Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Köydeki seralara  ve bizim serayada sormama  rağmen  doyurucu bir bilgi alamadığım için çaba  yetkililerinden soruma yanıt vermelerini rica ediyorum ...

Sitemizdeki  Leylaklar  bu mevsimde  kışa girerken  tekrar açmaya  başladı .Bu normal birşeymidir.
    Teş...
    Tarih: 01 Kasım 2008 00:54 Ekleyen:
  • yaşamkente  büyük şehirbelediyesi  tarafından yazlık  sinema  açılıyormuş duydumne  kadar  gereksiz  bir   şey

Tarih: 01 Kasım 2008 00:53 Ekleyen:

• Googule Türkiyeden  kuşbakışı proğramından baktım  ,
    yaşamkentteki  bizm dükkana  eskişehiryolundan gidene  dek  32km  geçiyor.BU sayfadaki  değinilen yer verme,vermeme  konularına  hiç takılmadan abi  bugün  kendikendime  yeni bir  uyggulama başlattım.yolun yarısına geldikmi  benim oturduğum  koltuğa  ayakta
    kim  tutunuyorsa ona bakıp  diyorumki   :
        "  yolun  yerısına  kadar  koltukta ben  oturdum    , buyrun  bundan  sonra  yolun gerikalan  kısmındada  koltuk  sizin  hakkınız  "

!
    Tarih: 01 Kasım 2008 00:53 Ekleyen:

•             Fİşten  garanti  belgesi ( mi?) olur
          diyenler   parmak  kaldırsın  ve  garanti belgesi olarak   sakladıkları  fişlerin mürekkebine   birkaç ay  sonra  şöyle bir  baksında  görsün  gününü ...

Ne  görüyorsunuz   ?

H    İ    Ç   ...

Fişlerin  arka  yüzüne mağazanın kaşesini mutlaka vurdurun ve  mümkünse  imza  alın...
        Yoksa  benim  gibi Hataya  düşüp
    mağazanın istanbudaki   anbarının   stok  kotlarından ürünün    hangi  şubeye  ne zaman çıkış  yaptığına  ve bana  ne zaman satış yapıldığınna günlerce  uğraşmayın...  bulmak için  günlerce  uğraşmayın...çıkış
    Tarih: 01 Kasım 2008 00:51 Ekleyen:
  • şuna bakşuna  bunların batıl inançları  bile  yok...  saat  onüçte , onüç  alt ve üst  geçit...
    Tarih: 31 Ekim 2008 01:50 Ekleyen:
  • Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Zonguldak  milletvekili Zeki Çakan  ı ,
        dersine  çok iyi  çalışıp televizyonlarda herkesin  gözünün   önünde nasıl  tuş  etmişti  birden hatırladım
        ve  zamlı  doğalgaz fiatlarını  o zaman fiatları  düşürtmüştü Anapa . şimdi  şimdilerde  yine  kendisinden  biraz  cesaret  bekliyoruz .
    enerji  bAkanının  AK - LINE  düştükçe doğalgaza  zam  yapmasından  dolayı.

Ancak  bu  enerji  bakanınıda  isterse   Başkan  Gökçek   geri çek  adım  attırtabiilir arkadaşlar.Mesajım  yay

Tarih: 31 Ekim 2008 01:49 Ekleyen:
  • Siyaset
    Baykal, önceki gece Mustafa’nın galasına gitti. Baykal, önceki gece Mustafa’nın galasına gitti.

Haberi Dinle

'Atatürk diktatör gibi gösterilmiş'

Şenol ATEŞ / ANKARA 29.10.2008

'Mustafa' filmini beğenmeyen Baykal'a göre Dündar, Ergenekon'dan etkilenmiş..

