Ben sacit.Hayal sitesi ile ilgili konu içler acısı...Sevgi sitesinin yanındaki bazisitelerin kuyuları da ne yazıkki kurumuştu.<<<
Tarih: 15 Ağustos 2008 01:45 Ekleyen: Beğenme: 0
Refüjdeki ağaçlarımızın sonbahar gelmişcesine yaprakları sarardı. Bilmiyorum bu erken sararma buraya dikilen ağaçların özelliğinden mi, yoksa bu ağaçlar kuruyor mu?
------
Semtimiz caddelerinde yapılan aşırı hızlar ve bu hızların sonucunda oluşan kazalarda refüjdeki direklere çarparak onların devrilmesine bile neden olmalar doğrudur. Ayrıca zaman zaman rögar kapaklarının açık kalması ve bunlarla ilgilenilmemesi de büyük tehlikelere neden olmaktadır.
Buralara kesinlikle hız kesiciler koymak gerekiyor.
Tarih: 14 Ağustos 2008 22:02 Ekleyen: Beğenme: 0
Biz Konut-1 sitesi yanında bulunan Hayal Sitesine geçen sene beğendiğimiz bir daireyide satın alarak taşındık...Çayyolu hakkında Keçiören-kuyubaşın dan duyduğumuz methiyere kanarak ...
Ancak bize daıre sahiplerine bildirildiğine göre arka cephemizdeki bulunan parktan su çeken tankerler yüzünden sitemizin artık su kuyusu kurumuş ve site yönetimi bundan böylle iki üç günde bir 500 YTL. civarınnda bir rakamla tankerle su getirttecekmiş.
Çayyolu Bülteninin yeni sayısında yer alan
" Çayyolunun a ltı oyuluyor" başlıklı bir yaznın ardandan hayal Sitesinin kuyusunun boşalması belki yetkilileri harekete geçirir diliyorum.
Yoksa bu gidişle BUBELEDİYE ÇAYYOLUNUN KÖKÜNE KİBRİT SUYU KOYACAK..
Tarih: 14 Ağustos 2008 21:30 Ekleyen: Beğenme: 0
park caddesinin önünden angora villalarına giden yol adeta bir yarış pistine döndü. hiç bir kimse önlem almıyor. arabaların motor gürültüsünden yaptıkları fran gürültüsünden ve arabalarını kaydırarak çıkardıkları seslerden uyku uyuyamaz hale geldik. ne bir jandarma var ne de başka bir güvenlik önlemi. herkes bunu bir hava atma yolu olarak görüyor ve inanılmaz bir ses kirliliği ortaya çıkıyor. park caddesinden minasera'nın önüne kadar yarışlar yapılıyor. kırmızı ışık denk gelse bile geçmekte hiç tereddüt edilmiyor. bunu bir şekilde yetkililere iletirseniz platform olarak çok sevinirim
Tarih: 13 Ağustos 2008 17:44 Ekleyen: serdarşimşek Beğenme: 0
Gerçekten artık gına geldi !!
ne denekse...
Keçiören-Keçiören...
asvalt mı ? $ o s e mi ? abi
eskişehiryolunda yine cep çalışması var.asvaltlar dökülüyor Özelaracın biride akşam üstü ters dönmüşnerdeyse artık bu yolda hergün kazaler oluyor.Bu yolda tek denemediğimiz formül ş o s e kaldı..Bİde onu denese Melih Başkan acaba l yüzü politiken askiyebilir mi..Radar Radar konulamazmı.
Demirel’den ’demir gibi’ açıklamalar - HürriyetBÜYÜKŞEHİR Belediye Başkanı Melih Gökçek’in tekrar aday gösterilmeyeceğini iddia eden MHP ... Gökçek’in hem yüzü eskidi hem de ’m e t a l yorgunluğu’ var. ...
www.hurriyet.com.tr/ankara/9609787.asp?gid=140&sz=86910 - 71k -
Tarih: 11 Ağustos 2008 23:31 Ekleyen: Beğenme: 0
Alacaatlı tarafına giden yol üzerinde Makro marketin az ilerisinde yağmur sularının gitmesi için yapılmış olan zaten bir süredir eğreti duran rögar ızgaralarından birinin çökmüş olduğunu gördüm. Durumu jandarma devriye arabasına bildirdim. Ayrıca çok hızlı İnternet için kazılan kablo kanalından (kırmızı – beyaz) işaret konilerinden birini alarak bu yerin on metre gerisine yerleştirdim. İnşallah kimsenin başına bir şey gelmez.
