Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

•                       <<<<<< <   İLHAN  TEYZEL    >>>>>>

Herkes  hep kendi sorunlarıyla ilgileniyor.Ancak  bizim  sorunlarımızla  hiç  kimse  ilgilenmiyor.Mesela ben  şu anda  abimin  gözetiminde  jaletezer  dersanesinin testlerini  çözüyoruz.İlginizi çeker ve belkide  yayınlarsanız  diye  abimin ısrarı üzerine  sizlere bu soruyu  gönderiyoruz.

55.  Kuşlarda ak-ciğerlere bağlı  hava keseleri cardır.
    Alveol yoktur.
    Memeli canlılardan olan ve ak - ciğerinde hava kesesi bulunmayıp ,alveol bulunan yarasa uçabilir.Amcak kendisiyle aynı büyüklükteki  bir kuşun ucabildiği çok  yüksek yerlerde ucamaz .Çümkü  yükseklerde  oksijen  m
    iktarı  azdır.

YUKARIDAKİ BİLGİLERDEN  HANGİ  YORUMA ULAŞABİLİR

A-Vücut  büyüklüğü  ucmada en önemli  faktördür .
    B-
    C-
    D-

[ 2005  OKS ]
    Tarih: 23 Ekim 2008 16:15 Ekleyen:

•      ÇAYYOLU   LÜTFEN   DİKKAT     !

1.kasım.2008 telekom boykot günüdür. : İstanbul IMC1 KASIM 2008 GÜNÜ SABİT TELEFONLARI SUSTURUYORUZ. BU DEMOKRATİK HAKKIMIZI KULLANARAK BİZİ ... (YENİ NUMARASI 11811) Kontrol ettik, 118 den bilinmeyen ...
    istanbul.indymedia.org/news/2008/10/249115.php - 6 saat önce - Benzer sayfalar    ...

- - -    - - -   -  -   -  -    -    -

Sayın  küre - cell  operatristler   ,
    sus  sus  sus  kimseler    duymasın    !

Kullandığınız  taş - devrinden  kalma  gün - cell
    leşme  me  proğramınızla 
    yanlış  verdiğiniz  11811 kaynaklı yalanyanlış numaralarızdan  dolayı  Türk Halkının  cebinden ne kadar hak   sız  kazançlar  sağlıyorsunuz  ha   ! 

EYLEM  YAPMAK   ASLA  YETMEZ   !
    Ç  ö  z   ü  m   :
    Anılan  servisin " 11811 " , doğrudan  doğruya  TürkTelekom 
    abooooo ----------->  NE  servisine
      bilgisayar  vasıtası ile direkt olarak  bağlanmasıyla  gerçek çözüm merkazine ulaşmak mümkün olabilecektir ...
      Bunun  için   ;
    Bu  itibarla   anıran  sistem  uygulanıncaya  kadar  bandeniz  bir  tüketici  olarak  11811  servisini  bana  verdiği her  yanlış  numaradan  sonra   adeta  yalan  söyleyerek  cebimden  haksız  yere  dö püşlediği   ve  söğüşlediği peralarımı  bundan  sonra
      GERİ İSTİYORUM...GERİ  İSTİYORUM...GERİ İSTİYORUM...

Çünkü  nili - yorum   !!

Telekom  bayilerinden  kızılayda  11811 ' i   şeşkaza aradığımda ,  reklamlarla  beraber  önümdeki  cihazın bana kaç  k o m t u r   yazdığını  ...

Tarih: 23 Ekim 2008 16:15 Ekleyen:
  • TÜRKKONUTA DOLMUŞ SEFERLERİNİN BAŞLAYACAK OLMASINDA KATKISI OLANLARA VE OLACAKLARA TEŞEKKÜRLER.
    Tarih: 22 Ekim 2008 21:56 Ekleyen:

• MEŞHUR    EDİRNE    PEYNİRİ   !

Sübvansiyon ya da destekleme, devletin kişi ya da kurumlara mal, para veya hizmet biçiminde yaptığı karşılıksız yardımları ifade eder. ...

Sübvansiyon devletin kişi ve kurumlara para, mal veya hizmet şeklinde yaptığı ... Sübvansiyonlar izlenen kamu politikalarının sonucu olarak bir malın ...

