ne suya ne sabuna ,
ona [ mmargarin ]
Azsonraazsonra anlatmaya başlayacağım hikaye emekli cumhurbaşkanımız ,eski babamız Süleyman Beyin son durakta görev taptığı dönemde bir taşra kasabasında aynen nakilolunduğu şekilde geçer ,geçer,geçer ...
9o ' larda ortaya bırakılan o ekonomik kirizlerin sonucunda çalıştığı iş yerinde; toplu işten çıkarılmalar olacağının tiosnu alan bir baba
başkentte oturan eşi-dostu ve çevreside bulunan bir akrabasından ;çıkış listesinden silinmesi yönünde acele yardım ister... Ankara dan gelecek kararın uygulanması için sadece ama sadece arada uzun bir bayram tatili bulunmaktadır...
Başkentteki adam taşradaki akrabasının hemen kurum adresini alır ve onun adına Sn: Cumhurbaşkanına Çankaya Köşküne bir bayram kutlama tebriği atar .
Sonra her iki adamda başlarlar sabırsızlıkla postanın cevabının gelmesini ...
Bayram tatilii sona erdikten hemen sonra o hafta içinde bir gün postacı üzerinde ÇANKAYA KÖŞKÜNÜN FORSU bulunan , içinde :
" Bilmukabele bayramınızı Kutlar,
s a ğ l ı k ve mutltuklar dilerim."
yazılı ; 11 şubat 994 . Kdz. ereğlisi gezisinde edremitin işletmeye geçirilen tesislerinin fotorafının bulunan YARIAÇIK BAYRAM KARTPOSTALINI devlet kurumunun puantörlüğüne teslim eder...
Haber hemen kıza bir zaman içerisinde içerideki yalakalar tarafından hem müdireye , hemde personel şefine uçurulup yetiştirilir ...
Böylece gençadam bırakın işten atılmayı şefolurşef. Haladaşe
Tarih: 16 Ekim 2008 13:53 Ekleyen: Beğenme: 0
1 . hamur kağıt dergiden :
okullarımızı tanıyalım başlıklı dizi ; BÖLGENIN
İLK LİSESİ 75. YIL LİSESİ ...
PARANIZI GETİRİN SORU SORMAYACAKLARMIŞ
Helal gıda (!) ,helal para ile alınır.
Çayyolu Konu şu [ Y O R !] ...
YMBB. Fen İşleri :
" Yeni mah. Belediyesi , Çayyolu Belediyesini geleceye [ seçimlere ] hazırlıyor "
yazılı pankraatları bölgeemizde her kö-şeye sokuşturmuş ...
Meğerse , nerden a-kıllarına estiyse
caddelerde seyreden araçlarımız c u k u r l a r ı n a düşmesinler diye IZGARALARI DEĞİŞTİRİYORLARMIŞ ...
Söylede söylede dilimizde tüy bitmesine rağmen
Geç alınmış bu s e ç i m kararınndan dolayı YMBB. lığını yinede kutltyorum...
Çünkü , aklın yolu hepbirdir ...
sevgiyle kalın ...
Tarih: 16 Ekim 2008 13:52 Ekleyen: Beğenme: 0
Engin Bey konut -ll çarşısı yönetimine iletmenizi rica ederim ...
1-Ziraat bankasının kapısının açılmasını beklerken oturduğumuz bankların ahşabları gitmiş sadece paslı profilleri kalmış.Fıtık olduğum için zoraki oturmak zorunda kaldığımdan bu banklarda eteğim pas oldu ve temizleyicide de çıkmadı.
2- Konut - ll çarşının içindeki dükkanlar başta SOYKAN mARKET olmak üzere denetimsizlikten çarşının içinde ,dükkanlarının önüne bile olsa
öyle bir yayılmaya başladılarki yakında bizi bırakıp
ziraat bankasının önüne işportaya çıkacaklar !
??????????????????????????????????????
çevre sitelerden çevre dostu
örnek çevreci arkadaşımız Nezih'e ...
Bu kateh senin şerefine emmioğlu !
