Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Şener Eruygur Paşamızın sözde düşerek boyun kemiğinin kırıldığını ve beyin kanaması geçirdiğini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyorum.
    Hürriyette sayfa yorumu yapan Ayşegül Turkuaz'ın dediği gibi yazıklar olsun, yazıklar olsun, yazıklar olsun. Binlerce kez yazıklar olsun bizlere.
    Tarih: 17 Eylül 2008 17:31 Ekleyen:

•           634  sayılı  KMK. [ Gürültü  kirliliği ]
              ÇalikKapı  huylanma  yönet-meliği

Yaşadığımız  komutları , Çelikkapı  firmaları  güvenlik konusunda  tüketicilerine sunduklerı  psikolojik  telkinlerle  donatmaya  çalışıyorlar.Oysa piyasayı  adeta işgal  eden  bu  fidmaların  coğu  ucuz  güvenlik,  herzaman için daha  fazla  pahalıdır anlayışıyla  çalışıyorlar.
        Fakat  şimdiki  konumuz , biriki kelimeylede  olsa değinmeye çaliştığim  kalitesizliğe ilave olarak EK-1
    Kalitesizliği !

Ş ö y l e ki  :
    Bukepıları  satın  almak  kadar  kullanmakta  marifet...
    Hayır,  hayır büyütülecek kadar da marifet falandeğil.
    Sadece  biraz  em p a ti  ve e m p a t i k  olmak yeter  de  artar bile.
        Fakat  ne  yazıkki  yaşama ortamımızda bu  istisnalara  dikkat  gösterilmiyor  dolayısıyla işte  kaç kilodan başlıyorsa anılan  çelik  kapılar  her açilip  kapınışta   neredeyse binalerı  yerinden  oynatıyor.
        Tabi  benim  sözüm  hiçbirine değil,en kilolu çelik  kapıyı  üreten  piyasanın tartışılmaz  öncüsü  sektörün  lideri  K A L E  K E P I  ya  !

Garanti  belgelerini ve yedek  anahtarlarınıda  verdiğiniz  poşetin içine  neolur  bide  tükrticileriniz için kapı nasıl  açiır  nasıl  kapatılır   hatta  çarpılısada nasıl  çarpılır  kılavuzu  koysanız olmaz  mı !?

Sayın  ilgili :
    BU  ÇELİK KAPILARIN ORTAYA ÇIKARDIĞI  GÜRÜLTÜ  KİRLİLİĞİ  İNANIN  güvenlik uyarıları bölümlerinde  madde madde anlattığınız teknik 
    özellikler  kadar  önemlidir.

İyi  sabahlar Efendim
         Bendeniz  E. Günaydın nam-ı değer  ayıyog
         Vakit  :03.00
    Tarih: 17 Eylül 2008 10:32 Ekleyen:

•             Yeni  mah.
                Davulcu secme ve yerleştirme sınavı

Hayatta ne  olacaksak herşeyin bir iki sınavına  giriyoruz. oysa devlet başkanı olmak , baş
    bakan  hatta mesleki bir  bakanlığa bile  sınav yapılmadan  bakan olaraktan  atanıyabilebiyorsunuz..
      Oysa  tarihte bugün  bazı devletler devlet  başkanlarını sınava tibi tutup kazanırlarsa  B i l g e l i k   ünvanları ilavesiyle ile birlikte  devlet  başkanı
    olarak  tayin edebiliyorlarmış.D -arısı bizm-KİLERİN başı- na...
    Tarih: 16 Eylül 2008 03:04 Ekleyen:

•         Ç a y y o l u n  d a
             Karayolların da   b e  y a z  [ Ak ]  çizgiler

Ankaralılar  caddesinde   öğötler super madket in birazilerisinde en son olan   zincirleme  trafik  kazasından  sonra   sanıyorum kareyolları   bölge şefliği  ankaralılar  caddesine  devamlı  Beyaz  ( AK ) çizgiler çizmiş  ne demek istiyorsalar  artık ,,şöyle bir  baktım geçerken  çayyolunun  diğer  yollarına  kesik kesik çizgiler  dahil  her türli çizgi çizmelerine  rağmen  o6-ANKARALILAR  Caddesine  hiç  kesintisiz  sürekli  çizgiler  çizmişler...OLUR  $ey  değil  F i x  s  !!
       Ayrıca  30  kilometreden  fazla  sürat  yapmayınız  diyede bir trafik  işaret  koymüşlar...

