Sayın Çayyolu sakinleri, anladığım kadarıyla Çayyolu bölgesinin tümünde ulaşım sıkıntısı varmış. Sitenizde en son yayınlanan sıkıntıda midibüs projesi isteniyormuş. Ben Fatihte otuyorum bu midibüslerden memnunuz sık geliyor ama araçlar küçük çoğunlu 7.5 metre. Araçların küçük olmasından vatandaşlarımız yakınıyor. Fatihte 520 G.o.p-Sıhhiye hattında 10 adet 9 metrelik araçlar çalışmaktadır ve bu 9 metrelik araçları tercih ederim, eniş ve ferah tam bir otobüs havası var. Size önerim eğer ki Çayyolu halkı isterse midibüs projesini 9 metrelik araçlardan isteyin.
Tarih: 20 Kasım 2008 20:05 Ekleyen: Beğenme: 0
ÇAYYOLU-2 TÜRKKONUT BÖLGESİNE MİNÜBÜS SEFERLERİNİN BAŞLAMASINI İSTİYORUZ, GERÇEKTEN EVİMİZE GELİP GİRMEKTE ÇOK SORUNLAR YAŞIYORUZ. BELEDİYE OTOBÜS SAYISI SINIRLI OLDUGUNDAN MARKETLERİN SERVİSLERİ İLE EVE DÖNEBİLİYORUZ. BU KONUYA LÜTFEN BİR ÇÖZÜM BULUNSUN. TÜRKKONUT SİNCANDAN DAHAMI UZAKTA?? NEDEN BURAYA BİNÜBÜS HATTI KONMUYOR?? METRO YAPIN DEMİYORUM..., MİNÜBÜS HATTI KOYUN DİYORUM!!!
Tarih: 20 Kasım 2008 20:04 Ekleyen: Beğenme: 0
Aşğıda sorulan bir sorunun yanıtı:
Özellikle Çayyolu' na yönelik yayın yapan radyo veya televizyon istasyonu yoktur. Mevcut yayınlar Ankara' ya yönelik yerel yada ulusal yayın şebekelerinin Ankara' ya kurdukları verici istasyonları vardır. Yani yayınlar çayyolu' na özel değil, Ankara' nın geneline yöneliktir.
Tarih: 19 Kasım 2008 00:28 Ekleyen: Beğenme: 0
Çayyolu ' nda
Logar kapaklarında
Montaj ve De - montaj haberleri...
Hala bazı ara sokaklarda değiştirilmeyen logar kapakları bulunmakla beraber yenilenen bulogar kapaklarının bazılarının etrafının hala asvaltlanmadığı görülmektedir...
Şantiye personelinin dikkatine ...
Tarih: 17 Kasım 2008 23:29 Ekleyen: Beğenme: 0
Bugün 17 kasım...
saat : 16. 45
D. B a n k iy günler diler ...
Denizciler caddesindeki İŞ- yerimden mesai bitiminde ulus haline doğru yöneliş ve balıkcımdan mezureile birkaç tenesini ölçtüğüm hamsileri
kiosu iki liradan
kilosu iki liradan
kilosu iki liradan
satın alarak ve halden hemen çıkıp vakit kaybetmeden tekrar denizcilerin caddesi üzerinden yürüyerek dolmuş durağımıza geldim ve sırf meraklı melon - şapka gibi bizim köyde inip her
angi bir balıkcıdaki hamsilere doğru yavaş- avaş sokulup aniden metreyi çıkartıp tezgahtaki hansilerin birkaç tanesini yineden ölçüp haldekilerle hem tazelik bakımından hemde ölçüleri bakımından da ayni olduuklarını fakat kilogramının
5 LİRADAN 5 LİRADAN 5 LİRADAN
satıldığını resimleyerek keşif esnasında belgelemek
suretiyle değerlendirmelerde bulundum ... Zoom...
Sanıyorum Sayın engin UÇ platforma eskisi gibi sık uğrayamıyor ki ... ki ...
İSTEM ve SONUÇ:
Büyükşehir belediyesi başkanlığına
Köyün çıkışına iki yolun kesiştiği yaşil alanın önüne köy mezaelığının karşına hijyen şartlarına göre imşa edilmiş sırasıra balıkçı barakalarını inşa eder ve bu birimleri ihale eder .Ben şimdiden bir kilo kofana üzerine bahse girerimki iflas eden
G ö k k u ş a ğ ı Projesinden
daha fazla belediyeye kira paraları getirecektır ..
