Sn. Gülerce, aziz kardeşim, “belediye her şeyi düşünür ve yapar” mantığıyla hareket edince ortaya çıkan durum; herkes istediği yere, istediğini, istediği şekilde yapar, belediye de bunu onaylar mertebesine geliveririz. O zaman kentte ve semtte kaos doğar. Bu durumda üniversitelerin kent plancılığı bölümlerini kapatmak gerekmez mi! Üstelik bunu oy verdiğimiz belediye yapıyorsa, yarın yerel iktidar birilerinin eline geçtiğinde ve aynı şeyler yapıldığında, yine sesimizi kısıp oturacak mıyız?!...
Tarih: 05 Şubat 2013 11:19 Ekleyen: Beğenme: 0
41 yıllık pazar arabasıyım
Çayyolu semt pazarımda olduğu gibi öyle kazık görmedim
Tarih: 05 Şubat 2013 11:18 Ekleyen: Beğenme: 0
selam yoldaş miloş
efendim ne günlere kaldık sizde duymuşsunuzdur arkadaşlar dernekte ballandıra ballabdıra anlattılar
çayyolu 'muzun sözde (sosyal) demokrat bazı siteleri bu ay gerçekleştirilen yıllık olağan genelkurul toplantılarında sitelerinin site görevlerinin kıdem tazminatlarının acaba neresinin yontsak diye planlamalar yapmaya karar vermişler
hani nerde kaldı ele ele omuz omuza yürüdüğümüz o 70 li (k) yıllar
iş,emek sloganları değişip artık sermaye nutuklarınamı dönüştü
yoltaş miloş
lenin toplu yazılarında diyor ki, "somunu cıvataya takarsın, anahtarla sıkınca geri atar ya, bu sosyal demokratları da sıkıştırdın mı, burjuvazinin yanına kaçarlar." ben o lenin'in bahsettiği sosyal demokratlardan değilim...
Tarih: 05 Şubat 2013 09:47 Ekleyen: Beğenme: 0
Yahu şu Çayyolu'nda ne kadar çok aklı evvel var! Şehrin ya da semtin imar planları ile yatıp kalkıyorlar. "Boş zamanlarında" birbirlerini şikayet ediyor veya çekiştiriyorlar. Malum yerde sözde tokmakla şimdi takmışlar piknik alanlarına. Kardeşim size ne belediye her şeyi düşünür, her zaman cebini doldurur. Size mi danışacak.
Tarih: 05 Şubat 2013 09:47 Ekleyen: Beğenme: 0
http://www.emekinsaat.com.tr/
Tarih: 05 Şubat 2013 09:46 Ekleyen: Beğenme: 0
yenimahalle belediyesi her işi bıraktı kısırlaşmış, küpeli tasmalı , bakımlı köpeklerin peşine düştü onları yok etmekle meşgul .Bu konudaki becerilerini başka alanlarda kullansalardı bugün çayyolu cennet olurdu.
Tarih: 04 Şubat 2013 10:00 Ekleyen: Beğenme: 0
Güney'den-İncek’ten Çayyolu’nun orta yerine gelen yola da "New Jersey" taşları olarak adlandırılan yüksek bordür taşları yerleştirilmeye başlandı. Bunu hangi akla hizmetle kim düşündü? niye yaptı? anlamak güç. Bu tür taşlar özellikle şehirlerarası bölünmüş yollarda ve çevre yolunda kullanılmaya uygundur..
Şimdi Belediye Başkanı’nın da oturduğu Irmakkent’ten ve Teras evlerden Çayyolu Köyüne yaya olarak çıkış güçleşti. Opet’in önündeki kavşağa kadar yürümek gerekiyor..Zaten Çayyolu tarafından gelip Köye araçla giremeyenlere birde yayalar eklendi helal olsun.. büyükşehirin aklı evvel trafik zekalılarına..ne diyelim..
Tarih: 04 Şubat 2013 09:59 Ekleyen: Beğenme: 0
Cyrano de Bergerac yazıldığı ve oynandığı dönemde Osmanlı Sarayı’nın sultanı II. Abdülhamid idi. Ve bu oyunıu yasakladı haberini görünce koştura koştura Cyrano de Bergerac'a gittim. Bu kadar güzel bir oyun olduğunu sayenizde öğrendim teşekkürler cayyolum.com
Sen başkasın.
Tarih: 04 Şubat 2013 09:58 Ekleyen: Beğenme: 0
BAŞBAKAN TEKETEKDE TEK TEK KONUŞTU
EYY AHALİ
BİZ HELVA DEMESİNİDE BİLİRİK HALVA DEMESİNİDE :::
YAHU SEN BENİM ESKİ GENELKURMAY BAŞKANIMI N ASIL HAPİSE ATARSIN HA , TUTUKSUZ YARGILA ARKADŞ TUTUKSUS
Tarih: 02 Şubat 2013 13:32 Ekleyen: Beğenme: 0