sayin BAŞkanın adamlarının çayyolun dada bugün haphorhorlörden O sözlerini duyuca kul-hAKlarıma inanammadım!BU YMB.çayyoluna karşı BUKADAR d u y
a r s ı z olursa ötekide gelir çayyounda,edeyim derken gölödüllü baskanimiza açıkça söyle meydan oku ü. semranimın eterken haphorhorlür şüyle ! d .di.ekek papatyasınının konseriini emposeterken şöyle dedi.
"büyükşeYirle kise yarışamaz!"
Biz olsak çayyolum co Molarak nelih başkanınımızın bu imalı hesaplarının altında kalmazve BAŞKAN A.DUYAR OLARAK ÇAyolul sakin ve sakinelerine öbür hafta M e t a l i k ' yı getirip ona haddini bir gemzede olsa bildirirdim. bildirirdim.
Sen git bakalm bü meydan okuma anHomslarını keçiörende T. altı-OK'un muhitinde yapta boyunun ölçüsünü al.
Tarih: 26 Haziran 2008 10:43 Ekleyen: Beğenme: 0
Tüketici bilgisi
Bölgemizde ambalajlarda satılan nor-dutları
bazi yerel marketler üxerinetiketine kara- dut yazıp fahiş fiatlarla pazara sundukları görülmektedir.İlgililerin gereğini
Tarih: 26 Haziran 2008 10:36 Ekleyen: Beğenme: 0
Neler Oluyor Bize
Evet, neler oluyor bize! Söze bu şekilde başlamak…
Biz mi?
Biz sağlık çalışanları... Yaptığımız işi her zaman kutsal gören ve bu sebeple de kendimizi insanüstü gören biz. Bu kutsiyeti kim ve neden vermişti bilinmez ama herkesin dilinde bir kutsallık. Bakıyoruz öğretmenliğe oda kutsanmış. Yargı aynı şekilde, askeriye aynı şekilde. Yani kutsal olmayan yok. Peki, bir mesleği kutsal yapan nedir hiç düşündük mü?
Bence düşünme ihtiyacı bile hissetmedik. Hatta korktuk. Yargı üyemiz vicdanıyla cüzdanı arasında kalıyor. Sağlık çalışanımız performansıyla hastası arasında, öğretmenimiz dershaneyle okul yani eğitimle öğretim arasında kalıyor….Çoğaltabileceğimiz diğer birçok örnek…
Tekrar başa dönmek istiyorum bu mesleği kutsayan neydi? Belki de insana dokunabilme yetkisini veren tek meslek olması. Belki de ana karnına düştüğü andan itibaren dokunulmazlığına inandığımız ve bu andan itibaren bile yaşamına saygı duyacağımıza yemin ettiğimiz varlığa dokunabilme yetkisi. Evet. Bu açıdan mesleğimiz kutsal. Ancaa ak...
Ancak bizler buna ne kadar özen gösteriyoruz. Olayı biraz somutlaştırmak istiyorum. Serviste yatan bir çocuğun ailesine kızarak çocuğun tedavisini geciktiren hemşirenin anlayış, amirine kızarak yapması gereken işleri yapmadığı halde yapmış gibi görünen teknisyenin anlayışı nasıl açıklanabilir bilmiyorum. Bunun yanında ameliyat için iki ay sonraya gün verilirken performans uygulamasından itibaren bir hafta sonraya gün verilebiliyor. Performans öncesi saat ü ç t e n sonra ameliyat yapılmazken şimdi hafta sonu bile ameliyat yapılabiliyor. Ne d
Tarih: 26 Haziran 2008 10:30 Ekleyen: Beğenme: 0
BU İHALEYE DİKKAT !
İHALE TARİHİ ; 26.06.08
yani yarın
K O N U; Y e r a l t ı T ü n e l i we T i r e n i
Tarih: 26 Haziran 2008 10:29 Ekleyen: Beğenme: 0
REKLAM SEKTÖRÜ KARAYOLLARINDA
DEYİM YERİNDEYYSE ADET ÇILDIRDI
" senin totemin mi yüksek
benim tutemim mi?"
