Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Büyük şehir belediyemizin yaptığı gıda yardımlarını bende 5203 nolu mesajımda dile getirmiştim.
    Bir taraftan bizim zamanımızda memlekette fakir kalmadı diyecekler diğer taraftan 400 bin aileye gıda yardımı yaptıklarını gene kendileri söyleyecek. Bu ne çelişkidir?
    Ben bu insanları sadece Ankara için %35 olarak hesaplamıştım yaşamak sadece karın doyurmak demek olmadığından birde gıda yardımına ihtiyacı olmayan ama maddi durumu genede kötü olan insanları da bu hesaba katarsak sanırım %50'leri aşar.
    Farkındaysanız yapılan yardımlar geçen seneye göre çok daha fazla yani demek ki halkın durumu her yıl daha kötüye gidiyor.
    E G O  şoförlerinin durumunu yeni öğrendim. Duyarlılığınız için teşekkürler.
    Tarih: 11 Eylül 2008 15:55 Ekleyen:
  • ÇAY YOLUNDA GÖREV YAPAN TÜM PLATFORMLARI GÖREVE DAVET EDİYORUM.

8 EYLÜL 2008 tarihinde sabah 07.00'dan itibaren 123 nolu otobüsün güzergahı değiştirilmiştir.

Değiştirilmesi, daha çok vatandaşa hizmet götürülmesi çok güzel bir anlayış.

ANCAK;

ENCÜMEN KARARI OLMADAN BU GÜZERGAH KİM TARAFINDAN İKİDE BİR DEĞİŞTİRİLİR ACABA.

BASIN KULÜPTE OTURAN BB.TRF.D.BŞK.ENDER BEYİN BUNDAN HABERİ VARMIDIR? VARSA OTOBÜSÜN BİNENLERE GÖRE YETERSİZ OLDUĞUNU NİYE GÖRMEZDEN GELİR ACABA????

2 YILDIR ANADOLU SİTESİNE HİZMET VERMEYEN 123 NOLU OTOBÜS TAAA ÜCRA KÖŞEDEKİ ATABİLGEYE (HER NE HİKMETSE) HİZMET VERİR. KIŞIN O YOKUŞU O OTOBÜSLER NASIL ÇIKACAK ACABA.ANADOLU SİTESİNDEN NEDEN GEÇMEZ ACABA. KARİNANIN MI BİTMESİ GEREKİYOR?

YENİ GÜZERGAH NEDENİYLE OTOBÜSÜN YAŞAMKENTTEN ÇIKMASI 15 DAKİKA, KIZILAY MEŞRUTİYET DURAĞINA GİTMESİ EN AZ (SAAT 11 DE TRAFİK YOĞUNLUĞU YOK) 1 SAAT. EVET ARKADAŞLAR DERNEK BAŞKANLARI HANIMLAR BEYLER. 1 SAAT AYAKTA Kİ NORMAL TRAFİKTE YOL GİDECEKSİNİZ.BİRDE TRAFİĞE TAKLIRSANIZ VAY HALİNİZE...

HADİ BAKALIM TÜKETİCİ HAKLARI VE DİĞER SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI BİLETLER 45 DAKİKA SÜRE İÇEİRİSİNDE BİNİLEN DİĞER OTOBÜSLERDE KART BASMADAN ÇALIŞIYOR. 1 SAAT SONRA İNDİĞİNİZ KIZILAYDA TÜKETİCİ HAKKI YENMİYORMU?

UYUMAYALIM. MADEM BÖYLE BİR BİRİM VAR SORSUN HESABINI DEĞİLMİ?

HER GEÇEN GÜN YAŞAMKENTTE SAYI ARTIYOR.OTOBÜSLER DOLU GELİP, DOLU GİDİYOR. DAHA ÖNCE BİR ARKADAŞIN YAZDIĞI GİBİ 119 VE 163 NOLU OTOBÜSLERİNDE YAŞAMKENTTE GİRMESİ SAĞLANMALI, TRAFİK YÜKÜ AZALTILMALIDIR.

Tarih: 11 Eylül 2008 15:52 Ekleyen:

•               A ş a ğ ı  da k il e r  !!

"  1   $ e y ı  düzeltmek  istiyosan
                 önce  kenndinden  ba$la   !   "

Bunları Biliyo  musunuz  !?

E G O da  çalışan  kaptanların   iftar  yemeklerini  kendi  ceblerinden yediklerini...

Ancak  bazı hareket  noktalarına belediyelerin  iftar  cadırlarından  LÜTFENYEMEK  gönderdiğini...

Da  HASI  Da var ...
    E G O kaptanlarının  heray başında  kendi aralarında para  toplayarak  hareket noktasına çay  ve şeker satın alıp  kendi çaylarını kendilerinin denlediklerini...

Doğalgaz verilmeyen hareket noktalarında ise  tüp  almak içinde kendi aralarında para  topladıklarını...

Biliyomudunuz  ?

A Y O L  BUNE  LAHANA ,
    BUNE  TUR$u...
    BİR TARAFTA
    R EY  cadırları ve KOCA Başkentte 400.000 aileye erzak yardımları...

