<<<<<< < İLHAN TEYZEL >>>>>>
Herkes hep kendi sorunlarıyla ilgileniyor.Ancak bizim sorunlarımızla hiç kimse ilgilenmiyor.Mesela ben şu anda abimin gözetiminde jaletezer dersanesinin testlerini çözüyoruz.İlginizi çeker ve belkide yayınlarsanız diye abimin ısrarı üzerine sizlere bu soruyu gönderiyoruz.
55. Kuşlarda ak-ciğerlere bağlı hava keseleri cardır.
Alveol yoktur.
Memeli canlılardan olan ve ak - ciğerinde hava kesesi bulunmayıp ,alveol bulunan yarasa uçabilir.Amcak kendisiyle aynı büyüklükteki bir kuşun ucabildiği çok yüksek yerlerde ucamaz .Çümkü yükseklerde oksijen m
iktarı azdır.
YUKARIDAKİ BİLGİLERDEN HANGİ YORUMA ULAŞABİLİR
A-Vücut büyüklüğü ucmada en önemli faktördür .
B-
C-
D-
[ 2005 OKS ]
Tarih: 23 Ekim 2008 16:15 Ekleyen: Beğenme: 0
ÇAYYOLU LÜTFEN DİKKAT !
1.kasım.2008 telekom boykot günüdür. : İstanbul IMC1 KASIM 2008 GÜNÜ SABİT TELEFONLARI SUSTURUYORUZ. BU DEMOKRATİK HAKKIMIZI KULLANARAK BİZİ ... (YENİ NUMARASI 11811) Kontrol ettik, 118 den bilinmeyen ...
istanbul.indymedia.org/news/2008/10/249115.php - 6 saat önce - Benzer sayfalar ...
- - - - - - - - - - - -
Sayın küre - cell operatristler ,
sus sus sus kimseler duymasın !
Kullandığınız taş - devrinden kalma gün - cell
leşme me proğramınızla
yanlış verdiğiniz 11811 kaynaklı yalanyanlış numaralarızdan dolayı Türk Halkının cebinden ne kadar hak sız kazançlar sağlıyorsunuz ha !
EYLEM YAPMAK ASLA YETMEZ !
Ç ö z ü m :
Anılan servisin " 11811 " , doğrudan doğruya TürkTelekom
abooooo -----------> NE servisine
bilgisayar vasıtası ile direkt olarak bağlanmasıyla gerçek çözüm merkazine ulaşmak mümkün olabilecektir ...
Bunun için ;
Bu itibarla anıran sistem uygulanıncaya kadar bandeniz bir tüketici olarak 11811 servisini bana verdiği her yanlış numaradan sonra adeta yalan söyleyerek cebimden haksız yere dö püşlediği ve söğüşlediği peralarımı bundan sonra
GERİ İSTİYORUM...GERİ İSTİYORUM...GERİ İSTİYORUM...
Çünkü nili - yorum !!
Telekom bayilerinden kızılayda 11811 ' i şeşkaza aradığımda , reklamlarla beraber önümdeki cihazın bana kaç k o m t u r yazdığını ...
Tarih: 23 Ekim 2008 16:15 Ekleyen: Beğenme: 0
TÜRKKONUTA DOLMUŞ SEFERLERİNİN BAŞLAYACAK OLMASINDA KATKISI OLANLARA VE OLACAKLARA TEŞEKKÜRLER.
Tarih: 22 Ekim 2008 21:56 Ekleyen: Beğenme: 0
MEŞHUR EDİRNE PEYNİRİ !
Sübvansiyon ya da destekleme, devletin kişi ya da kurumlara mal, para veya hizmet biçiminde yaptığı karşılıksız yardımları ifade eder. ...
Sübvansiyon devletin kişi ve kurumlara para, mal veya hizmet şeklinde yaptığı ... Sübvansiyonlar izlenen kamu politikalarının sonucu olarak bir malın ...
Sayın Hükümete arz ve teklif ederiz ...
