Köydeki seralara ve bizim serayada sormama rağmen doyurucu bir bilgi alamadığım için çaba yetkililerinden soruma yanıt vermelerini rica ediyorum ...
Sitemizdeki Leylaklar bu mevsimde kışa girerken tekrar açmaya başladı .Bu normal birşeymidir.
Teş...
Tarih: 01 Kasım 2008 00:54 Ekleyen: Beğenme: 0
yaşamkente büyük şehirbelediyesi tarafından yazlık sinema açılıyormuş duydumne kadar gereksiz bir şey
Tarih: 01 Kasım 2008 00:53 Ekleyen: Beğenme: 0
Googule Türkiyeden kuşbakışı proğramından baktım ,
yaşamkentteki bizm dükkana eskişehiryolundan gidene dek 32km geçiyor.BU sayfadaki değinilen yer verme,vermeme konularına hiç takılmadan abi bugün kendikendime yeni bir uyggulama başlattım.yolun yarısına geldikmi benim oturduğum koltuğa ayakta
kim tutunuyorsa ona bakıp diyorumki :
" yolun yerısına kadar koltukta ben oturdum , buyrun bundan sonra yolun gerikalan kısmındada koltuk sizin hakkınız "
!
Tarih: 01 Kasım 2008 00:53 Ekleyen: Beğenme: 0
Fİşten garanti belgesi ( mi?) olur
diyenler parmak kaldırsın ve garanti belgesi olarak sakladıkları fişlerin mürekkebine birkaç ay sonra şöyle bir baksında görsün gününü ...
Ne görüyorsunuz ?
H İ Ç ...
Tarih: 01 Kasım 2008 00:51 Ekleyen: Beğenme: 0
şuna bakşuna bunların batıl inançları bile yok... saat onüçte , onüç alt ve üst geçit...
Tarih: 31 Ekim 2008 01:50 Ekleyen: Beğenme: 0
Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Zonguldak milletvekili Zeki Çakan ı ,
dersine çok iyi çalışıp televizyonlarda herkesin gözünün önünde nasıl tuş etmişti birden hatırladım
ve zamlı doğalgaz fiatlarını o zaman fiatları düşürtmüştü Anapa . şimdi şimdilerde yine kendisinden biraz cesaret bekliyoruz .
enerji bAkanının AK - LINE düştükçe doğalgaza zam yapmasından dolayı.
Ancak bu enerji bakanınıda isterse Başkan Gökçek geri çek adım attırtabiilir arkadaşlar.Mesajım yay
Tarih: 31 Ekim 2008 01:49 Ekleyen: Beğenme: 0
Siyaset
Baykal, önceki gece Mustafa’nın galasına gitti. Baykal, önceki gece Mustafa’nın galasına gitti.
Haberi Dinle
'Atatürk diktatör gibi gösterilmiş'
Şenol ATEŞ / ANKARA 29.10.2008
'Mustafa' filmini beğenmeyen Baykal'a göre Dündar, Ergenekon'dan etkilenmiş..
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Can Dündar'ın Cumhuriyet'in 85. yıldönümünde vizyona giren 'Mustafa' filmini beğenmedi. Önceki gece galasına katıldığı filmle ilgili görüşlerini yakın çevresiyle paylaşan Baykal, şu yorumu yaptı: "Can Dündar Sarı Zeybek'i yapmıştı. Şimdi 'Can Dündar 2008' olarak gördüm. Yani Türkiye'nin başta Ergenekon olmak üzere yaşadığı 2008 sürecinin yansıması olan Can Dündar yaklaşımı var." Baykal'ın eleştirisi şöyle:
YALNIZ ADAM
* Atatürk'ün sofrası, içki içilen, coşku bulunmayan, sanki başarısız olmuş, bıkmış, umutsuz, yalnız ve yaşlı bir adamın sofrası olarak lanse ediliyor. Atatürk günde bir büyük rakı içen, kadınlara zaafı olan birisi olarak gösterilmiş. Zaafları olabilir. Ancak, Atatürk gibi bir adamın sofrası bu resim olamaz. Atatürk'ün sofrası Cumhuriyet coşkusunun yaşandığı bir sofradır.
* Böyle bir filmde Atatürk için önde gelen algılama zaafları değil, eserleri olmalıydı.
* Atatürk kendi döneminin tüm liderleri diktatör olduğu halde bu yönde hiçbir eğilimi olmayan bir liderdi. Hep çoğulcu demokrasi istedi.
* Filmde, cumhuriyeti kurmak için birlikte hareket ettiği arkadaşlarını sonradan yemiş, onlara ihanet etmiş gibi gösteriliyor. Bunlar gerçek değil. Arkadaşlarına saygı duymuş, sevmiş ama devrimler sırasında yolları ayrılmış.
dikkat ...
Eskişehir yolu'ndan gelirken konutkent/ 1 kavşagına dönmeden evvelki bir önceki durakta ; muhtemelen seçkinler ,idareciler ve yeni mavişehir sitesisakinleri olduğunu sandığım insanlar budurakta inip ezilme bahasına hiç çeknmeden karşıya geçmeye çalışıyorlar.
Ehhhhhhhhhhh
artık bu sitelerdeki oturanlar elitler bunu yaparsa gerisini varın siz düşünün .her görüllen yerede alt-üst geçit açılmaz ki.bunun için zahmet edip biraz yürümek gerek...
Ankara Belediyesi tarafından Çayyolu Bizim Taksi durağı Yenimahalle Semt Birim arkasında yeni bir su kuyusu için sondaj çalışmaları yapılmakta olduğunu görüyoruz. Tabii ki temennim orada su bulamamaları ve çıkaramamaları. Çayyolu semtinde bulunan yer altı sularının belediye tarafından refüj sulamak için çıkarılması acaba yeni bir sektör haline gelen "Su Tankerleri" sektörünü ayakta tutmak için mi yapılıyor. Ben şahsen kaygılıyım. Bir taraftan vatandaş su tasarrufuna çağrılıyor. Diğer taraftan olağanüstü durumda kullanılmak için tanrı tarafından bahşedilen yer altı sularını fütursuzca yok etmeye çalışıyoruz. Ayrıca yer altından suların çekilmesi yer yüzüne ne zarar veriyor? Bazı binalarda bu yüzden çatlaklıklar olduğu yazıldı çizildi. Acaba sebebi bu mu? Diğer taraftan Kızılırmak'tan yapılan bütün takviyelerine rağmen Mogan Gölü'ndeki seviye düşmesi sakın yer altı sularının tüketilmesi ile ilgili olmasın? Saygılarımla....
Tarih: 31 Ekim 2008 01:48 Ekleyen: Beğenme: 0
Değerli Sakinler, çayyolunda oturan bazı problemliler komşularını AKP'nin Yenimahalle belediyesine şikayet etmişlerdir. Ancak belediye bu şikayeti tüm site için kabul ederek Belediye imar yetkilileri izinsiz olarak Pencere açma, giriş kapatma, Çatı tadilatı yapma, teras Balkon kapatma vb. işleri için yıkım ve cezai işleme başlamışlardır. Çayyolunun yüzde 85'i bu durumdadır. Belediye yarın sizede gelecektir. Gelebilir. Oylarınızı dikkatli verin.
Tarih: 31 Ekim 2008 01:47 Ekleyen: Beğenme: 0