Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Hayırdır çayyolu bölunuyormu ne?
      ayrı internet sitesi ayrı dergi,AMA HERŞEYDEN ÖNEMLİSİ ÇAYYOLU PLATFORMU DERGİSİNDE YEPYENİ KÜRDİSTANLI TÜRKİYE HARİTASI!
      KENDİLERİ BÖLÜNMÜŞLER ANLADIK,FAKAT ÜLKEYİ HANGİ HAKLA BÖLÜP TE YENİ TÜRKİYE HARİTASINI OLUŞTURMALARINI ANLAYAMADIK.
      ÜLKE ÇAYYOLUNDAN BÖLÜNMEYE BAŞLAMIŞ BAŞKA SÖZE HACET YOK.
      SAYIN ENGİN UÇ;Hani çayyolu bir bütündü,hani tek yumruktu,hani birliktelikle herşeyin üstesinden geliniyordu ne oldu size,hani ilçe oluyorduk.Ne oldu o kadar çaba ve çalışmalar.Belediye encümen azası olduktan sonra yoksa sizdemi AKP li oldunuz.Bizlerle ilgilenmez oldunuz,bizi kaderimize bıraktınız.
      Ben hep yıllardır çayyolunun bütünlüğüne gıpta ile bakardım,DERGİLERİNDE YAZDIĞI GİBİ ÇAYYOLU TAM BİR'GETTO'DERDİM.DERDİM DE ŞİMDİ YANILDIĞIMI GÖRDÜM.BİZ KENDİMİZE YETERİZ DERDİM BİZİ KİMSE ETKİLEMEZ YIKAMAZ DERDİM,AMA GÖRDÜMKİ YANILMIŞIM.DERGİLERDE YANILMIŞ!!!!BENDE!!!
       Bu yazımı yazmadan önce çok düşündüm,yanılıyormuyum diye ama hayır kesinlikle yanılmadığımı biliyorum eminim.
        Birlikten kuvvet doğar sözünün anlamını çayyonda çok net görmüştüm,ama ne oldu size?Ne oluyor size?
    Hani çayyolunun gücü kuvveti,bütünlüğü ve birlikteliği!!!
       Şimdi biliyorum yine telefonlarım çalışacak,yine tonlarca eleştiri alacağım.Hiç umurumda değil ben haklıyım.GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTEMEZ.
       Herşey bir tarafa kürdistan haritalı bir dergiyi AYDIN KESİM YAYINLARSA,başkalarına söyleyecek lafım kalmıyor.Hangi amaçla böyle birşeye gerek görüldü bilmiyorum,ama YAKIŞMADI.
       SEVGİLİ BÜYÜKLERİM KILAVUZUNUZ KARGA OLURSA YOL GÖRTERERİNİZ ÇOK OLUR.YAPMAYIN
    Tarih: 26 Haziran 2008 10:07 Ekleyen:
  • Neden ben?
    Henüz ilkokul çağına yeni girmiş çocukların büyükleri yanındayken sitemiz bahçesindeki salıncaklarda ayakta sallandıkları zaman veya boş salıncakları çılgınlar gibi salladıkları ve salıncakların havada sekiz çizdiği zamanlarda neden ben pencereyi açıp yavrum düşersiniz, tehlikeli diye onları ikaz etmek zorunda kalıyorum?
    Tarih: 19 Haziran 2008 11:18 Ekleyen:

• Bu sitede okudu     
    hatırladığım TEMA ile ilgili bir yazı üzerine biriktirmeye başladığım mmetva çekirdekleri iki cüvlı büldu.Ben havadar site sinde oturduğum dan bü çekirdekleri nereye dikmelimki ayrıca mevsim dikim için uygunmudur ki hepsinden de önemlisi ormanMuHHaFAza bakanı bir şey diyebilir mi diye de biraz çekiyor ve bünedenle bilgi verilmesini rica ediyorum.

N  ot. Aliriza da yabani bir tafşan görüldü.
            Lütfen onları fayzla ürkütkütmeeyelim.
            Mİ?
    Tarih: 19 Haziran 2008 11:13 Ekleyen:

• A Y  na  L A r...

