Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• (3)

El sıkışan iki insanın kolları V şeklindedir. V dostluğun, işbirliğinin işaretidir. Dostluk bozulduğunda, eller ayrılır, V işareti de kaybolur.

Göçmen kuşlar V şeklinde uçar, kuşların göğsünde de V şeklinde lades kemiği vardır, el sıkışan dostların kolları da V oluşturur. Doğayı dostlukları koruduğumuzu, birbirimizle, doğayla işbirliği yaptığımız sürece, yerde gökte bu V’ler varlığını sürdürecektir. Doğayı tahrip edersek, doğalı bozarsak, kuşlar mevsimsiz avlar, birbirimizi avlamaya, kandırmaya çalışırsak, gökyüzündeki ve yeryüzündeki V’ler bozulacaktır. Eğer yeterince önlem almazsak, torunlarımız gökyüzünde V şeklinde göçmen kuşları göremezler.

İnsan ilişkilerinin sağlıklı bir şekilde inşa edilebilmesi için, insanın dürüst olması, hem hemcinsleriyle hem de doğayla işbirliği yapması gereklidir. Bin yıllar boyunca oluşmuş olan ekolojik denge ve az buçuk süren dünya barışı pek kısa bir süre içinde yo olabilir. İnsanlar arasındaki güven ve doğanın dengesi, bir lades Kkemiği kadar hassas ve kırılabilirdir. Hassas dengelerin ömrünü uzatmak insanın elindedir.

K  a  y  n  a  k:
    Ü S T Ü N
    D  Ö  K  M  E  N
    Yaşama Yerleşmek
    Küçük Şeyler 3
    Sayfa 1 5 1  V  işareti, V  düzeni
    Remzi Kitabevis
           S  a  y  g  ı  y  l  a…

ufak bir not: b a k ı n ı z !
    6. baskı tüketici bilgisidir.
    Remzi Kitabevine ufak bir şey "Hatırlattırma"
    okuyucular için böyle ufak şeyleri dert etmeyin emi !
    kitapta kaynak gösterilen sayfada 151'de içindekilerde 6. baskıda atlandığı müşahedeme edilmiştir.  VVVwwwvvvvvv
    Tarih: 20 May 2008 17:48 Ekleyen:
  • Ankara’daki büfelerde dış tarafta bulunan coca colanın buzdolapları coca cola firmasının belediyece belirlenen yeni tarifedeki işgaliye vergisini kabul etmemesi üzerine Belediye tarafından sökülerek kaldırılmıştır.
    En azından belediyenin bunlara dolaplarını kendilerinin kaldırması için zaman vermesi eğer bu zaman zarfında hala para ödenmiyor veya dolaplar kaldırılmıyorsa o zaman müdahale etmesi gerekmez mi?
    Sen gel sesiz sedasız başkasının malına el koy.
    Yarın öbür gün sizlerin arabanıza da ödemekte geciktiğiniz bir vergi (kapı önünde park vergisi) yüzünden el konulabilir haberiniz olsun.
    Tarih: 16 May 2008 00:08 Ekleyen:
  • (2)

Çayyolu'nda hangi sitelerdeki dairelerde tavanlardaki avize veya aplikler için toprak hattı var?!
    Hadi diyelim ki var. Olsa ne olacak?
    A v i z e l e r d e yok. Ne yok? Ne olacak toprak hattı yok.
    Yerli avizelerde ise ihracatçılar hariç hiçbirinde toprak hattı yok. Fakat, gökgörmedik status'de var.
    -------------------------------
    Kalite açısından yorumlarınızın ses kayıtları banda kaydedilmektedir.
    Çayyolulu tüketicilerden korunma derneğine sunu.
    S.Hale ALBAY'ın bilgisine...
    Tarih: 16 May 2008 00:07 Ekleyen:
  • (1)

Çap tüketici kulübü çözüm merkezinden duyuru

1-Hobi odası, yoga, tasavvuf, iklimlendirme aletleri odası, trans personal ve ben ötesi odası, DVD, TV, snack bar-kovizyon odası gibi yakınçağ terimlerine vallahi bayılıyorum. Şimdi bu deyimlere Çayyolu'nda yeni bir betonarme terim daha eklendi.
    Çayyolu organik evleri "Işın Hyency Evleri".

