Biz biz ,bizidik
32 kız idik
ezildik büzüldük
bir köşeye çekildik [ mi !? ]
Çayyolu Platformunun d i ş politikası ve d i ş analizleri değiştimi ki çayyolu Bülteninin değerli yazarlarından
Dr. Makbule Deniz Kaynak hanımın makalelerini
göremiyoruz...
n e d e n ?
Tarih: 09 Ekim 2008 13:52 Ekleyen: Beğenme: 0
piri reisin bu ayki LÜKS 1. hamur haritası hala okuyucularına ulaşmadı.Bir açıklama bekliyoruz.
Yoksa yine busefeki sayıdada yalnış haritamı basıldı
Tarih: 09 Ekim 2008 13:52 Ekleyen: Beğenme: 0
eğer ego , belediye otobüslerinden zarar ediyorsa otbüslerini hemen biz persnellerine satsın . hesap acık ortada.Birde bu yeni satın alınan otobüslerin yutdışında orjinallarine bindiğim zaman otobüslerin en arka koltuğu motordan dolayı ısınmıyorda bizim kullandıklarımız neden ısınıp devamlı yolcu şikayetlerine
sebeb oluyor.Bu otobüslerinin bazılarının fason olması ve şişirlerek satılması belediyeye mümkünmüdür.
Tarih: 09 Ekim 2008 13:51 Ekleyen: Beğenme: 0
farkındamısınız çeşmelerden akan sudan lağım kokusu geliyor.ve biz bu suyu kullanmak zorunda bırakılıyoruz bulaşık makinesinden bile bulaşıklar lekeli çıkıyo...biz uyuyoruz...belediyede uyuyo galiba...ne olacak biz bu suyu kullanacakmıyız...içecekmiyiz..meyve ve sebzelerimizi yıkayacakmıyız...
yetkililer..muhtarlar..site yöneticileri...bununla ilgilenin lütfen..
Tarih: 09 Ekim 2008 13:40 Ekleyen: Beğenme: 0
yaşamkente ne dolmuş ne otobüs yetişmiyor artık..otobüs saatleri artık değişmeli..yarım saat ara ile değil artık 15 dk olmalı.zaten venüskente giriyor bide tuttular atabilgeyi dolaştırıyolar mesa yoncada oturanlar oraları gereksiz yere dolaşıyoruz sabah daha erken binip akşam eve daha geç dönüyoruz.ikinci bi hat konulamazmı...
dolmuşa mesa yoncadan iş ve okul saatlerinde asla binilemiyo..sayısı mutlaka artırılmalı
bazen boşalırsa yaşamkente çıkmadan taşkınların ordan geri dönüp gidiyo.birkaç kez şahit olduk.
artık bunlara çözüm getirilmeli...yaşamkent çayyolu nufusunu geçiyo artık..çözüm bekliyoruz
Tarih: 09 Ekim 2008 13:39 Ekleyen: Beğenme: 0
ÜSLÜBİ BEYAN AYNİYLE İNSANDIR
istediğiniz kadar isim rumuz değiştirin,uslubunuz sizin kim olduğunuzu ele veriyor.O yüzden derim ki,açık olun,bunca sıkıntıya gerek var mı?
Tarih: 07 Ekim 2008 21:38 Ekleyen: Beğenme: 0
kalantorla gariban arasındaki fark
Delikanlı babasına sorar:
Baba, kalantor hırsızla gariban hırsız arasındaki fark nedir?
Baba cevap verir:
Gariban hırsız EL feneriyle, Kalantor hırsız d e n i z feneriyle çal - AR oğlum...
Kayn ---------> ak :
çayyolu haber Gülteni
ekim ayı
sayfa ; 16
Tarih: 07 Ekim 2008 21:34 Ekleyen: Beğenme: 0
AKP. usulü Liberalizm :
( $ - eytancılık )
şimdi 8. caddedeki polikoliniğe gittim 1 ilaç ( 2 L. ) yazdırdım.
Sonra ezcaneye gidip aldım.Devret baba bu ilacı polikıliniğe yazsırdığım için bana hiç bişey ! demeden maaşımdan otomatik 10 L. mı kesecekmiş,eczacı s. söyladi.
bu param onlara haram z. olsun ,müsait bir yerlerinden çıksın inşallah.
Bu uygulama şayet böyle devam ederse özel sağlık polik8ılinikkleri yakında çüker...