Tarihte ilk kez Kars'a ayna gitmiş. Adamın biri aynayı
    görüp eline almış.Daha önce hiç kendini görmediği için, aynadaki görüntüyü ölen kardeşine benzetmiş.

Adam, “Ey gidi gardaşımm. Seni bi daha görmek de nasipte varmış!” diyerek aynayı eve götürüp sarılıp uyumuş.

Karısı bakmış adam bişeye sarılıp uyuyor. Aynaya bakmış ki ne görsün; bir kadın… “Allah belanı vireee. Bu karı da kim? Bi poka da benzese bari.” diyerek feryat figan evden çıkmış, elinde aynayla kadı efendinin yanına varmış.

Kadın: “Kadı efendi benim adam beni bu çirkin karıyla aldatıyo.” diye basmış yaygarayı…

K  adı  şöyle bir bakmış aynaya ve şöyle demiş.
    -Yav bu karıdan çok gavada benziir.

:- ))))))

s ay gıy la ,,,
    Tarih: 16 Haziran 2008 01:08 Ekleyen:
  • bugün baahçemizin karınca saran  köknarlarnının gövdesine  ambalaj bantlarını ters  ne doğru sararak !sıra karıncaların artık yapışşşşkanı görüp yuuuukart çıkmasını da engelledi neolur neolmmaz diye.Karıncalar şimdi yapışkanlı bölümü görünce vazgejip  tekrar aşaği inecekler dıye düş-ünü--yorrrruumm.
    Yandaki  site malik başına sadece desinler diye  yeralti ankestra dijitaal da MLA s u l a m a sistemi içiin eski para 1 er m.lyar cıvarında para topladılar.oysa anlaşşşıldığğğı üzere bizzim sitemizde güsterişli masrafhalara hiçhiç gerek yoh.Onun için bende bizim site miziingörevlilsine ANAVanaya T takıp  2hortumla biriyle çicekleri biriyle böcekler sulayalım diye teklif ettim.uyguettim.
    o nedenle şimdi  hortumlarrı damla sulama sistemine uykun durumagetirmek için TOPLUİĞNEYLE  delikler açıyoruz.N kadar sürer tabii haspitenbElS süreyya bilinmez.
          TAKTİRDE TEKTİRDE SİZİN  !
          Y Ü C E  H E Y E T İ N İ Z İ N...
    Tarih: 16 Haziran 2008 01:07 Ekleyen:

• BEN TERCİHTE BULUNDUĞUM BİR SEYAHAT  ESNASIRASINDABİZİM SİTE GÖREVLİSİNİN ANA ANLATTIĞINA GÖRE;
      "abi, ben 16. Blok önündeki çimenleri sularken dr.yazar ferit tanerinin annesi vardı sadece bloğta .ÜÇ kadın geldi biri cok iri siteye,biri içeri girdi ikisi dıs arda kaldı.Bunlardan şüphelenince Bloğa doğru yürümeye bslayınca iceri giren kadın hızla dışarı çıkıp diğer iki kadınla berabe araabalarına binip hzla gittiler.ğini
    Aksam serviste 16/8 Tolga  Beyin kiracısı  İL Tarım müd.de calışan TULAY Hanım kapısına açamadığını söyleyince çillıngir çağırınca olaylar anlaşıldı ki o kadınlah  iyi kuşamlı birer hSırsız  oldukları vede şilingirin kildi kurcalanmış bu kapıyı ançak 45 dakika civarında açılabildi.ğini..."

Linea-dekor P O E M[şiir] inde bay-İsi olan KAL=e Kapi cevre yapi dan Alsancak-kor-donlu AYhanbeyden ve muh m. Z.hanımdan ögrendigime göre ;
    =========================================
    celıkkapı ve kılıtlerının  i s o belgesi söyle
    alınıyorumuş.
    Ş Ö Y L E K İ:
    Dünyanın en ünlü casa hırsızları tovbe ettıkten sonna vehapisteki işleri bittikten sonnastandartlar ens. de bilir-kşşi olarak calışip an g e ç aça       bildikleri casa!laraen güvenilir patenti weriyorlarmış.