Tarih: 26 Haziran 2008 10:23 Ekleyen: Beğenme: 0
Bazıları Meclisin ortasında .... gibi bağıracakmış neyi ispat için?
Tarih: 26 Haziran 2008 10:20 Ekleyen: Beğenme: 0
(2)
çıkınca ondan sonra falan filan gibi...
Vatan bilgisayar tanınmış bir şirket bile olsa tüketici olarak barkodlarının kendilerine kesinlikle verilmeyeceğini kendilerine ait olmayan bir ürünün istenemeyeceğini tekrar gereği gereğince top atişiyla esastan görmüş ve anlamış oldular.
Ben de bu tatsızlığı ardımda bırakarak armada da portakal kabuğu rendesi ilaveiyle yapıldığını bildiğim yerde limonatamı içip sonra biraz ilerdeki Mavi Bilgisayara gidip blokumuzda hasım, akr, eş, dost ziya retlerinde yanımda gücü yetmediği için taşıyamadığım bile gönderme yapamayan M.Demimi "n" teknolojisine geçip linksys marka kablosuz --modem- altı portlu usb adaptör promosyonlu -modem alıp epeydir üzerinde düşündüğüm ,tatilde bile bana sorun çıkarmayacağını planladığım modemin n teknolojisiyle ;kapsama alanını 4 kata veri göndermeyi 12 katına çıkararak evdeki bütün notebokları internet cafeye dönüştürdüm.
Sağolasın MaWi Bilgisayar
Tarih: 26 Haziran 2008 10:19 Ekleyen: Beğenme: 0
(1)
Bir süre önce çayy. MNSR. Teknosa'dan satın almış olduğum 3 adet radyolu Mp3 player (ikisi karne hediyesi) bana ait olanıına ikide birde fm frekansına 2 sefer virüs girmiş cihazımın ayarları bozulmuş ve programı dere dışı olmuş, böyle olmasına rağmen ben hiçbir sorunla karşılaşmadan philips yetkili servisine gitmiş ve anılan firmanın geleneğine uygun olarak cihazım en- üst modelle bir farkla 26 serisinde beyaz olmadığı için siyah renkle değiştirilmişti.
Bununla beraber Çayyolu'nda köyden indim şehire diyerek işi işe tutturmak gayesiyle armada plaza durağında inmiş ve Vatan bilgisayara uğramıştım. Fiyat araştırmalarını düşündüğüm bir cihaz için yapmış ,notlarımı kayıt etmiş kapıdan dışarı çıkarken alarm zilleri ötünce kendime uyarı bile yapılmamasına rağmen geri dönmüş deske Teknosa torbasındaki evrakları koyup incelenmesini istemiş fakat sonrasında gene düdük ötünce iki seferde kendimi tekrar alarm koridorundan geçirince ve de sonunda Teknosa torbasının içinde alet olmamasına rağmen Teknosa'dan daha önce aldığım ürünlerin barkodlarının öttüğü anlaşılmış, hepsinden de ilginci aşağı çağırttığım güvenlik şefinin "biz düdükle ilgili yapılan program gereği Teknosa'nın barkodaları burd aötse bile biz bu barkodalarını almak ve kayıt etmek zorundayız" gibi abesle iştigal savunmayla karışık müdehalede bulununca....
eh artık gerisini siz düşünün...
