Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• V e r d a ' nın A l b ü m ü n d e n

ye  $ $ i l l i k l e r e  we
         k ı v ı  r c ı k la r a  mü  j  de...

Evvelsi  gün belediye ile  bakanlıklara  giderken , koru durağında tepede   otobüse binenlerden  biri  50 yaşlar civarında k o k o  $  bir hanım geldi karşımıza  oturdu.Fakat  oturur oturmaz  otobüsün içini aldı  bir  pastırma  çemen kokusu...Otobüste her kes birbirine şüpheyle bakarak burnunu çekmeye  başladı.Bu arada  kadın etrafında olup bitenlerdenn hiç bir ha şekilde haberi yokmuş gibisinden davranarak  yanındaki  hanıma mesada saçına perma yaptırdığını 210 ytl verdiğini anlatıp dert  yanıyordu.
    Ve  bütüneskişehir yolu boyunca  anlattığı  K I L hikayelerinin sonunda  benimde kütüphanemde  olan bir kitapta  yazan  DOĞAL-PERMA formülünü açıkladı.Allah  kahretmesin seni....

Hanmefendi Çemen otunu  haşlayıp haşlayıp  suyunu  kafasına saçlarına sürüyormuş ve saçlarının doğal olaraktan  dalgalı vede   kıvıırcık  HALE gelmesini  sağlıyormuş.Eh artık  gerisini siz hesap edin  210 ytly la  kaç kilo  Ç E M E N alınabileceğini...

Şehiden bizim  k ö y  e  dönünce  kadın doğrumu söylüyo acaba diye hemencecik  kitabi açip araştıdım..
    T a k  t i  r  s izi n  ve  çayyolunun alabildi HHHH ine kazıkcı
    q u a f ö r  l e r  i n i n...

K A  Y N  AK  :
    Ahmet Maranki Elmas Maranki -
    Kozmik Bilim Işığında
    Şifalı  Bitkiler
    Ç e n e n  o t u
    S.   1 16
    Tarih: 06 Ağustos 2008 17:38 Ekleyen:

• ÇAYYOLU  KORU JANDARMA
    KARAKOL  KOMUTANLIĞİNA

BÖLGEMİZDE  ARAÇLA YAPILAN DENETİMLERİN ÇAYYOLU
    PARKLARINDA YENİ ORTAYA ÇIKAN ZİLZURNA AKŞAMILARIN   ORTAYA KOYDUKLARI VE  BIRAKTIKLARI REZİLLİKLER ÜZÜLEREK BÖLGE  SAKİNLERİNCE İZLENMEKTEDİR.HAL BÖYLE OLMASINA RAĞMEN PARKLARIN  KENRLARINDAKİ BÜFELERİN BİLİNEMEYEN NEDENLER YÜZÜNDEN DENETİMLERİNİN YAPILAMAMASIYSA SON DERECE  DÜŞÜNDÜRÜCÜDÜR...

Tarih: 06 Ağustos 2008 00:07 Ekleyen:
  • 38.  caddede  otbüs  duraklarının camlarını  yere yatıran  çetelere kim  dur diyecek.

•       YANGININ FAYDASI DA VARMIŞ !

Yanan ormanlarda artık kene kalmamış,yangının iyi tarafı da buymuş.BÖYLE BAŞA BÖYLE TARAK....
           Işıklar içinde yat Aziz Nesin.

• Descartes'in “düşünüyorum, o halde varım” sözü bence Descartes'in kendi varlığından şüpheye düşmesi değil. Düşünmeyen bir insanın varlığıyla yokluğu arasında fark olmadığını anlatmak için söylenmiş bir vecizdir.
    Oysa yurdum insanı düşünmeye adeta bir tabu haline sokmuş ve düşünen insanlara hindi gibi ne düşünüyorsun diye alay ederek onları düşünceden mahrum bırakmak için elinden geleni yapmış. Zararlıdır diye kitapları sansürlemiş ve bunları imha etmiş. Bu sayede düşünen insanları kısmende olsa düşünmekten alıkoymuş, düşünebilen kişilerinde sağlıklı düşünebilme kapasitelerini engellemiştir.
    Descartes düşünemeyen kişiyi yok sayarken bizde okuyan, düşünen ve yazan insanların hapislerde çürümesi ülkemizin bir ayıbı olarak tüm çıplaklığıyla karşımızda durmaktadır.
    Peki ama insan düşüncelerini kimseye duyuramadıktan yaşama geçiremedikten sonra sabahtan akşama kadar düşünse ne yazar.
    Bir yanda insanları düşünceye teşvik, diğer yanda engel. Sanırım ecnebilerle aramızdaki fark burada olsa gerek.
    Bende Descartes gibi var olmaya doğru veya yanlış düşünmeye ve düşüncelerimi insanlara duyurmaya çalışıyorum.