Çayyolu platformu gönüllü kimyagerlerinden
    Mavi köpük DOWWing'in haberi

2-Legrand
    Daha fazla bilgi için 0800 211 60 00
    Ulus itfaiye meydanından farklı dimmer bilgileri
    - Dimmer voltaja değil ışığa hükmeder.
    - Hayır voltaja sözü geçmez.
    - Enerji yasarrufu yapar.
    - Hayır yapmaz.
    - Tasarrufu içinde yapar.
    - Potasyummetre takılırsa voltaja da hükmeder.

Eğer halojen lambanızı bir selpakla tutup takmıyorsanız ve dimmer açıkken radyonuz da parazit yapıyorsa dimmer'iniz gerilimle değil, frekansla çalışıyor olabilir. Eğer dimmer'iniz gerilimle çalışmıyorsa halojen lambaları gölgeli aydınlatma durumuna getirip mekanınızı romantikleştireyim diye plan yapmadan önce dimmer'ler açıkken elektrik sayacınızın neler yazdığına bakınız.
    SİZE FILDIR FILDIR YAZABİLİR!

3- Galleria Lamphouse status ışık mühendisi(!) Ahsen Hanım'ın notlarından
    "Beyefendi Çayyolu'nda  avrupa birliği mahallesideonut I'de Semra Hanım'ın dairesi bile var. Efe'nin de var! Uydu kentlerimizde yarı organik hormonlu evlerimizde var.
    Ne yok? Taşmektep öğrencileri dahil bir bilen varsa parmak kaldırsın.
    Tarih: 16 May 2008 00:07 Ekleyen:

• Ufuk Güldemir rahat uyu!
    Patentli "BEYAZ TÜRKLER" başlıklı makalen
    "Beyaz gelincik" koza
    Tuncay Özkan'ın televizyonunu da satın aldı! 

Ben size dememiş miydim
    'Paranın dini, imanı, yeşili, sarı, kızılı olmaz' diye.
    Tarih: 16 May 2008 00:04 Ekleyen:

• İkizlerimi dersaneye gönderiyorum. Yığınla para veriyorum. İyi eğitim görsünler diye. Ayrıca Anadolu Lisesi sınavlarına hazırlansınlar diye. Bununla beraber matematik kursu da özel olarak aldırıyorum. Yavrucaklar ikiz oldukları için dershanedeki sınavlarından 100 üzerinden 100 alıyorlar. Sonra hafta içinde okulda matematik sınavına giriyorlar. Matematikçi eve telefon etti. Çocuklara evinde özel kurs vermek istiyor. Çocuklar bu matematikçiden devamlı 60 alıyorlar. Okul öğretmeni matematikçi ikizlere diyormuş ki, "Ben dersanenin yöntemini tanımam siz benim yöntemimle soruları çözeceksiniz". Şimdi ben ikizleri bu matematikçiye özel kursa göndersem yöntem sayısı üçe çıkacak.

ÇTD. bu tip konular için, yani eve telefon açıp Napolyon menkul değerlerden görevli biriymiş gibi konuşan öğretmenlerele veliler arasında acaba bir arabuluculuk yapabilir mi?
    Bir de bizim ilkokul çocukları bizim "bunalım psikolojisindeyim" gibi lafalar ediyorlar. Bizim zamanımızda biz bu lafları hiç bilmezdik. Zaman mı değişti yoksa biz mi değiştik?
    Tarih: 16 May 2008 00:01 Ekleyen:

• Ekleri:
    Baş sayfadaki haberinize sol tarafta bulunan zemindeki eflatun çelik kapıdan cevap:Ek-1.

Önce K.K.Ç.(kaçma, karışma, çalışma) modeli...
    Sonra planlardaki yolların kaldırılmasına...

