Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

•     Bu  ülkenin  sınırları  içinde

boschu  boschuna
    en çok  boscha  harcanan  ş   e   y  
    ne   diye  size sorulsa 
    verilecek  akla ilk gelen cevap   Z   A   M   A   N   olacaktır...

İşte  bu  bilinçe  göre  yaşamasını  bilmeyen   milletler   her  iştasyona    tehirli  gelirler...

ULUDAĞ   K.Y.  harekat  noktasına  yeni atanan  üniversite mezunu  yöneticiler  duraklarımıza
      zaman  çizelgelerini  zahmete  buyurup  montajlaylaylıyııverinde  bari
    hiç  değilse  bocshubocshuna  duraklarınızda beklemeyelim   ...

Tarih: 06 Kasım 2008 00:23 Ekleyen:
  • kimse  sakın kusura  kalmasın...

ne   Lagos un 3o  senedir  mutfak  persolnelini  değiştirmemekla  övünen  petronları
        nede  leda pastanesiyle çin lokantasının  arasında  kalan  Girit  balıkçısı 
        nede  babacan  balıkçısı....
       i y i m i   ...

Ben - deniz  sadece   YAŞAR  KEMAL  ' in  kitaplarında  anlattığı  balık  pişirme  yöntemini  hep farklı bir  lezzette  bulurum ...

Tabii zevkler  ve  renkler   değişebilir ...

Mesela    sayın  Engin  UC  Bey de  babacana   balık sadece  63   derece de   pişer  demiş ...

sanki   64  de    pişse  ne  olur  değilmi  ?

Ç ü n k ü    ben   d   e   n   i   z 
    d   e   n   babam  bile  çıksa   hemen  yemem...
    Tarih: 06 Kasım 2008 00:22 Ekleyen:

•       Köyün  malmülk  sahipleri  iyi  olta  kullanıyorlarmış  doğrusu .Bu  sayfalarda  okuduğumuz kadarı  ile  anlaşılıyorki babacanı  bile  dükkan  kirası konusunda  ağlarına  felaket düşürmüşler...Fakat  gerçekten  helel olsun söylandiği   gibiyse  ve dükkanın kirasının  faiş fiatları  balıkların  üstüne  köyün  şifalı kazığı  olarak  tüketiciye yansıtılmıyor  ve  diğer  semtler  gibi  aynı  fiatlardan   tezgaha  sunuluyorsa 

sizin   bize   sadece  teşekkür  etmemiz   düşer..
    Tarih: 06 Kasım 2008 00:21 Ekleyen:
  • şimdi  kapıdan  içeri  girdim  ve  televizyondan  bu  akşam    7  tepe de  Nustafa  filminin    Can  Dündar ' la  beraber  tartışılacağını  duydum..
      Kanal -D  Abbas  Güçlü
    Tarih: 05 Kasım 2008 21:41 Ekleyen:
  • Hepimiz Belediye otobüslerinin azlığından ve ulaşım sorunlarımızdan dertliyiz.Ama bugüne kadar da yeterli bir sonuç alamadık.Farkında mısınız bilmem ama Etimesgut ve Sincan bölgelerinde oldukça fazla olan belediye otobüslerine son günlerde özel halk otobüsleri adı altında ve yepyeni midibüsler katıldı...Demek ki Çayyolun da yaşayan insanların yeniliklere ihtiyacı yok..
    Tarih: 05 Kasım 2008 11:20 Ekleyen:
  • merhabalar

biz oto yıkama işi ile uğraşmaktayız.yalnız bu herkesin bildiği su ile yıkama değil SUSUZ yıkama.hatta oto yıkama hizmetini kapınıza kadar getiriyoruz.aşağıdaki iletişim bilgilerinden hizmetimizi deneyebilir görüş ve şikayetlerinizi belirttiğim mail adresine yapabilirsiniz. SUYUNUZU,DOĞANIZI VE ARACINIZI KORUYALIM.herkese iyi geceler diliyorum.

q-zen gezici oto yıkama

235 14 96
    Tarih: 05 Kasım 2008 11:19 Ekleyen:
  • Ben yazıyorum ben uyarıyorum siz yayınlamıyorsunuz. Belediye şikayetler üzerine çatı, giriş, balkon vb. kapatma ve tadilatlar yapan sitelere ceza ve yıkım uygulamasına başladı. Sonuçta mağdur olanlar aynı görüntüde olan siteleri belgesiyle şikayet edecektir. Bilgileriniz olsun. Hazırlıklı olun. Sizede gelebilir. Demedi demeyin
    Tarih: 04 Kasım 2008 17:03 Ekleyen:

•         

çayyoluna  büyükşehir belediyesi  FIRINI   tarafından  verilen  ucuz  halk  ekmeklerinin  çayyoluna  geliş  saatleri  değiştirilmiş.

Biz  site  görevlileri   sabah  saaat  7 ' den  sonra  , öğlense  saat  3 '  den  sonra  gelen  halkekmeği  kime  servis  yapacağuz .halk  ekmek  büfeleri  ekmeği  kime Büfeler   ekmeği  kime  satacak
    Tarih: 04 Kasım 2008 17:01 Ekleyen:
  • arkadaşlar  televizyonlarda da izlemişsinizdir herhalde
    ben  izleyemeyenler için yazıyorum.Sayıınbaşbakan  kameraların önünde herkesle  tokalaştı  Büyük şehir Belediyesi  başkanını  tokalaşmadı.
    Tarih: 04 Kasım 2008 17:01 Ekleyen:
  • Bugün  16 /  24  şiftinden  eve dönerkene Yenimahalle Belediyesinin 8.caddeye kurduğu  çöp  kovalarını gördüm   güzel  olmuş ...Teşekkürler...
    tabi  böylece  bir  şey  daha  istemeden ortaya  döküldü ki
       yeni mah.  belediyesi   büyük şehire ait  bu  asvaltla  0 ' lanmış  eski  kaldırımların  üzerine  bu  kovaları  montajladığına  göre  ,

demek ki  anlaşılıyor   Sn :MelihGökçek   ana yollardaki kaldırımlarımızı  yenilemeyecek  ...

Tarih: 04 Kasım 2008 16:57 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!