Sankilime   geri  geri  süratli  giden  vamış gibi  !!
    Tarih: 16 Eylül 2008 03:03 Ekleyen:

•         N os t a l  j i  :  AOÇ  Ayranı ve  Yoğurdu [ c a
    m  kavonoz ]

Bu akşam  devlet  ma HH alesinde bir siyasa partinin  verdiği  iftar  yemğine  devetii olarak  katıldım. U M asada , marketlerde  hep gördüğüm ve merek ettiğim  ancak  hiç satın almadığım  için şimdiye kadarda  tatını bilmediğim litrelik  ayranlar servis esnasında ikram edildi.
        Sohbetler   koyulaşınca  biran düşündüm  ; ikram edilen ayranın  kalitesini ve lezzetini  , eski  AOÇ. ( cam içinde  piyasaya  sunuluyordu )  ayranlarıyla  kıyasladığımda  aralarında   karlı  dağlar  olduğunu  farkettim...
        Meğerse post- modern  ayran  teknolajisinde  anilan  ayranları ileri bir  teknolojiyle  yoğuttan değilde , diret olarak  sütü  ambalajın içinde,  reyonlarda  görülen  ambalajının içinde mayalayarak  tan  a y r a n  yapıyorlarmış...
      Duy  da  inan ma...
    Tarih: 16 Eylül 2008 03:00 Ekleyen:

• ( 1 )

SLM...Oturuma  arkadaşımın uyarısı ile  Kocaelinden  katılıyorum.

Bırakınız  yapsınlar , Bırakınız  geçirsinler   ve
          İyilik , İyiler  vede  Hayırsever  İ$ adamları ...

Herkesin  bildiği ve  gördüğü  bir  iyilikseverlik  vijdanlarınıza  sürdüğünüz  bir   R u j  d  u  R ...
    Nar Çiçeği [ avon ]

* * * *

Öncelikle vurgulamak isterim ki  oturmda  adı tart
    ışılan  bir bürokrat...İşadamı  değil...Dolayısıyla bir  bürokratın  kendi maaşıyla  önce bir okul yaptırması daha  sonrada buna  kendi ismini vermesi  Türkiye  gibi fakir bir ülkede  mümkün  görülmemektedir ? Dul
    ayısıyla  bu önerme  yersiz ve  yanlı bir  önermedir...Peki biz  o zaman  neyi  neden tartışıhıyoruz...
        Tek  poposu  olmasına ve  birkaç  milyar maş almasına rağmen çayyolu nda 5 tuvaletli  evlerde oturan bazı genel  müdür  bürokratlarını  ve  yardımcılarını ...

* ** * *

Olmazsa  Olmaz  kaideleri   :  Nayır severlikleriyle öyle bir  reklam ve  şov  yapıyorlar ki  modern işadamlearı iyilik tez  elden en ağır  şekilde vergilendirilmesi gereken bir lüks tüketim  sayılmalı.

Bir iyilik mi yapmak istiyorsun ?
        S e n  [ !! ]  İ L K  önce  KDv 'sini  yatır  bakalım...

hoşcakal

forum dan  alıntılanmışdır.
    Tarih: 16 Eylül 2008 02:58 Ekleyen:

•   AKP partisinin  teorisyenlerinden  birisi   hatırlarsanız  aynen  s-öyle  demişti  :

" Kız  cocuklarını  ilk önce  babaları. sonra orta  yaşlarda kocaları ,ensonun dada  eldenayaktan da düşünce d a m a t l a r ı  bakar  mış " demişti. Sanı-yorum şimdi sırf bu  battal anlayış  yüznden  kız  çocukarı  babalarına  ( DEVrET  BABA )  yük olmasınlar diyer  ekçıkarılan   kanunla  daha 25 inde yavrucklarevlendirilmeye  teşvik  eciliyorlar...

