Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• -2-

Aslında Telekom Panikte. Çünkü vatandaş uyanıyor. Sabit telefonlar birer birer iptal ediliyor. Bu nedenle reklâmlara başlamış Telekom. Ama yılda 2 milyar dolar kar yapıyormuş Telekom. ………………
    Şimdi ünlü komedyen standalp uzmanı bu özelliğini halkı kandırmak için kullanıyor. CEM YILMAZ bu işten iyi para kazanmışa benziyor.

(YENİ NUMARASI 11811)
    Kontrol ettik, 118 den bilinmeyen
    bir numaranin ögrenilmesi icin en az 60 saniye gerekiyor. Yani 8
    kontor. Baska bir deyisle eski parayla dörtmilyonücyüzyirmibin TL.
    Bir numara ögrenmek için Lübnanli sirkete bu kadar para
    ödüyorsunuz. Türk Telekom Soygunu 118 ve 133 e dikkat !..

Turkçede buna resmen soygun hatta dolandiricilik denir. Özel Türk Telekom Servisleri Servis Numarasi ve kontur fiyatlarini okuyun da milletin nasil gizlice soyuldugunu gorun .

Bu numaralar 110, 112, 121, 122, 123, 124, 126, 154, 155, 156, 158' 'i ararsaniz ücretsiz 113, 153, 163, 166, 169, 174, 175, 176, 179, 180, 181' 'i ararsaniz 60 saniyede atacak bir kontur icin icin 72.000TL ..

185, 186, 187, 188, 189, 114, 117, 119, 130, 170, 171, 172, 173, 178, 182, 183, 184' 'u ararsaniz,15 saniye icin 288.000 TL.
    Tarih: 24 Ekim 2008 16:08 Ekleyen:

• -1,5-

Bir ev telefonundan 3.90 YTL lik görüşme yapılıyor. Telefon faturasının TOPLAM tutarı 19.25 YTL oy oy oy bu ne. Bu ne biliyor musunuz? Kış uykusuna pardon kış uykusuna değil koyun uykusuna yatırıldığımızın aslında yattığımızın resmidir.
    Sabit ücret: 10,43 Ytl.. bu rakam her konuşsanda konuşmasanda faturana yansıtılıyor...

Kdv matrahı : 14.54 bu ne anlam taşıyor vallahi billahi bilmiyorum.
    Katma Değer Vergisi : 2.62 üsteki kdv ile alttaki sanki aynı biri diğerinin kısaltılmış hali. Neden ikisi de kısaltılmış olarak yazılmamış. Yada ikisi de uzun hali ile yazılmamış
    Özel iletişim vergisi : 2.18
    --------------------------------------------------------
    Toplam uyuma Parası : 19.25
  • -1-

Çayyolu Platformu Tüketici Derneği'ne

1 KASIM 2008 GÜNÜ SABİT TELEFONLARI SUSTURUYORUZ.

BU DEMOKRATİK HAKKIMIZI KULLANARAK BİZİ SOYANLARA EN AZINDAN BİR GÜN BİLE OLSA DUR DİYORUZ.
    BU POSTAYI BÜTÜN TANDIKLARIMIZA GÖNDERELİM
    UNUTMAMAMIZ İÇİN TEKRAR BİLE GÖNDEREBİLİRİZ.
    TÜKETİCİ KORUMA DERNEKLERİNİN ÖNCÜLÜĞÜNDE 1 KASIMDA SABİT TELEFONLARLA GÖRÜŞME YAPMIYORUZ.
    BİR GÜNLÜK BU PROTESTO TELEKOMA OLDUKÇA AĞIR BİR  CEZA OLACAK.
    BU POSTAYI BİR BAŞKA KİŞİYE GÖNDERMENİZ SADECE 2 DAKİKANIZI ALIR.
    VE BU 2 DAKİKA BİZLERE ÇOK ŞEY KAZANDIRIR.
    ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

•          ORASI YAZ KÖŞESİ BURASI  KIŞ KÖŞESİ

Bu gün çok değer verdiğim kıymetli arkadaşımı ,sanatoryumda ziyaret etmem için Keçiörene gitmem gerekti.Çok bildiğim bir semt olmadığı i   ve de Ümitköyden hayli uzak olduğundan taksiye binmeye cesaret edemedim.(güvenmediğimden değil sadece ekonomik)  ayrıca günümü arkadaşıma ayırdığımdan bol zamanım vardı.Otobüsle gitmeyi planlamıştım ,herkesin bildiği gibi beklemekten gençlerin tabiri ile,daha fazla beklersem kök salmaktan korktum.Tıkış tıkış bir minübüs bulabilmenin mutluluğu ile yolumu kızılay istikmetinden Ulusa çevirdim. Gene böyle sırt sırta nefes nefese bir yolculuk beklerken Keçiören otobüsünün 3-4 yolcusundan biri olduğumu şaşkınlıkla izledim.Ferah rahat,sessiz bir yolculuktan sonra sanatoryuma vardım.Bunun bir tesadüf veya şans olduğunu düşünmüştüm ki Ulusa dönerken de aynı rahatlığın sebebini yanımdakine sordum.Aldığım cevap;" Allah razı olsun  belediyeden vasıtamız bol böyle takside gider gibi gidip geliyoruz otobüslerle."
         Kendi kendime sinirden gülmemi anlamayan yol arkadaşıma sizin bu taraf yaz bizimkisi  ise kış galiba  diyerek onu iyice karışmış kafası ile başbaşa bırakarak indim.Öyle yorulmuştum ki otrurup ona Nasrettin hoca fıkrası anlatacak halim kalmamıştı.
    Tarih: 24 Ekim 2008 01:50 Ekleyen:

• ÇABA'dan Sayın Mustafa Usalan'ın bilgisine....

http://urun.gittigidiyor.com/MAVI-CAM-PICEA-PUNGEN-GLAUCA_W0QQidZZ13251327

Şu anki fiyat
    :
    1,00 YTL 
    ( Asgari fiyat yok )  

Bu ürünü 0,10 YTL'den başlayan taksitlerle alabilirsiniz

Tarih: 24 Ekim 2008 01:46 Ekleyen:

•       Yeni  duv-AR yazıları    .,,

Büyük şehir  belediyedi başkanlığı 
    Reklam  Departmanı  artık
    kaldırıNlarda  reklamları azıtınca ve  dijital  totemlerden  yaya  kaldırınlarında  yürümeye de
    yerkalmayınca  bu  totemlerin  üzerine   önemliyazılar yazılmayabaşlamış   !!!

D i k k a t   :
      BURASI  YAYA  YOLUDU- [R]  !
    Tarih: 23 Ekim 2008 16:16 Ekleyen:

• “Kızılırmak suyunun zehirli olduğunu İhsan Fincan'ın belediyenin çıkardığı gazetenin 137. sayısında itiraf ettiğini söyledi.”

Laf bunlar laf. Kızılırmak suyu zehirli olsa ne olur. ..

•        ÖZGÜR OLMAK İSTEYİP İZİN BEKLEYEREK;     HAKKINI İSTEYİP LÜTUF BEKLEYEREK ;
    HİÇBİRŞEY YAPMADAN HER ŞEYİ İSTEYİP,YAKINARAK NE GİDİLECEK YER, NE DE ELDE EDİLECEK BİR ŞEY VARDIR.
  • Neden Çayyoluna az sayıda otobüs verirler anlayamadım hele bir de tıka basa ayakta en az 1 saat yolculuk yapmakta olan bayanlarımız varya işte en çok buna üzülüyorum hani anlayamadığım taraf  ,mağdur olan çayyolunda ikamet edip de halinden şikayet etmeyen sizlere acıyorum. Neden halinizi arz edip insanca yolculuk yapmak istemiyorsunuz yetkililer sizi duymuyor mu acaba halbuki devletin yöneticilerinin bürokratlarının çoğu Çayyolunda oturuyor biliyorum. Ama onlar sizin gibi değil ki sizlerden alınan vergilerle son model araçlarıyla yolculuk yaptıkları için heralde sizleri anlamayacaklardır. Ama tam bir saat ayakta tutunacak yer arayarak sallanarak gitmekte olan sayın yolcularımıza diyorum ki halinizi dile getirin ;

EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ; ALO 153
    HAREKET MEMURLUĞU İLE İLETİŞİM : 
    0312 490 24 20 numaralı telefonlara
    AYRICA ;
    EGO ŞİKAYETLERİ İÇİN İNTERNET ADRESİ :
    http://web.ego.gov.tr/parts/egosikayet.asp

ADRESİ :
    Adres : Toros Sokak No:12 06042 Sıhhıye / Ankara
    Telefon : 0 312 231 71 80
    Faks : 0 312 229 65 97
    Email : bilgi@ego.gov.tr

Tarih: 23 Ekim 2008 16:15 Ekleyen:

•     HERGÜN   AKŞAM   DERSHANEDEN   EVE  DÖNERKEN  ESKİŞEHİR  YOLU ÜZERİNDE  BİZ  YAŞAMKENT SAKİNLERİ TIKABASA İSTİFİSTİF ÜSTÜNE TAŞINIRKEN ;
       SİNCAN_ FATİH   HATTI  OTOBÜSLERİ NEREDEYDE  BOMBOŞ  GİDİP GELİYOR...
       ANKARAYA  YENİ TAŞINAN  BİR  ÖĞRENCİ  OLARAK  BUNUN SEBEBİNİN  ;
      ÇAYYOLU GÜZERGAHIDA DAHİL ,BÜTÜN ANKARA GÜZERGAHLARINDA İPTAL  EDİLEN  İPTAL EDİLEN   ÇİTTKATLI  OTODÜS  HATLARININ  YERİNE
    200 ÜN ÜZERİNDE  YENİ MİDİBÜS LER
    "  AYAKTA  TAŞINAN YOLCULAR  DAHİL  YAKLAŞIK  50 KİŞİ  KAPASİTELİ  " SİNCAN_FATİHE TAHSİS  EDİİP
    VERİLMESİYMİŞ.

ÖĞRENDİĞİME  GÖRE  SİNCAN_FATİH HATTINDAN  SIHIHYEYE   SIKSIK BANLİYÖ TRENLERİDE VARMIŞ: BU TRENLER  METRO  BİTİNCEYE KADAR  YAŞAMKENTE  GEÇİÇİ OLARAK  YÖNLENDİRİLEMEZ Mİ ? =   

Tarih: 23 Ekim 2008 16:15 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!