Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• VAKİT GAZETESİ (22.09.2008 TARİHLİ )
    BAŞ SAYFASINDA BİR GARİP YAZI ;

"ÖNCE HASTALANIYORLAR ,
    SONRA TAHLİYE OLUYORLAR
    ERGENEKONCU TAKTİĞİ "

"" İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi " Ergenekon " soruşturması kapsamında tutuklu bulunduğu Kocaeli F tipi cezaevinde düşerek beyin kanaması geçirdiği          İ D D İ A S I Y L A hastanede tutulan ADD başkanı Emekli Org. Şener ERUYGUR 'un tahliyesine karar verdi.""

Yıllarca Devletine Hizmet etmiş TSK 'nin en güzide Komutanlarından Sayın ERUYGUR hakkında yukarıdaki sözcükleri içeren bir yazının yazılması insanlık adına ne kadar utanç verici bir şey ; sayın Komutan KAZA ile düşüyor ,beyin kanaması geçiriyor, suçlu da olsa          (ki daha iddianamesi bile ortada yokken 78 gündür tutuklu bulunan kişi) Geçmiş olsun denmesi gerekirken TAKTİK gereği hastalanarak tahliye olduğunu yazıyorlar.
    (Bir insan Taktik gereği düşer mi ,Taktik gereği Beyin kanaması geçirir mi Komutanımız ölümden döndü yahu ayıp ayıp.)

Bu işin cılkı çıktı ama bu tür yazılara karşı ;
    Emekli Subaylar derneği, Atatürkçü Düşünce Derneği sizlerden bu konuya dahil bir açıklama bekliyoruz.
    Saygılarımla.

Tarih: 22 Eylül 2008 23:47 Ekleyen:
  • Bu olaylar bir tesadüf değil yıllar önce planlanan bir arzunun teşekkülü
    Bütün bu olanlar ihmalkarlığımız vurdum duymazlığımız yüzünden değil mi? Zamanında kanlı mı olacak, kansız mı? Diyenleri, kendini halife hazretleri ilan edip Almanyalar'dan buralara kadar uzanan telefon konuşmasında paşaları nasıl tutuklayacağını ama tövbe edip  biat eden paşaların af edileceğini söyleyenler Türkiye'ye geldiğinde tutuklanmazsa elin,kolun sallayıp tekrar Almanya'ya dönerse bu insanların halef(i)leri bugün başkalarını tutuklandırır.
    Ne demişti selefleri paşaların tutuklanacağını söylemişti. İşte buyurun, sanatçılardan söz etmemişlerdi ama o da işin tuzu, biberi olsun.
    Tarih: 22 Eylül 2008 01:45 Ekleyen:
  • Bizden olmayan müslüman değildir naraları atarak, din bezirganlığı yapan, allah, kur'an deyipte fakir fukaraya vereceğiz yalanıyla, dindaşını soyan adi dolandırıcılar sözüm size;

YARIN HANGİ YÜZLE ÇIKACAKSINIZ ALLAHIN KARŞISINA HA...!

Utanmadan hala yanlış anlaşıldık. Amacımızdan birazcık sapmışız falan filan....
    O kadar köklendiniz, okadar palazlandınız ki gözünüz ne allah görüyor nede kul değil mi?

Tek siz varsınız değil mi. Ben yaptım oldu değil mi?
    İşte allahın sopası yokki teker teker dövsün size.

Ayağınız çarşafa dolandı değil mi? Hadi bakalım kurtarsın bundan sizi kim kurtarıyorsa:D
    Tarih: 22 Eylül 2008 01:39 Ekleyen:
  • Bir çift lafımda ego yöneticilerine
    Kardeşim neden hiç sefere koyduğunuz aracın nereden gittiğine bakmazsınız. Siz hep oturduğunuz yerden mi çalışırsınız. Çiviledilermi sizi oraya. Çıkın bir dolaşın bakalım. Nedir çayyolu ulaşım soru diye bir inceleyin.
    İnsanlar ayakta gitmeyi bırakın artık duraklardan otobüse binemiyor bile. alel acele değiştirdiğiniz güzargahları bari mecliste, ukame'de görüşe sunun, her kes onaylasın böyle zan altında kalmayın.

hadi bakayım görevinizin gerekliliklerini yerine getirin. Bu mübarek günde günah işlemeyin. Tamam mı?
    Tarih: 22 Eylül 2008 01:38 Ekleyen:

•   [2]

yaptırtmaktır...

Sadece  düğmeye  basmak  yeter..
       Ö z e t l  e :
    İş , YMB.  nin  site yönetimlerine  bir mektup  göndermesine , ardundanda  çöpleri  zamanında  toplamasına  ve  denetleme-s i ne  bakar  .
        Habi  bakalım  kolay  gelsin.Yohsa  siz  bu kadar  basit  bir şeyide  beceremeyecetmisiniz...

Tarih: 22 Eylül 2008 01:36 Ekleyen:
  • Çöp Toplama, Nakil, Süpürme, Temizlik ...

Bilindiği üzere  :
       Çayyolunda  etık  toplama  günleri  abartılı yaygeralarla  hatta  daha  dokunurken yırtılan  belediyenin  hediyesi  çöp  torbalarının  sitelere dağıtılmasyla yeni mah. bel.  reklamlarıyla başlamıştı..
       Fakat  tutmadı, oturmadı.Nedeni  ise gayet  net ve acık. Birincisebebse  bu işin  büyük sitelerde   işlerin nasıl döndüğünü bilmeyen  görevlilerce  masa  başında hazırlanmasında yatar  vs. vs...

