Bu ülkenin sınırları içinde
boschu boschuna
en çok boscha harcanan ş e y
ne diye size sorulsa
verilecek akla ilk gelen cevap Z A M A N olacaktır...
İşte bu bilinçe göre yaşamasını bilmeyen milletler her iştasyona tehirli gelirler...
ULUDAĞ K.Y. harekat noktasına yeni atanan üniversite mezunu yöneticiler duraklarımıza
zaman çizelgelerini zahmete buyurup montajlaylaylıyııverinde bari
hiç değilse bocshubocshuna duraklarınızda beklemeyelim ...
Tarih: 06 Kasım 2008 00:23 Ekleyen: Beğenme: 0
kimse sakın kusura kalmasın...
i y i m i ...
Ben - deniz sadece YAŞAR KEMAL ' in kitaplarında anlattığı balık pişirme yöntemini hep farklı bir lezzette bulurum ...
Tabii zevkler ve renkler değişebilir ...
Mesela sayın Engin UC Bey de babacana balık sadece 63 derece de pişer demiş ...
sanki 64 de pişse ne olur değilmi ?
Tarih: 06 Kasım 2008 00:22 Ekleyen: Beğenme: 0
Köyün malmülk sahipleri iyi olta kullanıyorlarmış doğrusu .Bu sayfalarda okuduğumuz kadarı ile anlaşılıyorki babacanı bile dükkan kirası konusunda ağlarına felaket düşürmüşler...Fakat gerçekten helel olsun söylandiği gibiyse ve dükkanın kirasının faiş fiatları balıkların üstüne köyün şifalı kazığı olarak tüketiciye yansıtılmıyor ve diğer semtler gibi aynı fiatlardan tezgaha sunuluyorsa
sizin bize sadece teşekkür etmemiz düşer..
Tarih: 06 Kasım 2008 00:21 Ekleyen: Beğenme: 0
şimdi kapıdan içeri girdim ve televizyondan bu akşam 7 tepe de Nustafa filminin Can Dündar ' la beraber tartışılacağını duydum..
Kanal -D Abbas Güçlü
Tarih: 05 Kasım 2008 21:41 Ekleyen: Beğenme: 0
Hepimiz Belediye otobüslerinin azlığından ve ulaşım sorunlarımızdan dertliyiz.Ama bugüne kadar da yeterli bir sonuç alamadık.Farkında mısınız bilmem ama Etimesgut ve Sincan bölgelerinde oldukça fazla olan belediye otobüslerine son günlerde özel halk otobüsleri adı altında ve yepyeni midibüsler katıldı...Demek ki Çayyolun da yaşayan insanların yeniliklere ihtiyacı yok..
Tarih: 05 Kasım 2008 11:20 Ekleyen: Beğenme: 0
merhabalar
biz oto yıkama işi ile uğraşmaktayız.yalnız bu herkesin bildiği su ile yıkama değil SUSUZ yıkama.hatta oto yıkama hizmetini kapınıza kadar getiriyoruz.aşağıdaki iletişim bilgilerinden hizmetimizi deneyebilir görüş ve şikayetlerinizi belirttiğim mail adresine yapabilirsiniz. SUYUNUZU,DOĞANIZI VE ARACINIZI KORUYALIM.herkese iyi geceler diliyorum.
q-zen gezici oto yıkama
235 14 96
Tarih: 05 Kasım 2008 11:19 Ekleyen: Beğenme: 0
Ben yazıyorum ben uyarıyorum siz yayınlamıyorsunuz. Belediye şikayetler üzerine çatı, giriş, balkon vb. kapatma ve tadilatlar yapan sitelere ceza ve yıkım uygulamasına başladı. Sonuçta mağdur olanlar aynı görüntüde olan siteleri belgesiyle şikayet edecektir. Bilgileriniz olsun. Hazırlıklı olun. Sizede gelebilir. Demedi demeyin
Tarih: 04 Kasım 2008 17:03 Ekleyen: Beğenme: 0
çayyoluna büyükşehir belediyesi FIRINI tarafından verilen ucuz halk ekmeklerinin çayyoluna geliş saatleri değiştirilmiş.
Biz site görevlileri sabah saaat 7 ' den sonra , öğlense saat 3 ' den sonra gelen halkekmeği kime servis yapacağuz .halk ekmek büfeleri ekmeği kime Büfeler ekmeği kime satacak
Tarih: 04 Kasım 2008 17:01 Ekleyen: Beğenme: 0
arkadaşlar televizyonlarda da izlemişsinizdir herhalde
ben izleyemeyenler için yazıyorum.Sayıınbaşbakan kameraların önünde herkesle tokalaştı Büyük şehir Belediyesi başkanını tokalaşmadı.
Tarih: 04 Kasım 2008 17:01 Ekleyen: Beğenme: 0
Bugün 16 / 24 şiftinden eve dönerkene Yenimahalle Belediyesinin 8.caddeye kurduğu çöp kovalarını gördüm güzel olmuş ...Teşekkürler...
tabi böylece bir şey daha istemeden ortaya döküldü ki
yeni mah. belediyesi büyük şehire ait bu asvaltla 0 ' lanmış eski kaldırımların üzerine bu kovaları montajladığına göre ,
demek ki anlaşılıyor Sn :MelihGökçek ana yollardaki kaldırımlarımızı yenilemeyecek ...
Tarih: 04 Kasım 2008 16:57 Ekleyen: Beğenme: 0