Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Güller  konusuna bizde nallıhanlıya  katılıyoruz.Çayyolu  bölgesi  ormanlarına  evvelsi sene dikilip te tutmayan  84 000 adet ak - çağağaç  ve  ak -çamların  tutmamasınıda göz önünde bulundurarak    en az  1000 adet

B E Y A Z  G Ü L
    dikimi yapılmalıdır...
      [tenekeli veya  Poşette  tercihan  ithal 7 veren   ]
    Tarih: 21 Kasım 2008 19:49 Ekleyen:
  • çayyolundan  ulusa işe giden  akadaşlar  belediyenin 45  dakika  bedeva sınrını  hep aştıkları için   ümitköy köprüsünde  inin benim gibi  etimesguttan  gelen boş otodütlere binin  oturarak  ulusa  rahatrahat gidin...
    Tarih: 21 Kasım 2008 19:49 Ekleyen:
  • MELİH  GÖKÇEK  AKTEPE DE BEDEVA  ZENGİN FAKİR DEMEDEN YAZILANLARA DOĞALGAZ DAĞITIYORMUŞ ARAŞTIRA BİLİRMİSİNİZ: BİRDE ÇAYYOLU TOPLU KONUT BÖLGESİNDEKİ ALTI KATLI BİNALARIN  BANYOLARINA EVİ ISITMAK GAYESİ İLE BU SENE KÖMÜR SOBASI KURDULAR: BU PROJE ISI PROJESİ AÇISINDAN
    PROJE-DIŞI BİR İŞLEM MİDİR
    Tarih: 21 Kasım 2008 19:48 Ekleyen:

• (1.5)

kayıt alması  mümkün olmadığı için  sarkan  kabloları da  arkada kameranın  müsait bir yerine  sarıp sakladık  ve sarımsakladık ...
      Vede  komşularada  siye görevlileri ile birlikte  dedik ki  " duvarda  gördüğünüz kameraların kaydı  devamlı  19  gün kayıt  yapar  "  ve " sitenin  yönetim odası olmadığı içinde  bu sistemin kayıt ve beyin bölümü  yöneticinin  evinde  duracak  bundan böyle "  dedik...
       Ve  bu abidikgubidik  sistem hala  tık  bile ! ! ! demeden sekiz aydır  a -normal olarak çalışıyor ...
      Arasıra  komşulara  hiç para harçamadan  sadece biraz kendimi eğlendirmek  gayesi ile  hazırladığım  bu  oyunun  genelkurula kadar  foyası ortaya çıksın ve   hep beraber biraz da gülelim diye  gelin  komşular denetçiler dahil   şu defterleri bir kontrol edin  diyorum ama  ...

n a f i l e   ! ! !

N   o  t :
         Hırsızlar   herhalde  bizim  siteye  caydırıcılar nedeniyle  yaklaşmıyorlardır  bu bir ...
    iki, hurdacıdan  satın aldığım  kameralarımı oyun bitince  tekrar geri alacağım siteye bağışlayacak değilim ....

./.2
    Tarih: 21 Kasım 2008 00:32 Ekleyen:

•                 PARA İSTEME BENDEN 
                    BUZ GİBİ SOĞURUM  SENDEN  ...

Sene başında sitenin genel kurulu  yapılmış ve  sitemizde mevcut bulunan görüntülü güvenlik sistemleri  yetmezmiş gibi birde  çevre  güvenlik sistemleri satın alınması ve montajının  yaptırılması  kararı  verilmişti...
    M a d d e  : 8
      Tabi nasıl ? Sayın  Kat maliklerinden  EK  ödeme istemeden ...
       Peki kimse  biliyor mu acaba  sitemizde  daire sahiplerinin  ayda ödedidiği  90 Lira aidatla   4  kapıcının  maaşlarının  ödendiğini  ayrıca işletme giderlerinin de bu meblağdan  nasıl karşılandığını .Kimse bilmiyor.
         Yönetimin listesinden  denetime  seçilenlerin  olduğu  bir dönemde  komşularımın bana   tek adam olarak   yönetici  vazifesini  vermeleri  belki  takdire  ş a h a n d ı r  ama   parasızda  hiç bi  şey olnuyor ki
    Yoksa oluyor mu !?

