-
VAKİT GAZETESİ (22.09.2008 TARİHLİ )
BAŞ SAYFASINDA BİR GARİP YAZI ;
"ÖNCE HASTALANIYORLAR ,
SONRA TAHLİYE OLUYORLAR
ERGENEKONCU TAKTİĞİ "
"" İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi " Ergenekon " soruşturması kapsamında tutuklu bulunduğu Kocaeli F tipi cezaevinde düşerek beyin kanaması geçirdiği İ D D İ A S I Y L A hastanede tutulan ADD başkanı Emekli Org. Şener ERUYGUR 'un tahliyesine karar verdi.""
Yıllarca Devletine Hizmet etmiş TSK 'nin en güzide Komutanlarından Sayın ERUYGUR hakkında yukarıdaki sözcükleri içeren bir yazının yazılması insanlık adına ne kadar utanç verici bir şey ; sayın Komutan KAZA ile düşüyor ,beyin kanaması geçiriyor, suçlu da olsa (ki daha iddianamesi bile ortada yokken 78 gündür tutuklu bulunan kişi) Geçmiş olsun denmesi gerekirken TAKTİK gereği hastalanarak tahliye olduğunu yazıyorlar.
(Bir insan Taktik gereği düşer mi ,Taktik gereği Beyin kanaması geçirir mi Komutanımız ölümden döndü yahu ayıp ayıp.)
Bu işin cılkı çıktı ama bu tür yazılara karşı ;
Emekli Subaylar derneği, Atatürkçü Düşünce Derneği sizlerden bu konuya dahil bir açıklama bekliyoruz.
Saygılarımla.
Tarih: 22 Eylül 2008 23:47 Ekleyen: Beğenme: 0
-
Bu olaylar bir tesadüf değil yıllar önce planlanan bir arzunun teşekkülü
Bütün bu olanlar ihmalkarlığımız vurdum duymazlığımız yüzünden değil mi? Zamanında kanlı mı olacak, kansız mı? Diyenleri, kendini halife hazretleri ilan edip Almanyalar'dan buralara kadar uzanan telefon konuşmasında paşaları nasıl tutuklayacağını ama tövbe edip biat eden paşaların af edileceğini söyleyenler Türkiye'ye geldiğinde tutuklanmazsa elin,kolun sallayıp tekrar Almanya'ya dönerse bu insanların halef(i)leri bugün başkalarını tutuklandırır.
Ne demişti selefleri paşaların tutuklanacağını söylemişti. İşte buyurun, sanatçılardan söz etmemişlerdi ama o da işin tuzu, biberi olsun.
Tarih: 22 Eylül 2008 01:45 Ekleyen: Beğenme: 0
-
Bizden olmayan müslüman değildir naraları atarak, din bezirganlığı yapan, allah, kur'an deyipte fakir fukaraya vereceğiz yalanıyla, dindaşını soyan adi dolandırıcılar sözüm size;
YARIN HANGİ YÜZLE ÇIKACAKSINIZ ALLAHIN KARŞISINA HA...!
Utanmadan hala yanlış anlaşıldık. Amacımızdan birazcık sapmışız falan filan....
O kadar köklendiniz, okadar palazlandınız ki gözünüz ne allah görüyor nede kul değil mi?
Tek siz varsınız değil mi. Ben yaptım oldu değil mi?
İşte allahın sopası yokki teker teker dövsün size.
Ayağınız çarşafa dolandı değil mi? Hadi bakalım kurtarsın bundan sizi kim kurtarıyorsa:D
Tarih: 22 Eylül 2008 01:39 Ekleyen: Beğenme: 0
-
Bir çift lafımda ego yöneticilerine
Kardeşim neden hiç sefere koyduğunuz aracın nereden gittiğine bakmazsınız. Siz hep oturduğunuz yerden mi çalışırsınız. Çiviledilermi sizi oraya. Çıkın bir dolaşın bakalım. Nedir çayyolu ulaşım soru diye bir inceleyin.
İnsanlar ayakta gitmeyi bırakın artık duraklardan otobüse binemiyor bile. alel acele değiştirdiğiniz güzargahları bari mecliste, ukame'de görüşe sunun, her kes onaylasın böyle zan altında kalmayın.
hadi bakayım görevinizin gerekliliklerini yerine getirin. Bu mübarek günde günah işlemeyin. Tamam mı?
Tarih: 22 Eylül 2008 01:38 Ekleyen: Beğenme: 0
-
[2]
yaptırtmaktır...
Sadece düğmeye basmak yeter..
Ö z e t l e :
İş , YMB. nin site yönetimlerine bir mektup göndermesine , ardundanda çöpleri zamanında toplamasına ve denetleme-s i ne bakar .
Habi bakalım kolay gelsin.Yohsa siz bu kadar basit bir şeyide beceremeyecetmisiniz...
Tarih: 22 Eylül 2008 01:36 Ekleyen: Beğenme: 0
-
Çöp Toplama, Nakil, Süpürme, Temizlik ...
Bilindiği üzere :
Çayyolunda etık toplama günleri abartılı yaygeralarla hatta daha dokunurken yırtılan belediyenin hediyesi çöp torbalarının sitelere dağıtılmasyla yeni mah. bel. reklamlarıyla başlamıştı..
Fakat tutmadı, oturmadı.Nedeni ise gayet net ve acık. Birincisebebse bu işin büyük sitelerde işlerin nasıl döndüğünü bilmeyen görevlilerce masa başında hazırlanmasında yatar vs. vs...
