Güller konusuna bizde nallıhanlıya katılıyoruz.Çayyolu bölgesi ormanlarına evvelsi sene dikilip te tutmayan 84 000 adet ak - çağağaç ve ak -çamların tutmamasınıda göz önünde bulundurarak en az 1000 adet
B E Y A Z G Ü L
dikimi yapılmalıdır...
[tenekeli veya Poşette tercihan ithal 7 veren ]
Tarih: 21 Kasım 2008 19:49 Ekleyen: Beğenme: 0
çayyolundan ulusa işe giden akadaşlar belediyenin 45 dakika bedeva sınrını hep aştıkları için ümitköy köprüsünde inin benim gibi etimesguttan gelen boş otodütlere binin oturarak ulusa rahatrahat gidin...
Tarih: 21 Kasım 2008 19:49 Ekleyen: Beğenme: 0
MELİH GÖKÇEK AKTEPE DE BEDEVA ZENGİN FAKİR DEMEDEN YAZILANLARA DOĞALGAZ DAĞITIYORMUŞ ARAŞTIRA BİLİRMİSİNİZ: BİRDE ÇAYYOLU TOPLU KONUT BÖLGESİNDEKİ ALTI KATLI BİNALARIN BANYOLARINA EVİ ISITMAK GAYESİ İLE BU SENE KÖMÜR SOBASI KURDULAR: BU PROJE ISI PROJESİ AÇISINDAN
PROJE-DIŞI BİR İŞLEM MİDİR
Tarih: 21 Kasım 2008 19:48 Ekleyen: Beğenme: 0
(1.5)
kayıt alması mümkün olmadığı için sarkan kabloları da arkada kameranın müsait bir yerine sarıp sakladık ve sarımsakladık ...
Vede komşularada siye görevlileri ile birlikte dedik ki " duvarda gördüğünüz kameraların kaydı devamlı 19 gün kayıt yapar " ve " sitenin yönetim odası olmadığı içinde bu sistemin kayıt ve beyin bölümü yöneticinin evinde duracak bundan böyle " dedik...
Ve bu abidikgubidik sistem hala tık bile ! ! ! demeden sekiz aydır a -normal olarak çalışıyor ...
Arasıra komşulara hiç para harçamadan sadece biraz kendimi eğlendirmek gayesi ile hazırladığım bu oyunun genelkurula kadar foyası ortaya çıksın ve hep beraber biraz da gülelim diye gelin komşular denetçiler dahil şu defterleri bir kontrol edin diyorum ama ...
n a f i l e ! ! !
N o t :
Hırsızlar herhalde bizim siteye caydırıcılar nedeniyle yaklaşmıyorlardır bu bir ...
iki, hurdacıdan satın aldığım kameralarımı oyun bitince tekrar geri alacağım siteye bağışlayacak değilim ....
./.2
Tarih: 21 Kasım 2008 00:32 Ekleyen: Beğenme: 0
PARA İSTEME BENDEN
BUZ GİBİ SOĞURUM SENDEN ...
Sene başında sitenin genel kurulu yapılmış ve sitemizde mevcut bulunan görüntülü güvenlik sistemleri yetmezmiş gibi birde çevre güvenlik sistemleri satın alınması ve montajının yaptırılması kararı verilmişti...
M a d d e : 8
Tabi nasıl ? Sayın Kat maliklerinden EK ödeme istemeden ...
Peki kimse biliyor mu acaba sitemizde daire sahiplerinin ayda ödedidiği 90 Lira aidatla 4 kapıcının maaşlarının ödendiğini ayrıca işletme giderlerinin de bu meblağdan nasıl karşılandığını .Kimse bilmiyor.
Yönetimin listesinden denetime seçilenlerin olduğu bir dönemde komşularımın bana tek adam olarak yönetici vazifesini vermeleri belki takdire ş a h a n d ı r ama parasızda hiç bi şey olnuyor ki
Yoksa oluyor mu !?
Anılan konu ile firmaların bıraktıkları tekliflerse anaaa 7 milyardan başlıyordu.. .Vay babom vay ...
bu nedenle bende site görevlilerine sıkısıkı tembihlerde bulunarak sitemiz adına hırkızlara karşı bir tasaım giliştirdim..