ö  t e yan da   O YUKARDA  !!
    Tarih: 09 Eylül 2008 23:37 Ekleyen:

•       Seçimler ... Seçimler... Seçimler...
          Dar  bölge  2  turlu   hakim huzurunda Seçim 

Yeni Seçim Yasasına ihtiyaç var mı?
    Biz bunun için diyoruz ki   2  turlu  1  seçim sistemine gitmemiz lazım. Dar bölge değil daraltılmış bölgeye giden, yani birden fazla  ...
    Tarih: 09 Eylül 2008 02:21 Ekleyen:

• vukuattli nufus kayit ornegi
    için illa ki yeni mahhale  kaymakamlığına  gitmeniz  gerekmiyor .Çevre yolumdan  240 la bile gitseniz sonradan Melih Gökçek in  köprülü kafşak inşaatlarına gene takılıyor ve  saatlerbe zaman  kaybediyorsunuz..   

Oysa  yenimah.  nüfusa  
    çayyoundan ikisi otobüs  biri yeraltı tireni olmak üzere  3 aktarmayla  idari amire ulaşabiliyorsunuz.
      Fakat  hiç bunlara  gerek yokmuş olduğunu  bugün öğrendim...
    Ç ü n k ü  :
       Vukuatlı nüfus kayıt örneğini  istediğimiz kaymakamlıktan alabiliyormuşuz
    saygılar.
  • pardon  galiba her sefernde  ben durakları yanlış  mı ne sayıyorum yoksa...Çınar -koru nattında çalışan belediyemizin otobüslerine  çınar sitesi yokuşunda
    her bloğun önüne  hatırlı kişiler   için olabilir mi
    bir durak  koymuşlar.. .Sizde acaba bir ara bu durakları geçerken bir sayabilirmisiniz yanılıyor olabilirmiyim  diye...
  • Börek sipariş reklamı yapan arkadaşa bir çift lafım var.
    Su böreği çok zahmetli bir börektir. İçerisinde (yaklaşık bir tepside 12-22 yumurta bulunmakta, yufkaları aydinger kağıdı gibi ince ve 40 kat içerisnde en kaliteli peynir.Erzurum-oltu peyniri.

kilosu 6.75 YTL. den satış ilanı var. Eğer yukarıdaki şartlara uygunsa hemen o arkadaşlarla bir anlaşma yapalım bana 6.75 YTLden versinler ben 25 YTL ye satarım.

Lütfen arkadaşlar böyle saçma sapan reklam yapmayın. Konuyu biliyorsanız yazın.Bilmiyorsanız susun.İnsanları yanlış yönlerdirmeyin.

Yaşamkentte bulunan anadolu sitesi sakinlerinin ulaşımına kim müdahale edecek. 123 no.lu belediye otobüsü neden anadolu sitesinin önünden geçmez. (Güzergah burası)

YETKİLİLERE ÖNEMLİ BİR TAVSİYE:

119 NO.LU BELEDİYE OTOBÜSÜ KONUT-1 DEN YAŞAMKENTE' DE GİTSİN. ARADAKİ 4 KM YOL KISA BİR YOL.
    123 NOLU OTOBÜSLE BİRLİKTE ANCAK KALDIRACAK BURADA OTURANLARI. AKSİ HALDE DOLULUKTAN OTOBÜSLERE BİNEMİYORUZ.
    SEFERLERİ ARTIRIN DEMİYORUZ. SADECE GÜZERGAHI 4 KM UZATARAK 119 NOLU OTOBÜSÜ YAŞAMKENTE GÖNDERİN DİYORUZ.

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİZ. HERHALDE BİRİ OKUR VE İLGİLİSİNE HABER VERİR.:)))

Tarih: 09 Eylül 2008 02:20 Ekleyen:
  • AKP Hükümeti Sıkıştı…

Almanya’daki “Deniz Feneri” davasında ilginç gelişmeler oluyor…

Milliyet’in, dün birinci sayfasında manşetten verdiği haber, AKP iktidarının “Deniz Feneri”yle nasıl bir ilişki içinde olduğunun kanıtıydı.

Elimize ulaşan iddianame ise tutuklu sanıklardan Kanal 7 İnt ve Almanya Deniz Feneri Genel Müdürü Mehmet Gürhan’ın tutuklu Muhasebe Müdürü Firdevsi Ermiş’ten aldığı tutarı saptanamayan Avro’ları Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a verdiğini doğruluyor…

Haydi bakalım çıkın işin içinden.

CHP lideri Deniz Baykal, NTV’de iddianameden bu bölümü satır satır okudu…

Mehmet Gürhan’ın Başbakan Erdoğan’la çok yakın ilişki içinde olduğu bilinen bir gerçek.

Bu vurgun olayının bir ayağında AKP, öteki ayağında da YİMPAŞ olduğu öne sürülüyor.

İddianameden bir önemli ayrıntı:

“Şirket sahiplerinin Türkiye’deki iktidarla iç içe olduğu, Milli Görüş ve AKP siyasetine sıkı sıkıya bağlı olduğu anlaşılmıştır.”