Halbuki söyle olsaydı :
1-Öncelikle bu atıkların adı üzerinde kendileri atuk olduğu için ; çayyolu toplu konut bolgesinde inşa edilmiş B-1 ve B-2 tip 106 metrekarelık alanı içeren konutlar içinde bakteri ve mikrop üremeden ,kokuşmadan torbaların başlangıçta nerede saklanabileceği hesaplayabilseydi ,
2-Site görevlilerinin akşam servislerinde dairelerin günlük çöplerini bir teraftan alırken ayni zamanda her daireden görevlinin eline tutuşturulan ayrı ayrı torbalarda biriktirilen cam- teneke -plastik-kağıt atıkları ıçin defalarca servis yapılmasnın mümkün olmadığını başlangıçta düşünebilseydiler,
3-Lakin genede herşey tıkır tıkır işlse bile beyefendiler bu çöpleri başlangıçta vaat ettikleri proğram içinde toplayabilselerdi..................................
Ç ö z ü m : Sn Ahmet D U Y A R !!
Öyleyse yapılabilecek en a kıllı iş ; Çayyolunda bu tip konulara başlangıçta harbiden inanıp geleceği yönetmek üzere kendi çapında formüller arayıp bulan sitelerin yaptığı gibi sitelerin ücra bir köşelsine
etık sandıkları
Tarih: 22 Eylül 2008 01:35 Ekleyen: Beğenme: 0
-
İşlerim dolayısı ile avşada bulunduğumdan birkaç gündür cayyolum. com. a bakamamış ve bugün dönünce birinci sayfadaki yazı metinleriyle ziyeratçi sayfasındeki mesajları birbir okumuşdum.Hiç bir şey değişmemiş.bir tarafta ziyaretçi defterinin uçuk kaçık cılgın yazadları diğer tarafta aklı başında derli toplu birisi.Sayın Faruk lmastaşoğlu bey.
Faruk beyin son yazısına eski bir alamancı oladek bir yerine kadar katılabilirim.Peki Feruk Bey bu direksiyonların başındaki bu cocuklarla gözgöze ve yüzyüze bir temas sağlayamayacağını bilebile jandarma trafiği arayıp ihbar etmiş mi yoksa işin en kolay trafına kaçıp picamalarını giyip ziyeretçi defterinemi konuşmayı tercih etmiştir.
Oysa benim 26 sene kadığım Almanya da mahallelerde sokakların bile sorumluları vardı.Bizde şimdi konut-2 de sokak sorumluları seçsek hemen derler ki başta akapenin semt sorumlusu sezai bey der , Baykalın gettosun da kurtaılmış bölge işte görün , sokak sorumluları bile var derler..
Demezlermi !?
Eger demezlerse konut -1 42. sokağa sıkıyosa bir sokak sorumlusu atayın.
- - - - -
Ayrıca şunuda belirtmeden edemeyeceğim almanyaya ilk gittiğim yıllarda otobanda hızla giderken bile içtiğim siğaranın izmaritimi bir seferimdede burnumu sildiğim kağıt mendili arabanın penceresinden dışarı attığımı gören yanımdan geçen araçların sürücüleri hiç üşenmemiş ve beni ihbar etmişler.Tabiinetiçe olarak ceza yiye yiye medeniyeti öğrendim.Ancak Faruk beyin yazılarındaki diğer görüşlerini destekliyoru
Tarih: 22 Eylül 2008 01:33 Ekleyen: Beğenme: 0
-
Ah benim bu merakım yok mu? Bir gün beni öldürecek ya neyse
Çok merak ediyorum acaba dünyanın başka bir yerinde başka bir ülkesinde seyyar satıcılar hazır diş protezi satar mı? Nereden bulunduğu, işin hijyen kısmı hepsi bir yana bu protezlerin başkasının ağız yapısına ve protezi sabitlemek için geçme yapılan yerlerin diğer insanlara uyma olasılığı % kaçtır?
Başka ülkelerin insanları buralarda medet arayıp kendilerine uygun protezi bulmak için uğraşır mı?
Tarih: 22 Eylül 2008 01:26 Ekleyen: Beğenme: 0
-
Eskişehir yolu
Cepa önü otobüs durağı ( saat 22.15 )
Bugün akşam üstü saat dört civerında atıştırmaya başlayıp kısa bir süre serpiştiren yağmur bulutları ,cepa belediye otobüs durağının önündeki alanı göle çevirmiş ve ben işten ayrılıp ümitköye dönerken durakta bu manzaraylaKarşılaştım.Bu müta
hitler hiç belediye başkanından korkmazlarmı da eskişehiryolu ya çöküyor ya da göl oluyor.Yoksa başkanımız durumu görmesin de üzülmesin diye başkanımızı evineincek yolundan mı taşıyorlar.İyi akşamlar.
Tarih: 22 Eylül 2008 01:24 Ekleyen: Beğenme: 0
-
Muhitimizde hizmet verdiği anlaşılan bir şirketin posta kutmuza bıraktığı bir ilanı paylaşmak istiyorum...
R e k l a m : susuz araç yıkanır mı ?
Geziçi araç yıkama
Siz çağırın
Biz aracınızı
Bulunduğu yerde yıkayalım :-))))))
Tarih: 22 Eylül 2008 01:23 Ekleyen: Beğenme: 0