Çayyolu 'nda esaslı KAZıklar
Ankara İstanbul Yolu sini börek tenevböreği
sini börek, ev böreği ve baklava üretimi yapan bir firma. üretim ve satış yeri istanbul yolu erciyes sanayi sitesi içinde. telefonla her zaman sipariş vermeniz mümkün, adrese getiriyorlar. satışlar tepsiyle, daha küçük satış yok. özellikle su böreği tavsiye edilir... özel günlerde, acil durumlarda çok ekonomik ama çok lezzetli su böreği...
- 0 312 397 83 43...
Çayyolu ve civarına bile servis yapıyorlar
kalabalık veya beklemediğiniz misafirlerinize güzel bir ikram sunabilmeniz için oldukça güzel bir imkan sunuyor. çok uygun fiyata istediğiniz miktarda evinize kadar getiriyorlar. börekleri oldukça lezzetli.
Kolböreğinin fiatı 6.80 + KDV.
Bir tepsi 45 parça Bir tepsi 26 YTL geliyor.
İsteğe göre kıymalı .peynirli,ıspanaklı,patatesli veya aynı tepsi içinde istenilen harçlardan karışık olarakda s ipariş edilebiliyor.
Su böreği ise kilosu 6.75 + KDV. Bir tepsi 31 YTL.
çayyolunda ünlü bir AVM de ki çok ünlü bir markayada verilen aynı böreklerin kilosunun o raflarda
14 Liraya,hele konut 2 de girişimçi ve kazıkcı ev hanımlarının işlettikleri evyemekleri diye anılan dükkanlerında imal ettikleri ve 18 Liraya satıldığını gördükçe ...
İçinde bulunduğumuz ay Ramazan ayı yani Hamurişi oklava ayı...Bu nedenledirki sizler çayyolulu sayın tüketiciler arz ve talebinizi kaz
Tarih: 03 Eylül 2008 15:17 Ekleyen: Beğenme: 0
Bu arada 22:30 dan sonra çayyoluna ne otobüs çalışıyor nede dolmuş.Binlerce kişi barındıran çayyolu ümitköy için çok üzüntü verici değil mi?
yelizim seni çok seviyorum tüm çayyolu duysun
Tarih: 02 Eylül 2008 21:07 Ekleyen: Beğenme: 0
RÜZGAR GÜLÜ
Misilleme fiyaskosu; yıktık perdeyi eyledik viran.
( Hedefi olmayan yelkenliye hiç bir rüzgar yön veremez.)
Tarih: 02 Eylül 2008 11:44 Ekleyen: Beğenme: 0
BAAAAYY veya BY-BY
Geçenlerde Amerikadan gelen bir misafirimi gezdirirken ,yabancı uyruklu hanımın ,iş yerleri tabelalarını okuduktan sonra,müstehzi bir tavırla
"Adeta küçük Amerika" demesi beni hayli üzdü.Ne kadar meraklıymışız yabancılaşmaya,kızamadım çünkü dilimizi koruma gibi bir endişemiz olmadığı ortada,kahvelerİ CAFE,
dükkanları MARKET yapmışız,minik yavrularımızın ilk kelimeleri arsına " Baaayyy "ı yerleştirmişiz.Hasanın yeri
diyeceğimiz yerde Hasan's demeyi daha sosyetik bulmuşuz.Nurlar içinde yat babaanneciğim..Böylelerine Türk kaşığınla Ecnebi.... yemek derdi.
Tarih: 02 Eylül 2008 11:43 Ekleyen: Beğenme: 0
Dün gece bölgemizde yeni hizmete sunulan bir kafe ye ( Marmelatte cafe & Bakery ) siyasetle yakından ilgilenen arkadaşlarımla beraber oturmaya gittim.
Bende onlara uyar ak menüüyü incelerken işletmenin OK diye müşterilerine önerdiği kokteyl ısmarladım. Fakat kokteyl yemyşil bir renkle geldi .
Demekki anlaşıldı sonradan ,bölge bahriyelilerin gettosu bile olsa , herkesimin k o k y e y l e r d eki OK anlayışları bile bir farklı !!
Tarih: 02 Eylül 2008 00:59 Ekleyen: Beğenme: 0
3)
“İhaneti Gördüm
Özal öldü. Demirel cumhurbaşkanı oldu. Tarih iki yıl sonra tekerrür etti; 1995 yılında General Osman Pamukoğlu İran’daki Jerma PKK kampına operasyon yapmak istedi, hatta yola bile çıktı bunun için. Ama tekerrür eden tarihin bu sayfasında Demirel izin vermedi operasyona, İran’la ilişkilerimiz bozulur, diyerek. Aynı yıl teröristler vurulmayan Jerma’dan gelip Şemdinli Ortaklar jandarma karakolunu vurdu ve onlarca şehit verdik. Kadere bakın şimdi; devran döndü, PKK İran’ı, İran da PKK’yı vurmaya başladı ama şehitlerimiz geri dönmedi hiç!”
Tarih: 02 Eylül 2008 00:58 Ekleyen: Beğenme: 0
2)
“İhaneti Gördüm
Şimdi sorarım size; nedir ihanet, aldatmak mı? Yoksa insanı sırtından bıçaklamak mı, Brütüs gibi? Saf mı değiştirmek yoksa, bizim kimi seçilmişler gibi? Görüp de görmezden gelmek, bilip de söylememek, gerçeği haykırmak yerine yalanlarla oyalamak mıdır ihanet? Olayların düşündürdüklerini söylemek yerine, duymak istenileni söylemek ihanet olabilir mi? Peki, ya bilineni görmezden, duymazdan gelip, ‘’aman sorun çıkmasın’’ diyerek olaylara seyirci kalmak nedir sizce?
