Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

•    ULUDAĞ  hareket  noktasına    Dispeçer ve
    ulaşım  mühendisleri  aranıyo       !!!!!!!!!!!!!!!!

Ç  ü  n  k   ü    :
           "   S i n c a n ' da  lale  devri   !
         Başkan  Gökçek   sincanın   ulaşım  sorunu 'na el attı ve  son  noktayı  koyup  sorunu  kökten bir çırpıda  çözdü...Son olarak geçtiğimiz günlerde
    Sincan tarafına  verilen ikiyüz küsür  binübüslere ilave  olarak  EGO  belediye  otobüsleride  sefere  konulup  yeniyeni hatlar açildı .  ... "

Kaynak   :
    08. 16 .aralık tarihleri arası
    Büyükşehir belediyesi  gülteni

Tarih: 09 Aralık 2008 22:45 Ekleyen:

•           

Asvalt  mühendisliği  

AB. diyediye be  tutturnuşsunuzu  uzzun ince bir  türküyü  ...
    Hak ediyormuyuz  be  ?Bence  h a  y ı r  . Bunun için önce   yalanlardan kurduğumuz  hayal dünyalarını  bir tarafa öteleyip kendimizle  esastan  ve  esaslı bir şekilde  mutlaka  kara vijdanlım  yüzleşmeliyiz ... N ' asılmı !?
       İşte  bu   yüzleşmelerden  küçük  bir  tanesi    :
      Eğitim sistemimiz  meşallah aramadığın  kadar  kaldırım  mühendisi mezun   ettiği halde
    yollarımıza  gönyesinde asvalt  dökecek  doğru dürüst  bir asvalt  mühendisi mezun  edememektedir  ! Yalan mı ?
    S öyle  ki  ;
         Bugün bayramın birinci  günü ve  hava   geceden itibaren  kısa aralıklarla
    " ahmak ıslatan "  yağıyor ve sanki adeta  kurbanların kanlarını yıkıyor  ...
      Fakat    : 
    Yeni  inşa edilen  Eskişehir yoluda   dahil   Başkentin  göbeğinde  seyreden araçlar , istemedende  olsa  kaldırımların kenarlarında gölet  olmuş birikti sularla  vatandaşın bayramlıklarını baştanaşağıya kirletiyor...

Örnek  olarak  peşinde koştuğumuz o ülkelerin çoğunda ise 
    sağnak  yağışlardan  bile birkaç dakika  sonra  asvaltlar  kupkuru hale geliyor ...
      Bizde  ise  bugün  belediye  otobüsleri 
    Armada'nın karşısında   boyuyla  bir  su  sıçratıyor ...

Muhalefetin sayın belediye  başkan adayları  ise  acaba  bayramda ne yapıyor  ?
    Herhalde  bu  manzaraların    görüntülerini kaydediyor...

Şunun  şurasında  ne  kaldı  canımmmm...

Vaziyet berkemal galib a
                $ o  se ---------------->    AK   - tepeli  ...

Tarih: 09 Aralık 2008 22:41 Ekleyen:

• ... TANRI BİR ŞEYLER ANLATIR !

her nefeste bin sitem var
    şikayetim yaratana şikayetim yaratana
    şaşıran sen mi yoksa ben miyim !?

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=lut%20kavmi
    Lut kavmi
    daniken'a göre tanrılar tarafından radyoaktif bomba ile cezalandırılmış bir kavim. sanırım tevrat'taydı allah luta diyor ki "sana inanları ve aileni al ve sabaha karşı şehirden çık, ama kimse sakın arkasına bakmasın" lut'un karısı ona inananlardan değildi hatta istihbarattan olup karanlık bir kişiliğe sahipti. teşkilat onu lut'un evinden jurnal göndermekle görevlendirmişti. lut'a gelen melekleri ahaliye o ispiyonlamıştı. lut istahbarat servisi (lis) şefi ile de aralarında bir gönül ilişkisi olabileceği tarih boyunca ortalıkta dolaşan dedikodulardandı. neyse bu hatun kişi şehirden çıkarken arkasına bakıyor ve helak oluyor.

*   *   *    *   *

Ak  - tepe   D  doğal  gazlı  daireler  D  oturan    bazı  vatan [ D ] aşlar  D  benzerleri  gibi   kömür çuvallarını  satıp   kurban satın  almışlar   !!

http://www.itusozluk.com/?t=42.+paralel
    adana  çık aradan ...

Tarih: 07 Aralık 2008 21:35 Ekleyen:
  • sayın çayyolu sakinleri ben lise öğrencisiyiim ve dershaneye gidiyorum okul derken ekonomik krize girdim diyorimki birileri çıkıp sölesin öğrenciye dolmuş ve otobüs 1 lira olsun
    hadi hep birlikte söliyelim çözüm derseniz milli eğitim bakanlığı liselere ayrı öğrenci kartları dağıtsın bizde o kartı göstererek öğrenci olduğumuzu kanıtlarız 1 lira veririz
    Tarih: 06 Aralık 2008 01:56 Ekleyen:

•        ________________________________________
                     Enerjide  a k p   Z A M -  a   n   ı  !

