-
Şener Eruygur Paşamızın sözde düşerek boyun kemiğinin kırıldığını ve beyin kanaması geçirdiğini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyorum.
Hürriyette sayfa yorumu yapan Ayşegül Turkuaz'ın dediği gibi yazıklar olsun, yazıklar olsun, yazıklar olsun. Binlerce kez yazıklar olsun bizlere.
Tarih: 17 Eylül 2008 17:31 Ekleyen: Beğenme: 0
-
634 sayılı KMK. [ Gürültü kirliliği ]
ÇalikKapı huylanma yönet-meliği
Yaşadığımız komutları , Çelikkapı firmaları güvenlik konusunda tüketicilerine sunduklerı psikolojik telkinlerle donatmaya çalışıyorlar.Oysa piyasayı adeta işgal eden bu fidmaların coğu ucuz güvenlik, herzaman için daha fazla pahalıdır anlayışıyla çalışıyorlar.
Fakat şimdiki konumuz , biriki kelimeylede olsa değinmeye çaliştığim kalitesizliğe ilave olarak EK-1
Kalitesizliği !
Ş ö y l e ki :
Bukepıları satın almak kadar kullanmakta marifet...
Hayır, hayır büyütülecek kadar da marifet falandeğil.
Sadece biraz em p a ti ve e m p a t i k olmak yeter de artar bile.
Fakat ne yazıkki yaşama ortamımızda bu istisnalara dikkat gösterilmiyor dolayısıyla işte kaç kilodan başlıyorsa anılan çelik kapılar her açilip kapınışta neredeyse binalerı yerinden oynatıyor.
Tabi benim sözüm hiçbirine değil,en kilolu çelik kapıyı üreten piyasanın tartışılmaz öncüsü sektörün lideri K A L E K E P I ya !
Garanti belgelerini ve yedek anahtarlarınıda verdiğiniz poşetin içine neolur bide tükrticileriniz için kapı nasıl açiır nasıl kapatılır hatta çarpılısada nasıl çarpılır kılavuzu koysanız olmaz mı !?
Sayın ilgili :
BU ÇELİK KAPILARIN ORTAYA ÇIKARDIĞI GÜRÜLTÜ KİRLİLİĞİ İNANIN güvenlik uyarıları bölümlerinde madde madde anlattığınız teknik
özellikler kadar önemlidir.
İyi sabahlar Efendim
Bendeniz E. Günaydın nam-ı değer ayıyog
Vakit :03.00
Tarih: 17 Eylül 2008 10:32 Ekleyen: Beğenme: 0
-
Yeni mah.
Davulcu secme ve yerleştirme sınavı
Hayatta ne olacaksak herşeyin bir iki sınavına giriyoruz. oysa devlet başkanı olmak , baş
bakan hatta mesleki bir bakanlığa bile sınav yapılmadan bakan olaraktan atanıyabilebiyorsunuz..
Oysa tarihte bugün bazı devletler devlet başkanlarını sınava tibi tutup kazanırlarsa B i l g e l i k ünvanları ilavesiyle ile birlikte devlet başkanı
olarak tayin edebiliyorlarmış.D -arısı bizm-KİLERİN başı- na...
Tarih: 16 Eylül 2008 03:04 Ekleyen: Beğenme: 0
-
Ç a y y o l u n d a
Karayolların da b e y a z [ Ak ] çizgiler
Ankaralılar caddesinde öğötler super madket in birazilerisinde en son olan zincirleme trafik kazasından sonra sanıyorum kareyolları bölge şefliği ankaralılar caddesine devamlı Beyaz ( AK ) çizgiler çizmiş ne demek istiyorsalar artık ,,şöyle bir baktım geçerken çayyolunun diğer yollarına kesik kesik çizgiler dahil her türli çizgi çizmelerine rağmen o6-ANKARALILAR Caddesine hiç kesintisiz sürekli çizgiler çizmişler...OLUR $ey değil F i x s !!
Ayrıca 30 kilometreden fazla sürat yapmayınız diyede bir trafik işaret koymüşlar...
Sankilime geri geri süratli giden vamış gibi !!
Tarih: 16 Eylül 2008 03:03 Ekleyen: Beğenme: 0
-
N os t a l j i : AOÇ Ayranı ve Yoğurdu [ c a
m kavonoz ]
Bu akşam devlet ma HH alesinde bir siyasa partinin verdiği iftar yemğine devetii olarak katıldım. U M asada , marketlerde hep gördüğüm ve merek ettiğim ancak hiç satın almadığım için şimdiye kadarda tatını bilmediğim litrelik ayranlar servis esnasında ikram edildi.
Sohbetler koyulaşınca biran düşündüm ; ikram edilen ayranın kalitesini ve lezzetini , eski AOÇ. ( cam içinde piyasaya sunuluyordu ) ayranlarıyla kıyasladığımda aralarında karlı dağlar olduğunu farkettim...
Meğerse post- modern ayran teknolajisinde anilan ayranları ileri bir teknolojiyle yoğuttan değilde , diret olarak sütü ambalajın içinde, reyonlarda görülen ambalajının içinde mayalayarak tan a y r a n yapıyorlarmış...
Duy da inan ma...
Tarih: 16 Eylül 2008 03:00 Ekleyen: Beğenme: 0
-
( 1 )
SLM...Oturuma arkadaşımın uyarısı ile Kocaelinden katılıyorum.
Bırakınız yapsınlar , Bırakınız geçirsinler ve
İyilik , İyiler vede Hayırsever İ$ adamları ...