-----
Ayrıca gene bu yolda belediye birimi önünde olan sokak lambalarının sıradan 8 – 10 kadar direkte hiç yanmadığını gördüm. Daha öncede aynı yerden bu konuda birkaç şikayetim olmuştu. Devamlı aynı yerin bozulması burada ciddi bir arızanın olduğu ve bu arızanın kısa devreye sebep olarak sigortayı attırması olamaz mı? Buraya belediyenin ellerinde olan işinin ehli bir elektrikçi göndermesi lazım.
Tarih: 08 Ağustos 2008 16:01 Ekleyen: Beğenme: 0
2.
sayın A. Duysun belediyesinin; kazanın olduğu orta refüjde araçın kökünden imha ettiği bonus kafalı ithal ağçların ölümüne sebeb olduğu için kazayı yapan asıl sürücüye ceza kesmelerini ancak belediyenin davalı / davacı ağaçlardan elde edeceği geliri ise gelirler daire müdürlüğüne göndermeyip elde ettiği para cezasıyla aynı yere yeni ağaclar alınmasının d i l e ğ i d i r......
Kazayı yaşayan ve gören BULUT SİTESİ SAKİKLERİ ADINA Cihat Mutlu
Tarih: 07 Ağustos 2008 17:25 Ekleyen: Beğenme: 0
Jurnal Raporu
Bana dokunmayan y ı l a n 1000 yıl
yaşasın [mı ? ]
Dün gece;
saat 20.45 civarında A.Taner Kışlalı parkı istikametinden gelip Ankaralılar caddesi üzerinden giden özel bir araç (BWM)orta refüjdeki ithal ağaçları imha edip karşı istikamete geçerek kaldırımlara çarpaçarpa ancak durabildi.Otobüs durağınasa girmekten son anda kurtuldu,kurtulduk...
Kaza olduğu esnada karşı tarafan parka doğru geçmeeye çalışan üç cocuk ve köpekleri ezilmektense son anda saniyelerle kurtuldular...
Daha sonra kazayı yapan vücudu döğmeli adam cepten bir yeri aradı.5-6 dakika kadar sonra yine Bwm. marka bir otoomille bir kadın geldi adamı apar topar takıp götürdü.
Fakat kazayı başka bir erkek üstlendi. Büyük bir ihtimalle aracın sürücüsü alkollü olduğu için ehliyeti kaptırmamak gayesi ile sucu bir yakınına transfer etti.
Anılan caddede devamlı kazalar olduğu hatta bazan araçların eski duygu- büfe yanındaki otobüs durağına bile girdiği bilinmektedir.
Kazların Ankaralılar caddesi asvaltı yenilendikten sonra daha da arttığı gözlemlenmektedir.
Bu nedenledirki hep ayni noktada ayni tip refüj atlamalı kazalar meydana geldlğlnden dolayı anılan cad. te bir hata veya unutulması muhtemel bir trafik işarati SÖZKONUSU OLABİLİR Mİ?
Mesela caddeye metro son durak tarafından giren bir araç eğer sürat yapıyorsa ve sürücüsüde ÇAKIRKEYİFSE çelik
kentten sonra gelen Bulut SİTESİNDEKİ Kavşaktaki gizliayıbı geç farketmiş olabilir mi?
Sonüc olarak: Caddenin yetkililer tarafınan tekrar tetkik edilmesini ayrıca
Tarih: 07 Ağustos 2008 17:24 Ekleyen: Beğenme: 0
Mektup (Genel Kurmay Sitesinden aynen aktarıyorum)
Sayın Genel Kurmay Başkanım
Ben Bursa Yıldırım Belediyesi İlköğretim Okulu 3-A sınıfı öğrencisiyim.
Geçtiğimiz günlerde yaşanan hepimizi yasa boğan askerlerimizin şehit edilmesi olayı benide çok üzdü. Ağlayan anaların feryatları ve yetim kalan çocukların boynu bükük halleri rüyalarıma girer oldu. Tekrar aynı acı olayları görürüm diye televizyon açmaya korkuyorum.
Hep düşündüm ne yapabilirim diye, sonra aklıma bir fikir geldi. Önce sınıf öğretmenimin sonrada okul müdürümüzün iznini alarak “ŞEHİTLER ÖLMEZ” adı altında yardım kampanyası düzenledim. Okul okul arkadaşlarımın katkılarıyla toplamış olduğum paraları Mehmetçik Vakfının hesabına yatırdım. Bu kampanyayı düzenleme amacım şehitlerimizin geride kalan ailelerinin acılarına ortak olabilmekti.
İnşallah böyle acıları Türk milleti olarak bir daha yaşamayız.
Saygı ve selamlarımla ellerinizden öperim.
Bayrakları bayrak yapan
üstündeki kandır
toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır.
İbrahim Talha ALĞAN
Yıldırım Belediyesi
İlköğretim Okulu
3/A sınıfı öğrencisi
Tarih: 07 Ağustos 2008 10:41 Ekleyen: Beğenme: 0