Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

•               BAYRAM ŞEKERİ

Dekortif bir obje yapmak üzere ananasın dış kabuğundan faydalanmak üzere  üzerinde yeşil yapraklar barındıran kapak kısmını kestikten sonra bu çok hoş görünümden faydalanmak istedimsede bir yerlere  yerleştiremedim ama içimden atmak da gelmedi.Bir kaç   gün kücük bir kavanoza kapaklık yapti,kapağın iç kısmının renk değiştirmesi ile onu saklayamıyacağımı anladım,hala atmamakta direnirken balkondaki saksılardan birine yapraklar dışarda kalacak şekilde kapak kısmını toprağa gömdüm.Evimin anahtarını çok sevdiğim bir komşuma bırakarak tatile çıktım.
         Dinlenmiş mutlu bir şekilde evime döndüğümde ilk iş çiçeklerime bakmak oldu.Sevgili komşum onlara benden iyi bakmış hepsi bir hayli yol almıştı.Arka balkona çıktığımda beni bir süprizin beklediğinden habersizdim.
    Ankarada begonvil yetiştirmede başarılı olmuştum  ama bir ananas fidanım olacağı hiç aklıma gelmemişti.Benim kıyıp atamadığım bir yerlere yerleştiremediğim yapraklı ananas kapağı sağlıklı bir  şekilde büyümüş adeta küçük bir yuka ağacına benzemişti.
          Kendi kendime düşündüm,siz bir şeye değer veriyor ona gereken ihtimamı gösteriyorsanız o sizi yanıtsız bırakmıyor.Boşuna dememişler umutla koruk helva olur diye,nice bayramlara sevgili dostlar,elele,sevgiyle ve
    UMUTLA ,   AYDINLIK ve güzel günlere  ....
    Tarih: 07 Ekim 2008 03:26 Ekleyen:

• Bir Davranışım Ardmdakini Görmeye Çalışın
    Masumiyeti Görün
    Gönlüboi Olmayı Haklı Olmaya Yeğleyin
    Bugün Üç Kişiye Onları Ne Çok Sevdiğinizi Söyleyin
    Alçakgönüllü Olmaya Çalışın
    Çöpü Çıkarma Sırasının Kimde Olduğunu Hatırlamıyorsanız, Gidip Siz Çıkarın
    "Kışa Hazırlık" Telaşmdan Kaçmm
    Her Gün Birkaç Dakikanızı Sevecek Birini Düşünmeye Ayırın
    Antropolog Olun [  T.Atay  olun  olabilirseniz  ! ]
    Farklı Gerçekleri Anlayın
    Kendinize Bir Yardım Düzeni Geliştirin her Gün En Az Bir Kişiye Beğendiğiniz bir Özelliğini Söyleyin
    Sınırlarınızı  Öne Sürmeyin, Yoksa sınırlı Olursunuz

Gördüğünüz Her Şeyde Tanrınm parmak izi Vardır

Eleştirme isteğinizi Bastırın
    En inatla Savunduğunuz Beş iddianızı Sıralayın ve Bu Konularda Yumuşamaya Çalışın
    Sırf Gırgır Olsun Diye, Size Yöneltilen Eleştiriyi Kabul Edin (Göreceksiniz, Canınız Yanmayacak)
    Başkalarının Fikirlerinde Biraz Olsun
    Doğruluk Payı Arayın
    Bardağın Kırılmış Olduğunu Farzedin (Ve Başka Her Şeyin de ... )
    Bu ifadeyi iyi Anlayın: "Nereye Giderseniz Siz Oradasınız" 
    Konuşmadan Önce Soluk Alın
    Kendinizi iyi Hissettiğiniz Zaman Şükredin
    Kötü Hissettiğiniz Zaman Iiımiı Olun
    Daha IIımiı Bir Sürücü Olun
    Gevşeyin

Postayla Evlat Edinin

Yaşamı Melodram Olarak Görmeyin
    Kendi Görüşlerinizden Tamamen Farklı
    Makale ve Kitaplar Okuyun ve Bir Şeyler
    Öğrenmeye Çalışın
    Aynı Anda Birkaç Şey Yapmaya Kalkmayın
    Ona Kadar Sayın
    Kendinizi "Fırtınanın Gözü'nde Bulunmaya Alıştırın

Tarih: 07 Ekim 2008 03:26 Ekleyen:
  • İLKELERİN OLACAK

İlkelerin olac - ak

Seni satın alamayacaklar…

Aptalların uydurduğu

atasözlerine inanmayacaksın:

"Paranın satın alamayacağı şey

yoktur".

"Herkesin fiatı vardır."

Gibi sözlere kanmayacaksın..

Onurunla, kimliğinle ve

beyninle akıllı yaşayacaksın.

Üreteceksin, seveceksin,

sevileceksin, inaçlarının

arkasında duracaksın.

Sevgilerin karşılıksız,

yardımların gizli olacak.

Seni attan, ottan ayıran

özelliğin farkına varacaksın.

Çünkü sen insansın.

Ve bunu yakaladığın gün

bembeyez   [ A K ] yaşayacaksın.

Müjdat Gezen

…………………………..