• Devletin  mali   Deniz
    yemeyen kereviz  [ mi !? ]

Çayyolu  Tiyetrosu ile Asma bahçe   arasında  kalan büyükşehire ait olduhunu tahmin ettihim  boşch arazide
    tedaş  görevlileri  ,orta refüjteki direği dehiştirip  u eskisini unuttlar..Balkondan baktığımda  direhin yanına eskicilerin yanaştıhını görmekte hatta  direk uzun olmasa hemen arabalaerına atıp götürüp  hurda  olarak stacakları direk etrafında yaptıkları  toplantılardan azda çokta ulsa anlaşılmaktadır.
      Bu nedenle bö direhi  alıp  sitenize  ATO. nun önündeki gibi dikip birde  Türk bayrağı assak  bir suç  teşkil edermi. B ilgi verebilirmisiniz..Sağolun.

Tarih: 05 Ağustos 2008 13:44 Ekleyen:

• Y  o  r  u  m  s  u  z  ...

Arcadium avemenin arkasındaki arazininn stad tan  kalan bölümüne  D e n  i  z  i n  anı sı na  YMBB. park  yeptırıyo...

Y a a l ı n.
    Tarih: 05 Ağustos 2008 13:43 Ekleyen:

• Çayyolumu   YYenimahhallenin ilçesi dir
    yoksa  N E W-mahallemi çayyolunun  ilçesidir.
    Tarih: 05 Ağustos 2008 09:42 Ekleyen:
  • Dr. Zekai Tahir Burak Kadın Doğumevi’nde meydana gelen bebek ölümleriyle (hastanede galoş bulunmamasıyla) ilgili olarak hastane doktorlarından birinin yaptığı bir açıklamada galoş giymenin hiçbir yararı olmadığı bunun sadece birer göstermelik olduğu ileri sürülmüştür.
    Peki, o zaman oturmuş olduğum sitemizde eski kapı komşum Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi cildiye uzmanlarından Sayın Dr. A. hanım ve ailesi neden antreye bile ayakkabıyla girmiyordu da ayakkabılarını daire girişi dışarısında çıkarıyordu? Herhalde bunu kendine eziyet olsun diye yapmıyordu.
    15 günde 27 kişi ölüyor ve  15 günde 27 kişi fazla değil, bizim hastanemiz temizdir, burada enfeksiyon kapmasınız, galoşta neymiş göstermelik bir şey gibi konuşmalar sıkılmadan yapılabiliyor. Bunları söylemek ne kadar kolay, insan yaşamı ne kadar ucuz. Hani kaba tabiriyle tohumuna para mı verdim derler ya seradan parayla bir çiçek alsalar eminim verdikleri paraya acıdıkları için bizlerden daha fazla değer verirlerdi.
    Tarih: 05 Ağustos 2008 09:39 Ekleyen:

• T ü k e t i ci B il gi  si....

Aez-Talep  kanununa göre oluşmayan talepler  H İ Ç  s
    ayılarak  habire açılmaya devam edilen  Ankarada ki avemeler
    acıkca söylemek yerindeyse  tam manasıyla  sinek avlıyor , oturmuşlardan bir ikisi  hariç,,,
    İşte bunlardan bi tanesinin önüne yeni LUNA-PARK getiediler...Tüketiciler çarşda alışveriş yaptıktaan önce ellerindeki yüklerle bu oyunncaklara binemeyeeaği için  başlangıcta biniyorlar.Bende  bindim ama en zararlısına  bütçeme en zarar  verenine bindim.Diherlerine zararlıda diyemem ,zararsız da...
      Her lunaperkta : Kamikize, Rancır ve Voltex gibi  antirigot  isimlerle anilan uyncağa  binince resmen  nevrim yersime  döndü.Sonra çarşının içine girince  nevrimin tersine dönmesine  neden olan pisikolojik durumdan dolayı planlı ve hesaplı bir alışveriş yapma planlarım  o  aletten  dolayı  suya  düştü..
    .Önceden beğendiğim fiatı 48 Lira  olan  doğal gaz alarm cihazı  ve  combi dolainiyla  birlikte  o rencır  yüzünden  fazladanda 390 liralık daha fazla alışvriş yaptim..Bunau sizlerle benim düştühüm bu hataya sakın sakın düşmetin diyerekten paylaşıyorum...
    Tarih: 05 Ağustos 2008 09:39 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!