Şöyle ki :
42 numaralı bir ayağa 38 numara ayakkabı giydiremileceğini başlangıçta düşley
erek önce hurdacılar çarşısına gittim ve 12 adet dış cephelerden sökülüp hurdaya düşmüş kamera satın aldım 20 Liraya . Sonra bu kameraların lambalarından her birine konya sokaktan 220 uzun ömürlü ütü ledleri satın aldım .Daha sonra bunları matkapla sitenin bloklarının dış cephesine montajladım ledlere 220 yi verince kameralar hiç bir
Tarih: 21 Kasım 2008 00:32 Ekleyen: Beğenme: 0
Yaşamkenti Çayyoluna bağlayan yegane yolun hali içler acısı. Temmuz ayında yapılan yarım yamalak yamalarla yol iyice güvensiz ve kullanılamaz hale geldi. Şikayetvar.com sitesine konu ile ilgili mesaj attım, Ego cevap verdi:" Yol genişletme çalışması planda var, yapılacak" Ne zaman? Belediye hergün yüzlerce aracın geçtiği yolu onarmak yerine hiç kimsenin geçmediği, uzun süre de geçmeyeceği yerlere kaldırım döşüyor. -Örneğin Mesa Yonca 1 arkası- Sorunlarımızla ilgilenen birileri var mı??
Tarih: 21 Kasım 2008 00:28 Ekleyen: Beğenme: 0
Geçen gün Çayyolunda işim vardı, Çayyolu çok büyük bir ilçe konumuna gelmiş. Bence çayyolu ilçe olmalı istemeyenler ise Çayyolu'nu çekemeyenlerdir.
Tarih: 21 Kasım 2008 00:28 Ekleyen: Beğenme: 0
- 2 -
yaktım ,kabloların uçlarını görünmesin, boşboş sarkıp belli olmasın diyerekten sakladım. İki kameraya 220 götürremeyince onlararın ışığı içinde şarjlı pil koyup devreyi lambanın çalıştırdım.Kat maliklerine de deim ki yönetim odası olmadığı için bu sistemin kayıt beyin sistemi yöneticinin evinin bir köşesinde duracak dedim...
Êvet sevgili dostlar sitenin 4 kuruş parasını harcamadan sadece biraz matrak olsun diye kendimi eğlendirmek için FAKAT ÖNCELİKLE HIRSIZLARI BİNALARA YAKLAŞTIKLARINDA ONLARI CAYDIRACAK SANAL KABLOSUZ BİR GÜVENLİK SİSTEMİ İCAT ETTİM...
Ve u projemi şimdilik her kes anlata anlata birbirine bitiremiyor...Nedenide benim onlardan ek ödeme istemeyip d a i r e başına 90 Lİra aidatla hem sitenin işletme giderlerini hem 4 site görevlisinin maaşlarını tıkıryıkır ödememden kaynaklanıyor...
Sağolsunlar kat maliklerimiz bendenize pek güvenirler ama
şikayet etmek yerine önce imkanı yaratmak gerakmezmi !?
Genel kurulumuz şubat ayının ikinci haftasında ...Foyamız bu tarihe kadar ortaya çıkmacağı da yok ...
Çünkü gelin komşular denetim hakkınızı kullanın dememe rağmen kimse defterlere bakmıyor.
Ne diyeyim bu memRekeTTe Yönetimin Listesinden Denetime seçilenler olur ve hiç ses çıkmazssa ötesini artık siz düşünün dostlar ... !!!
Dostlar bizi hatırlasın ...
saygılar
Tarih: 21 Kasım 2008 00:27 Ekleyen: Beğenme: 0
YMBB. adına park ve bahçalarim bakımını yapan özal şirketlerin 7 veren G Ü LL E R İ ni
pek sevmedikleri çayyolu ve ümitköy de kuruyan GÜLLERİMİZDEN açıkça anlaşılmaktadır ...
Valla Ahmet abi iş benim O ' na yıldızevlere telefon edip 1 şikayet ermeme bakar ... Sonra verdiği ödülü bile senden geri alabilir...
Tarih: 21 Kasım 2008 00:27 Ekleyen: Beğenme: 0
Ben yetkilileri bir gün sabah ve akşam otobüs bekleyerek Türkkonut'a gidip-gelmeye davet ediyorum. Bir denesinler.Sizin yaptığınız çalışmalara çok teşekkür ediyoruz,sesimiz oluyorsunuz.
Sizinde zaman zaman haber yaptığınız gibi , Türkkonut toplu taşım araç yönünden hala çok sıkıntıda,araba yok olanda düzensiz ve keyfilik esasınan göre geliyor, bir duyuma göre bir 45 dakika hadisesinden dolayıymış. Ayrıca çoğu otobüs çok eski ve yolda çok uzun çekilenleri siz düşünün. Buradaki haraket noktasından bir netice alınamıyor.Aslında dolmuş alternatifi olsa belki otobüsün çalışması da düzene girer, rekabetten dolayı . Bizi ne zaman duyacaklar bilemiyorum .Diğer semptlerdeki otobüs sayısına dikkat edildiğinde fark ortaya çıkacaktır. İlginize ve emeğinize tekrar teşekkür ler.