Beğenmiş olmanız dileğiyle….
    Tarih: 07 Ekim 2008 03:23 Ekleyen:
  • askerliğini  istikham olarak  yapmış  .doğru mu ?
      askişehir  yolundan metro , sincana katar  üstten  gitse  şimdiye  kadar  bitermidi?
    Tarih: 07 Ekim 2008 03:20 Ekleyen:
  • aynen  kaılu -  y o r u m  bilader ...doğru  istikham olabilir  .Şimdi   Allah  korusun  askeri- darpr  olsa  ne  yapar eder  onlarında  desteğni  alı  koltuğunda  kalırdı .Bak - s a n a  birisi ona  çaktırtnadan  g ö k  j e t i bile diyo.Pes  es  x+x   es  doğrusu  adkataş...
      Adam  zaten  askerlerlede  ne  olur  olmaz diye ; daha  yıllar  öncesinden  28  şubat  döneminde zırhlı-birlikler  deki  tankcılar   tanklarını  i n t e r -R  e DD en  rahat  [ hazzzz-R O L ! ] yüRRütsün ;  necatidey den  karşıya  sıhhıye  orduevine  oradan da  mithatpaşadan  sağlık   sokağa zırhlı araçları  rahat  geçirsinler  diye  düşünüp  ;  insndan  cok   t a n k   köprülerini  andıran   çelik hurdalarını  inşa  ettiydi...

Bilader  adam  çoh  ileri  görüşlü :  Birinci  küprünün  basamakları  38  numara ayakkabıya  göre , ikincisi  mithatpaşa caddesindeki  42   numaralı beyaz   ayaklara
    göre  imşa  edilmiş.Köprüye çık  kenarlarına   bir  bak.Tam  bir  2.  dünya  savaşı  klasiği [köprüsü] .Onun için  bende artuk istikham  olar -ak askerliğini  yapmış olabiceğini  düşünüyorum.  S L M ...

N    OT  :  Bo  2  küprüyü kışın  buz  duttu mu  sakın  kullanma...Orada  kaç kişi düştü kemiklerini kırdı  biliyo musun  !?
    Tarih: 07 Ekim 2008 03:20 Ekleyen:
  • K  o  n  u     : Şub 2008 ... Bir tutam aydinlik yeter size... Güneş Enerjili Şarj Cihazı - Doğa Tutkunlarına m ü j d e ...Güneş Enerjili Şarj Cihazı. İndirimli, : 50,00 YTL. Havale, : 45,00 YTL (%10 havale indirimi

Ş a r j  a l e t i  !

Ürünü, tekno-sa mavi  gib  tekno-kent  mağazalarında  bulamadığım için  eksikliğini  sürekli  hissediyodum.Anlatacağım  eksikliğin ortaya çıkardığı  mağduiyeti  ise ancak işleri  nedeniyle  m  o -
    bil  durumda olanlar   anlayabilir  diye düşünüyorum...
       Cay-yolum.com. da cep lere düşman olan kesimle  zamanzamaz  ayrı düşsekte  devamlı  arabasıyla  dolaşan işadamları için cep vazgeçilmez  bir zaruriyettir..
        Örneğim  ben   :  Bende ,
    İki  adet şirketin  telofunu   var.Bunların dışında indirimli aile hattı ve  anneannemin  hiç dumadan her yerde öten ücretsiz öğdetmen hattı var.Son olarakta lüzumsusca edindiğim kendi özel işlerimde kullandığım bir hat   aha  var  ki hepsini toplasan  şimdilik  beş ediyor .Peki siz cep  karşıtları pro-tezler biz iş-madamlarının durumunda olsanız bu cepleri ve cep bilgi-sayarlarını  nerelerde  şarj ederdiniz  !? nerelerde !?

Telefon  süsü sanılabilecek  kadar  küçük olan şarj al-
    eti, Güneş enerjisiyle çalışan şarj cizahı 15 Nis 07 ... Konya'da bir firma tarafından ithal edilen cihaz, güneş enerjisini elektrik enerjisine çevirerek... güneş enerjisini kilerde depo edip telefonunuzun şarjı ... Güneş enejisiyle çalışan hesap makinesinden sonra herhalde bir
    Tarih: 07 Ekim 2008 03:19 Ekleyen:

• [1]

uffff -  AK   Şeyleri Dert Etmeyin
    Kusursuz Olmayabileceğinizi Kabullenin
    Rahat ve IIımiı insanların Çok Başarılı
    Olamayacakları Düşüncesini Bırakın

Sevgi Kapasitenizi Geliştirin
    Unutmayın: Öldüğünüz Zaman, Yapılacak işler Listeniz Hala Dolu Olacaktır
    Kimsenin Sözünü Kesmeyin; Cümlesini Siz Bitirmeyin
    Birisine Bir iyilik Yapın ... Ve Kimseye Bundan Bahsetmeyin
    Bırakın ilgiyi Başkaları Toplasın
    içinde Bulunduğunuz Anı Yaşamayı Öğrenin
    Sizden Başka Herkesin Bilgili Olduğunu Düşünün
    Bırakin Çoğu Zaman Başkaları Haklı Olsun
    Daha Sabırlı Olun
    Sabır Geliştirme Egzersizleri Yapın
    Sevgi Elini Önce Siz Uzatın
    Kendinize Sorun: Bir Yıl Sonra Bunun Bir Önemi Olacak mı?
    Gerçeği Kabul Edin:
    Hayat Adil Değildir
    Bırakın Canınız Sıkılsın
    Strese Dayanma Gücünüzü Azaltın