C - abadanBir gurup çevreci ...
Enerji açığını kapatmak için tartışmalı nükleer enerji santralleri kuracağınıza veya cocuklarınıza ceplerinizi de aydınlatacak a m p u l şirketleri kursacağınıza yada belediyeleriniz aracılığı ile gereksiz kişilerede yardımlarda bulunacağınıza ;
Gelin a-kıllı olun halkımıza enerji tasarruf ampullerini bedava verin...Eğer bunu yapamıyorsanız başlankıç olarak siz bir adım atın ve KDV sini kaldırın ....
O L M A Z MI !?
Olurolur B A L gibi olur ak -
an sular bile dur !
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Maliyenin hesap uzmanlarına n ot :
Örnek 1 : General Electric
Energy
Savıng
Elagance
60 W ışık Fakat 12 W enerji
6 sene gerçek garanti !
Örnek 2 : Bazı tüketicicilerimize gece aydınlatmasındada kullanılabilir savıyla sokuşturulan sıradan dimmerli hallojen ampuller ki bazıları bunların 500 wattır ve bilinçsiz bazı tüketiciler tarafından geceleri kısılarak gece lambası olarakta kullanılmaktadır...Sayaclerın fıldırfıldır döndüğünü bilm den.
Tarih: 22 Ekim 2008 21:54 Ekleyen: Beğenme: 0
ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE MİNÜBÜSÇÜLER ODASI , TÜRKKONUT BÖLGESİNE MİNÜBÜS - DOLMUŞ HATTI UYGULAMASINI VE SEFERLERİNİ BAŞLATARAK, BU BÖLGEDE MADUR OLAN, OKULUNA, İŞİNE, HASTANEYE GİDERKEN GEÇ KALAN, OTOSTOP ÇEKEN, OTOMOBİLİ OLMAYAN VATANDAŞLARIMIZA, BELEDİYE HİZMETİ OLAN YEREL ULAŞIMI BİR AN ÖNCE BAŞLATMALIDIR. YEREL SEÇİMLER YAKLAŞIRKEN BELEDİYE ANLAYIŞINA YAKIŞAN ŞEKİLDE BU HİZMETİN VERİLMESİ VATANDAŞIN MADUR EDİLMEMESİ, VATANDAŞ HUKUKU OLARAK EVİNE, İŞİNE, OKULUNA, HASTANESİNE GİDİP GELİRKEN MİNÜBÜS-DOLMUŞ HİZMETİNDEN YARARLANMASI VATANDAŞIN EN DOGAL HAKKI VE HUKUKUDUR. BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE İLGİLİLERE ARZ EDERİM.
Tarih: 22 Ekim 2008 21:52 Ekleyen: Beğenme: 0
Ben çınar sitesinin ilk oturan sakinlerindenim. İnanır mısınız çınar koru hattına belediye otobüsü hattı verildiğinden beri kızılaya bir kere olsa bile oturarak gitmedim, gitmedik. Hep ayakta hep ayakta kırkbeş dakika gitmek Bu size göre büyük bir haksızlık sayılmaz mı. saygılaımla Engin abiye mutlak iletin.
Tarih: 22 Ekim 2008 21:51 Ekleyen: Beğenme: 0
MEDENİMİYİZ VEYA MEDENİYETİN
NERESİNDEYİZ?
Bir dostuma,bu kadın programları yerine adab-ı muaşeret programları (veya vatandaş olmanın şartları)
yapılsa televizyon ve radyolarda demiştim,dudağını büküp kaşlarını kaldırarak şiddetle reddetmiş,bu kadar
gerimiyiz ki diye nerdeyse beni azarlamıştı.