Anılan  konu ile  firmaların  bıraktıkları  tekliflerse  anaaa 7 milyardan başlıyordu.. .Vay  babom vay ...
    bu nedenle  bende  site  görevlilerine  sıkısıkı tembihlerde  bulunarak   sitemiz adına  hırkızlara  karşı bir tasaım  giliştirdim..
        Şöyle  ki  :  
       42  numaralı bir  ayağa  38  numara  ayakkabı  giydiremileceğini başlangıçta  düşley
    erek  önce   hurdacılar çarşısına gittim ve   12  adet  dış cephelerden  sökülüp hurdaya  düşmüş   kamera satın aldım 20 Liraya . Sonra  bu  kameraların   lambalarından  her birine  konya sokaktan  220  uzun ömürlü ütü  ledleri  satın aldım  .Daha  sonra  bunları matkapla sitenin  bloklarının dış cephesine  montajladım ledlere  220 yi verince kameralar  hiç bir
    Tarih: 21 Kasım 2008 00:32 Ekleyen:
  • Yaşamkenti Çayyoluna bağlayan yegane yolun hali içler acısı. Temmuz ayında yapılan yarım yamalak yamalarla yol iyice güvensiz ve kullanılamaz hale geldi. Şikayetvar.com sitesine konu ile ilgili mesaj attım, Ego cevap verdi:" Yol genişletme çalışması planda var, yapılacak" Ne zaman? Belediye hergün yüzlerce aracın geçtiği yolu onarmak yerine hiç kimsenin geçmediği, uzun süre de geçmeyeceği yerlere kaldırım döşüyor. -Örneğin Mesa Yonca 1 arkası- Sorunlarımızla ilgilenen birileri var mı??
    Tarih: 21 Kasım 2008 00:28 Ekleyen:
  • Geçen gün Çayyolunda işim vardı, Çayyolu çok büyük bir ilçe konumuna gelmiş. Bence çayyolu ilçe olmalı istemeyenler ise Çayyolu'nu çekemeyenlerdir.
    Tarih: 21 Kasım 2008 00:28 Ekleyen:

•                    

- 2 -

yaktım ,kabloların  uçlarını  görünmesin,  boşboş sarkıp belli olmasın diyerekten  sakladım.  İki kameraya  220  götürremeyince   onlararın ışığı içinde  şarjlı pil  koyup  devreyi lambanın  çalıştırdım.Kat maliklerine de deim ki   yönetim  odası olmadığı için  bu sistemin  kayıt beyin sistemi  yöneticinin  evinin bir  köşesinde  duracak  dedim...

Êvet  sevgili  dostlar   sitenin  4 kuruş  parasını  harcamadan  sadece biraz matrak olsun diye  kendimi eğlendirmek için    FAKAT  ÖNCELİKLE  HIRSIZLARI  BİNALARA YAKLAŞTIKLARINDA  ONLARI CAYDIRACAK  SANAL KABLOSUZ BİR GÜVENLİK SİSTEMİ  İCAT ETTİM...

Ve u  projemi   şimdilik   her kes  anlata anlata birbirine bitiremiyor...Nedenide  benim  onlardan   ek ödeme istemeyip  d a i r e  başına 90 Lİra aidatla  hem  sitenin işletme giderlerini hem  4 site görevlisinin  maaşlarını  tıkıryıkır  ödememden kaynaklanıyor...
        Sağolsunlar  kat  maliklerimiz  bendenize  pek  güvenirler  ama

şikayet  etmek  yerine  önce imkanı  yaratmak  gerakmezmi  !?

Genel  kurulumuz    şubat  ayının  ikinci  haftasında  ...Foyamız  bu  tarihe kadar  ortaya  çıkmacağı da yok  ...

Çünkü    gelin  komşular  denetim  hakkınızı  kullanın  dememe  rağmen  kimse  defterlere  bakmıyor.
       Ne  diyeyim  bu  memRekeTTe  Yönetimin Listesinden Denetime  seçilenler   olur ve  hiç  ses  çıkmazssa  ötesini artık siz  düşünün  dostlar  ... !!!

Dostlar  bizi  hatırlasın  ...

saygılar
    Tarih: 21 Kasım 2008 00:27 Ekleyen:

•     YMBB. adına  park  ve  bahçalarim  bakımını  yapan   özal  şirketlerin   7   veren   G Ü LL E R İ  ni
    pek  sevmedikleri   çayyolu ve ümitköy de  kuruyan GÜLLERİMİZDEN  açıkça  anlaşılmaktadır ...

Valla  Ahmet abi  iş  benim  O ' na  yıldızevlere  telefon  edip  1 şikayet  ermeme   bakar  ... Sonra  verdiği   ödülü  bile senden geri  alabilir...
    Tarih: 21 Kasım 2008 00:27 Ekleyen:
  • Ben yetkilileri  bir gün sabah ve akşam otobüs bekleyerek  Türkkonut'a gidip-gelmeye  davet ediyorum. Bir denesinler.Sizin yaptığınız çalışmalara çok teşekkür ediyoruz,sesimiz oluyorsunuz.
    Sizinde zaman zaman haber yaptığınız gibi ,  Türkkonut toplu taşım araç yönünden hala çok sıkıntıda,araba yok olanda düzensiz ve keyfilik esasınan göre geliyor, bir duyuma göre bir 45 dakika hadisesinden dolayıymış.    Ayrıca çoğu otobüs çok eski ve yolda çok  uzun çekilenleri siz düşünün.  Buradaki haraket noktasından bir netice alınamıyor.Aslında dolmuş alternatifi olsa belki otobüsün çalışması da düzene girer, rekabetten dolayı . Bizi ne zaman duyacaklar bilemiyorum .Diğer semptlerdeki otobüs sayısına dikkat edildiğinde fark ortaya çıkacaktır. İlginize ve emeğinize tekrar teşekkür ler.
    Tarih: 20 Kasım 2008 20:05 Ekleyen: serifeunuvar
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!