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Can Dündar'ın Cumhuriyet'in 85. yıldönümünde vizyona giren 'Mustafa' filmini beğenmedi. Önceki gece galasına katıldığı filmle ilgili görüşlerini yakın çevresiyle paylaşan Baykal, şu yorumu yaptı: "Can Dündar Sarı Zeybek'i yapmıştı. Şimdi 'Can Dündar 2008' olarak gördüm. Yani Türkiye'nin başta Ergenekon olmak üzere yaşadığı 2008 sürecinin yansıması olan Can Dündar yaklaşımı var." Baykal'ın eleştirisi şöyle:

YALNIZ ADAM
    * Atatürk'ün sofrası, içki içilen, coşku bulunmayan, sanki başarısız olmuş, bıkmış, umutsuz, yalnız ve yaşlı bir adamın sofrası olarak lanse ediliyor. Atatürk günde bir büyük rakı içen, kadınlara zaafı olan birisi olarak gösterilmiş. Zaafları olabilir. Ancak, Atatürk gibi bir adamın sofrası bu resim olamaz. Atatürk'ün sofrası Cumhuriyet coşkusunun yaşandığı bir sofradır.

* Böyle bir filmde Atatürk için önde gelen algılama zaafları değil, eserleri olmalıydı.

* Atatürk kendi döneminin tüm liderleri diktatör olduğu halde bu yönde hiçbir eğilimi olmayan bir liderdi. Hep çoğulcu demokrasi istedi.

* Filmde, cumhuriyeti kurmak için birlikte hareket ettiği arkadaşlarını sonradan yemiş, onlara ihanet etmiş gibi gösteriliyor. Bunlar gerçek değil. Arkadaşlarına saygı duymuş, sevmiş ama devrimler sırasında yolları ayrılmış.

• dikkat ...
    Eskişehir  yolu'ndan  gelirken  konutkent/ 1 kavşagına dönmeden evvelki bir önceki  durakta ; muhtemelen  seçkinler  ,idareciler ve  yeni mavişehir  sitesisakinleri olduğunu sandığım  insanlar   budurakta inip ezilme bahasına  hiç çeknmeden karşıya  geçmeye  çalışıyorlar.

Ehhhhhhhhhhh  

artık  bu  sitelerdeki oturanlar elitler  bunu  yaparsa  gerisini varın  siz  düşünün .her görüllen  yerede  alt-üst  geçit  açılmaz  ki.bunun  için   zahmet  edip  biraz  yürümek  gerek...
  • Ankara Belediyesi tarafından Çayyolu Bizim Taksi durağı Yenimahalle Semt Birim arkasında yeni bir su kuyusu için sondaj çalışmaları yapılmakta olduğunu görüyoruz. Tabii ki temennim orada su bulamamaları ve çıkaramamaları. Çayyolu semtinde bulunan yer altı sularının belediye tarafından refüj sulamak için çıkarılması acaba yeni bir sektör haline gelen "Su Tankerleri" sektörünü ayakta tutmak için mi yapılıyor. Ben şahsen kaygılıyım. Bir taraftan vatandaş su tasarrufuna çağrılıyor. Diğer taraftan olağanüstü durumda kullanılmak için tanrı tarafından bahşedilen yer altı sularını fütursuzca yok etmeye çalışıyoruz. Ayrıca yer altından suların çekilmesi yer yüzüne ne zarar veriyor? Bazı binalarda bu yüzden çatlaklıklar olduğu yazıldı çizildi. Acaba sebebi bu mu? Diğer taraftan Kızılırmak'tan yapılan bütün takviyelerine rağmen Mogan Gölü'ndeki seviye düşmesi sakın yer altı sularının tüketilmesi ile ilgili olmasın? Saygılarımla....
    Tarih: 31 Ekim 2008 01:48 Ekleyen:
  • Değerli Sakinler, çayyolunda oturan bazı problemliler komşularını AKP'nin Yenimahalle belediyesine şikayet etmişlerdir. Ancak belediye bu şikayeti tüm site için kabul ederek Belediye imar yetkilileri izinsiz olarak  Pencere açma, giriş kapatma, Çatı tadilatı yapma, teras Balkon kapatma vb. işleri için yıkım ve cezai işleme başlamışlardır. Çayyolunun yüzde 85'i bu durumdadır. Belediye yarın sizede gelecektir. Gelebilir. Oylarınızı dikkatli verin.
    Tarih: 31 Ekim 2008 01:47 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!