Şimdi 8. cadde üzerinde bulunan evimden gördüklerimi yazacağım,ne kadar medeni olduğumuza siz karar verin. Refüj çimleri yenileneli ve gübreleneli çok zaman olmadı.İki dirhem bir çekirdek kuaförden çıkmış genç hanımlar refüjdeki yaya geçidini kullanmak yerine
taze gübreli çimenleri gurup halinde ezerek geçiyorlar.Hem çimenlere acıyorum hemde gübre kokusu
sinecek ayakkabılarına .İki adım yürüyüp yaya yolundan geçmek uğruna hem emeğe hem paramıza yazık ediyorlar.Lüks arabasını alışveriş yapmak üzere dükkanın önüne çeken beyefendi,evvelemirde kaldırıma okkalı bir tükürük savuruyor sabah sabah ,anlaşılan sabah temizliğine yoldada devam ediyor.Okula gitmek üzere servis bekleyen gençler ellerindeki yiyecek ambalajlarını sitemizin bahçesine(güya görünmez yerine)
atmaktan bir rahatsızlık duymuyorlar.Bunları şu sıralar pek beğenilen bir sözcük olan MÜNFERİT olaylar la izah etmek mümkün değil.Münferit olan Markete mal getiren bir piliç firması şöförünün çimleri ezmemek üzere yaya yoluna kadar refüj kenarındaki taşları takip ederek yaya yolundan karşıya geçmesi.Yapılması doğal olan bu güzel davranış MÜNFERİT, yapılmaması gereken kurallar da
sıradan olaylar sayılmaya başlandı.
Tarih: 22 Ekim 2008 21:47 Ekleyen: Beğenme: 0
Çayyolu, Ahmet Taner Kışlalı Caddesinde oturmaktayız. Caddede bulunan röfüj üzerindeki aydınlatma lambaları yaklaşık 1 aydır çalışmıyor. Özellikle akşam hava karardıktan sonra caddede yürümek çok zor olmakta, bu durum çocuklar ve yaşlılar için de sakıncalı durumlar oluşturmaktadır. Çevre sakinleri olarak herkesin ortak fikri; evlerine giderken korktukları yönünde. Bu konuda çözüm rica ediyoruz.
Tarih: 22 Ekim 2008 21:43 Ekleyen: Beğenme: 0
K i m d e n : çubuk Dispeçerlikten
K i m e : Ümitköy ve Mutluköy sakinlerine
Benim hissiyatıma göre E G O dispeçerlik, uçuş planını yaparken uçuş süresini çayyolunda hesaplıyamıyor .Esenboğa'da uçuş planı verildikten sonra EGO. 1. Bölgenin meydanda bununla ilgili ...
Bölge halkının özellikle G all e r i a ' dan sonra ki uc-aklara el kaldırmamaları ve de el sallamamaları bundanböyle kuleyle yapılan enyeni antlaşmalar netiçesinde ;
Toplama kamplarından alınan sayın yolculerımız nedeniyla
1. bölgeye bağlı 85 Lİ eski ucaklarımız
Gallerianın üzerinden ve sonrasındaki alanlardan P A S geçeçektir ...
Sayın halkımıza saygıyla duyurulur !
* ** *
Tarih: 22 Ekim 2008 01:47 Ekleyen: Beğenme: 0
ESKİ BELEDİYE OTOBÜSLERİ İLE ÇAYYOLU TÜRKKONUT HALKINA NOSTAJİ YAŞATAN BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYESİNDEN YENİ OTOBÜSLERLE BU DURUMUN DÜZELTİLMESİNİ İSTERKEN, ULUS-BEYTEPE-BEYSUKENT-TÜRKKONUT GÜZERGAHINDA DOLMUŞ SEFERLERİNİN BAŞLATILMASINI VE BU GÜZERGAHA DOLMUŞ HATTI VERİLMESİNİ BELEDİYE YETKİLİLERİNDEN TÜRKKONUT SAKİNİ OLARAK DİLER VE ARZ EDERİM. YEREL SEÇİMLERDEN ÖNCE TÜRKKONUT HATTINA DOLMUŞ SEFERLERİNİN BAŞLATILMASI ÖNEMLİDİR.
Tarih: 20 Ekim 2008 17:16 Ekleyen: Beğenme: 0