Yıllardır “Deniz Feneri” ve benzeri dinci kuruluşların Almanya, Hollanda, Belçika ve Avusturya gibi ülkelerde, camilerden nasıl para topladıklarını, bu paralarla şirketler kurup yeşil sermaye oluşturduklarını yazıyorum…

Son olay 18 ay önce Frankfurt’ta patlak verdi ve 41.6 milyon Avro’nun 21 bin yurttaştan toplandığı ortaya çıktı.

Bu sayı bilinen…

Ya bilinmeyen? 

Deniz Baykal, dün NTV’de önemli konulara değindi…

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Ermenistan’a gitmesinden Şaban Dişli olayına, Almanya’daki “Deniz Feneri” davasına ve dokunulmazlıkların kaldırılmasına değin pek çok konuya değindi…

Başbakan Erdoğan ne demişti:

“Ankara Çankaya, İzmir ve Diyarbakır’ı istiyorum!”

Yerel seçimler 2009 yılında yapılacak.

CHP Ankara Çankaya’da ne yapacak?

Çankaya’nın CHP’li Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz’dan söz etmek istiyorum bugün…

Eryılmaz çok yoğun çalışıyor. Bölgede bulunan tüm okulların boya ve badanasını yaptırdı, bahçelere banklar aldı. Çankaya Çocuk dergisi her eve ulaştı. Deniz Baykal’ın katılımıyla Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük cemevinin temelini attı.

CHP’li Başkan Eryılmaz, engelli yurttaşlar için bir birim kurdu, tüm belediyelerin toplamından fazla 6 bin 13 tekerlekli sandalye dağıttı.

Almanya’daki “Deniz Feneri” milyonlarca Avro’yu ceplerken, Eryılmaz 3 bin 500 kişilik gösteri merkezi kurdu, kadınlar için çağdaş sığınmaevi açtı.

Ankara Kent Kütüphanesi, çocuklar için gezici oyuncak aracı, evde yaşlı, engelli, hasta ve hamilelere yönelik ücretsiz bakım… 300 kişilik kız ve erkek öğrenci gençliği barınma merkezi.

Salt Ankara Çankaya değil Çanakkale’den İzmir’e ve Muğla’ya dek uzanan kıyı dilimindeki CHP’li belediyeler harıl harıl çalışıyor.

Yerel seçimler bu nedenle çok önemli…

Eskişehir’de DSP’li Yılmaz Büyükerşen, Dikili’de Osman Özgüven, Hopa’da ÖDP’li Yılmaz Topaloğlu, çağdaş belediyecilik anlayışıyla dikkat çekiyorlar.

Çankaya Belediye Başkanı Eryılmaz, Ankara’da çağdaş belediyeciliğin simgesi…

Türkiye bir süreçten geçiyor…

Yoksulluğun ve yolsuzluğun ivme kazandığı toplumlarda din sömürüsü kaçınılmazdır.

“Milli Görüş” çizgisinde siyaset yapanlar Kombassan, YİMPAŞ, JET-PA’yla köşeyi dönmüşlerdi.

O yıl Avrupa’da toplanan para 5 milyar Avro’ydu.

Dolandırılan yurttaşlarımızın davaları halen Almanya’da sürüyor.

Savcının iddiasına göre, AKP hükümeti yargıya baskı yapıyor…

Ne denir?

Bas bas paraları Leyla’ya! Pardon AKP’ye!
    Tarih: 06 Eylül 2008 14:50 Ekleyen:

• bendeniz bizim sitenin yöneticiliğini  de
    yapmaktayım.Tatlı-sert  olduğumdan olsa gerek sitenin site-gorevlileri bana ablaları olar
    aktan  bir lakap koymuşlar   eksik olmasınlar...

Yum-u$ak diken
    Tarih: 03 Eylül 2008 15:17 Ekleyen:

•   [2]

ıkçı firmalardan yana oluşturmayınız.
       Çünkü  ;
    Çayyoluunu, hala taşı toprağı altın diye  gören esnaflar 
    bülünmaktadır.Bu yüzdende  çayyolunda tüketicicileri tarafından çok  terbiye edilmesi gereken  bolca esnaf  var fakat  tüketiciler varmı bile-mi-yorum !
        Pahalı benzine  nayır dediğimiz  mitinginde
    olduğu  gibi...

-------------------------------------------------

H a miş  :
    Börekler  özel kutularda şık  bir şekilde servis ediliyor.
    Ben lezzet duraklarında çalışan birisi olarak anılan böreklere çayyolu  AK-deniz halkı adına kefilim.
    Lakin ayni firmalarda üretilen tatlılar için bişey söyleyemeyeceğim.   Çünkü  ;  Birincisi tatlılarının tatmadım  giliroz ve şekerinin ölçülerini bilmediğim
    tatlıları  kimseyede  tavsiye edemem...  Ç  ü  n   k  ü  : T a t l ı  cılık ciddi bir  iştir...
    Tarih: 03 Eylül 2008 15:17 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!