu Haber ...www.cayyolum.com/haber

İnşaatı gerçekleştiren firma Lillia İnşaat Gayrimenkul. İnternet sayfası “lillia.com.tr” de burada neler yapılacağından söz etmiş. Tepenin zirvesinde “büyük bir ...
  • Kardeşim bugün bodrumdan geldim. Kamil Koç'un camından evimi seyrederek terminale gittim. Evimi gördükden sonra, evime ulaşana kadar Eskişehir yolunda indirmeyen kişilerin adlarını saya saya HASIL EYLE YARABBİ diye diye geldim.

Ençokda bu indirme olayında gücü kalmamış Platforma kızdım.
    Tarih: 29 Ocak 2013 12:31 Ekleyen:
  • arkadaşlar bizim konu birdeki simitci fırınında konuşulurken duydum. küçük evin gitmesini vakıf istemiş ...
    Tarih: 29 Ocak 2013 12:27 Ekleyen:
  • Haa niye çamur biliyormusunuz. Belediye aylar öncesi durağın önünü kazmış ama asfaltlamamış. Kamyonlar harfiyatlı ve üstü kapalı olmadığı için çukura girince bir hopluyor. Kamyonun üstünden dökülen toprak zamanla dağılıyor ve kış olduğu için çamur oluyor.

Metinciğim; eğer bu yolları yaptırmazsanız. yazın yollar toz olur ve sizin CHP oylarıda toz olup havaya uçar benden söylemesi...

Durakta konuşulanları söyleyeyim "Yenimahalle burayı Çankayaya kaptırdı bu yüzden yollara değil ceplerine bakıyorlar" deniliyor.
    Tarih: 29 Ocak 2013 12:26 Ekleyen:
  • Kardeşi Yenimahalle belediyesi uyuyor dedik. Hadi yenimahalle belediyesi uyuyor. O belediyeye semt birimi başkanı olarak atanan sözümona gazeteci zat sendemi uyuyorsun. Konutkent 1 Çamur içinde Eczacıbaşı binasından çıkan harfiyatlar yolları çamur yaptı gelin bir bakın allah aşkına.
    Tarih: 29 Ocak 2013 12:21 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!