Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• ne  suya  ne   sabuna ,
    ona [ mmargarin ]

Azsonraazsonra  anlatmaya  başlayacağım  hikaye emekli  cumhurbaşkanımız ,eski babamız  Süleyman Beyin  son durakta  görev  taptığı  dönemde  bir  taşra  kasabasında  aynen  nakilolunduğu  şekilde  geçer ,geçer,geçer ...

9o ' larda ortaya  bırakılan o ekonomik kirizlerin  sonucunda   çalıştığı  iş  yerinde; toplu  işten  çıkarılmalar  olacağının  tiosnu  alan  bir  baba
    başkentte  oturan eşi-dostu ve çevreside  bulunan  bir  akrabasından ;çıkış listesinden silinmesi  yönünde  acele  yardım  ister... Ankara dan gelecek  kararın  uygulanması  için  sadece ama sadece arada   uzun bir  bayram  tatili bulunmaktadır...
         Başkentteki  adam   taşradaki  akrabasının hemen  kurum  adresini  alır  ve  onun  adına  Sn: Cumhurbaşkanına  Çankaya Köşküne  bir bayram  kutlama tebriği  atar .
          Sonra  her iki  adamda  başlarlar  sabırsızlıkla postanın  cevabının  gelmesini ...
           Bayram  tatilii sona  erdikten  hemen sonra  o hafta içinde  bir  gün  postacı  üzerinde ÇANKAYA KÖŞKÜNÜN  FORSU   bulunan , içinde  :

"  Bilmukabele  bayramınızı  Kutlar,
    s  a  ğ  l  ı  k  ve  mutltuklar  dilerim."
    yazılı ;  11 şubat  994 . Kdz. ereğlisi gezisinde edremitin işletmeye  geçirilen  tesislerinin  fotorafının  bulunan YARIAÇIK  BAYRAM  KARTPOSTALINI  devlet kurumunun   puantörlüğüne  teslim  eder...
      Haber   hemen kıza  bir  zaman içerisinde  içerideki yalakalar  tarafından  hem  müdireye , hemde  personel şefine  uçurulup  yetiştirilir  ...
      Böylece  gençadam   bırakın  işten  atılmayı   şefolurşef. Haladaşe
    Tarih: 16 Ekim 2008 13:53 Ekleyen:

•    1 . hamur  kağıt  dergiden  :
    okullarımızı  tanıyalım  başlıklı  dizi  ; BÖLGENIN
    İLK  LİSESİ    75.  YIL  LİSESİ   ...

•           PARANIZI GETİRİN SORU SORMAYACAKLARMIŞ

Helal gıda (!) ,helal para ile alınır.

•        Çayyolu   Konu   şu   [ Y O R  !] ...

YMBB. Fen İşleri    :

" Yeni mah. Belediyesi , Çayyolu  Belediyesini  geleceye [ seçimlere  ]  hazırlıyor "
        yazılı  pankraatları  bölgeemizde her kö-şeye  sokuşturmuş  ...

Meğerse , nerden  a-kıllarına  estiyse
    caddelerde  seyreden  araçlarımız   c u k u r l a r ı n a  düşmesinler  diye  IZGARALARI  DEĞİŞTİRİYORLARMIŞ ...
        Söylede  söylede  dilimizde  tüy  bitmesine  rağmen
    Geç  alınmış  bu  s e ç i m  kararınndan  dolayı  YMBB. lığını  yinede kutltyorum...
       Çünkü   , aklın yolu hepbirdir  ...

sevgiyle  kalın ...
    Tarih: 16 Ekim 2008 13:52 Ekleyen:
  • Engin Bey konut -ll  çarşısı yönetimine iletmenizi  rica  ederim ...

1-Ziraat  bankasının kapısının  açılmasını  beklerken  oturduğumuz  bankların ahşabları  gitmiş  sadece  paslı  profilleri  kalmış.Fıtık  olduğum  için  zoraki  oturmak  zorunda  kaldığımdan bu  banklarda  eteğim   pas  oldu ve temizleyicide de çıkmadı.

2- Konut - ll  çarşının içindeki  dükkanlar  başta  SOYKAN mARKET olmak  üzere  denetimsizlikten  çarşının  içinde ,dükkanlarının  önüne  bile  olsa
    öyle  bir  yayılmaya  başladılarki  yakında bizi  bırakıp
    ziraat  bankasının  önüne işportaya  çıkacaklar !

??????????????????????????????????????

• çevre  sitelerden çevre dostu
    örnek çevreci  arkadaşımız  Nezih'e ...