Sayın  Hükümete  arz  ve   teklif  ederiz  ...
       C - abadanBir  gurup  çevreci  ...

Enerji  açığını kapatmak  için tartışmalı  nükleer  enerji  santralleri kuracağınıza  veya  cocuklarınıza  ceplerinizi de  aydınlatacak   a m  p u l    şirketleri  kursacağınıza yada  belediyeleriniz  aracılığı ile   gereksiz  kişilerede  yardımlarda  bulunacağınıza    ;
         Gelin  a-kıllı   olun  halkımıza   enerji  tasarruf  ampullerini  bedava  verin...Eğer bunu  yapamıyorsanız  başlankıç olarak  siz  bir adım atın ve KDV   sini  kaldırın ....

O L M A Z   MI  !?
      Olurolur   B  A  L   gibi  olur  ak -
    an   sular  bile  dur  !

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Maliyenin  hesap  uzmanlarına  n  ot   :
    Örnek  1 : General Electric
    Energy
    Savıng
    Elagance
    60  W  ışık Fakat 12  W  enerji
    6 sene  gerçek  garanti   !

Örnek   2  :  Bazı  tüketicicilerimize   gece  aydınlatmasındada  kullanılabilir  savıyla  sokuşturulan  sıradan dimmerli  hallojen  ampuller   ki  bazıları  bunların  500  wattır   ve  bilinçsiz  bazı  tüketiciler  tarafından  geceleri kısılarak  gece  lambası  olarakta  kullanılmaktadır...Sayaclerın   fıldırfıldır  döndüğünü bilm den.
    Tarih: 22 Ekim 2008 21:54 Ekleyen:
  • ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE MİNÜBÜSÇÜLER ODASI , TÜRKKONUT BÖLGESİNE MİNÜBÜS - DOLMUŞ HATTI UYGULAMASINI VE SEFERLERİNİ BAŞLATARAK, BU BÖLGEDE MADUR OLAN, OKULUNA, İŞİNE, HASTANEYE GİDERKEN GEÇ KALAN, OTOSTOP ÇEKEN, OTOMOBİLİ OLMAYAN VATANDAŞLARIMIZA, BELEDİYE HİZMETİ OLAN YEREL ULAŞIMI BİR AN ÖNCE BAŞLATMALIDIR. YEREL SEÇİMLER YAKLAŞIRKEN BELEDİYE ANLAYIŞINA YAKIŞAN ŞEKİLDE BU HİZMETİN VERİLMESİ VATANDAŞIN MADUR EDİLMEMESİ, VATANDAŞ HUKUKU OLARAK EVİNE, İŞİNE, OKULUNA, HASTANESİNE GİDİP GELİRKEN MİNÜBÜS-DOLMUŞ HİZMETİNDEN YARARLANMASI VATANDAŞIN EN DOGAL HAKKI VE HUKUKUDUR. BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE İLGİLİLERE ARZ EDERİM.
    Tarih: 22 Ekim 2008 21:52 Ekleyen:
  • Ben çınar  sitesinin  ilk  oturan  sakinlerindenim. İnanır mısınız  çınar  koru  hattına  belediye otobüsü  hattı verildiğinden  beri  kızılaya  bir kere olsa bile  oturarak gitmedim, gitmedik. Hep ayakta  hep ayakta kırkbeş  dakika  gitmek Bu size  göre büyük  bir  haksızlık  sayılmaz mı. saygılaımla Engin abiye mutlak iletin.
    Tarih: 22 Ekim 2008 21:51 Ekleyen:

•           MEDENİMİYİZ VEYA MEDENİYETİN
                            NERESİNDEYİZ?

