LÜTFEN ÇEVRENİZLE PAYLAŞIN... BU SOYGUNA KİM SON VERECEK YETKİLİ ARIYORUM...
ARAÇ SAHİPLERİNİ APTAL YERİNE KOYANLARA KARŞI HÜKÜMETİ VE İLGİLİ MAKAMLARI BU AÇIK GASPA KARŞI GEREKLİ YASAL İŞLEMLERİ YAPMAYA C.SAVCILARINI BU DURUMA SON VERMEYE VE TÜM FACEBOOK'TAKi DOST VE ARKADAŞLARI PAYLAŞIMA DAVET EDİYORUM...
*ARACINIZI MUAYENE ETTİRMEK VE RANDEVU ALMAK İÇİN TÜV'ÜN SAYFASINA
GİRİYORSUNUZ..
RANDEVU ALMAK İÇİN 11870 NO'LU TELEFONU ARAMANIZ GEREKTİĞİ SÖYLENİYOR...
(Kİ ESKİDEN DİREKT İNTERNETTE TÜV'ÜN SAYFASINDAN RANDEVU ALABİLİYORDUNUZ..)
11870 NO'LU TELEFONU ARADIĞINIZDA DAKİKASI 1,99 TL..
RANDEVU ALMA İŞLEMİ 3 DAK. SÜRÜYOR..
3 x 1,99= 5,97 TL. PARA ÖDÜYORSUNUZ..
NE GÜZEL DEĞİLMİ ??
RANDEVU İÇİN 5,97 TL...
YAKLAŞIK 15 MİLYON ARAÇ İÇİN BU MİKTARI SİZ HESAPLAYIN LÜTFEN..
SOYGUN'UN BÖYLESİNİ İLK KEZ GÖRÜYORUZ...
LÜTFEN MAİL'İ PAYLAŞIN..
KİMSENİN BİZLERİ ENAYİ YERİNE KOYMASINA İZİN VERMEYELİM..
ZATEN DÜNYANIN PARASINI ÖDÜYORUZ..
BİR DE RANDEVU İÇİN PARA VERMEYELİM...*
Tarih: 31 Ocak 2013 09:29 Ekleyen: Beğenme: 0
Sitenizde "Çayyolu'nun Hachiko'su" başlıklı haberinizi okudum. Resmi yollayan ve haberleştiren arkadaşların eline sağlık. Hachiko filmini seyreden bir kişi olarak çok etkilendim. Benimde bir köpeğim var ve ben de sokak köpeklerine üzülen bir kişiyim ama ne yapalımki Yenimahalle Belediyesi bu konuda duyarlı değil. Ben bölgemizin Çankayaya geçmesini sırf sokak köpekleri için sevindim. Çünkü Çankaya Belediyesi bu konuda çok duyarlı. Hepinizi tekrar kutluyorum. Bu tür haberleri daha çok bekliyorum.
Bir ara sitenize çok kızıyordum. hep CHP hep CHP haberi vardı. CHP çalışmıyor CHP için cayyolum.com çalışıyordu. Neyse sizde anladınız CHP den... olmayacağını.
Tarih: 30 Ocak 2013 21:51 Ekleyen: Beğenme: 0
Herkes kim okur, kim ilgilenir. Nasıl olsa yazdıklarımı kimse okumaz, okuyanlarda zaten anlamaz, beğenmez veya bana hak vermez diye düşünürse hiç kimsenin hiçbir şey yazmaması gerekir.
Bizler yazdıklarımızı kimin okuyacağını veya bize hak verilip, verilmeyeceğini düşünmeden doğru bildiklerimizi yazmalıyız ki kendimize ait olan vicdani sorumluluktan kurtulalım.
Kimse için değil sadece kendimiz için yazalım. Mutlaka bizleri okuyanlar, okut anlar ve yazdıklarımızı doğru bulanlarlar olcaktır.
Saygılar.
Tarih: 30 Ocak 2013 21:42 Ekleyen: Beğenme: 0
çok değerli cayyolulu tüketicim
çok öne çıkan o malum firmanın fresh express plus doğrayıcı rendesi gördüğünüz üzere uzun süredir indirimde
ama bu ürüne yönelmeden önce
o ürünün yeni modelinde
acaba neden acaba bıcak plastikten le neden dönüşmüş hiç merak etmedinizmi
ayrıca indirim gibi gösterdikleri rakam internette aynı ürün yüz liraya kadar düşüyor dikkat
yani teşhir edilen ürün ikiyüz kırktan yüz kırk dokuza indirildi diyorlar ama neyse çok söylencek şey var ama...