Tarih: 07 Ekim 2008 21:33 Ekleyen: Beğenme: 0
Planlarınızda Esnek Olun
Sahip Olmak istediğiniz Şeyleri Değil,
Elde Etmiş Olduklarınızı Düşünün
Olumsuz Düşüncelerinize Yüz Vermemeye
Alışın
Dostlarınızdan ve Ailenizden Bir Şeyler
Öğrenmeye Açık Olun
Bulunduğunuz Konumda Mutlu Olmaya Bakın
Unutmayın: insanı Edindiği Huylar Oluşturur
Zihninizi Sessizleştirin
Yoga'ya Başlayın
Hizmet Vermeyi Yaşamınızın Değişmez
Bir Parçası Haline Getirin
Bir iyilik Yapın ve Karşılığını Ne isteyin
NedeBekleyin
Sorunlarınızı Öğretmeniniz Olarak Görün
Bilmemenin Rahatlığını Duyun
Varlığınızı Bütünüyle Kabullenin
ipin Ucunu Biraz Bırakın
Başkalarını Suçlamayı Bırakın
Erken Kalkmaya Alışın
Yardım Etmeye Çalışırken Dikkatinizi
Küçük $eylere YöneItin
Unutmayın; Bundan Yüz Yıl Sonra
Dünyada Bambaşka insanlar Olacak
Biraz Yüzünüz Gülsün
Bir Bitki Yetiştirin
Sorunlarınıza Olan Bakışınızı Değiştirin
Bir Daha Bir Tartışmaya Girecek Olursanız Kendi Görüşünüzü Savunmadan Önce
Karşı Tarafın Savını Anlamaya Çalışın
"Anlamlı Başarı"
Bunun Tanımını Bir Kez Daha Yapın
Duygularınıza Kulak Verin
(Size Bir Şey Söylemeye Çalışıyorlar)
Birisi Size Topu Atarsa, Bunu Tutmak
Zorunda Değilsiniz
Bu da Geçer bunlard
Yaşamınızı Sevgiyle Doldurun
Kendi Düşüncelerinizin Gücünü Bilin
"Daha Fazlası Daha iyidir"
Böyle Düşünmekten Vazgeçin
Kendinize Hep Şu Soruyu Sorun:
"Gerçekten Önemli Olan Nedir?"
Yüreğinizin Sezgisine Güvenin
Hayatı Olduğu Gibi Kabul Edin
Kendi işinize Bakın
Olağan Şeylerdeki Olağanüstülüğü Arayın
iç Dünyanız
Tarih: 07 Ekim 2008 03:27 Ekleyen: Beğenme: 0
İNSAN DENEN VEFASIZ
KAHVEDE eşimle oturuyoruz,denizi seyrediyoruz çayları yudumlarken.Gözlerimi bir an denizden ayırdığımda limanın giriş istikametinden küçük beyaz bir köpeğin son sürat bize doğüru koştuğunu görmemle kucağıma atlaması bir oluyor.Dizlerimde oturan bu davetsiz misafir yüzüme baktıktan sonra aynı hızla limandaki bir tekneye koşuyor.Eşimle ben arkasından merakla gidiyoruz.Teknede bize arkası dönük olarak yattığını görünce ona şirinlikler yapıyorum ama asla bana yüz vermiyor.Benim gürültülü tezahüratımı duyan tekne sahibi dışarı çıkıyor "Sizi, onu terkeden sahibine benzetti,çok benziyorsunuz limanın başından beri takip ediyordum sizi " diyor.Hikaye ortada beni sahibi zannetmiş kucağıma o yüzden atlamış,yanıldığını farkedincede küsüp arkasını dönmüştü.İkramlar ,şirinlikler
kar etmeyince,tekne sahibine veda edip ayrılıyoruz.
Sokaklar böyle onlarca terkedilmiş hayvancıklarla dolu.
Kimi böyle bir tekneye sığınmış,kimi gözlerine uzaklara dikmiş dönmeyecek sahibini bekliyor.Bi defaki sefere balıkçı goldeni anlatmak istiyorum.Maksadım hayvan hikayeleri anlatmak değil, geçici hevesler uğruna doğasından ayırdığımız evcileştirdiğimiz ama sorumluluğunu taşıyamadığımız bu canlılara yaptığımız kötülüğü bir daha hatırlatmak istedim.Onlar insanlara alışmış bir kere sokakta yaşamaları,alışmaları zor.Bir canlı alırken kararlı olmanın ehemmiyetini hatırlatmak istedim
hissettiklerime gelince derin bir sızı,hepsi bu......
Tarih: 07 Ekim 2008 03:26 Ekleyen: Beğenme: 0