Sonuç olarak tadım biraz bozulsa da Vatan bilgisayarda hiç Çap'ın tüketici kulübünün bir üyesiyle karşılaşmadıkları esastan anlaşılmış ve Vatan Bilgisayar her kuşun etinin, hele hele de o kuşun cinsinin kartal olduğu da ortaya
Tarih: 26 Haziran 2008 10:19 Ekleyen: Beğenme: 0
necati
* Soy Isim: yıldız
IP Numarası: 85.1XXX
Email Adresi: Yazılmamış
Web Adresi: Yazılmamış
Ekleme Tarihi 09.03.2006
Mesaj (2 16):
Ümitköy de gençlerin futbol oynayabileceği nizami boyutlarda bir futbol sahası var mı? Kanımca , futbol, basketbol, tenis gibi aktiviteleri içerecek geniş bir spor kompleksi Ümitköy için gerekli
-------------------------------------------------------------------------------------
N. ****** Kardeş DUYAR SOSYAL TESİSKERİ " nin
S T A D ,soyunma odaları ve park"
şantiye barakaları Çayy. Tiyatrosunun yanına kuruldu.
Tarih: 26 Haziran 2008 10:09 Ekleyen: Beğenme: 0
SAYIN BÜYÜKLERİM ÜLKE ZATEN YETERİNCE BÖLÜNDÜ.BAKIYORUM BUNA ÇAYYOLU PLATFORMUDA UYMUŞ.LÜTFEN Bizlerin,herşeyden önce çocuklarımızın,torunlarınızın geleceklerini korumak için biraz çaba gösterelim,biraz çaba gösterin.
Eğer gerçekten CUMHURİYETİN YURTTAŞLARI İSEK,BUNA SAHİP ÇIKALIM.BU İŞ BAYRAĞI ALIP MEYDANLARA DÖKÜLMEKLE,DİKİŞ NAKIŞ KURSLARI İLE OLMUYOR.
AMA BAKIYORUM Kİ BİZ BU AKTİVİTELERİN DIŞINA ÇIKAMIYORUZ.MİLLET NEREDEYSE AYA GİDECEK,BİZ AYDIN KESİM GÖRÜNEN GURUP (HANİ ÖYLE GEÇİNİYORUZ YA),YAYA KALMIŞ DURUMDAYIZ.AFERİM BİZLERE,AFERİM SİZLERE BU ÜLKE ATA DAN SİZE,SİZDEN BİZE KALDI GÜYA,AMA BİZ ÇOCUKLARIMIZA BIRAKACAK DURUMDA DEĞİLİZ ÇÜNKİ BU MÜCADELEDE TEK BAŞIMIZA KALDIK.SİZLER BİZLERİN YANINDA DEĞİLSİNİZ.
ÜLKE LALE DEVRİNİ YAŞARKEN;LALELERİN ARASINDA BİZİM GİBİ BİRKAÇ OT BAHÇEYİ ÇÜRÜTMEYE YETMİYOR.ÇÜNKİ YALNIZIZ,ÇÜNKİ SİZLER KİŞİSEL EGOLARINIZI TATMİNDEN,TOPLUMUN EGOLARINI UNUTTUNUZ.
ARTIK LÜTFEN BİZLERE DESTEK OLUN,BİZLERİ TOPARLAYIN.BU İŞLER SİZ BÜYÜKLERE DÜŞÜYOR.GENÇLİĞİ İNTERNETLE,MAÇLARLA V.B. ŞEYLERLE, GÜNDEMİN DIŞI İLE OYALIYORLAR ATI ALAN ÜSKÜDARI GEÇİYOR.İŞ MEYDANLARDA DEĞİL KÜÇÜK TOPLUMLARDA BİTİYOR.BUNLARIDA SİZLER GİBİ KÜÇÜK OLUŞUMLAR GERÇEKLEŞTİRECEK Kİ,BİZLERDE ARKANIZDAN GELEBİLELİM.
GERÇİ BANA GÖRE ÇAYYOLU PLATFORMU ÇOK BÜYÜKTÜ,FAKAT ANLADIM Kİ BEN SADECE GÖZÜMDE BÜYÜTMÜŞÜM.ÖYLE DEĞİLMİŞ.YAZIK ÇOK YAZIK
Tarih: 26 Haziran 2008 10:08 Ekleyen: Beğenme: 0