Ben size ne demiştim bir hatırlayın bakalım !
" denizden peter bile çıksa hemen yemem "
dem
Bir insan yaptıklarının toplamıdır.
Bir insanı, ancak gerçekten uyuyorsa uyandırmak mümkündür. Ama, eğer uyumuyor da uyku taklidi yapıyorsa, dünyanın bütün gayretlerini sarfetseniz, nafiledir
6365 numaralı mesaj sahibi arkadaş sorunumuz müşterek.Bu konuda mağdur edilenlerin sayısı hiç azınsanmayacak kadar çok. ekşi sözlükten ayni konuda bugün yazılanlarada bakılırsa...
Çayyolu Platforfu bu sorunlarımızlada ilçe olmakın yarısı kadarıyla ilgilenebilirler mi. Ricada bulunsam .Bütün ünv. gençliği adına.Şimdiden teşekkürler...
Ayrıca cayyolu. com. a her ay yaklaşık güncel konuları içeren mesajlar gönderiyoruz ancak on tenesi ya yayınlanıyor ya yayınlanmıyor cevapta verilmiyor . Engin Beyi de santraldan telefona vermiyorlar.
miçin ?
EKŞİ SÖZLÜK www.eksisozluk.com/
16 kasim 20 08 ales
16 kasim 20 08 ales
16 kasim 20 08 ales
16 kasim 20 08 ales
Sayın ELMASOĞLU ,,,
Çalıştığım kurumdan geçiçi görevle devlet bakanlıklarından birinde bir dönem
çalışmıştım...
Sayın bakanımın ağzından devamlı duyduğum bir tekerlemeyi sanıyorum yazınızada belki bir katkıda bulunabilir diye çayyolum. com. adresine iletiyorum...
" kaçma , karışma , çalışma "
K.K.Ç. Formülü
Saygılarımı Sunarım .
Tarih: 17 Kasım 2008 23:28 Ekleyen: Beğenme: 0
Çayyolu ilçe olmalı mı?
Tokatlı vatandasın yazdığı yazıyı şiddetle kınıyorum. Elbette Çayyolunda oturan ve kendini vatandaş olarak gören herkesin bu konuda olumlu veya olumsuz bir fikri olmalıdır.
Kendini vatandaş değil de kul, köle olarak görenlerde elbette ben bilmem, sahibim bilir diyerek bir fikrinin olmadığını söyleyecektir.
Tokatlı vatandasın eğer ki söylemiş olduğu topluma ait değerlerle alay etmek konusu vatandaş olamayanların, en basit şeyler dahil hiçbir konuda görüş bildiremeyip kulluğu kabullenmiş, biat kültürü (ne biçim kültürse) ile yetişmiş ve onu bellemiş kişilerin olmayan değerleriyse bu Tokatlı kişi hiç kusura bakmasın yazar değilim ama o kişilerle bende alay ediyorum ve etmeye de devam edeceğim.
Kimliğini belirtmeyen bu Tokatlı eğer gerçekten Çayyolunda oturuyorsa Platforma bir uğrasın adı, adresi lazım değil Platform yetkilileri bu kişinin gerçekten Çayyolunda oturduğunu duyursun yoksa kendi yazmış olduğu gibi kendisinin de ortalığı karıştıran kişilerden olduğunu düşünüyorum.
Tarih: 16 Kasım 2008 22:21 Ekleyen: Beğenme: 0
Her sabah yürüdüğüm 50 nci cadde üzerindeki güneş sitesinin yol kenarında bulunan ağaçlarının kesildiğini gördüm.Çok üzüldüm. Ağaçlar kolay yetişmiyor. Yeşili neden katlediyoruz. Neden bu duyarsızlık.???
Bu ağaçların kesilmesine yönetici tek başına karar verebilirmi? Ağaç kesme yetkisi yöneticilere verilmişmidir??
Bizler etrafımız yeşil olsun diye uğraşıyoruz, bazılarıda yeşili katletmeye uğraşıyor.
Yetkililer bu duruma bir el atmalı ve sorumlulara gereken cevap verilmelidir.
Tarih: 15 Kasım 2008 20:40 Ekleyen: Beğenme: 0