Bu kateh senin şerefine emmioğlu     !

O  türküyü bir daha çal yine çal
    Karşı dağı  alirıza yı duman aldı sis aldı

Uzun ömrüm yar yolunda kısaldı
    Sazına vuram eline kurban
    Allahına kurban emmioğlu
    Bende bu dağların n -esine geldim
    meleşir kuzular sesine geldim
    Bir garip ölmüşte yaşına geldim
    Geldim emmioğlu
    Gözleri simsiyahtı emmioğlu
    Bende o na tutulmuştum yanmıştım
    Kanatlı kapının demir sürgüsü
    belik belik saçlarının örgüsü
    Sazına vuram eline kurban
    Allahına kurban emmioğlu

• Konu   : kedidir  o  kedi  ve
    kedi  korkusu  yada  kedi  fobisi

Bir Arslan Miyawwwww  Dedi  ...

Bir aRslan miyav dedi
    Minik fare kükredi
    Fareden korktu kedi
    Kedi pırr... uÇuverdi

Yalan mı tuhaf mı
    Yoksa inanmadın mı  ?
    K a y a -H a n

Tarih: 16 Ekim 2008 13:51 Ekleyen:
  • aman dikkat!
    Vatan gazetesinin internet sitesi sessiz sedasız aniden mahkeme kararıyla nasıl kapatılıyor? Daha sabah girdğim bu sitede kapatılacağına dair hiçbir uyarı yoktu.
    Tarih: 15 Ekim 2008 21:18 Ekleyen:
  • EGO otobüsleri, metro ve ankarayda tek biniş ücreti 1.40 YTL'ye, özel halk otobüs biletleri 1.70 YTL'ye çıktı.
    DOLMUŞ ÜCRETİ DE SANIRIM 2 YTL. OLMUŞ.
    (Zam oranı % 17 )Kolay gelsin zaten itiş kakış sıkışık olarak geç gelsede saatlerce beklediğimiz belediye otobüslerine pahalı bineceğiz.
    Ne oldu da zam geldi anlayamadım zam aylarında da değiliz ama birilerinin kafasına esiyor zam yapıyor şehrin yöneticileri de yapılan zamma hiç birşey söylemiyor.
    UKOME(Ulaştırma Koordinasyon Merkezi)'nin de zamla ilgili bir açıklaması yokken ;

1. Bu zamlar neye istinaden yapılmıştır,
    2. Yapılan zam adilmidir,
    3. Eğer yapılacaksa enflasyon ve maaş artışları dikkate alınmışdır,
    4. Zam haberi hiç bir yerde duyrulmamıştır,
    5. Ankara Büyükşehir Belediyesi internet sitesinde de zam konusunda bir duyuru yoktur.
    6. Ayrıca ben zam yaptım demekle toplu taşıma araçlarına zam yapılabiliyor UKOME kararlarını alırken ve imzalayanlardan hiç mi red oyu çıkmamıştır.
    7. ÇAP olarak zamlara karşı Tüketici Haklarına bir itiraz falan yapmayı düşünüyormusunuz.

Bu arada Metro ile ilgili gelişmeler varmıdır yoksa ne gibi bir ÇAPA mız olmaktadır? (ÇAPa mız olacaksa ne yapmalıyız?)

Neyse benden bu kadar .Kuzu gibi bir toplum olduk nasıl emrederlerse uyacağız, duyarsız bir topluma doğru yol almaya devammmm....

ÖZGÜR OLMAK İSTEYİP İZİN BEKLEYEREK; HAKKINI İSTEYİP LÜTUF BEKLEYEREK ; HİÇBİRŞEY YAPMADAN HER ŞEYİ İSTEYİP,YAKINARAK NE GİDİLECEK YER, NE DE ELDE EDİLECEK BİR ŞEY VARDIR.

Tarih: 15 Ekim 2008 21:17 Ekleyen:

•                 Serdar  ORTAÇ   Gökkuşağı  Projeti

padon  serdar ortaç gökkuşağı  projesinin  ampulleri nin  galiba  artık  hiç  biri  yanmıyor.Bu  projeyi  melih Gükçeğe  lanse  ederek  melih  Gükçeği  yanıltıp  vatantaşlarının  önünde  küçük  duruma düşmesine  sebeb olan  belediye  yöneticileri  belediyeyi zarara sokmak  ve  külfete uğratmak  nedeniyle  yargılanacaklar  mı   soru-yorum?
    Tarih: 15 Ekim 2008 09:18 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!