"Peyzajda, Y E Ş İ L  alanlarda dekoratif parke taşlarıyla döşenen yürüyü    ş   yolları (tali) arka sokaklarda otoriter ve emredici olur. ünlem

Ek-2 haberinize de gelince;
    "Çin işkencesi"

Sayın Başkan Melih Gökçek bombaların yıkamadığı ulusAnafartaları yıkmayı gözüne kestirmiş ama öncelikle kendisine Çayyolu'nda çalışan Urfalı çim tank-erlerinden havadisler var.
    Öncelikle tankerci arkadaşlar parktaki bekçi kulübesinin çay ocağına ve çiğ köfte salonuna çevrilmesini isterler. Bu birrr.
    İkiii; şoför arkadaşların ortak fikirleri Çayyolu Tiyatrosunun karşısındaki yeraltı nehrinden aldıkları su, suladıkları çimleri yakıyormuş. Bu suyun acele tahlil ettirilip beddualı olup olmadığının tespitini istiyorlar.
    Elçiye zeval olmaz.
    Tarih: 15 May 2008 00:45 Ekleyen:
  • Sitenizden bulduğum 235 52 72 nolu Siemens Bosh Teknik Servisinden şikayetçiyim. Çayyolunda oturanların bu servis konusunda dikkatli olması için bu yazıyı yazıyorum. Makinemdeki bir arıza için çağırdığım servis yetkilileri bir parçanın değişmesi gerektiğini söylediler. Fiyat olarak 168YTL (parça için) + 23 YTL (işçilik)  istediklerini söylediler. Kabul ettik, parçayı getirmeye gittiler. Getirdikleri parça orjinal kutusunda değildi ve kullanılmıştı. Bunun üzerine "güvenmiyosanız başka servis çağırın" dediler, servis ücretini ödeyip gönderdik. Ertesi gün gelen Bosch yetkili servis elemanları parçayı değiştirdiler. Parça garantisi olduğu için para almadılar. Parçanın gerçek fiyatının da 45YTL olduğunu söylediler.
    Bunun üzerine Siemens-Bosch Teknik Servisi aradım ve durumu anlattığımda "Serbest Piyasa Ekonomisi Hanfendi" şeklinde bir cevap aldım.
    Tüm çayyolu sakinlerine duyrulur.
    Tarih: 14 May 2008 17:47 Ekleyen:

• ÇAYYOLU’NDA STAD

Yenimahalle Belediye
    Meclisi’nde
    Faaliyet raporu
    Görüşülürken,
    Belediye Başkanı
    Ahmet Duyar.
    Çayyolu için
    İhtiyaç olan
    Stadın Arcadium,
    Tiyatro ve
    İtfaiye örgütünün
    Bulunduğu alanın
    Orta yerinde akalan
    Boş alana yapılacağını
    Belirtti.
    Duyar, bu stadın
    Standartlara
    Uygun olacağını
    Ve çimle
    Kaplanacağını söyledi.

Çayyolu haber bülteninde 1. sayfada Çayyolu’na S T A D başlıklı yazınızı okudum. Halbuki o ada parselde duyduğuma göre 20-Story New Hotel Has400 yataklı Rooms sosyete Bazaar tesisi yapılacaktı. Ahmet Duyar belediyesi bu projeden vaz mı geçti? Neden geçti? 

Tarih: 13 May 2008 21:57 Ekleyen:
  • Ana sayfadaki
    “Dilenciler kavşakları tuttu.”

Bizlerin acıyıp para verdiği dilenciler çoğumuzdan çok daha zengin.
    Bir zamanlar TV’de göstermişlerdi bunların Portakal Bahçeleri. İstanbul’da çok katlı apartmanları, bankada hesapları var.

Ayakları olmayan bir dilencide bir eğlence salonunu tek başına sabah kadar kiralamış ve kiraladığı dansözleri oynatıyordu.
    Zabıta müdürüyle televizyoncular buraya gelip adama ne iş diye sorduklarında ben, bana acıyıp para verenlerden çok daha zenginim eğlenmek hakkım değil mi demişti.

Yaptığınız yardımları güvendiğiniz bir dernek yardımıyla yaparsanız yaptığınız yardımlar yerini bulur. Çünkü dernekler araştırma yapıyor ve gerçek ihtiyaç sahiplerini buluyor.

Sevgi ve saygılarımla.
    Tarih: 11 May 2008 19:35 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!