Herkesin bildiği ve gördüğü bir iyilikseverlik vijdanlarınıza sürdüğünüz bir R u j d u R ...
Nar Çiçeği [ avon ]
* * * *
Öncelikle vurgulamak isterim ki oturmda adı tart
ışılan bir bürokrat...İşadamı değil...Dolayısıyla bir bürokratın kendi maaşıyla önce bir okul yaptırması daha sonrada buna kendi ismini vermesi Türkiye gibi fakir bir ülkede mümkün görülmemektedir ? Dul
ayısıyla bu önerme yersiz ve yanlı bir önermedir...Peki biz o zaman neyi neden tartışıhıyoruz...
Tek poposu olmasına ve birkaç milyar maş almasına rağmen çayyolu nda 5 tuvaletli evlerde oturan bazı genel müdür bürokratlarını ve yardımcılarını ...
* ** * *
Olmazsa Olmaz kaideleri : Nayır severlikleriyle öyle bir reklam ve şov yapıyorlar ki modern işadamlearı iyilik tez elden en ağır şekilde vergilendirilmesi gereken bir lüks tüketim sayılmalı.
Bir iyilik mi yapmak istiyorsun ?
S e n [ !! ] İ L K önce KDv 'sini yatır bakalım...
hoşcakal
Tarih: 16 Eylül 2008 02:58 Ekleyen: Beğenme: 0
-
AKP partisinin teorisyenlerinden birisi hatırlarsanız aynen s-öyle demişti :
" Kız cocuklarını ilk önce babaları. sonra orta yaşlarda kocaları ,ensonun dada eldenayaktan da düşünce d a m a t l a r ı bakar mış " demişti. Sanı-yorum şimdi sırf bu battal anlayış yüznden kız çocukarı babalarına ( DEVrET BABA ) yük olmasınlar diyer ekçıkarılan kanunla daha 25 inde yavrucklarevlendirilmeye teşvik eciliyorlar...
Kız çocukları, 18 yaşını (okuyorlarsa 25 yaşını)
tamamladıkları tarihten itibaren, ana-babaları üzerinden sağlık yardımı alamayacaklar ...Bunun iç
in acaba belediyelerin başkanları gıda yerdımlerında görüldüğü üzere bu sağlık konularınada belediye hastanelerinde bir el atsalar olmazmı acaba.Çünkü sağlık hiç birşere benzemez.
Tarih: 15 Eylül 2008 15:17 Ekleyen: Beğenme: 0
-
Karlı kayın ormanında
Aliriza ormanında çapulcular tepesinde DİKİLİ duran ,bu sayede çayyounun en ücra yerlerini bile konya gölbaşı ve etimesut zırhlı birlikler dahil görebilen türkcellin kulesinin her bir katı hüviyet bilgiler için ayrı yrı kiraya verilecektir.
Reklama açilacak katların Elektirik kesintilerine karşın jenaratör ve şarjlı lambadası mevcutdur.
Tarih: 15 Eylül 2008 15:16 Ekleyen: Beğenme: 0
-
çağrı
Adımız üzerimizde insanız,onun için de nam-ı diğer unutkanız.Unutkanız dendiksede muhtarlarımızı şöyleydi böyleydi diye hergün de laklak ziyaret etmiyoruz ya...Ancak ayda yılda bir işimiz düşünce ziyaretlerine gitmek istiyoruz.Fakat tabii ilk önce sn. muhtarımızın makam telefonuna ulaşıp hangi saatler
arasında çalıştıklarını öğrenmemiz lazım. Peki mümkünmü ?
Telefonda çevir sesi aldığımız sinyalden sonra kesik kesil çalan zil sesi en sonunda size mümkün görülmemektedir diye acıklamada bulunur ve nereseyse telefonu yüzünüze kapatır...
sn. muhtarlarımız hiç kusura kalmasınlar öncelikle şunu bir gözel hatılasınlar.geçmiş te birisini yılın belediye başkanını seçmişler ve ardandan bilgisayarı kapmışlardı..
Şimdi ise biraraya gelip şo makam telefonlarına bir R O BOT taktırıp Ricordin kayıt sistemiyle biz çayyolu sakinlerine şu bilgileri verebilirler :
1-Ben muhtar xR şu anda yerimde değilim karşıda pastanedeyim işi cocuklar götürüyor
2- Şimdi buradasınız .Fakat ben her hafta sonu beypazarı değirmenciler konağındayım gibi arazi ve devamsızlık bilgileri veren sn . muhtadlarımız bununla beraber tabii çaışma saatlerini bir zamet bizlere de arzetseler n' olur....
Eğer Robot bulamazlarsa bendenize platforma mail atsınlar ben birara uğrar alır ve Belki hiç bir ücret ödemeden Mehpere ablaya belki öcretsiz bile rica edebiliriz...Sizler mahhallemizin muhtarları bize çayyolu halkına biraz ayak uyduru
-
Nerdeeeee buuuuuu devretttttt !?
baş öğretmenimiz sayın köy öğtetmenimize
sunulmak üzere :
bölgemizdeki bu ağaç katliamlarına neden bir şey yapamıyoruz neden ? Bu okumuş doğa düşmanlarına bu ilk öğretim haftasında anladıkları dillerden secmece kordela takma zamanı gelmedimi ?
Çayyolunda yeşilliklerimiz sinsice bir taraftan katledilirken diğer taraftan yeşil kuşak projeleriyle bir bir kusatılıyor ...
Ne olacak a-caba bu cayyolunun hali...
bu...!