ULUDAĞ hareket noktasına Dispeçer ve
ulaşım mühendisleri aranıyo !!!!!!!!!!!!!!!!
Ç ü n k ü :
" S i n c a n ' da lale devri !
Başkan Gökçek sincanın ulaşım sorunu 'na el attı ve son noktayı koyup sorunu kökten bir çırpıda çözdü...Son olarak geçtiğimiz günlerde
Sincan tarafına verilen ikiyüz küsür binübüslere ilave olarak EGO belediye otobüsleride sefere konulup yeniyeni hatlar açildı . ... "
Kaynak :
08. 16 .aralık tarihleri arası
Büyükşehir belediyesi gülteni
Tarih: 09 Aralık 2008 22:45 Ekleyen: Beğenme: 0
Asvalt mühendisliği
AB. diyediye be tutturnuşsunuzu uzzun ince bir türküyü ...
Hak ediyormuyuz be ?Bence h a y ı r . Bunun için önce yalanlardan kurduğumuz hayal dünyalarını bir tarafa öteleyip kendimizle esastan ve esaslı bir şekilde mutlaka kara vijdanlım yüzleşmeliyiz ... N ' asılmı !?
İşte bu yüzleşmelerden küçük bir tanesi :
Eğitim sistemimiz meşallah aramadığın kadar kaldırım mühendisi mezun ettiği halde
yollarımıza gönyesinde asvalt dökecek doğru dürüst bir asvalt mühendisi mezun edememektedir ! Yalan mı ?
S öyle ki ;
Bugün bayramın birinci günü ve hava geceden itibaren kısa aralıklarla
" ahmak ıslatan " yağıyor ve sanki adeta kurbanların kanlarını yıkıyor ...
Fakat :
Yeni inşa edilen Eskişehir yoluda dahil Başkentin göbeğinde seyreden araçlar , istemedende olsa kaldırımların kenarlarında gölet olmuş birikti sularla vatandaşın bayramlıklarını baştanaşağıya kirletiyor...
Örnek olarak peşinde koştuğumuz o ülkelerin çoğunda ise
sağnak yağışlardan bile birkaç dakika sonra asvaltlar kupkuru hale geliyor ...
Bizde ise bugün belediye otobüsleri
Armada'nın karşısında boyuyla bir su sıçratıyor ...
Muhalefetin sayın belediye başkan adayları ise acaba bayramda ne yapıyor ?
Herhalde bu manzaraların görüntülerini kaydediyor...
Şunun şurasında ne kaldı canımmmm...
Vaziyet berkemal galib a
$ o se ----------------> AK - tepeli ...
Tarih: 09 Aralık 2008 22:41 Ekleyen: Beğenme: 0
... TANRI BİR ŞEYLER ANLATIR !
şaşıran sen mi yoksa ben miyim !?
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=lut%20kavmi
Lut kavmi
daniken'a göre tanrılar tarafından radyoaktif bomba ile cezalandırılmış bir kavim. sanırım tevrat'taydı allah luta diyor ki "sana inanları ve aileni al ve sabaha karşı şehirden çık, ama kimse sakın arkasına bakmasın" lut'un karısı ona inananlardan değildi hatta istihbarattan olup karanlık bir kişiliğe sahipti. teşkilat onu lut'un evinden jurnal göndermekle görevlendirmişti. lut'a gelen melekleri ahaliye o ispiyonlamıştı. lut istahbarat servisi (lis) şefi ile de aralarında bir gönül ilişkisi olabileceği tarih boyunca ortalıkta dolaşan dedikodulardandı. neyse bu hatun kişi şehirden çıkarken arkasına bakıyor ve helak oluyor.
* * * * *
Ak - tepe D doğal gazlı daireler D oturan bazı vatan [ D ] aşlar D benzerleri gibi kömür çuvallarını satıp kurban satın almışlar !!
http://www.itusozluk.com/?t=42.+paralel
adana çık aradan ...
Tarih: 07 Aralık 2008 21:35 Ekleyen: Beğenme: 0
sayın çayyolu sakinleri ben lise öğrencisiyiim ve dershaneye gidiyorum okul derken ekonomik krize girdim diyorimki birileri çıkıp sölesin öğrenciye dolmuş ve otobüs 1 lira olsun
hadi hep birlikte söliyelim çözüm derseniz milli eğitim bakanlığı liselere ayrı öğrenci kartları dağıtsın bizde o kartı göstererek öğrenci olduğumuzu kanıtlarız 1 lira veririz
Tarih: 06 Aralık 2008 01:56 Ekleyen: Beğenme: 0
en ampullerden dolayı görçekten bıkmışlar ...
