Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

•        Biz biz ,bizidik 
           32   kız idik     
           ezildik  büzüldük
           bir köşeye  çekildik  [  mi  !? ]

Çayyolu  Platformunun  d i ş  politikası  ve  d i ş  analizleri  değiştimi ki  çayyolu  Bülteninin değerli yazarlarından 
       Dr. Makbule  Deniz  Kaynak   hanımın  makalelerini 
    göremiyoruz...
                   n e d e n   ?

Tarih: 09 Ekim 2008 13:52 Ekleyen:
  • piri reisin  bu  ayki  LÜKS 1. hamur haritası hala okuyucularına ulaşmadı.Bir açıklama bekliyoruz.
    Yoksa yine busefeki  sayıdada  yalnış haritamı basıldı
    Tarih: 09 Ekim 2008 13:52 Ekleyen:

• eğer ego  , belediye  otobüslerinden  zarar  ediyorsa  otbüslerini  hemen biz  persnellerine  satsın .  hesap  acık ortada.Birde bu yeni satın alınan otobüslerin yutdışında orjinallarine  bindiğim  zaman otobüslerin  en arka   koltuğu motordan  dolayı ısınmıyorda bizim kullandıklarımız neden ısınıp devamlı yolcu şikayetlerine
    sebeb oluyor.Bu otobüslerinin  bazılarının  fason olması ve şişirlerek  satılması belediyeye mümkünmüdür.
    Tarih: 09 Ekim 2008 13:51 Ekleyen:
  • farkındamısınız çeşmelerden akan sudan lağım kokusu geliyor.ve biz bu suyu kullanmak zorunda bırakılıyoruz bulaşık makinesinden bile bulaşıklar lekeli çıkıyo...biz uyuyoruz...belediyede uyuyo galiba...ne olacak  biz bu suyu kullanacakmıyız...içecekmiyiz..meyve ve sebzelerimizi yıkayacakmıyız...

yetkililer..muhtarlar..site yöneticileri...bununla ilgilenin lütfen..
    Tarih: 09 Ekim 2008 13:40 Ekleyen:
  • yaşamkente ne dolmuş ne otobüs yetişmiyor artık..otobüs saatleri artık değişmeli..yarım saat ara ile değil artık 15 dk olmalı.zaten venüskente giriyor bide tuttular atabilgeyi dolaştırıyolar mesa yoncada oturanlar oraları gereksiz yere dolaşıyoruz sabah daha erken binip akşam eve daha geç dönüyoruz.ikinci bi hat konulamazmı...
    dolmuşa mesa yoncadan iş ve okul saatlerinde asla binilemiyo..sayısı mutlaka artırılmalı 
    bazen boşalırsa yaşamkente çıkmadan  taşkınların ordan geri dönüp gidiyo.birkaç kez şahit olduk.
    artık bunlara çözüm getirilmeli...yaşamkent çayyolu nufusunu geçiyo artık..çözüm bekliyoruz
    Tarih: 09 Ekim 2008 13:39 Ekleyen:

•          ÜSLÜBİ BEYAN AYNİYLE İNSANDIR 

istediğiniz kadar isim rumuz değiştirin,uslubunuz sizin kim olduğunuzu ele veriyor.O yüzden derim ki,açık olun,bunca sıkıntıya gerek var mı?
    Tarih: 07 Ekim 2008 21:38 Ekleyen:
  • kalantorla gariban arasındaki fark
    Delikanlı babasına sorar:
    Baba, kalantor hırsızla gariban hırsız arasındaki fark nedir?
    Baba cevap verir:
    Gariban hırsız  EL  feneriyle, Kalantor hırsız  d e n i z feneriyle çal - AR  oğlum...

Kayn ---------> ak    :
    çayyolu  haber  Gülteni
    ekim  ayı
    sayfa   ;  16
    Tarih: 07 Ekim 2008 21:34 Ekleyen:

• AKP.   usulü  Liberalizm    :
        ( $ -  eytancılık  )