Halbuki  söyle  olsaydı  :
    1-Öncelikle bu atıkların  adı üzerinde kendileri  atuk olduğu  için ; çayyolu  toplu konut bolgesinde inşa edilmiş B-1 ve  B-2 tip 106 metrekarelık alanı içeren konutlar içinde bakteri  ve  mikrop  üremeden ,kokuşmadan  torbaların başlangıçta  nerede  saklanabileceği  hesaplayabilseydi  ,
    2-Site  görevlilerinin akşam servislerinde  dairelerin  günlük çöplerini bir teraftan  alırken  ayni zamanda   her  daireden  görevlinin eline tutuşturulan   ayrı  ayrı torbalarda biriktirilen  cam- teneke -plastik-kağıt  atıkları ıçin defalarca  servis  yapılmasnın mümkün olmadığını başlangıçta  düşünebilseydiler,
    3-Lakin  genede herşey  tıkır tıkır işlse bile beyefendiler  bu  çöpleri  başlangıçta  vaat  ettikleri  proğram içinde  toplayabilselerdi..................................

Ç ö z ü m   :  Sn  Ahmet  D U Y A R    !!

Öyleyse  yapılabilecek  en  a kıllı  iş ; Çayyolunda  bu tip  konulara başlangıçta harbiden  inanıp geleceği yönetmek üzere  kendi çapında  formüller arayıp  bulan  sitelerin  yaptığı  gibi sitelerin  ücra  bir   köşelsine
    etık sandıkları
    Tarih: 22 Eylül 2008 01:35 Ekleyen:

•        İşlerim dolayısı ile avşada bulunduğumdan  birkaç gündür  cayyolum. com. a bakamamış ve bugün  dönünce  birinci sayfadaki yazı  metinleriyle ziyeratçi sayfasındeki  mesajları birbir  okumuşdum.Hiç  bir  şey  değişmemiş.bir  tarafta ziyaretçi  defterinin uçuk kaçık cılgın  yazadları  diğer tarafta  aklı başında derli toplu  birisi.Sayın Faruk lmastaşoğlu bey.
        Faruk  beyin son  yazısına  eski bir alamancı oladek  bir yerine  kadar  katılabilirim.Peki Feruk Bey  bu  direksiyonların başındaki  bu cocuklarla  gözgöze ve yüzyüze  bir  temas  sağlayamayacağını  bilebile  jandarma trafiği arayıp ihbar  etmiş mi  yoksa işin en  kolay trafına  kaçıp  picamalarını giyip  ziyeretçi defterinemi konuşmayı tercih  etmiştir.
         Oysa  benim 26  sene  kadığım  Almanya da  mahallelerde  sokakların bile  sorumluları vardı.Bizde  şimdi   konut-2  de  sokak sorumluları  seçsek hemen derler  ki başta  akapenin semt sorumlusu  sezai bey  der  , Baykalın  gettosun da kurtaılmış  bölge işte  görün , sokak  sorumluları bile  var   derler..
       Demezlermi  !?
    Eger  demezlerse   konut  -1   42.  sokağa  sıkıyosa  bir  sokak  sorumlusu  atayın.

- - - - -
    Ayrıca  şunuda  belirtmeden  edemeyeceğim  almanyaya ilk  gittiğim  yıllarda  otobanda  hızla giderken bile içtiğim siğaranın izmaritimi  bir seferimdede   burnumu  sildiğim kağıt  mendili  arabanın penceresinden dışarı  attığımı gören yanımdan geçen araçların  sürücüleri  hiç üşenmemiş ve beni  ihbar etmişler.Tabiinetiçe olarak ceza yiye yiye  medeniyeti öğrendim.Ancak Faruk beyin  yazılarındaki  diğer görüşlerini destekliyoru
    Tarih: 22 Eylül 2008 01:33 Ekleyen:
  • Ah benim bu merakım yok mu? Bir gün beni öldürecek ya neyse
    Çok merak ediyorum acaba dünyanın başka bir yerinde başka bir ülkesinde seyyar satıcılar hazır diş protezi satar mı? Nereden bulunduğu, işin hijyen kısmı hepsi bir yana bu protezlerin başkasının ağız yapısına ve protezi sabitlemek için geçme yapılan yerlerin diğer insanlara uyma olasılığı % kaçtır?
    Başka ülkelerin insanları buralarda medet arayıp kendilerine uygun protezi bulmak için uğraşır mı?
    Tarih: 22 Eylül 2008 01:26 Ekleyen:

•   Eskişehir yolu
      Cepa önü otobüs  durağı (  saat  22.15 )

Bugün akşam üstü saat  dört  civerında  atıştırmaya  başlayıp kısa  bir süre  serpiştiren yağmur  bulutları ,cepa  belediye otobüs  durağının  önündeki alanı  göle çevirmiş ve ben  işten ayrılıp ümitköye dönerken  durakta bu  manzaraylaKarşılaştım.Bu müta
    hitler  hiç belediye  başkanından korkmazlarmı da eskişehiryolu ya çöküyor ya da göl oluyor.Yoksa  başkanımız  durumu   görmesin de üzülmesin  diye başkanımızı   evineincek  yolundan mı taşıyorlar.İyi akşamlar.

Tarih: 22 Eylül 2008 01:24 Ekleyen:
  • Muhitimizde  hizmet  verdiği  anlaşılan  bir  şirketin posta  kutmuza  bıraktığı  bir ilanı  paylaşmak istiyorum...

R  e  k  l  a  m   :  susuz araç  yıkanır mı ?

Geziçi  araç  yıkama

Siz çağırın
        Biz  aracınızı
        Bulunduğu yerde  yıkayalım   :-))))))

Tarih: 22 Eylül 2008 01:23 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!