YENİMAHALLE BELEDİYE BAŞKANI 4 YILDIR GELMEDİĞİ TEMSİLCİLİĞE BUGÜN GELİYORSA HAYRA YORUN..? DEMEKKİ ÖNÜMÜZDE BAŞKANIN KAZANMASI GEREKTİĞİ SEÇİM VAR OLMAZSA OLMAZI İLÇE SEÇİMİNİ İSTEDİĞİ ADAYI İLE KAZANMA YOLUNU ARAMAYA GELDİ ZİRA İSTEDİĞİ İLÇE YÖNETİMİNİ OLUŞTURUP YOLUNA DEVAM ETMEK İSTİYOR, ÇAYYOLUNDA YEŞİL ALANLARA TATLI TALI İŞLER YAPMAYA ÇAYYOLUNU ÇOK KATLI BİNALARLA GÖKYÜZÜNDEKİ BULUTLARLA KUCAKLAŞMAK VE ÇAYYOLU HALKINI BULUTLAR ÜZERİNDE DOLAŞTIRMAYA ÇALIŞIYOR SİZLER BUNU YANLIŞ ANLIYORSUNUZ SUSUNUZ VEDE AÇIK ARAMAYINIZ, BİRDE BELEDİYE MECLİSİNDEKİ CHP Lİ MECLİS ÜYELERİNDEN BİZ EVİN GÜZEL KIZLARIYIZ BİZE TALİP ÇOK ÇIKAR DEYİP AYRILIP GİDEN 18 GÜZEL KIZIMIZA MALESEF BUGÜNE KADAR TALİP ÇIKMAMIŞ ŞİMDİ TEKRAR EVE DÖNÜP ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEMDE TALI İŞLERE DEVAM ETMEK İSTİYORLAR MIŞ MIŞ .. BUNUDA ÇAYYOLU HALKI BAĞRINA BASMALI............
Tarih: 02 Şubat 2013 13:32 Ekleyen: Beğenme: 0
Günaydın Çayyolu ,
Yarenler sitesi ile İşbankalılar sitesi arasına yol açıyorum diye harfiyata başlayıp sonra huzurevi diye inşaata başlayıp BAKLAVACI dükkanı olmasın zira yenimahalle belediyesi tatlı işleri sever zira seçimlere az kaldı birde çayyolu nasıl olsa çankaya ya bağlanmış çayyolunda nekadar yeşil alan varsa ranta dönüştürülecek, nekadar arsa varsa emsal artırarak daha çok kat çıkılacak 10 daire yapılacak arsaya 200 daire yapılacak buda birilerine rant sağlayacak ve çayyolu talan edilecek çayyolu hlkıda uyuyacak, CHP genel başkanı dediği gibi "birbirinin açığını arayan CHP li değildir" CHP liler bunları görmeyecek vede susacak öylemi.? biz görmesekte AKP liler seçimlerde bunları görecek ve yüzümüze vuracaklardır. bunlara dur diyecek kimsenin kalmadığı ortada yolunuz açık olsun RANTCILAR.........?????????
Tarih: 02 Şubat 2013 13:31 Ekleyen: Beğenme: 0
Madem FB hakkında yazacağız. FB büyük takım, hatalı ürünlerini geri çağrıyor.
Bu işi, avrupanın ünlü markaları yapar ancak...
Tarih: 01 Şubat 2013 12:39 Ekleyen: Beğenme: 0
ESKİLERE RAĞBET OLSAYDI BİT PAZARINA NUR YAĞARDI!
Şimdilerde anlı şanlı büyük takımlarımıza birşeyler oldu, Fenerbahçe eski futbolcusu Aykut Kocaman'la kavgalı giden Emre'yi Atletico Takımına gönderdi adeta kovdu burada hakemlerle artık bırakın dalaşmayı uzağında duran Emrecik aldığı eğitimin ardından tekrar eski takımına dönüyor, Ziegler tekrar geri geldi, şimdi Santos 'u da geri alacaklarmış,
Beşiktaş da eski fenerli Mamudu Niang'ı transfer etmiş yakında Alex Türkiyeye gelirse hiç şaşırmam...
Bizim futbolumuz katiyyen gelişmez.. Hele hele Yabanxcı Futbolcu ÇÖPLÜĞÜ olmaya devam ettikçe.. Neden mi? Vergi Cennetine HOŞ GELDİN DROGBA!
Tarih: 01 Şubat 2013 11:48 Ekleyen: Beğenme: 0
Asvalt parasını bende ha babam, de babam ödedim. Yeter artık yollar sanki otoban...
Tarih: 01 Şubat 2013 11:48 Ekleyen: Beğenme: 0
bir şubat yazısı :
doğum günü messajı
londra metrosu 150 nci yaş gününü kutlarken
çayyolı metrosuna daha raylar bile döşenemedi
çile bülbülümm çile
Tarih: 01 Şubat 2013 11:45 Ekleyen: Beğenme: 0
'TEHLİKELİ CEHALET
Ayın dünyadan uzaklığını bilmemek 'tehlikesiz cehalet'tir.
Bunu bilmezseniz 'tehlikesi yoktur'.
Ama önünüzdeki çukuru göremezseniz, bu 'TEHLİKELİ CEHALET' olur.
Çukura düşer ve kurtarılmayı bekleyerek debelenirsiniz.
Belki birisi sesinizi duyar ve sizi kurtarır.
Ama artık siz kendinizi 'onun sizi kurtardığı duygusu'ndan kurtaramazsınız.
Eğer o çukurdan kendi gücünüzle çıkabilirseniz özgüveniniz artar.
Bağımlılıkla bağımsızlık arasındaki fark kısaca budur.
Durumunuzu bilirseniz belki kendinize yardım edebilirsiniz.
Ama başkasının kolunda yürürken kendinizi bağımsız sanırsanız, işte bu
'TEHLİKELİ CEHALET'tir.
Mücadelemiz de bu olmalıdır...
Tarih: 01 Şubat 2013 11:44 Ekleyen: Beğenme: 0
çayyolu trafik zabıta 163 hattında çalışıp afedersiniz
ama kıçından kara kara yanmış kızartma yağı kokusu ve dumanı çıkartan mavi halk otobüslerine neden yaptırım uygulamıyor
Tarih: 31 Ocak 2013 20:37 Ekleyen: Beğenme: 0
Bir Acı Hikaye benim için unutulmaz bir kitaptır.
Bu kitapı 1970’lerin sonunda okumuştum. Derin acısını yıllarca unutamadım. 1942’de yayımlanmış Bir Acı Hikaye’ye bunca duyarsız kalınışa elbette şaşırdım. Başka bir ülkede kaleme getirilmiş olsaydı, bu eserle yer yerinden oynardı. Tiran’da intihar eden oğlu Vedat’a ilişkin anılar diyor Necatigil. Bu kısa ama özlü ibare Bir Acı Hikaye’nin yazılış sebebini açıklıyor. Sitenizde bu kitapa yer verdiğiniz için ve bana tekrar hatırlattığınız için, teşekkürler.
Tarih: 31 Ocak 2013 17:17 Ekleyen: Beğenme: 0
değerli karteşlerim nedense pisişlere kimse sahip çıkmıyor
Tarih: 31 Ocak 2013 17:12 Ekleyen: Beğenme: 0