Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Birileri Birilerine Gaz veriyor !

Türkiye'deki yargı sistemini eleştirerek askerlerin ve gazetecilerin tutuklu yargılanmasını eleştirdiği için Dışişleri Bakanlığı'na çağırılan ABD'nin Ankara Büyükelçisi Francis Ricciardone, konuşması üzerine kendisine tepki gösteren Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Hüseyin Çelik'e mektup yazarak özür diledi...

Tarih: 08 Şubat 2013 09:59 Ekleyen:
  • önerme   :

ormancıya mektup  :  tanık belediyesi ağaç dikme istatiklerine bakılırsa Yaşar belediyesini şimdilik
    sollamış durumda

Tarih: 08 Şubat 2013 09:58 Ekleyen:
  • olan her zaman olduğu gibi şirkete oluyor
    yürütme eğer tiyatroya muhalif değilse emek inşaata görevi verir tiyatro hemeye bin şahit ahı gitmiş vahı kalmış akün ve  şinasinin yerine en modern tarzda tiyatro yapılarını inşa eder
    Tarih: 08 Şubat 2013 09:58 Ekleyen:
  • Tartışma Yaratacak Yazı 

Türkiye'nin Yeni Adı AK koyunlular Olsun, AK Var Zaten, Koyunları da Arkasına K o y u n!

Tarih: 08 Şubat 2013 09:56 Ekleyen:
  • soL için...

“Halka yalan söylemek suçdur” sloganıyla
    okurla buluşan soL,

soL'da dün :
    Milli gazete yazarından ilginç çıkış:
    'Müslümanlar apartmanda oturmamalı'

diye adeta fetva veriyor milli gazete yazarı
    ama   ;

neo işlamcı güçlerden yürütme
    küreselleşen dünyanın dayatmaları karşısında direnemeyip bir taraftan

her aileye beşer beşer civciv öneriyor ama bu cicivlerin önce birer piliç sonrada tavuk olup bu tavuklararında ileride bazı horoz şekerleriyle tanışıp ak abinde her birininde tekrar tekrar beşer adet civciv yapacaklarını düşünmeden birileri birilerine ha baban de babam en az beşleyin diyebiliyor...

öte taraftanda piyasada esas adı honk gong modeli olan,
    plansız büyük kentlerin varoşlarındaki her gece kondu mahallesini kentsel dönüşüm nağmeleri altında 
    birkaç yüksek katlı blokta biraraya topluyıveriyor...

yani üstadım
    uzun lafın kıssası sizin yürütmenin ATÜT tipi üretim hızına ne arazi yeter ne de alt yapı ...

onun için honk gong modeli  tarzı bizim neyimize yetmez değil miüstadım !?

(*) ATÜT : Asya Tipi Üreme Tarzı
    Tarih: 08 Şubat 2013 09:54 Ekleyen:
  • arkadaşlar idolümüz karatay hocamız her siteye 
    altı adet ceviz ağacı dikin dedi

sitedeki bütün blogların ceviz ihtiyacı karşılanabilirmiş

Tarih: 08 Şubat 2013 09:50 Ekleyen:
  • ekmek yeme ekmek kafalı olursun !

başbakanımız ekmek probleminin ufacık bir bölümü için hükümetini harekete geçirdi ama  devletimizin tarım bakanlığı  artık gönen baldo naturel birinci sınıf pirinci supbansiyonla desteklesin artık  bol bol pirinç ağırlıklı beslenelim
    Tarih: 08 Şubat 2013 09:49 Ekleyen:
  • Hayatım boyunca Pazar günlerini sevmedim.Pazar sendromu başka bir şey. Ne yaparsan yap tesellisi yok.
    Tarih: 08 Şubat 2013 09:49 Ekleyen:

•        İSTANBULLUYUM AMA ANKARA BİR BAŞKA

Geçirdiğim bir kaza neticesi uzun zamadır yürüteç kullanmak zorunda kalıyorum ve ancak mecbur oldukça dışarı çıkıyorum, kliniğe gidiş gelişlerim dışında.
        Bu mecburiyetlerden biri de Ziraat Bankasıydı. Sıra numaramı henüz almıştım ki yanlış hatırlamıyorsam adı Ayşenur olan genç bir banka memuresi hanımefendi beni hemen farketti ve bekletmeden işlerimi halletti. Ümitköy Ziraat Bankası çalışanlarından bu genç Hanımefendiye çok teşekkür ediyorum.
         İkincisi MESA KORU; Paşabahçedeki alış verişim bitmiş döner kapıdan dışarı çıkmaya hazırlanıyordum ki, Genç Güvenlik görevlisi , yürüteçle yürüdüğümü görünce
    kapının dönme hızını benim rahatça çıkabilmem için yavaşlattı. Adını bilmiyorum, öyle duygulanmıştım ki ancak teşekkür edebildim. Ankara başka, Ankara'nın gençleri, Ankara'NIN İNSANLARI başka.
          Eskiden ''iSTANBUL BEYEFENDİSİ, HANIMEFENDİSİ'' denirdi böyle zarif, yardımsever, görgülü insanlara. Galiba İstanbul bu etiketi Ankara İnsanına kaptıracak.
          Ve ben bu gün evime yüzümde kocaman bir tebessümle döndüm. TEŞEKKÜRLER GENÇLER...
    Tarih: 07 Şubat 2013 11:13 Ekleyen:
  • kendini evin güzel kızları adledenler(aslında evin kocalarını aldattığı için dul kalan kızları)  aylardır taliplilerini bekliyorlardı. ancak herhangi bir talibin çıkmaması üzerine tekrar eski kocalarına dönmeyi kararlaştırmışlar. hayırlı olsun. kocaların boynuzu dikkat edin ilçenin kapısına takılabilir. mümkünse kapılar sonuna kadar açılsın. sonumuz hayırlı olsun.
    Tarih: 07 Şubat 2013 11:13 Ekleyen: ahmetgök
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!