ANADAN DOĞMA HAK PARTİLİ SAYIN BAŞKANIMIZ YAŞAR YÜZMEYİ DENİZDE ÖĞRENMESİNE RAĞMEN ÇAYYOLUNDA HALA SÖZ KONUSU NEYİN SESİNİN EKSİK OLDUĞUNU MALESEF KEŞF EDEMEDİ
Tarih: 07 Şubat 2013 11:10 Ekleyen: Beğenme: 0
ellerinde dev şarap kadehleriyle dolaşan lordlar
BUMLARI BİLİYOR MUSUNUZ
GARANTİ BELGESİ BULUNAN ÜRÜNLERİ İÇİN TÜKETİCİSİNE DAYANIKLI TÜKETİM MALINI SATTIKTAN AZ SONRA KASADA GARANTİ BELGESİ DOLDURMANIZA GEREK YOK BİZİMDE KAŞE BASMAMIZA GEREK YOK DUR DİYEN FİRMALAR SAKIN SİZE YALAN SÖYLÜYOR OKMASIN ÇAYYOLULU TÜKETİCİCİM
HER HANGİ BİR CİDDİ UYUŞMAZLIK HALİNDE
SÖZ KONUSU
HELE BİRDE OTUZ İŞ GÜNÜNDEN ÖNCE SİLİNİP UÇAN MÜREKKEPLE YAZAR KASADAN ÇIKMIŞ FİŞLER OKUNAMIYORSA AYVAYI YEDİĞİNİZİN BELGESİDİR
BU
Her gün çayyolum.com sitesine girip bakarım.Acaba semtinizde neler ne oluyor diye. Ancak bazen yazılanlar karşısında da hayal kırıklığına uğruyorum. Neden mi?...Müsaadenizle yazayım. Şimdi yazdıklarım karşısında söz konusu kişiler tepki gösterecek.
Gerekçe ellerindeki oyuncaklarının alınması. Ancak bazı şeyler yaşa, başa bakmıyor.
SLM Yoldaş Miloş
Duyumlarımıza göre bendenize güceniyormuşsunuz aman efendim sakın bize nolur gücenmeyiniz bizim kiler sadece ziyadesiyle hepsi birer latife gelir geçer efendim
ama ya o babasının hayırına okul yaptırmış gibi görülen maskeli beşleredir bizim esas eleştirilerimiz
adam bütün ovayı yıllardır hem sömürüyor açık açık sonrada vergiden düşmedine rağmen ben hayır işledim diye ortalıkta hayır sever vatandaş olarak dolaşıyor o da yetmezmiş gibi bizim site yönetimine bizim site görevlilerine kıdem tazminatlarının çoğu maddesini ödemeyin diyormuş
bütün mesele budur
Yoldaş minoşa da sevgilerimle yoldaş Miloş
Tarih: 07 Şubat 2013 11:09 Ekleyen: Beğenme: 0
yasar belediyesinin dikkatine
tanık belediyesi çayyolu ilgi alnlarına
çayyoluna yakışır bir kuğu gölü yapcakmış
duyurması bizden
Tarih: 07 Şubat 2013 11:03 Ekleyen: Beğenme: 0
beekediyenin kulağına küpe olsun
bizim belediye hayvan dostlarımız köpeklerle uğraşacağına şu örneği kendine ibret yapsın
TBMM. karşısındaki eski büyük ankara oteiinin
eski personelleri hepsi bilir. yönetim kurulu üyesi ve hisse sahibi merhun dr. Raif Gürün Bey
yönetim kurulu toplantılarımıza gelmeden önce istanbuldan mutfağa emredermiş
Raif Beyin köpeğine en bol malzemeli paça çorbaları ısmarlarmış ahcı başına
hayvanları sevmeyen , koruyamayan bir toplum ne kendini sever nede insanları
kime zararı var bu yavrucakların konut ikinin orman tarafında bütün gün çimlerin üzerinde kendi hallerinde anneleriyle oynuyorlar
Tarih: 07 Şubat 2013 10:59 Ekleyen: Beğenme: 0
YOLDA$ MİLO$ memreket ne çekiyorsa hep sizin yüzü hürmetiniz yüzünden çekiyor bunu bilesiniz
Tarih: 07 Şubat 2013 10:58 Ekleyen: Beğenme: 0
hayırdır İnşallah
-------------
Parti'den gündemi sarsacak adım! Danıştay kalkıyor mu?
Parti, yeni ana tasada Danıştay 'ın kaldırılmasını öneriyor
Tarih: 07 Şubat 2013 10:58 Ekleyen: Beğenme: 0
eniştem seni niye öptü?...
yeni mahalle belediye başkanı Yaşar
cayyolu temsilciliğini ziyaret edecekmiş.
Tarih: 07 Şubat 2013 10:56 Ekleyen: Beğenme: 0