şimdi  8. caddedeki  polikoliniğe   gittim 1 ilaç ( 2 L. ) yazdırdım.
    Sonra  ezcaneye  gidip  aldım.Devret  baba  bu ilacı  polikıliniğe  yazsırdığım  için bana hiç  bişey  !  demeden  maaşımdan otomatik 10 L. mı kesecekmiş,eczacı  s.  söyladi. 
    bu  param onlara haram z. olsun ,müsait bir yerlerinden çıksın inşallah.
      Bu  uygulama  şayet böyle  devam  ederse  özel  sağlık polik8ılinikkleri  yakında  çüker...
    Tarih: 07 Ekim 2008 21:33 Ekleyen:
  • Planlarınızda Esnek Olun
    Sahip Olmak istediğiniz Şeyleri Değil,
    Elde Etmiş Olduklarınızı Düşünün 
    Olumsuz Düşüncelerinize Yüz Vermemeye
    Alışın
    Dostlarınızdan ve Ailenizden Bir Şeyler
    Öğrenmeye Açık Olun
    Bulunduğunuz Konumda Mutlu Olmaya Bakın
    Unutmayın: insanı Edindiği Huylar Oluşturur
    Zihninizi Sessizleştirin
    Yoga'ya Başlayın
    Hizmet Vermeyi Yaşamınızın Değişmez
    Bir Parçası Haline Getirin
    Bir iyilik Yapın ve Karşılığını Ne isteyin
    NedeBekleyin
    Sorunlarınızı Öğretmeniniz Olarak Görün
    Bilmemenin Rahatlığını Duyun
    Varlığınızı Bütünüyle Kabullenin
    ipin Ucunu Biraz Bırakın
    Başkalarını Suçlamayı Bırakın
    Erken Kalkmaya Alışın
    Yardım Etmeye Çalışırken Dikkatinizi
    Küçük $eylere YöneItin
    Unutmayın; Bundan Yüz Yıl Sonra
    Dünyada Bambaşka insanlar Olacak

Biraz Yüzünüz Gülsün

Bir Bitki Yetiştirin
    Sorunlarınıza Olan Bakışınızı Değiştirin
    Bir Daha Bir Tartışmaya Girecek Olursanız Kendi Görüşünüzü Savunmadan Önce
    Karşı Tarafın Savını Anlamaya Çalışın
    "Anlamlı Başarı"
    Bunun Tanımını Bir Kez Daha Yapın
    Duygularınıza Kulak Verin
    (Size Bir Şey Söylemeye Çalışıyorlar) 
    Birisi Size Topu Atarsa, Bunu Tutmak
    Zorunda Değilsiniz
    Bu da Geçer  bunlard
    Yaşamınızı Sevgiyle Doldurun
    Kendi Düşüncelerinizin Gücünü Bilin
    "Daha Fazlası Daha iyidir"
    Böyle Düşünmekten Vazgeçin
    Kendinize Hep Şu Soruyu Sorun:
    "Gerçekten Önemli Olan Nedir?"
    Yüreğinizin Sezgisine Güvenin
    Hayatı Olduğu Gibi Kabul Edin
    Kendi işinize Bakın
    Olağan Şeylerdeki Olağanüstülüğü Arayın
    iç Dünyanız
    Tarih: 07 Ekim 2008 03:27 Ekleyen:

•         İNSAN DENEN  VEFASIZ

KAHVEDE  eşimle oturuyoruz,denizi seyrediyoruz çayları yudumlarken.Gözlerimi bir an denizden ayırdığımda limanın giriş istikametinden küçük beyaz bir köpeğin son sürat bize doğüru koştuğunu görmemle kucağıma atlaması  bir oluyor.Dizlerimde oturan bu davetsiz misafir yüzüme baktıktan sonra aynı hızla limandaki bir tekneye koşuyor.Eşimle ben arkasından merakla gidiyoruz.Teknede bize arkası dönük olarak yattığını görünce ona şirinlikler yapıyorum ama asla bana yüz vermiyor.Benim gürültülü tezahüratımı duyan tekne sahibi dışarı çıkıyor "Sizi, onu terkeden sahibine benzetti,çok benziyorsunuz limanın başından beri takip ediyordum sizi " diyor.Hikaye ortada beni sahibi zannetmiş kucağıma o yüzden atlamış,yanıldığını farkedincede küsüp arkasını dönmüştü.İkramlar ,şirinlikler
    kar etmeyince,tekne sahibine veda edip ayrılıyoruz.
        Sokaklar böyle onlarca terkedilmiş hayvancıklarla dolu.
    Kimi böyle bir tekneye sığınmış,kimi gözlerine uzaklara dikmiş dönmeyecek sahibini bekliyor.Bi defaki sefere balıkçı goldeni anlatmak istiyorum.Maksadım hayvan hikayeleri anlatmak değil, geçici hevesler uğruna  doğasından ayırdığımız evcileştirdiğimiz ama sorumluluğunu taşıyamadığımız bu canlılara yaptığımız kötülüğü bir daha hatırlatmak istedim.Onlar insanlara alışmış bir kere sokakta yaşamaları,alışmaları zor.Bir canlı alırken kararlı olmanın ehemmiyetini hatırlatmak istedim 
    hissettiklerime gelince derin bir sızı,hepsi bu......
    Tarih: 07 Ekim 2008 03:26 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!