İ  S   o .  9 0 0 0
                                    8 yüz de  ola=bilebilir !
    Tarih: 16 Haziran 2008 01:06 Ekleyen:

• S E N [ ! ] S İ Z- L İ K !

bir garip hüzün çöker insana
    el ayak çekilince

t--ek başına kalırsın dünyada
    etraf sensizleşince

inan bu daire alışamadı
    hiçbir zaman sensizliğe

şimdi sensizlik oturuyor
    kalkıp gittiğin yerde

yalnızlığa elbet alışır bedenim
    yalnızlıkla Ney le  belki de başa çıkabilirim

çok zor gelse bile yaşar öğrenirim
    sensizlik benim canımı acıtan

bir d e r inur-İ  korku düşer ruhuma
    duvarlar pirizler sesleninceut-İ

karanlık ne oyunlar  oynar aklıma
    gölgeler ışıkla dans edince

inan ba-na alışamadım
    hiç--1  zaman sen!!!sizliğe

şimdi sensizlik dolaşıyor
    çıkıp gittiğin bu evde

H a m i ş; Kediler genelde günde 19 saat uyusada  uyumayan taşmektep öğrencilerine mutlaka uyumarını da hem rica edi-yorum hemde istirhhham ediyorum...
    Tarih: 16 Haziran 2008 01:01 Ekleyen:
  • " Yukarıda saydığım nedenlerle:
    “"BELEDİYE ULAŞIMDA BİZLERE AYIPLI HİZMET SUNMAKTADIR." Bölge halkının canına tak demiştir. Vatandaş yok sayılarak belediye hizmeti yapılmaz. Sayın yetkililer: "Artık sesimizi duyun lütfen!"
    Saygılarımızla...
    S.Hale ALBAY
    Tüketici Hakları Derneği
    Çayyolu Şube Başkanı”

Sayın Albay bunların sunmuş olduğu hizmetler ve yönetim tarzları mükemmel olsaydı ve Cumhuriyetimize sahip çıksalardı biz bu adamları eleştiril miydik?
    Semtimizde bir sürü asfaltlanmamış yol varken 33.caddeye (Türkkonut yolu üzeri) açılan sokaklar daha geçen yıl asfaltlanmasına rağmen bu yıl yeniden asfaltlanmakta bu bir israftır, yazıktır günahtır. Bunların bedeli sizin, bizim cebimizden çıkmaktadır.
    Belki bu yollar bozulduğu için yeniden asfaltlanmak zorunda kalındı ama zamanında neden iyi yapmadılar?
    Sorarım sizlere bir asfaltın ömrü 1 yıl ile mi sınırlı?
    Önceden yapmış olduğum araştırma neticesine göre metro inşaatının bu yıl içinde bitmesi ve gene bu yıl içinde metronun elektro mekanik sistemlerinin ihalesinin gerçekleşmesi bekleniyordu.
    Yılın bitmesine 6,5 ay gibi kısa bir süre kaldı metro inşaatı sizce bu yıl içinde bitecek mi? (sanmıyorum)
    Yollarımız arazözle ıslatılmadan süpürme aracıyla süpürüldüğü için bu araçların iş yaptığı günlerde balkonlarımız bir parmak yüksekliğinde tozla kaplanmaktadır.
    Şimdi belediye ne yapsın su mu var ki yolları ıslatsın diye düşünenler olabilir; belediye yağan yağmura rağmen çimleri sulamaya su buluyorsa yolları süpürürken de buraları ıslatmak için su bulmalıdır.

Saygılarımla.
    Tarih: 15 Haziran 2008 21:07 Ekleyen:
  • Nevzat kardeş, yüreğine sağlık.

-----------

Park caddesinin girişindeki yel değirmenini gördünüz mü? Bu değirmen biz Don Kişot’lara Yenimahalle belediyesinin bir armağanı olsa gerek.
    Bu sistemin (değirmenin) çarkları bizi oradan oraya savursa da, sonunda biz galip geleceğiz.
    Bu böyle biline.
    Tarih: 15 Haziran 2008 21:06 Ekleyen:
  • DİKKAT
    SES TV’de BİR MELİH GÖKÇEK İTİRAFI
    “Bizdeki arıtma sistemi Kızılırmak suyundaki sülfat diğerini 1mg bile düşüremez.”

Diğer itiraflarını da bekliyoruz GÖKÇEK.
    Tarih: 15 Haziran 2008 21:06 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!