Çünkü ;
Türkiye kötü yönetilen enerji politikaları yüzünden dünyanın en kötü
220 ' sini kullanmak zorunda kalıyor !
Tarih: 06 Aralık 2008 01:53 Ekleyen: Beğenme: 0
BAZ İSTASYONLARI
Çayyolu – Doğa Sitesinin hemen yanıbaşında bulunan Baz İstasyonu 2003 Yılı sonbaharında dikilmiş, söz konusu İstasyonun bulunduğu yerden kaldırılması için 2004 yılında başlatılan hukuk mücadelesi 2 yılı mahkeme, 2 yılı da Yargıtay aşaması olmak üzere toplam 4 yıl kadar sürmüştü.Sonuçta,ilgili mahkeme İstasyonunun yerinden kaldırılması yönünde karar vermiş , Yargıtayda bu kararı Ocak 2008 tarihinde onaylamıştı.Yargıtay’ın kararı gerek ÇAYYOLU Dergisi, gerekse ÇAYYOLUM.COM’un ve ÇEKOD’un internet sitesinde büyük puntolarla “ BAŞARDIK!... YARGITAYDAN OLUMLU KARAR...”şeklinde yayınlanmıştı.Bunun üzerine bizlerde, “ Herşeye rağmen Türkiyede güzel şeyler de oluyor.” diyerek, yapılan mücadeleyi takdir etmiş ve bahse konu Baz İstasyonunun hemen kaldırılacağını ümit etmeye başlamıştık.Ancak, Türkiyede güzel şeylerin öyle hemen olmadığını bir kez daha üzülerek öğrendik.Ocak 2008 tarihinden bu güne kadar aradan geçen 11 aylık süre zarfında maalesef değişen hiç birşey olmadı. Her nekadar ÇEKOD’un Sitesinde “ SON 3 GÜN , BAZ İSTASYONU KALKIYOR” yazısı yaklaşık bir aydır yine büyük puntolarla ve hareketli şekilde yayınlanıyor isede, bu istasyon bütün haşmeti ile yerinde durmaya ve bölgede oturan sakinlerin üzerine radyasyon yağdırmaya devam ediyor. İşin dahada vahimi, daha ne kadar süre bu baz istasyonu ile kucak kuacağa yaşamaya ve yaydığı radyasyonu soğurmaya devam edeceğiz onuda bilmiyoruz.Bilen birisi varsa, rica ediyoruz lütfen bizi aydınlatsın...Saygılarımla.
Tarih: 04 Aralık 2008 00:10 Ekleyen: Beğenme: 0
HAVADAN SUDAN
Bunca kömür ,erzak parası nereden çıkacak benim güzel kardeşim,tabiiki havadan sudan.YALNIZ ÜZÜLDÜĞÜM BİR ŞEY VAR;bu halk bazı ata sözlerimizi dahi unuttu.Elden gelen öğün olmaz, olsa da vaktinde bulunmaz.Tüketilen şey çabuk biter adı üstünde. Ya sonra ,seçimden sonra,sanıyormusunuz ki 5 sene daha akacak bu musluk VELEV Kİ KAZANDI! Kömür erzak yerine dirsek çevirirler adama ama iş işten geçer.Tükenmeyen tek şey alın teri....
Tarih: 04 Aralık 2008 00:08 Ekleyen: Beğenme: 0
uludağın önündeki göbeğin trafik lambalarının yapılması için illa ölümlü kaza mı olması lazım!!
Tarih: 03 Aralık 2008 08:38 Ekleyen: Beğenme: 0
Çap tüketiciler derneği ' nin bilgilerine :
2006 senesinde 30 metreküp suya konut ta 68 Lira fatura geirken , şimdi 30 metreküpe 124 Lİra fatura biçiliyor tüketiciye ...
Kızırmak projesinin faturası yoksa tüketiciden mi çıkıyor ...
anlıyalım bir sakıncası yoksa ...
Tarih: 03 Aralık 2008 08:38 Ekleyen: Beğenme: 0
http://www.medyafaresi.com/
Ekranda büyük düello!!!
Gökçek ve Kılıçdaroğlu karşı karşıya!!!
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, kendisi hakkında “doğalgaz okuma sayaçlarından milyonlarca avroluk yolsuzluk yaptığını” iddiasında bulunan CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu'nun “düello” teklifini kabul ettiğini bildirdi.
Tarih: 03 Aralık 2008 08:36 Ekleyen: Beğenme: 0