Bir dostuma,bu kadın programları yerine  adab-ı muaşeret programları (veya vatandaş olmanın şartları)
    yapılsa televizyon ve radyolarda demiştim,dudağını büküp kaşlarını kaldırarak şiddetle reddetmiş,bu kadar
    gerimiyiz ki diye nerdeyse beni azarlamıştı.
          Şimdi 8. cadde üzerinde bulunan evimden gördüklerimi yazacağım,ne kadar medeni olduğumuza siz karar verin. Refüj çimleri yenileneli  ve gübreleneli çok zaman olmadı.İki dirhem bir çekirdek kuaförden çıkmış genç hanımlar refüjdeki yaya geçidini kullanmak yerine
    taze gübreli çimenleri gurup halinde ezerek geçiyorlar.Hem çimenlere acıyorum hemde gübre kokusu
    sinecek ayakkabılarına  .İki adım yürüyüp yaya yolundan geçmek uğruna hem emeğe hem paramıza yazık ediyorlar.Lüks arabasını alışveriş yapmak üzere dükkanın önüne çeken beyefendi,evvelemirde kaldırıma okkalı bir tükürük savuruyor sabah sabah ,anlaşılan sabah temizliğine yoldada devam ediyor.Okula gitmek üzere servis bekleyen gençler ellerindeki yiyecek ambalajlarını sitemizin bahçesine(güya görünmez yerine)
    atmaktan bir rahatsızlık duymuyorlar.Bunları şu sıralar pek beğenilen bir sözcük olan MÜNFERİT olaylar la izah etmek mümkün değil.Münferit olan Markete mal getiren bir piliç firması şöförünün çimleri ezmemek üzere yaya yoluna kadar refüj kenarındaki taşları takip ederek yaya yolundan karşıya geçmesi.Yapılması doğal olan bu güzel davranış MÜNFERİT, yapılmaması gereken kurallar da
    sıradan olaylar sayılmaya başlandı.
    Tarih: 22 Ekim 2008 21:47 Ekleyen:

• Çayyolu, Ahmet Taner Kışlalı Caddesinde oturmaktayız. Caddede bulunan röfüj üzerindeki aydınlatma lambaları yaklaşık 1 aydır çalışmıyor. Özellikle akşam hava karardıktan sonra caddede yürümek çok zor olmakta, bu durum çocuklar ve yaşlılar için de sakıncalı durumlar oluşturmaktadır. Çevre sakinleri olarak herkesin ortak fikri; evlerine giderken korktukları yönünde. Bu konuda çözüm rica ediyoruz.
    Tarih: 22 Ekim 2008 21:43 Ekleyen:
  • K i m d e n   :   çubuk  Dispeçerlikten
    K i m e        :   Ümitköy  ve  Mutluköy  sakinlerine

Benim hissiyatıma göre  E G O dispeçerlik, uçuş planını yaparken uçuş süresini çayyolunda hesaplıyamıyor .Esenboğa'da uçuş planı verildikten    sonra  EGO. 1. Bölgenin   meydanda bununla ilgili ...
    Bölge  halkının   özellikle  G all e r i a ' dan  sonra ki  uc-aklara  el  kaldırmamaları ve de  el sallamamaları bundanböyle  kuleyle  yapılan  enyeni  antlaşmalar  netiçesinde  ;
       Toplama kamplarından  alınan  sayın yolculerımız  nedeniyla
         1.  bölgeye  bağlı  85  Lİ  eski ucaklarımız
         Gallerianın üzerinden  ve  sonrasındaki  alanlardan  P  A   S   geçeçektir ...

Sayın  halkımıza   saygıyla  duyurulur  !

*     **      *
    Tarih: 22 Ekim 2008 01:47 Ekleyen:
  • ESKİ BELEDİYE OTOBÜSLERİ İLE ÇAYYOLU TÜRKKONUT HALKINA NOSTAJİ YAŞATAN BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYESİNDEN YENİ OTOBÜSLERLE BU DURUMUN DÜZELTİLMESİNİ İSTERKEN, ULUS-BEYTEPE-BEYSUKENT-TÜRKKONUT GÜZERGAHINDA DOLMUŞ SEFERLERİNİN BAŞLATILMASINI VE BU GÜZERGAHA DOLMUŞ HATTI VERİLMESİNİ  BELEDİYE YETKİLİLERİNDEN TÜRKKONUT SAKİNİ OLARAK DİLER VE ARZ EDERİM. YEREL SEÇİMLERDEN ÖNCE TÜRKKONUT HATTINA DOLMUŞ SEFERLERİNİN BAŞLATILMASI ÖNEMLİDİR.
    Tarih: 20 Ekim 2008 17:16 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!