Ampul de   6  yıl  garanti  verecek  kadar  ürünlerine   itimat eden  ünlü  ampul  markaları  ,
      ünlü  plazaların tüketicilerinden   iade  olarak  geri dön
    en ampullerden dolayı görçekten  bıkmışlar   ...
        Çünkü  ;
          Türkiye kötü  yönetilen enerji politikaları   yüzünden dünyanın  en  kötü
    220  ' sini  kullanmak  zorunda  kalıyor  !

Tarih: 06 Aralık 2008 01:53 Ekleyen:
  • BAZ İSTASYONLARI

Çayyolu – Doğa Sitesinin hemen yanıbaşında bulunan Baz İstasyonu 2003 Yılı sonbaharında dikilmiş, söz konusu İstasyonun bulunduğu yerden kaldırılması için 2004 yılında başlatılan hukuk mücadelesi 2 yılı mahkeme, 2 yılı da Yargıtay aşaması olmak üzere toplam 4 yıl kadar sürmüştü.Sonuçta,ilgili mahkeme İstasyonunun yerinden kaldırılması yönünde karar vermiş , Yargıtayda bu kararı Ocak 2008 tarihinde onaylamıştı.Yargıtay’ın  kararı gerek ÇAYYOLU Dergisi, gerekse  ÇAYYOLUM.COM’un ve ÇEKOD’un internet sitesinde büyük puntolarla “ BAŞARDIK!... YARGITAYDAN OLUMLU KARAR...”şeklinde  yayınlanmıştı.Bunun üzerine bizlerde, “ Herşeye rağmen Türkiyede güzel şeyler de oluyor.” diyerek, yapılan mücadeleyi takdir etmiş ve bahse konu Baz İstasyonunun hemen kaldırılacağını ümit etmeye başlamıştık.Ancak, Türkiyede güzel şeylerin öyle hemen olmadığını bir kez daha üzülerek öğrendik.Ocak 2008 tarihinden bu güne kadar aradan geçen 11 aylık süre zarfında  maalesef değişen hiç birşey olmadı. Her nekadar ÇEKOD’un Sitesinde “ SON 3 GÜN , BAZ İSTASYONU KALKIYOR” yazısı yaklaşık bir aydır yine büyük puntolarla ve hareketli şekilde yayınlanıyor isede, bu istasyon bütün haşmeti ile yerinde durmaya ve bölgede oturan sakinlerin üzerine radyasyon yağdırmaya devam ediyor. İşin dahada vahimi, daha ne kadar süre  bu baz istasyonu ile kucak kuacağa  yaşamaya ve yaydığı radyasyonu soğurmaya devam edeceğiz onuda bilmiyoruz.Bilen birisi varsa, rica ediyoruz lütfen bizi aydınlatsın...Saygılarımla. 
    Tarih: 04 Aralık 2008 00:10 Ekleyen:

•              HAVADAN SUDAN

Bunca kömür ,erzak parası  nereden çıkacak  benim güzel kardeşim,tabiiki havadan sudan.YALNIZ ÜZÜLDÜĞÜM BİR ŞEY VAR;bu halk bazı ata sözlerimizi dahi unuttu.Elden gelen öğün olmaz, olsa da vaktinde bulunmaz.Tüketilen şey çabuk biter adı üstünde. Ya sonra ,seçimden sonra,sanıyormusunuz ki 5 sene daha akacak bu musluk VELEV Kİ KAZANDI! Kömür erzak yerine dirsek çevirirler adama ama iş işten geçer.Tükenmeyen tek şey alın teri....
    Tarih: 04 Aralık 2008 00:08 Ekleyen:
  • uludağın önündeki göbeğin trafik lambalarının yapılması için illa ölümlü kaza mı olması lazım!!
    Tarih: 03 Aralık 2008 08:38 Ekleyen:
  • Çap  tüketiciler derneği ' nin  bilgilerine    :
    2006  senesinde  30 metreküp suya  konut ta  68 Lira  fatura  geirken , şimdi  30  metreküpe  124 Lİra  fatura  biçiliyor  tüketiciye  ...
           Kızırmak  projesinin    faturası  yoksa  tüketiciden mi  çıkıyor ...
    anlıyalım  bir  sakıncası  yoksa ...

Tarih: 03 Aralık 2008 08:38 Ekleyen:

• http://www.medyafaresi.com/

Ekranda büyük düello!!!
    Gökçek ve Kılıçdaroğlu karşı karşıya!!!
    Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, kendisi hakkında “doğalgaz okuma sayaçlarından milyonlarca avroluk yolsuzluk yaptığını” iddiasında bulunan CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu'nun “düello” teklifini kabul ettiğini bildirdi.
    Tarih: 03 Aralık 2008 08:36 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!