O türküyü bir daha çal yine çal
Karşı dağı alirıza yı duman aldı sis aldı
Uzun ömrüm yar yolunda kısaldı
Sazına vuram eline kurban
Allahına kurban emmioğlu
Bende bu dağların n -esine geldim
meleşir kuzular sesine geldim
Bir garip ölmüşte yaşına geldim
Geldim emmioğlu
Gözleri simsiyahtı emmioğlu
Bende o na tutulmuştum yanmıştım
Kanatlı kapının demir sürgüsü
belik belik saçlarının örgüsü
Sazına vuram eline kurban
Allahına kurban emmioğlu
Konu : kedidir o kedi ve
kedi korkusu yada kedi fobisi
Bir Arslan Miyawwwww Dedi ...
Bir aRslan miyav dedi
Minik fare kükredi
Fareden korktu kedi
Kedi pırr... uÇuverdi
Yalan mı tuhaf mı
Yoksa inanmadın mı ?
K a y a -H a n
Tarih: 16 Ekim 2008 13:51 Ekleyen: Beğenme: 0
aman dikkat!
Vatan gazetesinin internet sitesi sessiz sedasız aniden mahkeme kararıyla nasıl kapatılıyor? Daha sabah girdğim bu sitede kapatılacağına dair hiçbir uyarı yoktu.
Tarih: 15 Ekim 2008 21:18 Ekleyen: Beğenme: 0
EGO otobüsleri, metro ve ankarayda tek biniş ücreti 1.40 YTL'ye, özel halk otobüs biletleri 1.70 YTL'ye çıktı.
DOLMUŞ ÜCRETİ DE SANIRIM 2 YTL. OLMUŞ.
(Zam oranı % 17 )Kolay gelsin zaten itiş kakış sıkışık olarak geç gelsede saatlerce beklediğimiz belediye otobüslerine pahalı bineceğiz.
Ne oldu da zam geldi anlayamadım zam aylarında da değiliz ama birilerinin kafasına esiyor zam yapıyor şehrin yöneticileri de yapılan zamma hiç birşey söylemiyor.
UKOME(Ulaştırma Koordinasyon Merkezi)'nin de zamla ilgili bir açıklaması yokken ;
1. Bu zamlar neye istinaden yapılmıştır,
2. Yapılan zam adilmidir,
3. Eğer yapılacaksa enflasyon ve maaş artışları dikkate alınmışdır,
4. Zam haberi hiç bir yerde duyrulmamıştır,
5. Ankara Büyükşehir Belediyesi internet sitesinde de zam konusunda bir duyuru yoktur.
6. Ayrıca ben zam yaptım demekle toplu taşıma araçlarına zam yapılabiliyor UKOME kararlarını alırken ve imzalayanlardan hiç mi red oyu çıkmamıştır.
7. ÇAP olarak zamlara karşı Tüketici Haklarına bir itiraz falan yapmayı düşünüyormusunuz.
Bu arada Metro ile ilgili gelişmeler varmıdır yoksa ne gibi bir ÇAPA mız olmaktadır? (ÇAPa mız olacaksa ne yapmalıyız?)
Neyse benden bu kadar .Kuzu gibi bir toplum olduk nasıl emrederlerse uyacağız, duyarsız bir topluma doğru yol almaya devammmm....
ÖZGÜR OLMAK İSTEYİP İZİN BEKLEYEREK; HAKKINI İSTEYİP LÜTUF BEKLEYEREK ; HİÇBİRŞEY YAPMADAN HER ŞEYİ İSTEYİP,YAKINARAK NE GİDİLECEK YER, NE DE ELDE EDİLECEK BİR ŞEY VARDIR.
Tarih: 15 Ekim 2008 21:17 Ekleyen: Beğenme: 0
Serdar ORTAÇ Gökkuşağı Projeti
padon serdar ortaç gökkuşağı projesinin ampulleri nin galiba artık hiç biri yanmıyor.Bu projeyi melih Gükçeğe lanse ederek melih Gükçeği yanıltıp vatantaşlarının önünde küçük duruma düşmesine sebeb olan belediye yöneticileri belediyeyi zarara sokmak ve külfete uğratmak nedeniyle yargılanacaklar mı soru-yorum?
Tarih: 15 Ekim 2008 09:18 Ekleyen: Beğenme: 0