Kız çocukları, 18 yaşını (okuyorlarsa 25 yaşını)
    tamamladıkları tarihten itibaren, ana-babaları üzerinden sağlık yardımı alamayacaklar ...Bunun iç
    in acaba  belediyelerin  başkanları gıda yerdımlerında  görüldüğü üzere bu  sağlık konularınada  belediye hastanelerinde bir el atsalar  olmazmı acaba.Çünkü  sağlık  hiç  birşere  benzemez.
    Tarih: 15 Eylül 2008 15:17 Ekleyen:

•       Karlı kayın  ormanında

Aliriza  ormanında  çapulcular tepesinde DİKİLİ  duran ,bu sayede çayyounun  en ücra yerlerini bile  konya gölbaşı  ve etimesut  zırhlı birlikler   dahil görebilen   türkcellin  kulesinin  her bir  katı  hüviyet  bilgiler için  ayrı yrı kiraya  verilecektir.

Reklama açilacak  katların  Elektirik kesintilerine karşın  jenaratör ve şarjlı lambadası  mevcutdur.
    Tarih: 15 Eylül 2008 15:16 Ekleyen:

•               çağrı

Adımız üzerimizde  insanız,onun için  de nam-ı diğer unutkanız.Unutkanız  dendiksede   muhtarlarımızı şöyleydi böyleydi  diye hergün de laklak ziyaret  etmiyoruz  ya...Ancak ayda yılda bir işimiz  düşünce  ziyaretlerine gitmek istiyoruz.Fakat  tabii ilk  önce  sn. muhtarımızın makam  telefonuna  ulaşıp hangi  saatler
    arasında çalıştıklarını  öğrenmemiz  lazım. Peki  mümkünmü ?
         Telefonda çevir sesi aldığımız  sinyalden sonra   kesik kesil çalan  zil sesi en  sonunda  size  mümkün  görülmemektedir diye acıklamada bulunur ve nereseyse  telefonu yüzünüze  kapatır...
          sn.  muhtarlarımız hiç kusura kalmasınlar öncelikle  şunu  bir  gözel hatılasınlar.geçmiş  te  birisini  yılın  belediye  başkanını seçmişler  ve  ardandan  bilgisayarı  kapmışlardı..
         Şimdi ise  biraraya  gelip  şo makam  telefonlarına  bir  R O  BOT   taktırıp Ricordin kayıt  sistemiyle  biz çayyolu  sakinlerine  şu  bilgileri  verebilirler   :

1-Ben  muhtar  xR  şu anda  yerimde  değilim  karşıda pastanedeyim  işi  cocuklar  götürüyor
       2- Şimdi  buradasınız .Fakat ben  her  hafta  sonu   beypazarı  değirmenciler  konağındayım gibi  arazi ve  devamsızlık bilgileri veren sn . muhtadlarımız  bununla beraber tabii  çaışma  saatlerini bir zamet  bizlere  de arzetseler  n' olur....

Eğer  Robot  bulamazlarsa bendenize platforma   mail atsınlar ben birara  uğrar alır  ve  Belki hiç  bir  ücret  ödemeden  Mehpere ablaya  belki  öcretsiz  bile  rica  edebiliriz...Sizler   mahhallemizin  muhtarları  bize  çayyolu  halkına biraz  ayak uyduru

• Nerdeeeee  buuuuuu   devretttttt  !?

baş  öğretmenimiz  sayın  köy öğtetmenimize
            sunulmak  üzere  : 

bölgemizdeki  bu  ağaç  katliamlarına  neden  bir şey  yapamıyoruz neden ? Bu  okumuş  doğa düşmanlarına  bu ilk  öğretim  haftasında  anladıkları dillerden secmece kordela  takma  zamanı  gelmedimi  ?
       Çayyolunda  yeşilliklerimiz  sinsice  bir  taraftan  katledilirken  diğer taraftan  yeşil  kuşak projeleriyle bir bir   kusatılıyor ...

Ne olacak  a-caba bu cayyolunun  hali...
       bu...!
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!