Okuduklarınız gerçektir, yaşanmıştır. Ben olsaydım vururdum, dedi Sayın Cumhurbaşkanı, dedi ama vurmadı. Söylediğinin aksine, İran’ı bir nota ile dahi uyarmadı. Gerçeği bile bile göz yumdu onlara. Bundan cesaret alan teröristler bir hafta sonra tekrar geldi, Aktütün karakolumuza saldırdı. Saatler boyu çatıştık. Büyük darbe aldılar ama .22 şehit verdik ve giden geri dönmedi hiç. Özal İran’ı gene vurmadı. Tavır da almadı İran’a karşı. Çatışmadan onbeş gün sonra, bu sefer çok kalabalık geldi teröristler, yüzlercesi belki bine yakın. Derecik karakolumuza saldırdılar, akşam kadar sürdü çatışma. Ferhat kod Osman Öcalan Nahal Tepe’de bizi izliyordu. Tanesi yedi milyon dolar eden yüzbir terörist ölüsünü ben saydım, bize hain kurşun attıkları yerlerde. Büyük bir darbeydi bu, çok büyük, kitaplarına bile geçti teröristlerin ama terörist zayiatını ne yapayım, 33 şehit verdik biz de bu çatışmada. Ne yalan söyleyeyim, kırgınım Özal’a, söylediğini yapmadığı için. Bir cumhurbaşkanıydı o, istese yapardı ama yapmadı.
Tarih: 02 Eylül 2008 00:58 Ekleyen: Beğenme: 0
Adres karmaşası ve kaymakamlıkta bulunamayan adres
sokak numaralarımızın sık sık değiştiği, hatta devlete bağlı farklı yerlerde farklı adreslerde gösterildiğimiz sanırım hepinizin malumudur.
Geçenlerde sitemiz sakinlerinden Özgür bey yeni doğan oğlunu nüfusa kayıt yaptırmak için muhtarlıktan aldığı evraklarla Yenimahalle Kaymakamlığına gitmiş.
Fakat Kaymakamlıkta site adresini bulamamışlar bu nedenle de kayıt yaptıramamış. Özgür beye binanın ada ve parsel numarası sorulmuş. O da bana nereden öğrenebilirim sen biliyor musun diye sordu.
Bilmiyorum ama tapudan bakarız dedim. Kendisi kiracı olduğu için bende tapu yok sende varsa oradan bakalım dedi.
Neyse tapudan ada ve parseli bulduk.
Kaymakamlığa işiniz düşerse muhtarlıktan aldığınız evrakın yeterli olmayacağı aklınızda bulunsun diye yazdım.
Tarih: 01 Eylül 2008 12:11 Ekleyen: Beğenme: 0
1
“İhaneti Gördüm
Güney doğuda jandarma subayı olarak görev yapan Emekli Albay Erdal Sarızeybek Terör gerçeğini açıklıyor.
Erdal Sarızeybek resmi web sitesi.
http://www.erdalsarizeybek.com.tr/
“İhaneti Gördüm - İlk Sözler
Yıl 1992. Yer; Şemdinli İran sınırı. Cumhurbaşkanı Özal, Alan jandarma karakolunu ziyaret ediyor, beraberinde Genel Kurmay Başkanı, Jandarma Genel Komutanı, Olağanüstü Hal Valisi. Karşılayan Şemdinli Jandarma Sınır Tabur Komutanı Binbaşı Sarızeybek. Askerler tüfek asmış, Cumhurbaşkanını selamlıyor. Büyük bir çatışma sonrası, şehitler var, herkes üzgün.
1.Alan Jandarma Sınır Karakolu emir ve görüşlerinize hazırdır, Sayın Cumhurbaşkanım.
2.Teşekkür ederim.
3.Sağollll!
4.Başımız sağolsun evladım. Anlat bakayım, nasıl oldu bu saldırı?
5.Sayın Cumhurbaşkanım. Teröristler geceden İran sınırını geçerek karakolun etrafına mevzilendiler. Sabaha karşı yoğun roket ve makineli tüfek atışlarıyla şok etkisi sağlayıp mevzilerimize sızdılar. El bombası atarak 19 askerimizi şehit ettiler. Çatışma öğleye kadar sürdü ve İran’a kaçtılar.
6.Bu teröristlerin İran’dan geldiği doğru mu?
7.Evet Sayın Cumhurbaşkanım. İran’dan geldiler ve İran’a kaçtılar.
8.Emin misin?
9.Evet Sayın Cumhurbaşkanım. Çatışma sonrası teröristler kaçarken hemen karşıdaki İran karakolu destek verdi onlara ve araçlarla Urumiye’ye doğru gittiler. Uçaklara bu karakolun koordinatlarını verdim vurmaları için ama vurmadılar.
Sağına baktı Özal, soluna baktı, etrafındakilere dönerek sakin bir sesle: "Ben olsaydım vururdum", dedi.
Tarih: 01 Eylül 2008 12:06 Ekleyen: Beğenme: 0
her geçen gün artan yerleşim nedeniyle Yaşamkent otobüslerinin son derece yetersiz olduğu bir gerçektir.
Toplu taşımacılıkta Çayyolu metrosununda uzun yıllar bitmeyeceği anlaşıldığına göre ekstra masrafa gerek olmaksızın EGO otobüs idaresinde atıl duran eski otobüslerin her semte birer, ikişer verilerek devreye sokulması gerekir.
Bildiğim kadarıyla bu otobüsler hala taş gibi sağlam.
Tarih: 31 Ağustos 2008 17:12 Ekleyen: Beğenme: 0