Tarih: 30 Ocak 2013 21:42 Ekleyen: Beğenme: 0
Pirsultan aptal derneğinin yeşil alana yaptığı cem evini belediye şikayeti ile yıkılmak istenmesi ve yıkamayınca mahkemeye taşınması ile dernek başkanına 5 yıl ceza verilmesi için dava sürüyor eğer dernek başkanına 5 yıl ceza verilirse Bakalım çayyolunu, batıkent ve yenimahalle deki yeşil alanlara kaçak ve birilerine rant için yaptığı ucube inşaatlar için kaymakamlık ve iç işleri bakanlığı takip ederse belediye başkanımız kaç yıl hapis cezası alır adamın ömründe yetmez başarılı başkanımıza şimdi üzüldüm, Başkana önerim yeşil alanlara yaptırdığı kaçak yapıları bir an önce yıktırmalı ama onada ömrü yetmez benden söylemesi işi zor. Bu sayfalarda okuduğum evinin ve sitenin etrafına yapılan büfeler nedeniyle aman başkanı içişleri bakanlığına şikayette bulunmayın başkanımıza zarar vermeyin taki kapı girişinizi büfeyle kapatıncaya kadar Cumhuriyet gazetesi yazarı ışık kanunun yazısındaki gibi "TATLI İŞLER" hala devam ediyor desenize ama taklitçi için yapılan bina durdu galiba şimdi yıkım başlamalı başlamadığına göre hala rantın kapısını açmaya çalışıyorlar bunlar taşı işleri seviyorlar hadi hayırlısı
Tarih: 30 Ocak 2013 11:10 Ekleyen: Beğenme: 0
Konutkent 1 kamyonlar yüzünden çamur içinde. Bu kamyonlar Eskişehir yoluna çıkmak için neden Konutkent 1'i kullanıyorlar anlamadım. Bu kamyonların burdan geçmesine bir belediye nasıl izin veriyor onuda anlamadım. Bugünlerde çamur üstümüzü kirletiyor ama havalar ısınınca içimizi ve evlerimizi kirletecek benden söylemesi. Artık aklınızı başınıza toplayın.
Tarih: 30 Ocak 2013 11:07 Ekleyen: Beğenme: 0
DİKKATLİ KONUŞUN:
Başbakan’ın kullandığı üslubu en sert eleştiri yapan gazeteci arkadaşlarımız da va onları da yürekten selamlıyorum. Parlamento kürsüsünden konuşurken bir üniversiteye konuşmuyoruz, ders vermiyoruz; kullandığımız sözlerin, cümlelerin nerelere çekiştirileceğine dikkat etmemiz gerekiyor. Onun için söylüyorum, dikkatli ve özenli bir üslup kullanacağız; ‘A’ dersiniz ‘B’ yapalar, ondan hiç endişeniz olmasın.
Konuşmalarımıza dikkat edeceğiz; önümüzde sağlık çalışan, kafa yoran bir medya yok; ‘acaba CXP’de karışıklığı nasıl çıkarırız’, böyle bir medya var. ‘Boynunuzda tasma var’ dediği zaman sessiz kalıp, ‘yalaka medya’ dediğimiz zaman da ayağa kalkan bir medya var.
Tarih: 30 Ocak 2013 10:56 Ekleyen: Beğenme: 0
Ne kuyruk acısıymış be... cayyolum.com bitti diye hemen fırsatı ganimet bilip, hemen kendilerini ele verdiler...
Hep aynı "DİLEK" ler...
Tarih: 30 Ocak 2013 10:47 Ekleyen: Beğenme: 0
nadirende olsa klasik müzik dinlediğim yollardı
karşıdaki küçük eve ve parka doğru bakarken konut birin inşaat zamanıydı
inşaatı gezerken ayağıma paslı bir çivi batmış ve tatenoz iğnesi hemde göbekten yemiştim
buda benden eski bir anı
Tarih: 30 Ocak 2013 10:45 Ekleyen: Beğenme: 0