Haftada Bir Kez Yürekten Gelen Bir Mektup Yazın
    Kendi Cenazenize Katıldığınızı Farzedin
    Sık Sık Tekrar Edin "Hayat Bir Acil Durum Değildir"
    Zihninizde Özel Bir Bölüm Açın
    Her Gün Bir Dakikanızı Teşekkür Edecek Birini Düşünmek için Harcayın
    Tanımadığınız insanların Gözlerine Bakın ve Gülümseyerek, Merhabay, Deyin
    Her Gün Kendinize Biraz "Sessiz Sakin Zaman" Ayırın
    Yaşamınızdaki insanları Minik Çocuklar ve Yüz Yaşında ihtiyarlar Olarak Düşünün
    Önce Karşınızdaki Kimseyi Anlamayı Hedefleyin
    Daha iyi Bir Dinleyici Olun
    Savaşlarınızı Akıllıca Seçin
    Ruh Durumunuzu Dikkate Alın; Mor - alinizin
    Bozuk Olduğu Zamanlar Sizi Yanıltmasın
    Hayat Bir Sınavdır.  6   Üstü  1   Sınav
    Övgü ve Vergi Aynı Şeydir
    Rastgele iyilikler yapın
    Tarih: 07 Ekim 2008 03:17 Ekleyen:
  • 5659  nolu mesajda  Gökçeti , harf  hatasından  ötürü  Gök - jeti  gibi  dile  dolanmaktadır...Düzelt
    me...

Tarih: 07 Ekim 2008 03:12 Ekleyen:

•           ELİNİ ÖPENLER  Çoooooo -OK  OLSUN   ,
        G  Ü  L  KOKUSUNU İÇİNE ÇEKENLER  BOL OLSUN  !

Sn :  Ba$ baTan bile aha baryamdan bikaç gün önce bi okulu ziyeretin d  ellerini öpmek isteyen birisine dedikidedi  :
    "  Ananız çillinin , babanız süleymanın ve öğretmenininizin haricinde kimsenin elini ve şapkasını sakın  öp-beyin ! Bu sizi  küle-liğe  götürür ! "

F a k  a t :  Sayın  Ba½$bakan ın anılan  söz
    leri ortada açıkca aha dururken  Sn  Büyük   :
    şehirbaşkanımız  M. Gökjeti nin  bu mesajı  görmemezlikten gelerek geççengün  verdiği bir röportaj
    esnasın da önce kendisini  geldiği yer mevki  olaraktan Türkiyenin   4.
    y ı l d ı  z ı  olarak ilan edip açıklaması ardıundan da yıdızların  ö-nünde kamuoyunun tanımadığı bir adamın  elini  öperken çektirdiği  o  resmi kullanaraktan
         belediye   R e k l a m   p a n o l a  r ı n a 
    3 adet  mavi  ALKAYNAK  m a n '  l a  beraber
    poz  vermesi  sakın acaba  ;
    satın başbakanl a  arasının  iyi olmağına  ve  şehri -Ankara yı plansızça  küs tebek  gibi  kazııpkazıp  başta  keçi-örenliler olmak üzere ; hem trafik çilelerini çile olaraktan çektirip hemi de herkese sanki bir  alternatifi  yokmuş  havasını  basması, başkanın yeniden  aday  gösterlmeyeceğine  dair bu GöSTERGE  bir işa-rest mi  ?
       Sonuç  olaraktan  sayın  başkan   belediyenin reklam  panosundaki  fotoğraf la çaktırmadan bakın   EL NASIL ÖPÜLÜR   demek mi istiyor !?

Ç  ü  n  k  ü    :
         Anılan   fotoğrafın  içinde   ,
       "  Baryamda  belediye  otobosları  üçredsiz   "       yazzzzıo oooo ...  yazzzıyyyoooo...   yazzzzzıyoo...
    Tarih: 07 Ekim 2008 03:10 Ekleyen:

•            Reklam  RezaLedi    !

Alde  avucde  nevarse  kıyıde  koşede  birikenenle   araya  hatırlı  dostlarıda  sokarak  belediyenin  reklam  penolarına  şirketimizin  ilanlarını  bayrem münasebetiyle  verdim.
    Sözleşmede  gece  aydınlatması  [ A M P U L  ]  var  diyede  yazmasına  rağmen   yağmurdan olsa  lambanın  işiği  yanmıyor.Geçerken  güremiyorum ! N e d e n  ?
    Bu  nedenle  reklamın  karanlık  işiksız  saatlerini ödemesem olurmu.Belediye  kıst  usulu  yaparnı  bilgisi  olan  var  mı?
    Tarih: 07 Ekim 2008 03:07 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!