yaşmkentin OTOBÜSLERİ 15 Dakikada BİR DURAĞA GELMEDİKÇE BU SORUNUMUZ ÇÖZÜLMEZMİŞ. HAT GİDİŞ DÖNÜŞ İKİBUÇUK SAATTE TAMAMLANIYOR.
Tarih: 31 Ekim 2008 01:46 Ekleyen: Beğenme: 0
ÜMİTKÖYDEN
SADECE YENİMAHELLEYE DEĞİL BUNUNLA BERABER SİNCAN , ETİMESGUT VE ERYAMANA DA DİREK HATLAR İSTİYORUZ
GALLERİA PERSOLNELİ ADINA NİHAT
Tarih: 31 Ekim 2008 01:46 Ekleyen: Beğenme: 0
Nasıl güzel olabiliriz?
Nasıl mutlu olabiliriz?
Bir ülkede 10 yaşındaki kızlarının evlenmesi oluyorsa,sırtında yük taşımaya zorlanarak genç yaşta vurgun yiyorsa, bir ülkede sırtı ile pazara götürdüklerini erkekler alarak kahvede harcıyorsa.
Bir ülkede kadınlar acımasızca dövülüyorsa, Bir ülkede kadınlar ördürülebiliyorsa.
Bir ülkede kız doğurdun diye kadın öldürülüyorsa.
Bir ülkede bir erkek trafik canavarlığını bırakmıyorsa.
Çereyi kirlatıyor, sıgara ile ormanı yakıyor, eşini çocuğunu dövüyorsa, parasının zararlı alışkanlıklara harcıyorsa, insanlarımız yoksulluk işkencesinde iken devlet parasını çalıyorsa
Bir ülkede çocuklara varanadek tecavuz edilerek öldürUlebiliyorsa ve tacizde bulunanlar afedilebiliyorsa
Büyle olmasınna karşın yaşam biçimi günah sevaba göre düzenleniyorsa
Bir ülkede siyasiler oy uğruna ülke kaynak naklarını gereksiz yerlere harcıyorsa ve en kötüsü de deprem dahil bütün bunları kadere bağlayan' üstün eaydığ1m birisi tarafından teyit ediliyorsa
Nasıl güzel olabiliriz? Nasıl mutlu olabiliriz HA ?
Tarih: 29 Ekim 2008 17:57 Ekleyen: Beğenme: 0
HÜRRİYETİ SATMAM - MEVLANA
"Alemin bal şerbetinden bana ne?
İşte önümde benim ayran tasım.
Ne malım mülküm var, ne azığım.
Ben gene de senin azığın olsun diye çalışırım,
Senin başını sokacak yerin olsun diye seni,
Dikili ağacın.
Ama hürriyeti kulluğa taş çatlasa satmam!"
Tarih: 29 Ekim 2008 17:57 Ekleyen: Beğenme: 0
Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu
Cumhuriyetimizin 85. yılı kutlu olsun.
Tülay CAN
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği
Ümitköy-Çayyolu Şubesi
Yönetim Kurulu adına Başkan
Tarih: 28 Ekim 2008 18:09 Ekleyen: Beğenme: 0
Cumhuriyete biz kan, ter, gözyaşı; ama gururla ulaştık. Savaşın ardından gelen zefer ruhu kuşaktan kuşağa aktarılırken etkisini yitirdi. Bugün ortalama olarak üçüncü kuşak, Cumhuriyeti kuranları anlamaya çalışıyor. Aradan zaman geçtikçe duyumsanan gerçeklikler yerini bir masal ortamına bırakıyor. Bu durum belki de sürece bakınca doğaldır. (!) Sayfanızda yer alan fotoğraf Cumhuriyetimizin kuruluşunun 6. yılında Anadolu'nun herhangi bir yerinde yapılan bayram gösterisinden alınmıştır. Yer vermekle iyi etmişsiniz, yorumumu bu fotoğraf üzerine yazıyorum. Gerçekten sıcak duygular içindeyim. Görüyorsunuz ki fotoğrafta kadınlar erkeklerle yan yana. Bugün Anadolu’da özellikle küçük kasabalarda halkın kadın ve erkekler olarak bu rahatlık içinde olmadığını düşününce insan şaşırmadan edemiyor. Görünenlere tekrar dönecek olursak halk savaş gösterisi sunuyor. Öküz arabaları, kadınların ellerinde mermiler, çocuklar bu kez arabalarda. Savaş zamanında olduğu gibi evde bırakılmamış ya da sırtta değil. İvedi içinde değiller. Sadece rol aldıkları savaş oyununun temsili tekrarını yapıyorlar. Adeta acınası egemenlere karşı aynı gücü göstereceklerini haykırıyorlar. Soldaki erkeğin dizleri yamalı. Baştan ayağa yoksulluk içindeler; ama inanılmaz derecede gururlular. 85. yılda okurlarınızı böyle önemli, düşündürten bir fotoğrafla tanıştırdığınız için teşekkürler.
Tarih: 28 Ekim 2008 16:38 Ekleyen: Beğenme: 0
Konu : Muhallebi cocukları !
Belediyesi Haper Merkezi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre dün Gençlik Parkında süren inşaatı denetleyen İ.M.G. gurup İMAJ yetkilisi parkın yeniden aile parkı haline getirileceğini, alkol satışının da yapılmayacağını söyledi.
Tarih: 28 Ekim 2008 16:38 Ekleyen: Beğenme: 0
yeni edindiğim son modern foto raf makinasıyla
konut -1 in çatılarının üzerndeki kuşlerın resimlerini çekmek isterken objektife mavi parazit dalgaları yayıldı...Bunun nedeninin makinanın kullamna kulavuzuna tektat baktığımda neden olduğunu konusunda kendikeendime bir fikir ileri sürdüm.
Biraz öteden geçen yüksek gerilim enerji hatları direklerinden galiba binaların kiremitleri etkileniyorduki benim makinada etkilelnmişti.
Tarih: 27 Ekim 2008 22:08 Ekleyen: Beğenme: 0
Bendenix B Ü Y Ü K Ş E H İ R ankara B Ü L T E N İ
İN sıkı takipcisiyim...Nişantaşlılar gibi bizim Sayın Başkanımızın (melih) çayyou Bülteninden adeta esinlenerek 2004 senesinde tayın hayatına başlayan Bbelediye bülteninin
nihayet 200 cü sayısının 21.yaprağının küçüçük bir kö - şesinde yenimahallenin dişında fakat üstünde yer verilmesinden dolayı
o b j e c t i f haper yaptıklarından dolayı ;
B bülteninin genel yayın yönetmeni
sayın AVNİ KAVLAĞA
çayyolu halkı adına bir teşş. borç biliyoruz...
k a y n ak .
Çayyolu Ankaranın g ö z d e s i
sayife : 21
Tarih: 27 Ekim 2008 22:08 Ekleyen: Beğenme: 0
Birileri yoksa Koblo teve den odalarımızı mı dinniyor....Bukün işten geldim bütün kanalların yerini oynatıp değiştirmişler...Beşiktaşlı
sinanın kanalı dahil
Tarih: 27 Ekim 2008 22:07 Ekleyen: Beğenme: 0